הבהובים באמבילייט פיליפס אינוביישן 60 אינטש 8708
- jacko-il
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8352
- נתן תודות: 760 פעמים
- קיבל תודות: 1173 פעמים
תאמינו לי, נראה לי שהיה להם כבר יותר זול (להם) להביא לכם מסך חדש. לבוא לפרק לקחת להחזיר, לבוא לפרק לקחת להחזיר, טלפונים, מיילים, זמן, הזמנת חלקים, זמן של מעבדה/טכנאים.. שלא לדבר על השם הרע שהם יוצרים לעצמם.. (אך כנראה שהם מבינים שהם נתפסים כל כך נמוך וגרוע אצל לקוחות שזה פשוט לא מטריד אותם. יותר נמוך מזה הרי כבר אי אפשר לרדת..)
עריכה - ראבאק, עכשיו נופל לי גם האסימון של כמה זמן זה כבר מתמשך. התחלתם עם הסאגה הזו איפשהו בתחילת דצמבר 2014. אנחנו עוד יומיים מתחילים כבר את אפריל 2015. (קצת חרגו מההתחייבות בחוק לתיקון המוצר עד 14 ימים מיום הקריאה)
עריכה - ראבאק, עכשיו נופל לי גם האסימון של כמה זמן זה כבר מתמשך. התחלתם עם הסאגה הזו איפשהו בתחילת דצמבר 2014. אנחנו עוד יומיים מתחילים כבר את אפריל 2015. (קצת חרגו מההתחייבות בחוק לתיקון המוצר עד 14 ימים מיום הקריאה)
אין צורך לצטט כדי להגיב. בשביל זה יש "הגב".
- jacko-il
- חבר שלא מהעולם הזה

@amitgv1
·
@Newboy
.
היי, יש עדכון לגבי תיקון המסך? האם סדרו לכם אותו בסופו של דבר?
·
@Newboy
.
היי, יש עדכון לגבי תיקון המסך? האם סדרו לכם אותו בסופו של דבר?
- jacko-il
- חבר שלא מהעולם הזה

מעניין באמת לשמוע אם הבעיה הסתדרה אצלו. (בכל זאת, עברו כבר כשבועיים אז נראה לי שאפשר לקבל כבר אינדיקצייה)
יופי. התקשרתי לרונית מאלקטרה היום. נראה מה יהיה.
בינתיים יש לי תקלה חדשה. המסך מידי פעם נכבה למספר שניות ונדלק שוב. התופעה נעלמת רק כשמוציאים מהחשמל ואז שוב מתרחשת בשלב מאוחר יותר.
זה כבר לא אמיתי התקלות עם המסך הזה
בינתיים יש לי תקלה חדשה. המסך מידי פעם נכבה למספר שניות ונדלק שוב. התופעה נעלמת רק כשמוציאים מהחשמל ואז שוב מתרחשת בשלב מאוחר יותר.
זה כבר לא אמיתי התקלות עם המסך הזה
- jacko-il
- חבר שלא מהעולם הזה

פשוט הזוי, אתם יותר זמן עם תקלות מאשר עם מסך שמיש.
ידעת אותם גם על התקלה החדשה? שלא ייווצר מצב שלוקחים לתיקון את המסך ויסדרו בו רק את הנושא של האמבילייט.
ידעת אותם גם על התקלה החדשה? שלא ייווצר מצב שלוקחים לתיקון את המסך ויסדרו בו רק את הנושא של האמבילייט.
יאוששששששששש
ההבהובים של האמבילייט חזרו.
אני מבקש מאלקטרה החלפת מסך ואם לא מסכימים, פונה לערכאות משפטיות.
פשוט הזוי הפיליפס האלה. פעולה שכל דביל יכול לבנות עם קיט שעולה 50 דולר, הם לא מצליחים לפתור.
רכשתי את המסך בגלל האמבילייט ופשוט הוא לא עובד.
זו הולכת להיות שיחתי האחרונה איתם. המסך היה כבר בתיקון 3 פעמים ושום דבר לא משתנה.
ההבהובים של האמבילייט חזרו.
אני מבקש מאלקטרה החלפת מסך ואם לא מסכימים, פונה לערכאות משפטיות.
פשוט הזוי הפיליפס האלה. פעולה שכל דביל יכול לבנות עם קיט שעולה 50 דולר, הם לא מצליחים לפתור.
רכשתי את המסך בגלל האמבילייט ופשוט הוא לא עובד.
זו הולכת להיות שיחתי האחרונה איתם. המסך היה כבר בתיקון 3 פעמים ושום דבר לא משתנה.
- jacko-il
- חבר שלא מהעולם הזה

@amitgv1
·
מבאס לשמוע.
שיהיה בהצלחה מולם. 
·
מבאס לשמוע.
עדכון,
אלקטרה התקשרו והיו ממש הוגנים.
הציעו החלפה ל 65pfs7559.
החסרונות שזה רק 3 אמבילייט ומסך פחות איכותי ממה שיש לי. מצד שני, זה 65״ ואולי הפעם זה יעבוד תקין.
בפורומים שקראתי בחול, יש אנשים שמרוצים ממנו אבל גם יש הרבה שרושמים שיש הרבה תקלות תוכנה ואיטיות בהפעלת השלט ובמערכת בכלל.
מכיוון שרוצה כבר לסיים את הסאגה הזאת ומכיוון שלא רואה חלופה אחרת של פיליפס סביב ה 60״, אני אלך על זה ואתפלל שהכל הפעם יהיה בסדר.
אם למישהו יש ניסיון מה 7559, אשמח להתייחסות
תודה ושבת שלום
אלקטרה התקשרו והיו ממש הוגנים.
הציעו החלפה ל 65pfs7559.
החסרונות שזה רק 3 אמבילייט ומסך פחות איכותי ממה שיש לי. מצד שני, זה 65״ ואולי הפעם זה יעבוד תקין.
בפורומים שקראתי בחול, יש אנשים שמרוצים ממנו אבל גם יש הרבה שרושמים שיש הרבה תקלות תוכנה ואיטיות בהפעלת השלט ובמערכת בכלל.
מכיוון שרוצה כבר לסיים את הסאגה הזאת ומכיוון שלא רואה חלופה אחרת של פיליפס סביב ה 60״, אני אלך על זה ואתפלל שהכל הפעם יהיה בסדר.
אם למישהו יש ניסיון מה 7559, אשמח להתייחסות
תודה ושבת שלום