חגיגת מוזיקה ב KODI/XBMC שלכם.... קבלו תוסף מוצלח שאתם לא מכירים
- tomer953
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5304
- שם מלא: tomer953
- נתן תודות: 234 פעמים
- קיבל תודות: 1442 פעמים
אי אפשר
ואני משתמש בזה קבוע ובחיים לא נתקע לי שיר באמצע או עשה באפרינג... אפילו לא לרגע
ואני משתמש בזה קבוע ובחיים לא נתקע לי שיר באמצע או עשה באפרינג... אפילו לא לרגע
- tomer953
- חבר מכור קשה

מה הכוונה מועדפים? לקחת קליפ מסוים ולהוסיף אותו לרשימת השמעה?
זה אפשר בתוסף יוטיוב/באתר יוטיוב ליצור פלייליסט
זה אפשר בתוסף יוטיוב/באתר יוטיוב ליצור פלייליסט
שלום לכולם.
למדתי קצת בימים האחרונים איך לכתוב פלאגין בפייטון ל-XBMC והחלטתי כפרוייקט ראשון להוסיף גלג"צ לתוסף הזה.
כל מה שאתם צריכים לעשות זה להוריד את הקובץ הבא ולהחליף אותו במקום הקובץ default.py הקיים כיום בתוסף.
(בwindows זה נמצא תחת תיקיית Users\\AppData\Roaming\XBMC\addons\plugin.video.spotitube)
http://www.filedropper.com/default
מה התווסף:
- גלגל"צ! - מצעד שבועי (ישראלי ובינלאומי),פלייליסט (ישראלי ובינלאומי) וכל מצעדי העשור(!)
- יש אפשרות להאזנה ברצף.
- בנוסף יש אופציה לתמונה לכל שיר אבל זה קצת כבד אז הסרתי את זה לבינתיים.
אם תרצו בעתיד להוסיף אתרים ישראלים נוספים שיש להם רשימות השמעה תכתבו לי ואני אראה מה אוכל לעשות.
תהנו!
למדתי קצת בימים האחרונים איך לכתוב פלאגין בפייטון ל-XBMC והחלטתי כפרוייקט ראשון להוסיף גלג"צ לתוסף הזה.
כל מה שאתם צריכים לעשות זה להוריד את הקובץ הבא ולהחליף אותו במקום הקובץ default.py הקיים כיום בתוסף.
(בwindows זה נמצא תחת תיקיית Users\\AppData\Roaming\XBMC\addons\plugin.video.spotitube)
http://www.filedropper.com/default
מה התווסף:
- גלגל"צ! - מצעד שבועי (ישראלי ובינלאומי),פלייליסט (ישראלי ובינלאומי) וכל מצעדי העשור(!)
- יש אפשרות להאזנה ברצף.
- בנוסף יש אופציה לתמונה לכל שיר אבל זה קצת כבד אז הסרתי את זה לבינתיים.
אם תרצו בעתיד להוסיף אתרים ישראלים נוספים שיש להם רשימות השמעה תכתבו לי ואני אראה מה אוכל לעשות.
תהנו!
- TheWiz
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3253
- נתן תודות: 247 פעמים
- קיבל תודות: 1436 פעמים
chuck: לא עובד. אני לוחץ על הלינקים וכלום לא קורה. 
עדכון: הכנסתי קצת קסם ועכשיו הכל עובד. אני יעלה גירסה מעודכן לריפו ברגע שהשרת יחזור לאוויר בשעות הקרובות.
עדכון: הכנסתי קצת קסם ועכשיו הכל עובד. אני יעלה גירסה מעודכן לריפו ברגע שהשרת יחזור לאוויר בשעות הקרובות.
- TheWiz
-
- חבר מביא חבר

- tomer953
- חבר מכור קשה

ערכתם משהו בקובץ defualt.py בצורה לא תקינה, וגרמתם לשגיאה בסקריפט, אני משתמש בו המון שעות ביום, ולאחר העדכון האחרון
(שהוספתם בו את גלגלצ)
האופציות הרגילות לא עובדות טוב, שיחקתם באיזה תנאי לא הכרחי...
פירסמתי פה לא מזמן קובץ תיקון ל defualt.py והנה השוואות:
עם הקובץ שלי:
כל שיר עובד, לא משנה באיזו דרך, גם אם לוחצים לחצן ימיני על פלייליסט ועושים נגן הכל,נגן TOP10 וכו', תמיד עובד, ומהר, תוך שנייה עולה הקליפ.
עם העדכון החדש:
נגינה דרך קליק ימיני לא עובדת, לפעמים עובדת אבל לוקחת זמן רב, כאשר עושים למשל ניגון אוטומטי ל140 Tranding בבילבורד, זה לא עובד בכלל...
ולאופציה החדשה שהוספתם:
גלגלצ - לחצן ימיני על אחד מהמצעדים - ואז נגן הכל\נגן X - לא עובד, שוב שגיאה דומה
בלוג זה מראה שזה מדלג על פריטים שלא ניתנים לניגון:
16:57:02 T:5792 ERROR: Playlist Player: skipping unplayable item: 9, path [plugin://plugin.video.spotitube/?url=Taylor+Swift+Shake+It+Off&mode=autoPlayYTByTitle]
16:57:02 T:5792 NOTICE: CDVDPlayer::CloseFile()
המון שורות כאלו, זה למשל מתוך הTOP10 של בילבורד, הוא ניסה לנגן כל אחד מהם ונכשל... (זה פריט מספר 9)
הנה לוג שמתאר כישלון רצוף של כל הTOP10 מהבילבורד
http://pastebin.com/aJ8svEGP
בקיצור, לדעתי תיקחו את הdefualt.py שאני העלתי - ונסו להוסיף את הגלגלצ שם - אבל בזהירות צעד אחד צעד....
בהצלחה
אם יהיה לי זמן אשב על זה בעצמי
(שהוספתם בו את גלגלצ)
האופציות הרגילות לא עובדות טוב, שיחקתם באיזה תנאי לא הכרחי...
פירסמתי פה לא מזמן קובץ תיקון ל defualt.py והנה השוואות:
עם הקובץ שלי:
כל שיר עובד, לא משנה באיזו דרך, גם אם לוחצים לחצן ימיני על פלייליסט ועושים נגן הכל,נגן TOP10 וכו', תמיד עובד, ומהר, תוך שנייה עולה הקליפ.
עם העדכון החדש:
נגינה דרך קליק ימיני לא עובדת, לפעמים עובדת אבל לוקחת זמן רב, כאשר עושים למשל ניגון אוטומטי ל140 Tranding בבילבורד, זה לא עובד בכלל...
ולאופציה החדשה שהוספתם:
גלגלצ - לחצן ימיני על אחד מהמצעדים - ואז נגן הכל\נגן X - לא עובד, שוב שגיאה דומה
בלוג זה מראה שזה מדלג על פריטים שלא ניתנים לניגון:
16:57:02 T:5792 ERROR: Playlist Player: skipping unplayable item: 9, path [plugin://plugin.video.spotitube/?url=Taylor+Swift+Shake+It+Off&mode=autoPlayYTByTitle]
16:57:02 T:5792 NOTICE: CDVDPlayer::CloseFile()
המון שורות כאלו, זה למשל מתוך הTOP10 של בילבורד, הוא ניסה לנגן כל אחד מהם ונכשל... (זה פריט מספר 9)
הנה לוג שמתאר כישלון רצוף של כל הTOP10 מהבילבורד
http://pastebin.com/aJ8svEGP
בקיצור, לדעתי תיקחו את הdefualt.py שאני העלתי - ונסו להוסיף את הגלגלצ שם - אבל בזהירות צעד אחד צעד....
בהצלחה
אם יהיה לי זמן אשב על זה בעצמי
- TheWiz
-
- חבר מביא חבר

תומר עשיתי כמה תיקונים קלים בקוד. תבדוק עכשיו האם הכל תקין.