קודם כל בוא נבהיר את העניינים
מבחינת עיצוב הימהה לוקח בלי שום וויכוח גם הרעיון שהתפריט הוא על התמונה שמתנגנת זה רעיון מעולה ולפיוניר פשוט אין את זה חוץ מAudio Parameter, וגם בו לא כל האפשרויות כלולות.
לעומת זאת האפשרויות בפיוניר אין סופיות כמעט לכל דבר יש הגדרה ואני אוהב את זה יותר.
יש לו את הRoom correction שלימהה אין וזה פלוס ענק להם, עזבו הרגל אני ממש אוהב את התפריט של פיוניר גם אם הוא איטי לפעמים או קצת מסובך להבנה.
והדבר האחרון, האפליקציה של פיוניר פשוט מעיפה את הכדור מהמגרש, אין לאף חברה אפליקציה כזאת, קלה לשימוש מובנת בקלות ופשוט מאוד עם עיצוב טוב.
איני חולק העדפה על תפריט אחד על השני וזה תלוי כמובן על איזה נושא מדברים באשר להגדרות אני בפיוניר כשמדובר בנוחות התפריט של הימהה לוקח אבל האפליקציה של פיוניר לוקחת כאן ובגדול.
עזבו אתכם מתפריטים בסופו של עניין הסאונד מדבר בפניי עצמו כאחד שיש לו פרוססור החדש של ימהה גם שם יש תפריט נוח ועוד לא מציתי אותו עד הסוף אבל הסאונדדד העיף אותי עד ל..........
זמר כתב:עזבו אתכם מתפריטים בסופו של עניין הסאונד מדבר בפניי עצמו כאחד שיש לו פרוססור החדש של ימהה גם שם יש תפריט נוח ועוד לא מציתי אותו עד הסוף אבל הסאונדדד העיף אותי עד ל..........
זמר כתב:עזבו אתכם מתפריטים בסופו של עניין הסאונד מדבר בפניי עצמו כאחד שיש לו פרוססור החדש של ימהה גם שם יש תפריט נוח ועוד לא מציתי אותו עד הסוף אבל הסאונדדד העיף אותי עד ל..........
...
זמר
יפה כתבת . הכי חשוב הסאונד .
אני שמח מאוד שהפרוססור שלך העיף אותך
·
LX 88 פעמיים מלמיליאן הרסיבר הזה .....איציק תתחדש , אבל לא מבין אותך , היית מחכה 3-4 חודשים חיים היה זורק לך את שלו מהחלון כל שנותר לך הוא לעמוד באזור הצבע מול שמוליק ,,, אבל אתה יש לך גובה של סנטר בטוח היית לוקח את הריבאונד
לא משנה מה יש לך בחיים אלא את מי יש לך בחיים .........
Life is not measured by the number of breaths we take,but by the moments that take our breath away
bossgt6 כתב:LX 88 איציק תתחדש , אבל לא מבין אותך , היית מחכה 3-4 חודשים חיים היה זורק לך את שלו מהחלון כל שנותר לך הוא לעמוד באזור הצבע מול שמוליק ,,, אבל אתה יש לך גובה של סנטר בטוח היית לוקח את הריבאונד
sam22 כתב:אין להם יותר תפריטים.
יש להם תפריטים לא נוחים.
היציאה לרזולוציה אחרת בזמן צפייה ולא עבודה על הרזולוציה הקודמת
נראה כמו לפני 10 שנים על מכשירים שהם שיא הטכנולוגיה.
זה כמו שבאייפון 6 אני אעבור למסך ירוק שחור בשביל הגדרות
מאוד אוהב את המכשירים שלהם
אבל לא צריך להגן על מה שלא טוב בהם
...
צודק שזה מיושן, אבל עושה את העבודה.
פעם אחרונה שהייתי בתפריט היה לפני שנתיים.
הבנתי שבדגמים החדשים יש שליטה מתוכנה חיננית באייפד? או שזה רק להפעלה שוטפת, לא לשלבי הכיול?
ואם הימהה היה זהה לפיוניר ורק התפריט היה עושה את ההבדל אז בסדר.
·