אנחנו מספקים שירות בעברית גם (אומנם עונים באנגלית לרוב - שפת האם של הבחור שעונה היא אנגלית ויותר נוח לו באנגלית וגם כי 99% מהמיילים הם מלקוחות מחו"ל).
אתה יכול לשלוח מייל לתיבת [email protected] בקשר להזמנה מרוכזת .
בקשר למשלוח הבא, כפי שציינתי אנחנו מאוד משתדלים להוציא כמה שיותר מהר.. אני מטפל באופן אישי בזה ונותן לכם עדיפות במשלוחים.
ועידו - ברגע שתקבל את המכשיר אתה תראה שהמחיר מציאה ביחס לתמורה .
...
·לגבי ההעדפה במשלוחים,
הזמנתי את המוצר ב28/10 ולא קיבלתי הודעה על שילוח.
באותו היום הזמנתי מאלי-אקספרס מוצר דומה ואתמול בבוקר הגיע לביתי.. אני גר 10 דק מיקנעם(שם המשרדים שלכם לא?), וקצת יותר מ10 דק מסין.
יש מה ללמוד.
·לגבי ההעדפה במשלוחים,
הזמנתי את המוצר ב28/10 ולא קיבלתי הודעה על שילוח.
באותו היום הזמנתי מאלי-אקספרס מוצר דומה ואתמול בבוקר הגיע לביתי.. אני גר 10 דק מיקנעם(שם המשרדים שלכם לא?), וקצת יותר מ10 דק מסין.
יש מה ללמוד.
...
זה בדיוק מה שאני טוען.
הזמנתי ב 27, בינתיים אין קול ואין עונה.
לא נורא - לסף הסבלנות שלי נשארו 3 ימים.
·
אני מתכתב איתם ביומיים האחרונים, לצערי (באמת שלצערי) על אף שהם עונים תוך 24 שעות למיילים, התשובות שאני מקבל מהם מאוד מעורפלות: "נותנים עדיפות", "בקרוב", "בשבוע הבא"....
גם כשביקשתי באופן מפורש לא הצלחתי לקבל התחייבות לתאריך שליחה.
אני כנראה שלא אבטל את ההזמנה שלי, אבל קרוב לוודאי שלא אקנה מהם שוב, ולא אמליץ עליהם לחברי ומשפחתי.
אכן, במקומם הייתי מוציא לפחות מייל עם אות חיים או הרגעה.
הזמנתי לפני כמעט 3 שבועות ואין קול ואין עונה
הרבה פעמים שהזמנתי בארץ, התאכזבתי מהאתרים הישראלים. בפיגור של שנות אור למול השירות בחו"ל.
יוצא מהכלל, הזמנתי איזה פלאג מ ivory לפני שבוע - קיבלתי מייל להזמנה, לאחר יום מיל נוסף שנשלח וגם קיבלתי SMS לטלפון עם מספר למעקב בדואר.
זה השירות שאני מצפה לו, ושיחזיר אותי לאותו ספק/חנות.
אנחנו סיימנו לעבוד על משלוח חדש שכולל 66 הזמנות מהאתר (שרובכם נמצאים בתוכו) . המשלוח גמור ויצא ביום ראשון - תקבלו הודעות על כך במייל. אנחנו עונים למיילים מדי יום לכולם והתשובות שאתם מקבלים הם בהתאם לסטטוס ותאריך ההזמנה שלכם ואיפה זה נמצא במערכת.
מי שהזמין בתחילת המבצע - אכן היה רשום במלאי (ולא שיקרנו) , אחרי מספר אילוצים שינינו את זה לעד שבועים .
אנחנו עושים כל מה שביכולתנו כדי לשלוח לכם כמה שיותר מהר. אני לא רוצה לרשום פה תירוצים והסברים מדוע מתעכב ולמה לוקח הרבה זמן לשלוח אז השורה התחתונה היא - זה ישלח ביום ראשון.
תודה לכולם על הסבלנות וההבנה.
נערך לאחרונה על ידי Ilya-SR ב 13/11/2014 21:44, נערך פעם 1 בסך הכל.
המשלוח הוא כמעט חינם והינו 1% מערך ההזמנה. ההתנהלות שלנו הינה תהליך שאנחנו עובדים ומשפרים אותה בכל יום, כפי שנאמר למעלה, אנחנו מוציאים בנפרד את ההזמנות מהאתר וזמני האספקה יקוצרו משמעותית כתוצאה מכך. בתקווה שלא יהיו עוד לקוחות שיחכו הרבה זמן.
מי שהזמין בתחילת המבצע - אכן היה רשום במלאי (ולא שיקרנו) , אחרי מספר אילוצים שינינו את זה לעד שבועים .
תודה לכולם על הסבלנות וההבנה.
...
·נהדר.
1. בזמן שהזמנתי לא היה כתוב כי זמן המשלוח הוא שבועיים, אלא צויין שהוא במלאי.
2.ביום ראשון ימלאו 3 שבועות ממועד ההזמנה שלי. איך זה מסתדר עם מה שאתה כותב?
3. סבלנות והבנה זה נהדר. לא רלבנטי, אבל נהדר. בכל מקרה, אני אשאיר את הסבלנות וההבנה לאחרים. מה הפיצוי שאתם מציעים לי?