·זה נכבה XBMC והמחשב עדיין דלוק אבל עכשיו כדי להפעיל שוב צריך לכבות את קיובוקס ולהדליק ולכן איו טעם.יפית כתב:נשמע לי מוזר... ב NUC, לדוגמא, התוכנה נכבית (המסך נהיה שחור) והNUC עדיין עובד.
למה שלא יהיה אותו דבר כאן? התוכנה היא אותה תוכנה, לא?...
שרשור תגובות: CuBox-i2 - קוביית הפלא מהגליל
ב NUC ה XBMC היה נכבה, ז''א מסך שחור, וכשמזיזים את העכבר זה נדלק שוב...
לא נראה לי קשור שני הדברים, הקופסא נשארת דולקת והתוכנה כבויה.
נראה שזו תקלה שצריך לסדר, אם בהתקנה הראשונה זה נתקע כשניסיתי לעשות 'הפעלה מחדש' ובהתקנה השניה זה הסתדר..
אני מקוה שיסדרו אותה בהמשך. אחרת אפשר היה לוותר על הכפתור 'כיבוי' בגירסה של CoBox-I
ועושה רושם שהיא מתאמצת להתכבות אבל לא ממש הולך לה...
לא נראה לי קשור שני הדברים, הקופסא נשארת דולקת והתוכנה כבויה.
נראה שזו תקלה שצריך לסדר, אם בהתקנה הראשונה זה נתקע כשניסיתי לעשות 'הפעלה מחדש' ובהתקנה השניה זה הסתדר..
אני מקוה שיסדרו אותה בהמשך. אחרת אפשר היה לוותר על הכפתור 'כיבוי' בגירסה של CoBox-I
ועושה רושם שהיא מתאמצת להתכבות אבל לא ממש הולך לה...
חברים קיבלתי את הקיו-בוקס אתמול גירסא CuBox-i4Pro , הדבר היחיד שאיכזב אותי בינתיים זה ה FPS של התוכנה , רק על 27 FPS (אני מדבר על ה SKIN הבסיסי ) ממש מאכזב הייתי בטוח שירוץ חלק יותר מזה , כשאני מחליף ל AEON זה עובד טיפונת יותר לאט גם מזה .
מבחינת הרצת סרטים וסדרות הכל חלק חוץ מאיזה באג (אני חושב תוכנתי) שכאשר אני מפעיל סרט ומריץ מלא פעמים קדימה בשלט הוא לא מריץ אחרי מספר לחיצות רק אם אני נותן לסרט להתנגן איזה שנייה או שתיים ואז מריץ שוב , כאילו הוא נתקע בזמן מסויים ועד שהסרט לא ירוץ לבד איזה שנייה הוא לא יתן לי להריץ קדימה יותר .
מבחינתי הייתי אורמ שאני מרוצה חוץ מה FPS מה שמאוד מפריע לי כי אני מחכה לגירסא החדשה של AEON6 כשהיא תיצא כי אני שונא את הSKIN המקורי ...
האם לעוד מישהו יש בעיה דומה ?
מבחינת הרצת סרטים וסדרות הכל חלק חוץ מאיזה באג (אני חושב תוכנתי) שכאשר אני מפעיל סרט ומריץ מלא פעמים קדימה בשלט הוא לא מריץ אחרי מספר לחיצות רק אם אני נותן לסרט להתנגן איזה שנייה או שתיים ואז מריץ שוב , כאילו הוא נתקע בזמן מסויים ועד שהסרט לא ירוץ לבד איזה שנייה הוא לא יתן לי להריץ קדימה יותר .
מבחינתי הייתי אורמ שאני מרוצה חוץ מה FPS מה שמאוד מפריע לי כי אני מחכה לגירסא החדשה של AEON6 כשהיא תיצא כי אני שונא את הSKIN המקורי ...
האם לעוד מישהו יש בעיה דומה ?
אחרי שבוע עם הCuBox i2, היום הקוביה הפסיקה להגיב לשלט המסך שעד עתה שלט עליה ב HDMI-CEC.
זה קרה אחרי ניתוק \ חיבור מתח לקוביה.
מאז לא חזר לעצמו (ניסיתי מספר ריסטרטים למסך ולקובייה). יש למישהו רעיון מה זה יכול להיות? כיוון לבדיקה?
זה קרה אחרי ניתוק \ חיבור מתח לקוביה.
מאז לא חזר לעצמו (ניסיתי מספר ריסטרטים למסך ולקובייה). יש למישהו רעיון מה זה יכול להיות? כיוון לבדיקה?
Bad decisions make good stories
אני לא מצליח לכבות את ה cubox מהממשק של KODI, כלומר לחיצה על כיבוי תוקעת את המכשיר.
בנוסף לא קיימת אצלי האפשרות ל power save - כיבוי המחשב לאחר זמן מוגדר של חוסר פעילות. האם זה ידוע?
אני קניתי אותו כנגן לחדר שינה, וככזה האופציה לכיבוי אוטומטי היא קריטית (קורה לא פעם שנרדמים באמצע סרט). יש פתרונות לנושא?
בנוסף לא קיימת אצלי האפשרות ל power save - כיבוי המחשב לאחר זמן מוגדר של חוסר פעילות. האם זה ידוע?
אני קניתי אותו כנגן לחדר שינה, וככזה האופציה לכיבוי אוטומטי היא קריטית (קורה לא פעם שנרדמים באמצע סרט). יש פתרונות לנושא?
דווקא צריכת החשמל לא הדאיגה אותי. אצלי המסך נכבה כאשר הוא לא מקבל סיגנל וזה מאוד נוח כשזה קורה אוטומטית כמה דקות אחרי שנגמר הסרט.
עכשיו אני צריך להגדיר SLEEP למסך וזה בעייתי כי אין לי את השלט של הטלוויזיה... עד עכשיו הייתי עם RPi וזה מאוד נוח (אבל האיטיות שברה אותי)
האם המצב הזה ישתנה בעתיד?
עכשיו אני צריך להגדיר SLEEP למסך וזה בעייתי כי אין לי את השלט של הטלוויזיה... עד עכשיו הייתי עם RPi וזה מאוד נוח (אבל האיטיות שברה אותי)
האם המצב הזה ישתנה בעתיד?
- benny123
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6115
- נתן תודות: 574 פעמים
- קיבל תודות: 994 פעמים
jonspieg לא נראה לי כי ככה המוצר בנוי בחומרה.
אתה יכול להוסיף איזה שהוא מיתוג חיצוני על גבי כבל הספק ובכך לכבות את המוצר כרצונך - הרץ חיפוש בפורום היו פוסטים בנוגע לזה עם לינקים לקניית המתג המדובר שעולה כמה שקלים.
אתה יכול להוסיף איזה שהוא מיתוג חיצוני על גבי כבל הספק ובכך לכבות את המוצר כרצונך - הרץ חיפוש בפורום היו פוסטים בנוגע לזה עם לינקים לקניית המתג המדובר שעולה כמה שקלים.
מה חבל...
המחשב כבר מחובר לשקע שנשלט ע"י שלט IR אבל זה עדיין מצריך פעולה פיסית לפני שהולכים לישון. בנוסף זה גם מצריך שיהיה שלט בחדר שינה (כרגע יש רק טאבלט וזה הספיק).
אנסה למצוא פתרון יצירתי ואעדכן (כמובן שאשמח לקבל פה רעיונות יצירתיים ^_^)
המחשב כבר מחובר לשקע שנשלט ע"י שלט IR אבל זה עדיין מצריך פעולה פיסית לפני שהולכים לישון. בנוסף זה גם מצריך שיהיה שלט בחדר שינה (כרגע יש רק טאבלט וזה הספיק).
אנסה למצוא פתרון יצירתי ואעדכן (כמובן שאשמח לקבל פה רעיונות יצירתיים ^_^)
- tomer953
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5304
- שם מלא: tomer953
- נתן תודות: 234 פעמים
- קיבל תודות: 1442 פעמים
ראשית אם אתה לוחץ על כיבוי\הפעלה מחדש וזה נתקע לך (רשום "עובד" בלי סוף) זה באג ידוע בגירסא שאתה עליה,
אתה יכול לעבור לגירסת RC1 של OE ושם זה תוקן כבר (אחרים מדווחים על בעיית חיבור USB בגירסא הזאתי, לכן אם אתה משתמש באיזשוהו USB ייתכן ולא יעבוד)
עכשיו מבחינת החשכת המסך, לא הבנתי מה הבעיה, אתה רואה סרט ופוחד שאם תירדם הטלויזיה תישאר דלוקה?
אוקיי מה כבר יקרה? צריכת החשמל עד הבוקר היא אפסית, הסרט מן הסתם לא ייפסק מעצמו כשאתה נירדם אלא ימשיך להתנגן עד הסוף,
ותוכל אם תרצה להגדיר בXBMC שומר מסך על DIM או BLACK מרגע שאין פעילות X דקות וככה המסך לא יישאר מואר...
ניתן גם להגדיר מצבי שינה שונים וכו בחוסר פעילות, לא ממליץ על כך שכן שוב - צריכת החשמל של מוצר כזה בשנה שקולה לשקלים בודדים
אתה יכול לעבור לגירסת RC1 של OE ושם זה תוקן כבר (אחרים מדווחים על בעיית חיבור USB בגירסא הזאתי, לכן אם אתה משתמש באיזשוהו USB ייתכן ולא יעבוד)
עכשיו מבחינת החשכת המסך, לא הבנתי מה הבעיה, אתה רואה סרט ופוחד שאם תירדם הטלויזיה תישאר דלוקה?
אוקיי מה כבר יקרה? צריכת החשמל עד הבוקר היא אפסית, הסרט מן הסתם לא ייפסק מעצמו כשאתה נירדם אלא ימשיך להתנגן עד הסוף,
ותוכל אם תרצה להגדיר בXBMC שומר מסך על DIM או BLACK מרגע שאין פעילות X דקות וככה המסך לא יישאר מואר...
ניתן גם להגדיר מצבי שינה שונים וכו בחוסר פעילות, לא ממליץ על כך שכן שוב - צריכת החשמל של מוצר כזה בשנה שקולה לשקלים בודדים
אני לא מודאג מצריכת החשמל לא של ה cubox ולא של המסך, אבל כן חבל לי על חיי המסך וגם האור שהוא פולט מפריע (יכול להעיר באמצע הלילה) שכן גם מסך LCD מוחשך פולט כמות מכובדת של אור. לכן אני מחפש פתרון יצירתי לגרום למסך להיכבות אוטומטית אחרי זמן מה ללא פעילות (כמובן לא בעת ניגון תוכן). לא איכפת לי אם המסך יכבה אך ה cubox ישאר דולק, או ששניהם יכבו יחד.
פתרון אידיאלי היה לגרום ל cubox להפסיק לשדר מידע ב HDMI במקום השומר מסך (מעין power save של ווינדוס) ואז המסך יכבה אוטומטית אחרי מספר דקות. יש אפשרות כזו? (אני לא מצאתי)
פתרון אידיאלי היה לגרום ל cubox להפסיק לשדר מידע ב HDMI במקום השומר מסך (מעין power save של ווינדוס) ואז המסך יכבה אוטומטית אחרי מספר דקות. יש אפשרות כזו? (אני לא מצאתי)
אני כרגע משתמש בכזה:
http://www.dx.com/p/ir-remote-controlle ... IRqITGUfuM
הוא נחמד כי הוא יכול ללמוד מכל שלט, לכן לא צריך עוד שלט לחשוב עליו
בכל מקרה זה לא עוזר לי. אני רוצה שבמקרה ואני נרדם באמצע סרט המסך יכבה בעצמו בסופו של דבר.
http://www.dx.com/p/ir-remote-controlle ... IRqITGUfuM
הוא נחמד כי הוא יכול ללמוד מכל שלט, לכן לא צריך עוד שלט לחשוב עליו
בכל מקרה זה לא עוזר לי. אני רוצה שבמקרה ואני נרדם באמצע סרט המסך יכבה בעצמו בסופו של דבר.
- OrenMizrav
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 996
- נתן תודות: 100 פעמים
- קיבל תודות: 67 פעמים
- יצירת קשר:
האם HDD חיצוני אמור להיות מזוהה אוטומטית? (mount)
או האם ישנה בעיה עם דיסקים בפורמט NTFS?
נתקל קצת בבעיות בעניין.
ואם הוא MOUNT אוטומטית, איפה מוצאים אותו בסיפריות?
או האם ישנה בעיה עם דיסקים בפורמט NTFS?
נתקל קצת בבעיות בעניין.
ואם הוא MOUNT אוטומטית, איפה מוצאים אותו בסיפריות?
Denon 3400 | Front: Focal 806 | Center: Focal CC 800V | Back: Q acoustics 3020
https://webtip.cc/
- tomer953
- חבר מכור קשה

@jonspies ניסית את:
הגדרות - מערכת - חסכון בחשמל - "הכנס תצוגה למצב שינה כשאין פעילות" - לשים X דקות
הגדרות - מערכת - חסכון בחשמל - "הכנס תצוגה למצב שינה כשאין פעילות" - לשים X דקות
- tomer953
- חבר מכור קשה

@jonspies ניסית את:
- OrenMizrav
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 996
- נתן תודות: 100 פעמים
- קיבל תודות: 67 פעמים
- יצירת קשר:
עזרה עם התקנת openelec
המכשיר הגיע עם אנדרויד. רוצה להתקין openelec.
הורדתי אימג' מפה:
http://openelec.tv/get-openelec/viewcat ... mmingboard
שפכתי אותו על ה SD בעזרת -Win32 Disk Imager.
עכשיו המכשיר נדלק, אני רואה כמה שורות BIOS ואז מסך שחור ולא קורה כלום.
אני מפספס משהו?
המכשיר הגיע עם אנדרויד. רוצה להתקין openelec.
הורדתי אימג' מפה:
http://openelec.tv/get-openelec/viewcat ... mmingboard
שפכתי אותו על ה SD בעזרת -Win32 Disk Imager.
עכשיו המכשיר נדלק, אני רואה כמה שורות BIOS ואז מסך שחור ולא קורה כלום.
אני מפספס משהו?
Denon 3400 | Front: Focal 806 | Center: Focal CC 800V | Back: Q acoustics 3020