בשבת הייתי בקולנוע בסרט "קסם של בית" ותהיתי לי האם הסאונד הבאסי יישמע דומה בבית. וזה היה מאוד קרוב, אולי אפילו זהה - וזה לפני כיול ועוצמה מתאימה.
לגבי הדברים הרועדים בבית שכולם פה מדברים עליהם, אז בהתחלה לא האמנתי.
הסאב יורד ממש נמוך בהשוואה לסאב הקודם. בתדרים מסויימים שמעתי רעש של זמזום מכיוון פינת האוכל.
שמתי בסאב את הקטעים שזה קרה והתחלתי לחפש. מסתבר שהקפיץ שתופס את פס האלומיניום בפתח יציאת האוויר של המזגן פשוט התחיל לרטוט כנראה בגלל תדר התהודה הזהה. 2 וחצי משיכות וקיבוע הקפיץ והכל הסתדר...
מבחינת תכנים, לא באמת ביצעתי בדיקה כי שמתי כמה סרטים מוקלטים שהיו לי ב- VOD ועוד איזה קטע של "דרים תיאטר" מיו טיוב ופשוט מרגישים את התוף כאילו הוא נמצא בחדר. ואני מזכיר שוב שהכל בעוצמה של מתחת ל- 50 דציבל, הזוי לחלוטין.
רמת הגימור של הסאב מעולה, הכל כבד ומאסיבי.
פאנל ההגברה והדרייבר מחוברים בברגי אלן לגוף התיבה ולא באמצעות ברגי פיליפס, רגליות הסאב בנויות בצורת קונוס מגומי והן מתברגות ככה שאם הוא יושב על תפר של כמה בלטות ולא כולם באותו קו ניתן לאזן אותו.
החלק של הגריל הוא עקב אכילס של הסאב לדעתי (בשלב זה). יש יותר מדיי מרווח בינו לבין התיבה ולא ברור לי בדיוק למה SVS עשו את זה ככה. אולי בשביל שאנשים לא ישימו את הגריל ואז הסאב נראה סוף הדרך שהוא ערום...
זהו, מקווה שאספיק היום בערב לבצע את הכיול וקצת יותר לחפור עליו.