החל ממחר - בזק תשדרג חינם ל־100 מגה
שלום לכולם,
גם אני שידרגתי ממש לפני שעתיים את המהירות ל-100Mb/s הורדה ו-3Mb/s העלאה בבזק, בנוסף גם אצל הספק בזק בינלאומי.
כרגע מן הסתם עדיין לא הספקתי להחליף את מודם ה-ADSL2 שלי D-Link 2500U, המהירות הקודמת שלי היא 15Mb/s.
כרגע מהירות ההורדה צנחה לאזור ה-7Mb/s, והעלאה לאזור ה-0.2Mb/s.
אני מבין מהתגובות שהמהירות הייתה צריכה להישאר על 15/0.8...
אתקשר לבזק ונראה במה מדובר.
גם אני שידרגתי ממש לפני שעתיים את המהירות ל-100Mb/s הורדה ו-3Mb/s העלאה בבזק, בנוסף גם אצל הספק בזק בינלאומי.
כרגע מן הסתם עדיין לא הספקתי להחליף את מודם ה-ADSL2 שלי D-Link 2500U, המהירות הקודמת שלי היא 15Mb/s.
אתקשר לבזק ונראה במה מדובר.
- of1978
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2304
- נתן תודות: 115 פעמים
- קיבל תודות: 209 פעמים
גם לי היה קודם 15 מגה והיא צנחה לי ל 7 מגה אחרי השידרוג עד שהבאתי את המודם VDSL...GoldenAce כתב:שלום לכולם,
אתקשר לבזק ונראה במה מדובר....
"Losers always whine about their best. Winners go home and f**k the prom queen"
John Patrick Mason
John Patrick Mason
- ufffnick
- גורו

- תגובות: 4893
- נתן תודות: 146 פעמים
- קיבל תודות: 516 פעמים
הציטוט המדוייק:פלוניום כתב:אני מסכים עם דבריך, רק שאם תקרא את דבריו של נמרוד שוב, תראה שהוא סייג את דבריו ולכן מה שהוא אמר, הוא ללא כשל לוגי.......
הוא לא אמר שבכל המקרים "רוב רובם" קטן מהמיעוט, אלא הוסיף שזה אכן כך כאשר: "...הרוב יוצא מעט יותר מחצי ".
וזו בדיוק הדוגמא שנתתי לך...
החלק המודגש אליו התייחסתי, והדגמתי שיש בכך כשל לוגי, שכן רוב, יכול להיות 100% מול 0%."רוב רובם של המקרים" בהכרח קטן מ"רוב המקרים". למעשה ברוב רובם של המקרים "רוב רובם" יוצא קטן מ"מיעוט" המקרים כאשר הרוב יוצא מעט יותר מחצי...
ועל כן 100% מתוך 100% נשאר 100%.
דבר ששולל גם את המשך המשפט שכן גם אם הרוב קצת יותר מחצי, ורוב רובם הוא 100% של הרוב, מתקבל (באופן לא מפתיע) שרוב רובם, גדול מהמיעוט, שכן הוא גדול מחצי.
להלן, כשל לוגי, והדגמה ששוללת את הטיעון כולו.
לעניין השירשור, שידרגתי.
קיבלתי אישור שהתהליך של הטכנאי הסתיים.
מאחר ועדיין לא שידרגתי את הנתב למתאים לVDSL, ואני עדיין עם נתב תומך ADSL, המהירות לא השתנתה.
למי שחושש - נראה שהשידרוג ללא החלפת נתב/מודם, לא מונעת מהמשך תקשורת בקצב המקסימלי שADSL יכול לתת.
goldenace ו-of1978, האם המהירות שלכם צנחה לאחר שהטכנאי הגיע פיזית והחליף לכם בארון את כרטיס ה-ADSL בכרטיס VDSL? כי הנציגה אמרה לי שברגע שהטכנאי מגיע תוך 3 ימים ועושה את הפעולה הזאת אז אני אקבל SMS.
כי אם זה עוד לא קרה אז לא ברור איך זה יכול להיות כי מבחינה פיזית נשארתם בדיוק על אותו חיבור. בכל מקרה בזק מתחייבת על מהירות מינימלית של 7.5 בהורדה כך שאם היא לא מגיעה לזה זכותכם לדרוש מהחברה בכתב שלא תחייב אתכם כל עוד אתם לא מקבלים את השירות שהיא התחייבה במפורש לספק לכם.
כי אם זה עוד לא קרה אז לא ברור איך זה יכול להיות כי מבחינה פיזית נשארתם בדיוק על אותו חיבור. בכל מקרה בזק מתחייבת על מהירות מינימלית של 7.5 בהורדה כך שאם היא לא מגיעה לזה זכותכם לדרוש מהחברה בכתב שלא תחייב אתכם כל עוד אתם לא מקבלים את השירות שהיא התחייבה במפורש לספק לכם.
העניין לא חד משמעי ואני לא מסכים שיש כשל לוגיufffnick כתב:החלק המודגש אליו התייחסתי, והדגמתי שיש בכך כשל לוגי, שכן רוב, יכול להיות 100% מול 0%.......
ועל כן 100% מתוך 100% נשאר 100%.
דבר ששולל גם את המשך המשפט שכן גם אם הרוב קצת יותר מחצי, ורוב רובם הוא 100% של הרוב, מתקבל (באופן לא מפתיע) שרוב רובם, גדול מהמיעוט, שכן הוא גדול מחצי.
להלן, כשל לוגי, והדגמה ששוללת את הטיעון כולו.
....
מצאתי תימוכין לכך שרוב רובו הוא חלק מהרוב ולא כולו.
חיפשתי קצת והגעתי לצילום הבא מהספר של יצחק לבני - לשון כהלכתה.
דיבור המתחיל: והשנית (פסקה שניה).
http://prdupl02.ynet.co.il/ForumFiles/10501193.JPG
מכאן יוצא שרוב רובו לא יהיה 100 אחוזים מהרוב, כפי שציינת.
עדיין, כן יכול להיות שרוב רובו יהיה(אני מתייחס לדוגמא ממקודם 49/51 אחוזים) בין 49.01 אחוזים לבין 50.99 אחוזים, והמיעוט הוא 49 אחוזים.
במקרה הזה רוב רובו אכן גדול מהמיעוט.
בשאר המקרים, כאשר רוב רובו הוא 48.99 אחוזים ומטה(עד שהוא כבר לא רוב רובו:-)), רוב רובו יהיה קטן מהמיעוט.
עניין נוסף:
המילה רוב מתייחסת לכמות כלשהי.
אם יש רוב, אמור להיות גם מיעוט, להבנתי.
אחרת(אם הרוב לפי דבריך יכול להיות 100 אחוזים) הרוב לא היה רוב, אלא הוא היה הכמות במלואה ולא היה שייך לומר רוב הכמות, כי ממילא אנו מתייחסים לכל הכמות.
ותודה על העדכון בקשר ל-adsl.
אני במצב דומה לשלך.
נערך לאחרונה על ידי פלוניום ב 17/02/2014 14:48, נערך פעם 1 בסך הכל.
-
NetCHEIF
- גורו רשתות

- תגובות: 2678
- נתן תודות: 10 פעמים
- קיבל תודות: 595 פעמים
- יצירת קשר:
המצבע מסתיים היום בלילה. נכון לרגע זה, הוא עדיין פעיל באתר של בזק.
באתר http://www.netcheif.com תוכלו למצוא מדריכים וסקירות על רשתות ביתיות, חיבורי אינטרנט ונתבים.
- kalda01
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3099
- שם מלא: דני קלמר
- נתן תודות: 48 פעמים
- קיבל תודות: 41 פעמים
אם באותה עלות ניתן לשדרג את הגלישה מ15 ל50 או ל60 או לכמה שהתשתית מאפשרת
אז לי זה נראה דיל טוב.
חוץ מזה יתכן שבמהלך השנה בזק ישדרגו תשתיות באזור ואולי כן יתאפשר לקבל 100 בפועל?
אז לי זה נראה דיל טוב.
חוץ מזה יתכן שבמהלך השנה בזק ישדרגו תשתיות באזור ואולי כן יתאפשר לקבל 100 בפועל?
אם תפתח את התקנון תראה שהם שינו אותו,לינק אולי אותו הדבר אבל המחירים ממש לאsushay כתב:הלינק עדיין פעיל http://www02.bezeq.co.il/Internet/Pages ... t-upg-main...