מומחית הסייבר הגדולה בישראל - ענב גנד גלילי
- TANDBERG
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4591
- נתן תודות: 184 פעמים
- קיבל תודות: 202 פעמים
@sys_admin
·
לא אמרתי שזה תקין, אבל זה קורה.
אני רוצה להאמין שבגוף אקדמי שאליו אני מגיע יהיו מרצים שהנם אכן מרצים ולא כאלו שמעידים על עצמם.
לא יודע מה קרה במקרה הנ"ל ומקווה שאותה אונ' תעשה בדק בית טוב.
·
אני רוצה להאמין שבגוף אקדמי שאליו אני מגיע יהיו מרצים שהנם אכן מרצים ולא כאלו שמעידים על עצמם.
לא יודע מה קרה במקרה הנ"ל ומקווה שאותה אונ' תעשה בדק בית טוב.
- NegativeIQ
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4485
- נתן תודות: 12 פעמים
- קיבל תודות: 578 פעמים
העניין הוא שסטודנטים לא יוכלו שלא לשאול את עצמם האם היא בקיאה בחומר שהיא מלמדת לאור העובדה שחוסר בקיאוות לא הפריע לה בעבר.TANDBERG כתב:@sys_admin
·
לא יודע מה קרה במקרה הנ"ל ומקווה שאותה אונ' תעשה בדק בית טוב....
בגדול אני כן מאמין שצריך לאפשר לאנשים לפתוח דף חדש, אבל ראוי שלאור ההיסטוריה ידרשו ממנה יותר קבלות וראוי גם שמישהו יכנס מידי פעם להרצאות שלה כדי לוודא שהיא יודעת על מה היא מדברת.
- Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73385
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 648 פעמים
- קיבל תודות: 3169 פעמים
NegativeIQ - אדם כמוהה מקומו בכלא, לא בכיתת לימוד. מדהים איך שופט אפשר לה להמשיך לפעול ללא שום תוצאות.
- NegativeIQ
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4485
- נתן תודות: 12 פעמים
- קיבל תודות: 578 פעמים
בעיקר כי היא היתה התובעת ולא הוגשה נגדה תביעה נגדית ובכל מקרה היה מדובר בתיק אזרחי ולא פלילי, ככה שכלא זאת מראש לא אפשרות. אם מישהו היה רוצה לשלוח אותה לכלא הוא היה צריך להגיש תלונה במשטרה, והסיכוי שהיו עושים עם זה משהו הוא פחות או יותר כמו הסיכוי לזכות בלוטו ובווינר באותו שבוע.Huber כתב:NegativeIQ - אדם כמוהה מקומו בכלא, לא בכיתת לימוד. מדהים איך שופט אפשר לה להמשיך לפעול ללא שום תוצאות....
- Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73385
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 648 פעמים
- קיבל תודות: 3169 פעמים
למה לא? זו התחזות לכל דבר, וקבלת דבר במירמה. אם הגברת מתחזה למשיהו שהיא אינה ומקבלת על כך שכר - שוב, מקומה בכלא במדינה מתוקנת.