84.110.184.2XX על תשתית של HOT כאמור.or4558 כתב:איזה טווח קבלתה עכשיו?madror כתב:עדכון מהשטח :madror כתב:שלחתי הודעה , ממתין לטלפון , תודה דרור.מתן_בזק_בינלאומי כתב:היי,
נשמח לבדוק מדוע כל אחד מכם חווה איטיות בגלישה באופן פרטני.
לצורך כך, מוזמנים לשלוח פרטי התקשרות לכתובת: [email protected] ונציג שלנו יחזור אליכם בהקדם.
בברכה,
מתן, שירות לקוחות ברשת - בזק בינלאומי......
מספר שעות לאחר שליחת המייל התקשר אלי נציג , ביצענו כמה בדיקות , אכן הייתה בעיה בכתובת ה IP שקיבלתי.
מספר פעולות פשוטות במערכת והופ גולש כמו שצריך (טפו,טפו) במלוא מהירות ההורדה ב USENET.
מבטיח לעדכן בכל שינוי , בכל מקרה שאפו לשירות של בזק בינלאומי.......
איטיות נוראית בספק בזק בנלאומי
תקנה פלאסמה ב 1000 שקל , תקנה LED ב 20000 שקל , בסוף תמיד , תראה עליה בוב ספוג.
http://www.hometheater.co.il/vt145341.V ... 7%99%D7%AA
http://www.hometheater.co.il/vt145341.V ... 7%99%D7%AA
מתן_בזק_בינלאומי כתב:היי,
נשמח לבדוק מדוע כל אחד מכם חווה איטיות בגלישה באופן פרטני.
לצורך כך, מוזמנים לשלוח פרטי התקשרות לכתובת: [email protected] ונציג שלנו יחזור אליכם בהקדם.
בברכה,
מתן, שירות לקוחות ברשת - בזק בינלאומי...
היי
כנ"ל ואחרי מספר פניות החלטתי להתנתק מחר מבז"ל..
שלחתי עכשיו הודעה..
גם אני לצערי נמנה על נפגעי בזק בינלאומי לאחרונה ומעוניין להחליף ספק.
איזו אלטרנטיבה ראויה יש כיום? אני לא רוצה ליפול מהפח אל הפחת (שמעתי פה ביקורות שגם נטויזן לא משהו- האם בזב"ל זה הרע במיעוטו?)
אשמח לשמוע
איזו אלטרנטיבה ראויה יש כיום? אני לא רוצה ליפול מהפח אל הפחת (שמעתי פה ביקורות שגם נטויזן לא משהו- האם בזב"ל זה הרע במיעוטו?)
אשמח לשמוע
- kingshoko
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3818
- נתן תודות: 200 פעמים
- קיבל תודות: 105 פעמים
הייתי איתם כרגע שעה על הקו, לא הצליחו לפתור לי את הבעיות, שלחתי מייל למתן, מעוניין להתנתק.
שירות שערורייה של הנציג הטכני, העבירו אותי לחייגן ואז בכלל אני לא עובר 20 מגה...
חזרתי ללא חייגן, מקבל בבדיקות שלהם 30 אבל בשאר הדברים החשובים באמת לא עובר 300k...
הזוי, איטיות נוראית!
מספרים סיפורים.... מחר אתקשר להתנתק.
המלצות לספק אחר?
תודה
שירות שערורייה של הנציג הטכני, העבירו אותי לחייגן ואז בכלל אני לא עובר 20 מגה...
חזרתי ללא חייגן, מקבל בבדיקות שלהם 30 אבל בשאר הדברים החשובים באמת לא עובר 300k...
הזוי, איטיות נוראית!
מספרים סיפורים.... מחר אתקשר להתנתק.
המלצות לספק אחר?
תודה
אני ב 013 עם גיימר תשתית בזק 60 מגה - כבר חודש וממש מרוצה ...
גם לי היו הרבה בעיות עם 014 בחיבור הוט - עם חייגן וללא חייגן עד אשר התייאשתי
מעדיף לקבל 60 יציב עם תשתית בזק יציבה וספק יציב וותיק (עניין הכבל הימי הוא עניין שיווקי נטו - זאת המסקנה שהגעתי אליה)
מעדיף לקבל 60 יציב עם תשתית בזק יציבה וספק יציב וותיק (עניין הכבל הימי הוא עניין שיווקי נטו - זאת המסקנה שהגעתי אליה)
- kingshoko
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3818
- נתן תודות: 200 פעמים
- קיבל תודות: 105 פעמים
תודה, אנסה אותם באמת.gabif כתב:אני ב 013 עם גיימר תשתית בזק 60 מגה - כבר חודש וממש מרוצה ...
מעדיף לקבל 60 יציב עם תשתית בזק יציבה וספק יציב וותיק (עניין הכבל הימי הוא עניין שיווקי נטו - זאת המסקנה שהגעתי אליה)...
אולי 014 מבצעים עבודות כלשהם (כמובן שהם לא מידעים את הלקוחות ואני בספק אם את הנציגים הטכניים) - יתכן ומדובר בהכנות להאצת האינטרנט הצפוייה בקרוב בעקבות הסיבים האופטיים ושדרוג מהירויות.
אגב זה מזכיר את המצב לפני שנתיים כאשר השיקו את הכבל התת ימי והגלישה הייתה ממש זוועה , ואז החל הפיילוט עם הכבל לחלק מהלקוחות אשר הרגישו היטב את ההבדל
אגב זה מזכיר את המצב לפני שנתיים כאשר השיקו את הכבל התת ימי והגלישה הייתה ממש זוועה , ואז החל הפיילוט עם הכבל לחלק מהלקוחות אשר הרגישו היטב את ההבדל
- jpost
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4861
- שם מלא: (~)
- נתן תודות: 125 פעמים
- קיבל תודות: 202 פעמים
לדעתי זו פשוט החלטה כלכלית של חברה מסחרית.
לוקחים כל חודש את התשלום מהלקוחות, אבל לא רוכשים רוחב פס מספיק לחו"ל.
ועוד לבזב"ל יש כבל משלהם אז התשלום לרוחב הפס נמוך יותר בהרבה.
שכחו שיש עוד ספקים ושקל מאוד היום לעבור.
לוקחים כל חודש את התשלום מהלקוחות, אבל לא רוכשים רוחב פס מספיק לחו"ל.
ועוד לבזב"ל יש כבל משלהם אז התשלום לרוחב הפס נמוך יותר בהרבה.
שכחו שיש עוד ספקים ושקל מאוד היום לעבור.
דיברתי איתם הנציג טוען שאין שום תקלה(014), אני אנסה גם את 013, פשוט זוועה, 100 מגה ומוריד על 400-500.Shayosef כתב:היום פותח יוזר ב 013, מקווה שזה הפתרון כי נשבר לי כבר....
נערך לאחרונה על ידי Bonanja ב 07/11/2013 10:27, נערך פעם 1 בסך הכל.
לידיעת כל מי שמחובר ל 014 התומכים שלהם אומרים שאין שום תקלה עבדו עלייכם יש תקלה מאוד קשה ב 014 הצינור שלהם חנוק תראו לפי מחלף IIX
ממליץ כרגע לעבור לספק אחר 013 הם הישתפרו מאוד וגם NETVISION יש חבר גם שהמליץ על 018
המצב שם כרגע יותר טוב מ 014
ממליץ כרגע לעבור לספק אחר 013 הם הישתפרו מאוד וגם NETVISION יש חבר גם שהמליץ על 018
המצב שם כרגע יותר טוב מ 014