שפתח את המדובר,אז אספר לכם מה קורה אצלי אחרי שהמערכת מנגנת בערך שבוע,אתן לכם סקירה ארוכה מפורטת
ועיניינית
אני בגן-עדן

מסרב בתוקף לקחת צד בויכוח, אבל הציטוט הנ"ל די העליב אותי.il כתב:
רוב הדעות בפורום הם הצדקות שנובעות מהחור בגרוש- לצערי הפורום לא עבר עדיין את שלב ההתבגרות הנדרש בנושא. אם זה יושר אינטלקטואלי או לא זה ממש לא העיקר- הבולטות של התופעה כל כך מזדקרת לעין, ועל זה חלקתי....

מיכאלleshets כתב:מה שאני לא מבין במשפט הזה זה לא את העובדה שאתה טוען בו בעצם לקיומה של "אקדמיה" לענייני רמקולים הקובעת מה נשמע יותר איכותי או פחות בצורה אבסולוטית לחלוטין, מה שאני לא מבין זה מה זה מעניין אותיאם אתה מעדיף רמקול של 10K על 100K - זה לא הופך את ה 10K לטוב (איכותי, גבוה בדירוג) יותר בשום פנים ואופן....זה יגרום לי לאהוב את הצליל של אותו רמקול המדורג גבוה יותר
זה יאפשר לי להנות יותר מהמוזיקה שאני אוהב
זה יגרום לי לרצות להדליק את המערכת שלי יותר כשאני מגיע בערב הביתה
התשובה היא לא, מכאן הדרוג הזה רלוונטי בדיוק לאותו מומחה (ואינני מפקפק בידיעותיו וניסיונו בכלל) או קבוצת מומחים שזה טעמם, אבל עם כל הכבוד להם אותי או כל אחד אחר שטעמו שונה זה ממש לא מעניין... לשמחתי אני נהנה מאיך שהסטאפ נשמע ולא מכמה הוא עולה, הפרמטר של המחיר הוא רלוונטי לי רק כאשר אני שומע משהו שאני רוצה לקחת הביתה לא מעבר, וכן שמעתי רמקולים זולים שנשמעו לי יותר טוב מיקרים ולצערי יותר מדי פעמים וגם להפך, וזה לא אומר לא עלי ולא על בעלי אותן מערכות יקרות יותר כלום פרט לזה שטעמינו בנקודת הזמן הזאת שונה ואין שום דבר פסול בכך ההפך, לדעתי היופי שבתחום הזה הוא האופי הסובייקטיבי שלו, כל אחד מחפש משהו אחר בתקציב נתון ובסוף בתקווה גם מוצא, ואין חשיבות בעיני לתקציב שהושקע בסוף המרוץ, מה שחשוב שהוא הגיע ל"טוב" שלו שהוא יותר "מבינוני" בשבילו בלי קשר לתג המחיר ... זאת רק דעתי, וזאת דרכי להתקדם בתחום הזה שכולנו אוהבים גם אם אני כלול באותה "קבוצת שוליים הגוררת את כולם לטפל וחוסר משמעות", כל אחד מוזמן לחשוב אחרת
...

אני רק אגיד שבאופן אובייקטיבי מרצדס ו BMW הינם מכוניות טובות \יקורות \יוקרתיות \נוחות יותר מהרנו
יתכן באופן סובייקטיבי שאתה מעדיף רנו אין זה עושה את הרנו למכונית טובה יותר ....

אייל אני חשש שלצערי ירדתי גם ירדתי, אתה מנסה להבנתי לגרום למדרג המבוסס על ניסיונך להתקבל כמשהו אובייקטיבי ואבסולוטי אבל בשביל להיות אובייקטיבי המדרג המדובר צריך להיווצר על יד כל הדעות האפשריות ברגע שהוא לא מכיל את כל הדעות (והוא לא כי מה לעשות יש יוצאים מין הכלל) הוא הופך לסובייקטיבי, ומשותף לך ולכל מי שחושב כמוך. זאת לא דמוקרטיה הרוב לא קובע מה יותר או פחות טוב (הוא במקרה הטוב קובע מה יהיה יותר או פחות יקר בהתאם לחוקי הביקוש) והוא גם לא צודק כי אין צודק או לא בתחום הזה לדעתי יש אוהב או לא אוהב ... ואני מראש מצטער אם זה לא מה שניסיתה להגיד... ככה הבנתי את זה.leshets
חבל שלא ירדת לסוף דעתי ....

יש רכב יותר יקר שייתן לי יותר מהקליאו, יש אפילו כמה, אבל כולם נמצאים הרבה יותר נמוך מבחינת עלות מכל רכב "אקזוטי". לי אין שום תועלת ברכב אקזוטי משום שכנהג אין לי את היכולת להנות מהיכולת הלגמרי תיאורטית של רכבים אקזוטיים. מבחינתי, מעל רמה מסויימת של אחיזה כל תוספת גורעת והיותר שרכבים אקזוטיים נותנים, לכאורה, מבחינתי זה פחות.aloni כתב:_falou_, למה לעוות את הדוגמאות כל פעם מחדש. השאלה היא לא האם אתה מעדיף BMW על הקליאו אלא האם יש רכב יותר יקר מהקליאו שיתן לך יותר ממה שאתה מחפש. האם לא היית נהנה יותר מאיזה רכב אקזוטי לדוגמא?...

אוי שויינ ....fruit כתב:אני לא חושב שהרבה שמעו כאן מערכות של 100K אם בכלל...

בבקשה,באו נהפוך את הדיון לדיון שאינו תיאורטי.
מישהו יכול לכתוב לי איזה סטאפ שהוא שמע או מכיר בעלות של 10K מול סטאפ אחר שהוא שמע בעלות של 100K וחושהב שזה ב 10 טוב יותר .
(אני מצפה למפרט מלא של ההגגברה , המקור , הכבילה , גול החדר , האם בוצע טיפול אקוסטי או לא ).
יש לי הרגשה שלא יהיו הרבה קופצים...

איך אתה נדבק תמיד למילה הכי לא רלוונטית_falou_ כתב:יש רכב יותר יקר שייתן לי יותר מהקליאו, יש אפילו כמה, אבל כולם נמצאים הרבה יותר נמוך מבחינת עלות מכל רכב "אקזוטי". לי אין שום תועלת ברכב אקזוטי משום שכנהג אין לי את היכולת להנות מהיכולת הלגמרי תיאורטית של רכבים אקזוטיים. מבחינתי, מעל רמה מסויימת של אחיזה כל תוספת גורעת והיותר שרכבים אקזוטיים נותנים, לכאורה, מבחינתי זה פחות.aloni כתב:_falou_, למה לעוות את הדוגמאות כל פעם מחדש. השאלה היא לא האם אתה מעדיף BMW על הקליאו אלא האם יש רכב יותר יקר מהקליאו שיתן לך יותר ממה שאתה מחפש. האם לא היית נהנה יותר מאיזה רכב אקזוטי לדוגמא?...
זה כמו עם גדול של רמקול. לסלון נתון מעל גודל מסויים כל המוסיף גורע.
נ.ב. מרטין, הסובארו לוקחת בלי למצמץ......