TheWiz כתב:molvy: אתה יכול להגדיר קובץ NFO ובמידה וזה לא עובד אזי תגיד לו למשוך את המידע מאתר IMDB באנגלית (ואז יהיה חלק באנגלית חלק בעברית).
לגבי הופעות אכן יש בעיה עם הפלאגין הקיים אני מקווה שיתקנו אותו בהקדם. כרגע הוא לא עובד.
ozzz: אתה צריך ללחוץ על כפתור OK אחרי שמצאת בכדי שישמור. לא ידוע לי בעיה עם שמירת הגדרת המיקום.
...
TheWiz
תודה על התשובה.... אכן בחלק מהסרטים ה NFO עוזר ובחלק לא. איך אני אומר לו לקחת את המידע מאתר IMDB באנגלית??
קובץ ה NFO שאני בונה הוא באותו שם של הסרט ובתוכו אני שותל את הקישור לסרט הזה ב IMDB.
כאמור בחלק מהמקרים זה עובד ובחלק לא ואני לא ממש מבין למה?
molvy
חבר במועדון HT
תגובות: 7048
שליחה
היי שבת שלום.
שאלות נוספות שאני לא מצליח למצוא פיתרון מהיר
1. האם יש אפשרות להוציא תיקייה מתקיית הסרטים למשל.... הסדרות שלי נמצאות מתחת תיקייה ששמה סדרות שנמצא בתוך דיסק עם כ-200 סרטים. האם אפשר להוציא את התיקייה הזו מהספרייה שבה התכנהמחפשת סרטים?
2. האם יש אפשרות לומר לתכנה לעדכן את הספרייה מתוך דיסק בודד למשל אם הוספתי מספר סרטים קטן לספריה (שכוללת 1500 סרטים על פני 5 דיסקים) ואני עושה עדכן ספרייה התכנה עוברת על כל הסרטים וזה לוקח טונה של זמן האם יש אפשרות לצמצם את הזמן הזה?
3. יש סרט שהוא לא מוצא בשום מקום.... איך מכניסים אותו בכול אופן לספרייה?
4. האם יש אפשרות להכניס קליפים אישיים לרשימת הסרטים?
תודה רבה לעונים
TheWiz
חבר מביא חבר
תגובות: 3253
שליחה
molvy:
שם הקובץ NFO בסרטי צריך להיות בדיוק כשם קובץ הסרט בהקפדה על אותיות גדולות וקטנות.
אני הייתי מפריד את הסרטים שאין להם תקציר ושם בעברית לספריה נפרדת ושם מגדיר את Scraper מאתר IMDB ולא מאתר "סרטים" העברי.
אחרת, לא ניתן באותו ספריה להגדיר שתי Scrapers שונים.
אפשר ליצור אין ספור ספריות ולהגדיר אותם תחת וידאו -> קבצים -> הוסף מקור. לגבי העדכון אצלי הוא סורק כל פעם שאני מתחיל את המכשיר ולא לוקח לו יותר מ-5 דקות למצוא את הסרטים/סדרות החדשים. (יש לי 8גיגה של סדרות/סרטים). הסיבה היא אצלך כנראה שהוא כל פעם מחפש מחדש את הסרטים/סדרות שהוא לא מצא (בגלל קבצי NFO שלא מפנים או לא קיימים) ולכן לוקח לו הרבה זמן.
TheWiz תודה על התגובה, אבל השאלה שלי היא איך אני משנה להם את האייקון.
dkilshtein
חבר פעיל
תגובות: 78
שליחה
שלום לכולם
קודם כל אחלה מדריך שגרם לי סוף סןף לזנוח את המדיה סנטר על כל הבעיות שלו ולחפש משהו טוב יותר.
עקבתי אחרי המדרך ויש לי כמה שאלות שלא מצאתי להן פתרון:
1. האם התוספים תלויים במעטפת (למשל תוסף הכתוביות שמתואר במדריך, שנמצא המעטפת confluence תחת הגדרות->מראה->מעטפת->הגדרות לא קיים במעטפת back row
2. איך מחליפים את הaudio של הסרט (נאלצתי לראות את 8 mile בצרפתית...)
3.עד היום השתמשתי ה media browser תחת המדיה סנטר ומאוד אהבתי את הקלות של סידור התיקיות. למשל אני רוצה שבתפרית הראשי יופיע "וידאו" ומתחתיו "וידאו ביתי" מתחתיו "טיולים" ו"ארועים". או "מוזיקה" בתפריט הראשי ומתחתיו "קליפים", "הופעות חיות" ו"מוזיקה" (האלבומים שלי) וערוצי הרדיו השונים
הייתי רוצה שהתפריטים יהיו דינאמיים בהתאם להיררכיית התיקיות
באופן כללי אני ממש מרוצה מהמעבר אבל מערכת התפריטים נראית לי קצת מסועפת מידי...
TheWiz
חבר מביא חבר
תגובות: 3253
שליחה
ozzz: צריך לחפור קצת במערכת כדי למצוא את זה. אבל זה נמצא תחת הפלאגין.
dkilshtein:
1. לא. אבל יכול להיות שהמיקום של הגדרות מסויימות נמצא במקום אחר.
2. לחץ על OK ובחר באייקון של הסאונד
האייקון השלישי מצד שמאל (שתי ימינה מכפתור הכתוביות)
3. XBMC בנוי יותר לפשטות ולכן פחות גמיש. אפשר לעשות זאת אבל זאת התעסקות עם קבצי XML והרבה בלאגן. מדריך כאן.
זה ממש טוב כי למשל הוא מאגד את קבוצות סרטים יחד כך שפארק היורה למשל יוכל להיות במארז אחד ומתחתיו כל הסרטים.
אבל
אני לא מוצא איך מקנפגים את המארזים איך יוצאים מארז איך מוסיפים לו סרטים ואיך מבטלים מארז?
tbind
חבר פעיל מאוד
תגובות: 432
שליחה
המידע על מארזים מגיע אוטומטית מבסיסי הנתונים של הסרטים ברשת (למשל IMDB). יכול להיות שאפשר לערוך אותו בפלאגין כלשהו אבל אני לא מצאתי כזה.
אגב, הופעת תפריטי המארזים נשלטת בהגדרות וידאו תחת הגדרות הספריה:
נא להרשם/להכנס לחשבון בפורום על מנת לצפות בקבצים או בתמונות המצורפים לשרשור
molvy
חבר במועדון HT
שליחה
אכן מאצתי את האיפשור של תפרטי המארזים אבל לא הצלחתי לשלוט על תוכן המארזים.
למשל הורדתי את כל סרטי ג'ימס בונד ואמנם נפתח לי מארז ג'ימס בונד אבל רק שני סרטים מהעשרים ושש כלולים במארז. אני לא יודע איך להכניס את שאר הסרטים למארז
ל-Die Hard לא נפתח מארז והייתי מאוד שמח לדעת איך לפתוח לו מארז ולהכליל את כל הסרטים לתוכו
מקווה שמישהו יודע
tbind
חבר פעיל מאוד
שליחה
לפי ה-wiki, יש פלאגאין שמאפשר לערוך את בסיס הנתונים של המדיות ולעדכן מארזים (sets). הם מפנים לשרשור בפורום.
אבל לפי הדוגמה נשמע שדוקא ל-Die Hard אמור להפתח מארז והייתי מצפה שסרטי בונד יהיו תקינים.
הייתי בוחן שתי נקודות:
באיזה scraper אתה משתמש לקבלת המידע (יכול להיות שיש בו בעיה). אני משתמש ב-universal ועוד לא נתקלתי בסרט שהוא חלק מסדרה שלא היה במארז.
בהתחלה היו לי בעיות עם חלק מהסרטים. אחרי שריעננתי פרטים לסרטים הבעייתיים הם נכנסו למארזים שלהם (נראה שלא כל פרטי הסרטים הללו נשלפו באופן תקין בפעם הראשונה).
compman112
חבר ותיק
תגובות: 2593
שליחה
אני זוכר שלפני שהתקנתי את הפלאגין של הכתוביות, היה אפשרות לסנכרן בלייב כתוביות שלא מסונכרות, לשחק עם ה+ - בTIME.
איך אני מאפשר את זה בנוסף לתוסף כתוביות להורדה בעברית?
rabak
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 565
שליחה
זה לא קשור לתוסף כתוביות זה תלוי בסקין שלך...
זה נמצא בתפריט audio and subtitle settings בנגן....
molvy
חבר במועדון HT
שליחה
tbind כתב:לפי ה-wiki, יש פלאגאין שמאפשר לערוך את בסיס הנתונים של המדיות ולעדכן מארזים (sets). הם מפנים לשרשור בפורום.
אבל לפי הדוגמה נשמע שדוקא ל-Die Hard אמור להפתח מארז והייתי מצפה שסרטי בונד יהיו תקינים.
הייתי בוחן שתי נקודות:
באיזה scraper אתה משתמש לקבלת המידע (יכול להיות שיש בו בעיה). אני משתמש ב-universal ועוד לא נתקלתי בסרט שהוא חלק מסדרה שלא היה במארז.
בהתחלה היו לי בעיות עם חלק מהסרטים. אחרי שריעננתי פרטים לסרטים הבעייתיים הם נכנסו למארזים שלהם (נראה שלא כל פרטי הסרטים הללו נשלפו באופן תקין בפעם הראשונה).
...
תודה על התשובה וסליחה על הבורות.
אני לא ממש יודע מה זה scraper אנ י מוריד איפורמציה מאתר סרטים ולעיתים אני שם במחיצה קובץ NFO עם הפנייה לאתר IMDB למציאת הסרט.
אודה לך אם תפרט מעט יותר היכן אני מוצא את ה scraper שבו אני משתמש
tbind
חבר פעיל מאוד
שליחה
molvy כתב:
תודה על התשובה וסליחה על הבורות.
אני לא ממש יודע מה זה scraper אנ י מוריד איפורמציה מאתר סרטים ולעיתים אני שם במחיצה קובץ NFO עם הפנייה לאתר IMDB למציאת הסרט.
אודה לך אם תפרט מעט יותר היכן אני מוצא את ה scraper שבו אני משתמש
...
לפי מה שכתבת אני מניח שאתה משתמש ב Sratim. לי לא יצא לעבוד איתו כך שאני לא יודע אם הוא מטפל טוב במארזים. הייתי בכל מקרה מנסה לרענן פרטי סרט לסרט או שניים שהם חלק ממארז שלא זוהה לראות אם זה עוזר (כאמור לי זה עזר בכל סרט שלא נכנס למארז שלו).
scraper זה הפלאגין שבוחרים להורדת פרטי מדיה כשקובעים תוכן של ספריה:
נא להרשם/להכנס לחשבון בפורום על מנת לצפות בקבצים או בתמונות המצורפים לשרשור
שאלה נוספת: אם אני רוצה להתחיל הכל מההתחלה, איך מנקים את הנתונים? אצלי הסרטים ממוקמים ברשת ב- NAS. האם הנתונים נמצאים ב NAS או שבתיקיית XBMC שבמחשב האישי?