אז לא ממש הבנתי למה אתה לא ממליץ להגדיר את הרמקולים כקטנים, יש לך אפילו כאן בונוס - אפשרות לחתוך את התדר של הסאב, מה שלא קיים כשהם מוגדרים כגדולים. אתה יכול להגדיר אותם כקטנים ולחתוך ב-80HZ, מה הבעיה?טלHD כתב:לא. ביאמהה זה ממש לא כך.avilior כתב:סם, בפיוניר אם מגדירים את הרמקולים כ-LARGE הסאב נעלם משמעותית. בימהה זה לא כך?
נסה לשים הופעה חיה שיש בה הרבה באס או קטע מסרט ולשחק בין המצבים.. יכול באמת להיות שימהה ופיוניר שונים בעניין הזה, אבל כפי ש-epony ציין, למילים LARGE או SMALL אין קשר לגודל הרמקולים......
כמו שכתבת בסוף... אין שום קשר לגודל פיזי של הרמקולים.
פשוט כשמוגדרים קטנים, ניתן ביאמהה להגדיר תדר חיתוך לקדמיים.
שמגדירים גדולים, האפשרות לחיתוך חסומה.
אבל...אם החיתוך יוגדר על 40 לדוגמא, רק 40 ומטה יעבור לסאב וכל מה שמעל זה יעבור לקדמיים.
אם הקדמיים יתקשו להתמודד היטב עם 40-80 (ורובם יתקשו), תהייה בעיה חדשה.
זו בדיוק הסיבה שמומלץ כמעט באופן גורף להגדיר 80 בחיתוך....
התחדשתי!!! Klipsch RF-7II +תמונות ועדכון בעמוד 4
- avilior
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1629
- kingikra
-
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8141
אצלי הימאהה קבע שכל הרמקולים גדולים ואת הסאב, שיושב לשמאלי, הוא שם עם 10- שזה הכי נמוך.
אני לא מציית לכיול האוטומטי. אני נעזר בו ואז משנה לא מעט. את כל הרמקולים הגדרתי כקטנים וחתכתי ב 80. אגב, כשאני משחק עם תדר החיתוך אני לא ממש מרגיש הבדל. מוזר. את הסאב הקפצתי ל 2+. רק ככה מרגישים את הבשרניות של הבאס שלו.
ציוד:
ימאהה 3067
סאב של סאנפייר D10
קדמיים של קליפש RF82 וסנטר של קליפש RC62.
אני לא מציית לכיול האוטומטי. אני נעזר בו ואז משנה לא מעט. את כל הרמקולים הגדרתי כקטנים וחתכתי ב 80. אגב, כשאני משחק עם תדר החיתוך אני לא ממש מרגיש הבדל. מוזר. את הסאב הקפצתי ל 2+. רק ככה מרגישים את הבשרניות של הבאס שלו.
ציוד:
ימאהה 3067
סאב של סאנפייר D10
קדמיים של קליפש RF82 וסנטר של קליפש RC62.
- men
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 866
לפי התמונות של הצג בסאב יש עוד נתון שכאשר
הקרוס פועל נפתחת הגדרה של אוקטבה
18/24/38/48 ככה אצלי בקליפש שהוא הרפרנס של החברה גם בסאב הנל יש את ההגדרה הזאת של האוקטבה
השאלה היא מה המשמעות של הoctave
הקרוס פועל נפתחת הגדרה של אוקטבה
18/24/38/48 ככה אצלי בקליפש שהוא הרפרנס של החברה גם בסאב הנל יש את ההגדרה הזאת של האוקטבה
השאלה היא מה המשמעות של הoctave
- men
-
- חבר פעיל במיוחד

יש עוד נתון בסאב שנקרא אוקטבה
מה היא אומרת ?
מה היא אומרת ?
- avilior
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1629
תסתכל על זה בצורה כזאת - אם הקרוס קובע את החיתוך, אז האוקטבה קובעת את זוית החיתוך, ככל שה-DB גדול יותר כך האפקט עמוק ונוקשה יותר, וככל שה-DB קטן האפקט חלק ועדין יותר.men כתב:יש עוד נתון בסאב שנקרא אוקטבה
מה היא אומרת ?...
הנה תמונה להמחשה:
נא להרשם/להכנס לחשבון בפורום על מנת לצפות בקבצים או בתמונות המצורפים לשרשור
- men
-
- חבר פעיל במיוחד

הבנתי זאת אומרת בסאב יש לי בחירה
18/24/36/48
אם האוקטבה על 18 זה עדין ואם על 48 זה עמוק יותר ?
18/24/36/48
אם האוקטבה על 18 זה עדין ואם על 48 זה עמוק יותר ?