שרשור תגובות: Darbee - קופסאת עיבוד התמונה - האם היא מהפכנית?
- sam22
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 20358
- נתן תודות: 938 פעמים
- קיבל תודות: 819 פעמים
EyalR וטל,
זה פשוט מדהים
הפורום הזה מלא באנשים עם ידע עצום, רצון לעזור ולחלוק
אבל תמיד, כמעט, כל דיון יורד לרמה של גנון
של למי יש יותר טוב
מי יותר חכם
מי הכי צודק
אני לא יודע....
אני לא עם ידע טכני, בטח לא כזה שיש לכמה מהאנשים כאן
יש לי עיניים ויש לי אוזניים
מה שנראה לי טוב, סבבה
מה שנשמע לי טוב, סבבה
לא מבין כמה אפשר לטחון ולהתווכח על אותו דיון
הרי אתם עושים דיון על מכשיר דומה לdac
יש כאן עניין של טעם
זה נהיה כמו לנעול את ברוך מרזל עם אחמד טיבי בחדר ולחכות שיצאו מחובקים.
מאוד מעריך את כולכם
ואני לא מאמין שאני כותב את זה, תמיד יצאתי על מי שכתב את זה
אבל חברים, די, תתקדמו
זה פשוט מדהים
הפורום הזה מלא באנשים עם ידע עצום, רצון לעזור ולחלוק
אבל תמיד, כמעט, כל דיון יורד לרמה של גנון
של למי יש יותר טוב
מי יותר חכם
מי הכי צודק
אני לא יודע....
אני לא עם ידע טכני, בטח לא כזה שיש לכמה מהאנשים כאן
יש לי עיניים ויש לי אוזניים
מה שנראה לי טוב, סבבה
מה שנשמע לי טוב, סבבה
לא מבין כמה אפשר לטחון ולהתווכח על אותו דיון
הרי אתם עושים דיון על מכשיר דומה לdac
יש כאן עניין של טעם
זה נהיה כמו לנעול את ברוך מרזל עם אחמד טיבי בחדר ולחכות שיצאו מחובקים.
מאוד מעריך את כולכם
ואני לא מאמין שאני כותב את זה, תמיד יצאתי על מי שכתב את זה
אבל חברים, די, תתקדמו
העם דורש..... כל מיני דברים
- 9000es
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 13208
- נתן תודות: 595 פעמים
- קיבל תודות: 484 פעמים
dor8dor8 כתב:9000ES ,
תגיד הפניתי את השאלה אליך??
אז מה אם הוא מוכר? מעניין לי את ה....
איך זה נשמע לי ?
שפול דארבי הולך מחר להכריז על פשיטת רגל וסגירת העסק בגלל שהאפקט לא היה מספיק מרשים
על הקורו שלך ועוד איזה חבר לא מצליח למכור את שלו בלוחות....
נרגעת?...
רק שמור על לשון נקיה .
אם במסכים מדובר........ אז הבחירה שלי היא "פלזמה"
- molvy
- חבר במועדון HT

- תגובות: 7040
- נתן תודות: 1274 פעמים
- קיבל תודות: 1460 פעמים
ככול הנראה לא ממש קראת את מה שכתבתי.סטלנוני כתב:כל המלל הזה רק בשביל לומר שהביקורת של עופר טובה?
אפשר היה לסכם את זה בשתי מילים.....
אמרתי שהכתבה וההסבר הטכני טובים מאוד
לעומת זאת כתבתי שהביקורת סובייקטיבית ולא ממש חשובה ואינה משנה דבר.
הנה אמרתי את זה בשתי משפטים..... אולי הפעם תצליח לרדת לסוף דעתי
הוא לא נכנס ולא אמור להכנס לstand by.guyezra כתב:לעצם העניין...
האם הדארבי נכנס ל-STAND BY כשאין אות וידאו דרכו?
אני כיביתי הכל בסלון ואיזה חצי שעה אח"כ עדיין הדארבי הבהב בכחול אדום, כבר התחלתי לחשוב שיש לי משטרה בסלון...
בסוף ניתקתי את החשמל...
פשוט לכבות את הלדים בהגדרות באופן קבוע ואז זה לא מפריע.
אין צורך לנתק בכל פעם מהחשמל.
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 17925
- נתן תודות: 1146 פעמים
- קיבל תודות: 2490 פעמים
אני הגדרתי אותו בהרמוני וסוף לסיפור. נדלק כשרואים סרט ונכבה שהולכים לישון.dor8 כתב:הוא לא נכנס ולא אמור להכנס לstand by.guyezra כתב:לעצם העניין...
אני כיביתי הכל בסלון ואיזה חצי שעה אח"כ עדיין הדארבי הבהב בכחול אדום, כבר התחלתי לחשוב שיש לי משטרה בסלון...
בסוף ניתקתי את החשמל...
אין צורך לנתק בכל פעם מהחשמל....
-
oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78822
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5383 פעמים
Tayossi
אין מה להצטער. קודם כל, מטרת ביקורת שלי היא לנתח לאנשים שלא רכשו את המכשיר מה הוא עושה בכדי לתת להם כלי הבנה מעמיקים יותר. מי שמרפרף על הביקורת ולא קורא אותה במלואה בוודאי שלא נכנס לעומקם של דברים.
לדעתי מי שיקרא אותה מתחילה ועד סוף יבין שאני לא מהלל או פוסל אלא מביא את העובדות לאשורן.
לצערי יש לא מעט ביקורות שלנו שמעוררות פולמוס. כל עוד אנחנו שומרים על מקצועיות והדיון נשאר בגדר הסביר - אין בעיה. אני שמח שאנחנו ממשיכים לעשות את מה שאנו מאמינים בו. אנחנו גם לא חייבים להגיד את המילה האחרונה - יש לא מעט סרטים שהקהל העדיף ומבקרים פחות העדיפו. בגלל זה ב rotten tomatoes יש ציון של הקהל וציון נפרד של המבקרים.
אני מאוד מעריך את זה שהשאלת לנו את המכשיר והרייטינג של המאמר עבר הוא מצויין, מה שאומר שאנשים באמת
מתעניינים בתחום וזה הכי חשוב.
אין מה להצטער. קודם כל, מטרת ביקורת שלי היא לנתח לאנשים שלא רכשו את המכשיר מה הוא עושה בכדי לתת להם כלי הבנה מעמיקים יותר. מי שמרפרף על הביקורת ולא קורא אותה במלואה בוודאי שלא נכנס לעומקם של דברים.
לדעתי מי שיקרא אותה מתחילה ועד סוף יבין שאני לא מהלל או פוסל אלא מביא את העובדות לאשורן.
לצערי יש לא מעט ביקורות שלנו שמעוררות פולמוס. כל עוד אנחנו שומרים על מקצועיות והדיון נשאר בגדר הסביר - אין בעיה. אני שמח שאנחנו ממשיכים לעשות את מה שאנו מאמינים בו. אנחנו גם לא חייבים להגיד את המילה האחרונה - יש לא מעט סרטים שהקהל העדיף ומבקרים פחות העדיפו. בגלל זה ב rotten tomatoes יש ציון של הקהל וציון נפרד של המבקרים.
אני מאוד מעריך את זה שהשאלת לנו את המכשיר והרייטינג של המאמר עבר הוא מצויין, מה שאומר שאנשים באמת
מתעניינים בתחום וזה הכי חשוב.
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

אביב יקרzaviv כתב:דבר אחד אני לא מבין עם המכשיר כל כך מהולל ויש ביקוש אל המכשיר מצד חברי הפורום המכובד והמחיר עלה ויעלה וחסר במלאי וכו' וכו'מדוע אני לא מצליח למוכרו סימן למחשבה...
אתה לא מצליח למכור אותו כי אתה לא ממש יודע לזהות לקוחות רציניים שיוצרים איתך קשר.
הפנתי את המכירה שלך לחבר שיצר איתך קשר והיה מאוד רציני.
כשביקש לראות הדגמה לפני הרכישה קיבל ממך תשובה של מי שלא ממש מעונין למכור. אילו היית מסכים להדגים את המכשיר( מה כבר נדרש בשביל זה? 10 דקות השקעה) מבחינתך כבר היה הסטוריה.
חבל
- guyezra
-
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 35088
- נתן תודות: 174 פעמים
- קיבל תודות: 650 פעמים
dor8 כתב:הוא לא נכנס ולא אמור להכנס לstand by.guyezra כתב:לעצם העניין...
בסוף ניתקתי את החשמל...
אין צורך לנתק בכל פעם מהחשמל....
והוא מתקרר לך?
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

מאחר ואני צופה אך ורק בתכני bd אין לי צורך לשנות מצבים ביןpop ל hd אבל הגדרתי הכל בהרמוני ואין בעיה לשלוט עליו בעזרתו. לא תהיה בעיה להגדיר לו שבמצב צפיה בבלו ריי יעבוד על hd ובמצב צפיה בהוט יעבוד על פופ. כל עוד ניתן ללמד את ההרמוני את השלט של הדרבי מכאן הכל פתוח להכניס אותו לאיזה אקטיביטי שתרצה.sam22 כתב:יואב, ליצור סקריפטים לשינוי מצבים דרך ההרמוני?
לשנות אחוזים לפי המקורות?...
לשנות אחוזים לפי מקורות זה בעיה כי המכשיר לא בנוי לזה לדעתי.
נערך לאחרונה על ידי istarmini ב 09/09/2012 23:32, נערך פעם 1 בסך הכל.
יואב היקר,istarmini כתב:אביב יקרzaviv כתב:דבר אחד אני לא מבין עם המכשיר כל כך מהולל ויש ביקוש אל המכשיר מצד חברי הפורום המכובד והמחיר עלה ויעלה וחסר במלאי וכו' וכו'מדוע אני לא מצליח למוכרו סימן למחשבה...
אתה לא מצליח למכור אותו כי אתה לא ממש יודע לזהות לקוחות רציניים שיוצרים איתך קשר.
הפנתי את המכירה שלך לחבר שיצר איתך קשר והיה מאוד רציני.
כשביקש לראות הדגמה לפני הרכישה קיבל ממך תשובה של מי שלא ממש מעונין למכור. אילו היית מסכים להדגים את המכשיר( מה כבר נדרש בשביל זה? 10 דקות השקעה) מבחינתך כבר היה הסטוריה.
חבל...
מעניין מאד מי הלקוח שדיבר איתי אכן פנו אליי מס' אנשים במייל ואף הגיע לקוח וערכתי לו הדגמה ביום שישי האחרון.
מעולם לא אמרתי שאני לא מוכן להדגים את המכשיר בביתי זה טבעי שמי שמגיע לרכוש את המכשיר רוצה לראות שאכן המכשיר תקין ועובד.
אני מצד שני לא מוכן להתחיל להשאיל את המכשיר לבדיקה וניסוים כאלה ואחרים להזכירך אני לא חנות גם כאשר אני רכשתי את המכשיר לא קיבלתי אותו לבדיקה ורכשתי אותו על פני המלצות של חברי האתר
שוב אני חוזר כל ההתלהבות מהמכשיר ואין קונים ???
רוצה לקנות שיהיה לך עוד בבית אני בטוח שלאור ההתלהבות תמצא לו שימוש בעוד חדר
אביב
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

תראה אילו הייתי צופה בסרטי bd בחדרים נוספים בבית הייתי רוכש אחד לכל חדר, בלי לחשוב פעמים.רוצה לקנות שיהיה לך עוד בבית אני בטוח שלאור ההתלהבות תמצא לו שימוש בעוד חדר...
לצערך אני צופה בסרטים רק בחדר קולנוע ושם, כאמור, כבר יש אחד.
בשביל השרדות,כוכב נולד,יונית לוי ,האח הגדול וכו....... אפשר מבחינתי להסתדר בלעדיו.
שתהיה לך הצלחה במכירה
3 קידמיים טאנוי D
Sr/Bsr/ATMOS:ARENDAL
Storm Mk2
jvc NP5
סאבים אסקנדו+svs
הגברה בריסטון/רוטל/אדקום
Sr/Bsr/ATMOS:ARENDAL
Storm Mk2
jvc NP5
סאבים אסקנדו+svs
הגברה בריסטון/רוטל/אדקום
- yaronkle
- חבר במועדון HT

- תגובות: 5344
- שם מלא: ירון קליין
- נתן תודות: 203 פעמים
- קיבל תודות: 332 פעמים
עופר,
שוב ביקורת מקצועית ומעניינת. נהנתי, תודה!
חבל שאין שליטה על נפרדת על ה- sharpness. ידוע אם החברה מתכננת גרסת תוכנה המאפשרת שליטה יותר "מקצועית"?
יש למכשיר מחבר RS232 פנימי?
ראית שינוי באלגוריטם של המכשיר כאשר הוא קיבל תוכן SD ממיר לעומת ותוכן HD מהממיר כאשר הממיר על 1080i? האם צריך להיות צמודים לשלט של הדרבי לשנות את הערכים כשעוברים ערוצים (כנראה שכן)?
איך צילמת את התמונות?
שוב ביקורת מקצועית ומעניינת. נהנתי, תודה!
חבל שאין שליטה על נפרדת על ה- sharpness. ידוע אם החברה מתכננת גרסת תוכנה המאפשרת שליטה יותר "מקצועית"?
יש למכשיר מחבר RS232 פנימי?
ראית שינוי באלגוריטם של המכשיר כאשר הוא קיבל תוכן SD ממיר לעומת ותוכן HD מהממיר כאשר הממיר על 1080i? האם צריך להיות צמודים לשלט של הדרבי לשנות את הערכים כשעוברים ערוצים (כנראה שכן)?
איך צילמת את התמונות?
- idan309
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3005
- נתן תודות: 293 פעמים
- קיבל תודות: 330 פעמים
zaviv,
מצד אחד אתה לא מוכן לתת לקונה הפוטנציאלי לבדוק את המכשיר על מקור הצפייה שלו (וברור לך שבמכשיר כזה הבדיקה היא קריטית בכדי להבין האם האפקט שנותן המכשיר שווה את העלות שלו) ובנוסף אתה עוד דורש לקבל מחיר מלא של חדש ביבוא אישי עד הבית.
אם יש לקוח (גם רציני) שמוכן לקבל את 2 התנאים האלה (לי אישית התנאי השני פוסל את העסקה בכל מקרה כי אני מעדיף לייבא עצמאית מכשיר חדש במחיר שגבוה בעד 20% ולא לרכוש יד שנייה) שיבושם לו.
לכן אני לא מקבל את טענתך כי בגלל שלא הצלחת למכור אין למוצר הזה שוק.
תציע מחיר הוגן למוצר יד שנייה + אפשרות בדיקה אצל הקונה הפוטנציאלי (אפילו תמורת דמי רצינות) ותראה שיש לקוחות רציניים.
אני מקווה להתרשם על מקור הצפייה שלי מהמכשיר בזמן הקרוב ובמידה ואתרשם לחיוב להזמין אחד חדש כזה.
עידן
מצד אחד אתה לא מוכן לתת לקונה הפוטנציאלי לבדוק את המכשיר על מקור הצפייה שלו (וברור לך שבמכשיר כזה הבדיקה היא קריטית בכדי להבין האם האפקט שנותן המכשיר שווה את העלות שלו) ובנוסף אתה עוד דורש לקבל מחיר מלא של חדש ביבוא אישי עד הבית.
אם יש לקוח (גם רציני) שמוכן לקבל את 2 התנאים האלה (לי אישית התנאי השני פוסל את העסקה בכל מקרה כי אני מעדיף לייבא עצמאית מכשיר חדש במחיר שגבוה בעד 20% ולא לרכוש יד שנייה) שיבושם לו.
לכן אני לא מקבל את טענתך כי בגלל שלא הצלחת למכור אין למוצר הזה שוק.
תציע מחיר הוגן למוצר יד שנייה + אפשרות בדיקה אצל הקונה הפוטנציאלי (אפילו תמורת דמי רצינות) ותראה שיש לקוחות רציניים.
אני מקווה להתרשם על מקור הצפייה שלי מהמכשיר בזמן הקרוב ובמידה ואתרשם לחיוב להזמין אחד חדש כזה.
עידן
-
oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78822
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5383 פעמים
ירון
החברה הציגה גרסא מתקדמת יותר בשם fildelio בתערוכת cedia שכוללת מסך מגע צבעוני, מספר כניסות, wifi לעדכוני תוכנה וממשק צץקדם במחיר של כ 2000$. הממשק בעצם מראה סוג של איקוולייזר וידאו שנותן לשלוט על האלגוריתמים השונים ועל הפרמטרים שלהם. זה יותר דומה לפילטר של פוטושופ שמאפשר שליטה על כל נתון בנפרד.
אין הבדל בין האלגוריתמים ברזולוציות השונות (sd, 720, 1080) אלא שכאשר צופים ב sd יש הרבה פחות מידע ולכן האפקט יותר משמעותי בהוצאת ארטיפקטים והדגשתם ביחס ל hd.
החברה הציגה גרסא מתקדמת יותר בשם fildelio בתערוכת cedia שכוללת מסך מגע צבעוני, מספר כניסות, wifi לעדכוני תוכנה וממשק צץקדם במחיר של כ 2000$. הממשק בעצם מראה סוג של איקוולייזר וידאו שנותן לשלוט על האלגוריתמים השונים ועל הפרמטרים שלהם. זה יותר דומה לפילטר של פוטושופ שמאפשר שליטה על כל נתון בנפרד.
אין הבדל בין האלגוריתמים ברזולוציות השונות (sd, 720, 1080) אלא שכאשר צופים ב sd יש הרבה פחות מידע ולכן האפקט יותר משמעותי בהוצאת ארטיפקטים והדגשתם ביחס ל hd.