לה ליגה 2012-2013....
- ירקרק
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1251
לא תמיד יש קורלציה בין היכולות שלך לבין השכר שלך.
ב NBA נפילים כמו ג'ו ג'ונסון,אמארה,וראשאד לואיס (רק דוגמה קטנה,יש עוד ליצנים) מרוויחים יותר מלברון ודוראנט...אז?
באנגליה ונגר מאמן ארסנל שלא לקחה תואר שבע שנים מרוויח כמעט כפול שכר מפרגוסון שמשלשל תארים
סין זה בדיוק כמו רוסיה רק שבסין משלמים פחות.
פריז משחקת בליגה שהיא כלום ושום דבר,ואין לה אפילו יריבה אלטרנטיבית אחת בצרפת שמסוגלת להתחרות בה ולכן גם הם נאלצים לשלם "יותר" על מנת להביא לשם שחקן בן 31 (זלאטן)
איטליה?אף אחד שם לא מתקרב לרמת השכר שרונאלדו מקבל בריאל
ספרד?רק מסי מרוויח כמוהו.
אז נשארנו רק עם האנגלים ,ושניים שלוש שחקנים שמרוויחים מיליון או שניים יותר ממנו. סו וואט?על זה כל הפסטיבל?
אגב,שלא יובן אחרת.ברור שעל הנייר רונאלדו צריך להיות מספר 2 בטבלת השכר אחרי מסי (בדיוק כמו שהוא אחריו במגרש),מה לעשות שבזמן נתון לפעמים כוחות השוק פועלים אחרת.
ב NBA נפילים כמו ג'ו ג'ונסון,אמארה,וראשאד לואיס (רק דוגמה קטנה,יש עוד ליצנים) מרוויחים יותר מלברון ודוראנט...אז?
באנגליה ונגר מאמן ארסנל שלא לקחה תואר שבע שנים מרוויח כמעט כפול שכר מפרגוסון שמשלשל תארים
סין זה בדיוק כמו רוסיה רק שבסין משלמים פחות.
פריז משחקת בליגה שהיא כלום ושום דבר,ואין לה אפילו יריבה אלטרנטיבית אחת בצרפת שמסוגלת להתחרות בה ולכן גם הם נאלצים לשלם "יותר" על מנת להביא לשם שחקן בן 31 (זלאטן)
איטליה?אף אחד שם לא מתקרב לרמת השכר שרונאלדו מקבל בריאל
ספרד?רק מסי מרוויח כמוהו.
אז נשארנו רק עם האנגלים ,ושניים שלוש שחקנים שמרוויחים מיליון או שניים יותר ממנו. סו וואט?על זה כל הפסטיבל?
אגב,שלא יובן אחרת.ברור שעל הנייר רונאלדו צריך להיות מספר 2 בטבלת השכר אחרי מסי (בדיוק כמו שהוא אחריו במגרש),מה לעשות שבזמן נתון לפעמים כוחות השוק פועלים אחרת.
- moco
-
- גורו

- תגובות: 20597
ומה בדיוק אתה חושב שזה כוחות השוק?ירקרק כתב: אגב,שלא יובן אחרת.ברור שעל הנייר רונאלדו צריך להיות מספר 2 בטבלת השכר אחרי מסי (בדיוק כמו שהוא אחריו במגרש),מה לעשות שבזמן נתון לפעמים כוחות השוק פועלים אחרת....
אחד מכוחות השוק המרכזיים במקרה דנן, הוא בדיוק האדון רונלדו בעצמו. הוא שולט באמצעי הייצור.
מה תהיה התוצאה של פעילות כוחות השוק אנחנו עוד לא יודעים, אבל סביר מבחינת רונלדו לנסות להתברג בראש הטבלה, יש לו קבלות (וגם ממש קבלות על מכירות וכסף שנכנס לריאל).
זה שהבחור פרימה דונה זה נכון, אבל ההצגה של דרישות השכר שלו כאילו זה אחד השגעונות הנרקיסיסטיים שלו, מוטעית.
משה
- ירקרק
-
- חבר ותיק

כוחות השוק זה האוליגרכים הרוסים והש'ייחים הקאטרים.הם מעוותים את השוק.בגלל זה כתבתי שילך לשחק ברוסיה.בריאל הוא לא יקבל 20 מיליון נטו כמו שאטו מקבל ברוסיה.
זה לא שרונאלדו מרוויח קצת, זה שאחרים (אטו,זלאטן,דרוגבה כדוגמה) מרוויחים הרבה יותר ממה שמגיע להם
זה לא שרונאלדו מרוויח קצת, זה שאחרים (אטו,זלאטן,דרוגבה כדוגמה) מרוויחים הרבה יותר ממה שמגיע להם
- ירקרק
-
- חבר ותיק

אסיים בתמונה מצחיקה שנתקלתי כרגע בפייסבוק 
נא להרשם/להכנס לחשבון בפורום על מנת לצפות בקבצים או בתמונות המצורפים לשרשור
- moco
-
- גורו

מה שכתבת פה מזכיר לי אנשים שטוענים נגד שביתה זו או אחרת בטענה "השכר שהשובתים מקבלים נובע מכוחות השוק החופשי", רק שהם שוכחים שהשובתים זה אחד הכוחות.ירקרק כתב:כוחות השוק זה האוליגרכים הרוסים והש'ייחים הקאטרים.הם מעוותים את השוק.בגלל זה כתבתי שילך לשחק ברוסיה.בריאל הוא לא יקבל 20 מיליון נטו כמו שאטו מקבל ברוסיה....
אז האוליגרכים והשייחים זה חלק מהכוחות (והם משלמים גם באנגליה), אבל גם השחקנים זה חלק מהכוחות, וגם ריאל מדריד. בלי שחקנים, ובמיוחד בלי שחקן כמו רונאלדו, לריאל יקשה להגיע להישגים הנוכחיים ולקבל את ההכנסות הנוכחיות.
אני לא יודע איך זה יתאזן בסוף, האם יעלו לו שכר, או שיעבור למקום אחר או שיישאר שם אך על תקן של עצוב
משה
- ירקרק
-
- חבר ותיק

אני ממש לא מסכים.
נניח,רק נניח,שריאל תסכים להשוות לרונאלדו את השכר שאטו מקבל,כלומר 20 מיליון נטו לעונה..וחודש אחרי זה יוחתם שחקן חדש בפריז או באחת הרוסיות בשכר וסכום דימיוני של 50 מיליון נטו לעונה,האם זה לגיטימי מבחינת רונאלדו לחזור לריאל ולבקש שישוו שוב את שכרו לאותו סכום דימיוני של 50 מיליון? איפה בדיוק זה אמור להסתיים אם בכלל?
כרגע ובעשרים השנה האחרונות,כוחות השוק הריאליים נמצאים בליגות הטובות בעולם שהן באנגליה (גם שם יש אוליגרכים וש'ייחים אבל סטייית התקן שלהם בשכר שהם משלמים היא זעומה ),ספרד ואיטליה.אם ניתן לכוחות שוק מעוותים כמו ליגות ברוסיה,סין וקבוצה אחת בצרפת לקבוע את רמת השכר זה לא יסתיים לעולם..
נניח,רק נניח,שריאל תסכים להשוות לרונאלדו את השכר שאטו מקבל,כלומר 20 מיליון נטו לעונה..וחודש אחרי זה יוחתם שחקן חדש בפריז או באחת הרוסיות בשכר וסכום דימיוני של 50 מיליון נטו לעונה,האם זה לגיטימי מבחינת רונאלדו לחזור לריאל ולבקש שישוו שוב את שכרו לאותו סכום דימיוני של 50 מיליון? איפה בדיוק זה אמור להסתיים אם בכלל?
כרגע ובעשרים השנה האחרונות,כוחות השוק הריאליים נמצאים בליגות הטובות בעולם שהן באנגליה (גם שם יש אוליגרכים וש'ייחים אבל סטייית התקן שלהם בשכר שהם משלמים היא זעומה ),ספרד ואיטליה.אם ניתן לכוחות שוק מעוותים כמו ליגות ברוסיה,סין וקבוצה אחת בצרפת לקבוע את רמת השכר זה לא יסתיים לעולם..
- moco
-
- גורו

הסכמים (כתובים ובעל פה) צריך לכבד.
אם הבן אדם כל פעם ימציא דרישה חדשה, אז אני גם לא חושב שזה יהיה לגיטימי.
עד כמה שאני יודע זה לא המצב. הסיפור הזה עם "סעיף אטו" הוא לא חדש. קראתי עליו מזמן. זה לא מוכיח את פרטי ההבנה/הסכם אבל זה מוכיח שיש משהו כזה.
אתה אומר שלא סביר להסכים לסעיף כזה. אני מסכים. השאלה אם הסכימו. לא יודע.
אם הבן אדם כל פעם ימציא דרישה חדשה, אז אני גם לא חושב שזה יהיה לגיטימי.
עד כמה שאני יודע זה לא המצב. הסיפור הזה עם "סעיף אטו" הוא לא חדש. קראתי עליו מזמן. זה לא מוכיח את פרטי ההבנה/הסכם אבל זה מוכיח שיש משהו כזה.
אתה אומר שלא סביר להסכים לסעיף כזה. אני מסכים. השאלה אם הסכימו. לא יודע.
משה
- moco
-
- גורו

אגב, הנה מה שקראתי לפני 6 חודשים.
ראה סעיף 2.
http://www.calcalist.co.il/sport/articl ... 28,00.html
ראה סעיף 2.
http://www.calcalist.co.il/sport/articl ... 28,00.html
משה
- moco
-
- גורו

בעוד אנחנו דנים פה אם זה לגיטימי או לא בשבילו לדרוש עוד שכר,
העצוב עצמו, לפני כשעה, מודיע שהעצב בכלל לא קשור לכסף:
http://www.whosay.com/CristianoRonaldo/ ... de=vtH46h5
העצוב עצמו, לפני כשעה, מודיע שהעצב בכלל לא קשור לכסף:
http://www.whosay.com/CristianoRonaldo/ ... de=vtH46h5
משה
- Itay_Pollak
-
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
הכל זה תקשורת, בלי לקרוא את ההסכם עצמו, בלי לדעת מה נסגר בחוזה שבע"פ, אפשר להמשיך לחפור עד צאת הנשמה. גם הפייסבוק הזה רק בא להגן עליו. למרות שכל הכבוד שחשבו על זה. למרות שברור שמאחורי כוכבים כאלה יש חברת יחצנות שלמה, סוכן, אמרגן ואמא פולניה 
- AviBiton
-
- גורו HTmobile

- תגובות: 17346
גם בצד של הבלאוגרנה יש מי שעצוב.
פברגאס שיתף את התקשורת בתחושות שלו ואומר שהוא מאוכזב מזה שהוא מחליף, כי הוא רוצה להיות שחקן מוביל, הוא משתדל שלא להראות את זה באימונים כי הוא לא רוצה שחבריו ירגישו רע בגללו.
לדבריו, אם יאמרו לו לקום וללכת, הוא יעשה את זה (אמנם בלב כבד).
ובצד היותר משמח, אריק אבידל, שעבר כזכור ניתוחים מסובכים להסרת גידול בכבד, נכלל בסגל של בארסה כאחד מ-25 השחקנים בליגת האלופות השנה.
אם הוא חוזר, זו תהיה סנסציה אדירה.
פברגאס שיתף את התקשורת בתחושות שלו ואומר שהוא מאוכזב מזה שהוא מחליף, כי הוא רוצה להיות שחקן מוביל, הוא משתדל שלא להראות את זה באימונים כי הוא לא רוצה שחבריו ירגישו רע בגללו.
לדבריו, אם יאמרו לו לקום וללכת, הוא יעשה את זה (אמנם בלב כבד).
ובצד היותר משמח, אריק אבידל, שעבר כזכור ניתוחים מסובכים להסרת גידול בכבד, נכלל בסגל של בארסה כאחד מ-25 השחקנים בליגת האלופות השנה.
אם הוא חוזר, זו תהיה סנסציה אדירה.
- ivanhoe888
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1209
יש לי רעיון - שיעשו החלפות: רונלדו לברצלונה, פברגס לריאל... 
פראיירים לא מתחלפים - רק ראשי ממשלה.
- AviBiton
-
- גורו HTmobile

-
taoyossi
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5224
- שם מלא: יוסי ביטון
- AviBiton
-
- גורו HTmobile

- ירקרק
-
- חבר ותיק

(שוב) מחצית קשה לצפייה,אבל הפעם אני אתן להם הנחה כי מסי על הספסל.
- AviBiton
-
- גורו HTmobile

לא צריך להגזים, התחיל לא משהו, אבל בהמשך, בערך מהדקה העשרים וחמש, דווקא כן ראינו את בארסה משחקת כמו שצריך.
-
taoyossi
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5224
- שם מלא: יוסי ביטון
- ירקרק
-
- חבר ותיק

אביהו הכל ביחס לסטנדרטים של בארסה.כמו במשחק מול ולנסיה היכולת ירודה אבל העיקר הנקודות.
מסי
סוגר את המשחק,עכשיו נחזיק אצבעות לסביליה שיעשו לנו ראש השנה וחג מושלם.
מסי
- AviBiton
-
- גורו HTmobile

סביליה עם 1-0 כבר בדקה הראשונה.
רק במזל ריאל מדריד לא יוצאת עם 2 כרטיסים אדומים, להיגוואין ולדימריה, טעויות שיפוט איומות...
רק במזל ריאל מדריד לא יוצאת עם 2 כרטיסים אדומים, להיגוואין ולדימריה, טעויות שיפוט איומות...