DEXTER - עונה 7

המלצה על סרטים ותוכניות טלויזיה, פורמטים, חוויות ועוד.
liorreem
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2386
שם מלא: ליאור ראם
נתן תודות: 525 פעמים
קיבל תודות: 132 פעמים

שליחה #121 

נכון. גם שם הרמתי גבה. שום דיון בנושא. יצאה מהאוטו כאילו אמרה: יאללה, לך על זה. כנראה גם לרצח היא נהייתה כבר אדישה.

sheva23
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1813
נתן תודות: 120 פעמים
קיבל תודות: 56 פעמים

שליחה #122 

תאמת לא כל כך אהבתי את העניין עם לאגוורטה, יש הרגשה שהיא יצאה קדושה מכל הסיפור הזה.
אני העדפתי דווקא שדקסטר יביא ללאגוורטה הוכחה לכך שהוא אנושי ודוקס נהרג בטעות (פיצוץ גז שלא דקסטר גרם לו), ולא על ידי דקסטר.
ואם כבר היא גילתה שהוא הBAY BUTCHER אז לפחות שתדע שהוא רוצח רק את אלה שהמערכת לא יודעת לטפל בהם.
אם כי לפי האופי שלה , אכפת לה רק מהצדק מול דוקס ונראה לי שגם כך היא לא היתה מייחסת לכך משמעות.
אגב לאגוורטה היא דמות שיכלה להמשיך "לשקר" הרבה יותר טוב ממה שדב עושה, ויכל להיות לנו אחלה צוות "משטרתי" לעונה 9 :lol:
אתר הרישמי "אוהדי מילאן בישראל". http://www.acmfdd.com/
http://www.milanclubisrael.com/
מי שטס לאיטליה ויבקר בסן סירו, מוזמן לדבר איתי בנוגע לכרטיסים.

HazooM
כתב
כתב
תגובות: 6805
נתן תודות: 306 פעמים
קיבל תודות: 959 פעמים

שליחה #123 

סוף לא מוצלח לדעתי. התסריטאים בונים משהו לאורך העונה, ואז כאילו לא יודעים איך לצאת מזה...

uris
סמל אישי של משתמש
מורעל האתר
מורעל האתר
תגובות: 6784
שם מלא: אורי שמאי
נתן תודות: 78 פעמים
קיבל תודות: 243 פעמים

שליחה #124 

אויי מיי גוד
איזה פרק...
סדרה מצויינת אבל אני מקווה שעונה 8 תהיה אחרונה.
הייתי פתוח ששבע לא תסתיים ב"ניצחון" של דקסטר אלא בהפללה סופית שלו ....זה שוב לא קרה....

Sexter
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1197
נתן תודות: 31 פעמים
קיבל תודות: 90 פעמים

שליחה #125 

לכל עונה יש מוטיב מכרזי. בעונה 6 זה היה הדת. בעונה 7 זה מוטיב האהבה (דב לדקסטר, דקסטר לאנה, קווין לזונה הרוסיה, ראש המאפיה האוקראיני לויקטור, ולגוארטה לדוקס). העונה הזו באה בעיקר לסגור זנבות. עכשיו כל המטרו יודע את הסוד של דקסטר לגבי העבר שלו. תתחיל חקירה בהקשר להיעלמונה של לגוארטה וצריך למצוא סוף לרומן דקסטר - אנה - להחליט לאן לוקחים את הקשר בין דב לדקסטר... כבר עכשיו יש דיבורים לגבי עונה 9 (הרשת מעוניית בעוד עונה בעקבות הרייטינג המוצלח של עונה 7). המפיקים פחות מתלהבים וחשש שלצופים ימאס אם הסדרה תמתח עוד...

http://screenrant.com/dexter-season-9-s ... nk-146924/

http://screencrush.com/dexter-season-7-finale-season-8/

http://screenrant.com/dexter-season-7-8 ... producers/

עונה 7 דווקא הצליחה להחזיר את הסדרה למסלול שלה. דקסטר יכול להמשיך לרצוח ללא כל הפרעה.. השאלה אם הוא עדיין מרגיש צורך..? הבמאי כבר אמר שעונה 8 תחשוב צדדים חדשים של דקסטר שהקהל לא הכיר עד היום:

http://www.huffingtonpost.com/2012/12/1 ... 16546.html

יש המון דברים פתוחים כמו כל חומר הראיות שלגוארטה אספה על דב ודקסטר.. הם צריחים להפתר גם מזה. מקווה שהכותבים לא שכחו מזה...

puma1
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1574
נתן תודות: 23 פעמים
קיבל תודות: 141 פעמים

שליחה #126 

איזה חקירה ? כל הרעיון היה שדקסטר עשה את זה כאילו שהם ירו אחד בשני

ואין לה שום ראיות, הדבר היחידי שהיה אמור להיות לה זה המיקום של דב לפי הטלפון, אבל היא עוד לא קיבלה את האישור לזה, בגלל זה דקסטר רצה לרצוח אותה לפני שהיא תדע איפה הם היו, עכשיו שהיא מתה לא נשאר כלום, גם ככה כולם בתחנה חושבים שהיא מטורללת וניסתה להפליל את דקסטר

jepe
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1411
נתן תודות: 193 פעמים
קיבל תודות: 20 פעמים

שליחה #127 

אבל דברה ירתה עם האקדח שלה בלאגוורטה. עכשיו יש הוכחות שהיא היורה.
דקסטר תכנן שלאגוורטה ואסטרדה "יירו" אחד בשני עם האקדחים שלהם.

אני לא מבין את הקטע של דברה פתאום לרצוח ועוד את מי?
למה פשוט לא הלכה כמ שיצאה מהאוטו?

לדעתי המפקח (שכחתי איך קוראים לו) זה שעזר ללאגוורטה עם החקירה ימשיך אותה.

לדעתי סוף מפגר לעונה.

puma1
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1574
נתן תודות: 23 פעמים
קיבל תודות: 141 פעמים

שליחה #128 

בסדר אולי דקסטר עשה שם איזו קומבינה כמו שהוא ירה בהוא אחרי שהוא דקר אותו, לא נראה לי שהוא זרק אותם לים או משהו כזה, אם היא תעלם הםם יהיו בבעיה, גם יכולים לבדוק לפי הסלולר שלהם ששלושתם היו שם ( שזה בכלל מטומטם, לא מבין איך בתקופה כזאת אנשים לוקחים את המכשיר איתם שהם הולכים לרצוח הרי זה הדבר הראשון שעושים במשטרה )

bulletin
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 19
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #129 

כשנאמר - "יש לו אישה, רק צרות עושה". בלי דברה גם לא היתה לנו את העונה הנוכחית - אחת מהדמויות המעיקות ביותר שנראו על הטלויזיה (יחד עם שלי ממאסטרשף). אינני יודע עד כמה הדמות שהיא מגלמת מייצגת אותה במציאות, אך עושה רושם שהיא drama queen לא קטנה בכלל.

liorreem
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2386
שם מלא: ליאור ראם
נתן תודות: 525 פעמים
קיבל תודות: 132 פעמים

שליחה #130 

לטעמי דברה עושה את הסידרה לא פחות מדקסטר - אני אוהב מאד את הדמות שלה, למרות שהעונה פיתחתי קצת אנטי כלפיה בגלל מסלול ההתנגשות עם האנה הכובשת.
לה גוורארטה תחסר בגלל שהיא ייצגה את דמות השוטר/פוליטיקאי בצורה מוצלחת מאד.
לדעתי סיום מוצלח לעונה הבאה יהיה מוות ססגוני מכיוון של ארכי פושע ולא סתם להרקב בכלא - זה יהיה אנטי קליימקס.
חזרה בתשובה והגמלות מהצורך להרוג יכול להיות גם סיום מעניין.

sheva23
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1813
נתן תודות: 120 פעמים
קיבל תודות: 56 פעמים

שליחה #131 

JEPE לצערי כבר היו בסדרה הרבה אי דיוקים, טיוחים וכסתחים , הכל כדי שדקסטר תמשיך לעונות הבאות. סיטואציות שכבר לא היה ניתן לצאת מהן במציאות.
כך שנושא האקדח ומי ירה ככל הנראה לא יהווה משקל בהעלמת ראיות גם מצד יוצרי הסדרה.
שוב היתי רוצה שהעונה האחרונה תתמקד בעוד רוצח אכזרי ולא במרדף של הרשויות אחרי דקסטר. אולי אפילו שאחת הדמויות החשובות תרצח כדי להעצים את סיום הסדרה, ואם לחשוב על זה אז רצח של האנה (מבחינתי היא אחלה דמות שנותנת ברק לסדרה) לא יטלטל אותנו כמו רצח של מאסוקה/באטיסטה/דב שכל כך התרגלנו אליהם לאורך חיי הסדרה.
אתר הרישמי "אוהדי מילאן בישראל". http://www.acmfdd.com/
http://www.milanclubisrael.com/
מי שטס לאיטליה ויבקר בסן סירו, מוזמן לדבר איתי בנוגע לכרטיסים.

Nunatak
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 3722
שם מלא: nunatak
נתן תודות: 154 פעמים
קיבל תודות: 156 פעמים

שליחה #132 

פרק מצוין. אני למדתי שגם כשאתה רואה בטלוויזיה מישהו חוטף כדור בראש הוא לא מת עד שאומרים לך באופן חד משמעי ובצורה שלא משתמעת לשתי פנים שהוא אכן מת, מה שאומר שהתסריטאים יכולים לעשות מהסצינה האחרונה מה שבא להם, אם הם רוצים שזה יסבך את דקסטר ודברה אז זה יסבך אותם ואם לא אז לא.
אני מסכים לחלוטין עם מי שאמר שדברה עושה את הסדרה לא פחות מדקסטר, הדבר היחיד שמעצבן אותי בה זה הבכי המטריף שיש לה. לטעמי שאר הדמויות נמצאות שם בשביל לתת איזושהי מסגרת, לא מעבר. אולי בעונות הראשונות היה לי עניין בבאטיסטה, מסוקה, קווין וכו' אבל הזניחו אותם ואיבדתי כל רגש כלפיהם. לא יפריע לי יותר מדי אם אחד מהם ימות וגם לא נראה לי שזה יזיז הרבה לדקסטר.
סוף טוב לסדרה יכול להיות לדעתי חזרה בתשובה של דקסטר, לא הייתי רוצה לראות אותו או את דברה מתים או נכנסים לכלא. אני דווקא מעדיף אם כבר לראות את דקס בכלא ולא מת.
לטעמי זה אך טבעי שדברה תקבל את היותו של דקסטר רוצח סדרתי במהירות ותגיב באדישות לרצח. דברה היא שוטרת, אני מאמין שכל שוטר נתקל במקרה מספיק מזעזע שבו הוא חש צורך לקחת את החוק לידיים ולדלג על בית המשפט. יתרה מזאת יש מקרים שבהם כל אדם נורמלי שהיה נקלע אליהם היה פועל בדיוק באותה הדרך במידה והיתה לו היכולת או שלפחות היה מעלים עין. דקסטר הוא אחיה של דברה, קרוב משפחתה היחיד והאדם הכי חשוב בחייה, היא לא תוותר עליו כ"כ בקלות. קטע שאהבתי היה בסוף הפרק כשדברה עם האקדח, דקסטר זורק את הסכין, מרים ידים ואומר לה שכל מה שהיא תעשה מקובל עליו ושהיא אדם טוב ולא תרגיש רע עם עצמה, אין שום דרך להביע אהבה גדולה מזו. הקשר ביניהם נורא חזק ואני לא אתפלא אם בעונה הבאה נראה איזה התלהטות ביניהם, אין להם קשר דם ועל אף הטאבו בנושא היחסים ביניהם מאד חריגים גם ביחס לאח ואחות רגילים. אם זה יקרה אין לי שום מניעה להמשיך עם הסדרה גם לעונה תשיעית ולקחת אותה לכיוון שונה לגמרי.
אגב, אם חושבים על זה אז גם לומן "חזרה בתשובה" אחרי שהיא רצחה את מי שפגע בה, אז עכשיו כשדקסטר רצח את מי שפגע בו אולי גם לו יש סיכוי.

דברים שהייתי רוצה לראות בעונה הבאה:
1. את לומן.
2. דמות מוכרת וחשובה רוצחת ומכניסה את דקסטר לתסביך.
3. התקרבות נוספת בין דברה לדקסטר ואולי איזה נשיקה רגעית ולו בשביל לסבך את העניינים.
4. את קווין מקבל שכל.
5. שוב פעם את לומן.
6. את אסטור וקודי.
7. אנטגוניסט אחד שיהיה לאורך כל העונה ויהווה אתגר לדקסטר.
8. את החבל על הצוואר של דקסטר מתהדק והוא נחלץ מזה ברגע האחרון בעזרת מישהו חדש שנחשף לאמת עליו.
9. את ג'ונה מיצ'ל, הבן של טריניטי.

moshe10
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 262
קיבל תודות: 3 פעמים

שליחה #133 

מראים לנו שדקסטר לא כזה "מושיע" והוא בעצם רוצח סדרתי לכל דבר

ds123
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2049
נתן תודות: 118 פעמים
קיבל תודות: 85 פעמים

שליחה #134 

אני התאכזבתי קצת מפרק סיום העונה. הסוף היה מאוד צפוי מבחינתי ולא מפתיע.
בכל מקרה הייתה עונה טובה. אני מקווה שההפקה לא תכנע ללחץ של SHOWTIME לעונה 9 ותסיים את הסדרה בעונה הבאה.

moshe10
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #135 

איך השחקן התותח הזה לא משחק בעוד סרטים וסדרות?? בטח יהיה מוזר לראות אותו לא דקסטר אבל עדיין שחקן מעולה

ds123
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2049
נתן תודות: 118 פעמים
קיבל תודות: 85 פעמים

שליחה #136 

moshe10 כתב:איך השחקן התותח הזה לא משחק בעוד סרטים וסדרות?? בטח יהיה מוזר לראות אותו לא דקסטר אבל עדיין שחקן מעולה
...
הוא שיחק גם בעמוק באדמה, סדרת מופת.

avioren
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2556
נתן תודות: 62 פעמים
קיבל תודות: 127 פעמים

שליחה #137 

גם בסרט הקולנוע Gamer
ותפקיד קטן ב Paycheck
אני לא מספיק עשיר לקנות מוצרים זולים.

moshe10
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #138 

ds123 כתב:
moshe10 כתב:איך השחקן התותח הזה לא משחק בעוד סרטים וסדרות?? בטח יהיה מוזר לראות אותו לא דקסטר אבל עדיין שחקן מעולה
...
הוא שיחק גם בעמוק באדמה, סדרת מופת.
...
הוא משחק שם הומו, סתם יירד לי מהערצה אליו כדקסטר חח

Malcontent
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3585
נתן תודות: 49 פעמים
קיבל תודות: 79 פעמים

שליחה #139 

moshe10 כתב: הוא משחק שם הומו, סתם יירד לי מהערצה אליו כדקסטר חח
...
(n) (n) (n)

בוז

Sexter
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1197
נתן תודות: 31 פעמים
קיבל תודות: 90 פעמים

שליחה #140 

במקור הוא שחקן תאטרון עם מספר תפקידים בעיקר מוסיקאליים ב BROADWAY.. הנה מיקל עושה קברט:

בכללי הוא מאד מתאים לתפקיד של הומו.. לכו תדעו, אולי הכותבים של דקסטר יחליטו ממש להפתיע בעונה 8 עם איזו סצינת מיטה של דקס עם מסוקה + גמד, עז ואיזו SHEMALE... י :D

שלח תגובה

חזור אל “סרטים וטלויזיה”