שרשור הפופקורן הגדול - מכונות - תירס - מלח - ועוד
קצת לקחת את מה שרשמתי מילולי מדי ורחוק מדי.. יש שיגידו שזה רק טעים ולא מאוד טעים, ורק ממכר ולא מאוד ממכר..
זה שכל ילד שהולך לקולנוע פעם בחודש או חודשיים אוכל את זה, זה משהו אחד. לצרוך את בבית על בסיס קבוע יותר זה כבר יותר בעייתי, לא? גם אם זה "רק" קצת מסרטן.
זה שכל ילד שהולך לקולנוע פעם בחודש או חודשיים אוכל את זה, זה משהו אחד. לצרוך את בבית על בסיס קבוע יותר זה כבר יותר בעייתי, לא? גם אם זה "רק" קצת מסרטן.
אני גם לא אמרתי שזה קצת מסרטן... אם אתה רוצה לעשות השוואה, בקרטון כזה יש כמות של צבע מאכל כמו שיש בחטיף או בבוקבוק שתיה, רק שחטיף מסיימים בכמה דקותף קרטון כזה תסיים ( וגם אם אתה אוכל פופקורן כמה פעמים בשבוע ) תוך כמה חודשים-שנה, וזה הסיבה שאסור לשים את זה בארץ בחטיפים ומשקאות, כי צורכים את זה בכמויות ( ובעיקר ילדים ), אם מה שאתה אומר היה נכון, הרי שכל מי שהיה צורך חטיפים ומשקאות פעם עם החומרים האלה היה צריך למות תוך שבועף וגם היום יש המון מאכלים שיש בהם חומרים כאלה, רק שגם אותצתם אתה מסיים בכמה דקות ולא על פרק זמן של כצה חודשיםקרמריקה כתב:קצת לקחת את מה שרשמתי מילולי מדי ורחוק מדי.. יש שיגידו שזה רק טעים ולא מאוד טעים, ורק ממכר ולא מאוד ממכר..
זה שכל ילד שהולך לקולנוע פעם בחודש או חודשיים אוכל את זה, זה משהו אחד. לצרוך את בבית על בסיס קבוע יותר זה כבר יותר בעייתי, לא? גם אם זה "רק" קצת מסרטן....
אני לא מבין את הקישור שלך בין טעם ( שזה סובייקטיבי ) לבין מסרטן או לא ואם כן עד כמה.... אני מקווה שלא צריך להסביר לך את ההבדלים
למה ללכת רחוק ולשלם 1300 ש"ח ?
תראו מה יש לי ב 600 ש"ח 1:1 פופקורן של הקולנוע הרבה יותר חסכוני והכי טעים שיש עובדת בלי הפסקה !!!
כל הפעלה מייצרת כמות של קערה ביתית גדולה .
http://www.mjr.co.il/198450/%D7%9E%D7%9 ... 7%A8%D7%95
תיהנו שווה כל שקל !!!!
אני מכיר את היבואן אם תהיו רציניים ותכינו רשימה קבוצתית של מי שמעוניין אוכל לחבר אתכם אליו ותוכלו לקנות עוד אותה ביותר זול כהטבה לחברי האתר .
תראו מה יש לי ב 600 ש"ח 1:1 פופקורן של הקולנוע הרבה יותר חסכוני והכי טעים שיש עובדת בלי הפסקה !!!
תיהנו שווה כל שקל !!!!
אני מכיר את היבואן אם תהיו רציניים ותכינו רשימה קבוצתית של מי שמעוניין אוכל לחבר אתכם אליו ותוכלו לקנות עוד אותה ביותר זול כהטבה לחברי האתר .
למה להביא לארץ ב 450 ש"ח לפני משלוח לפני מיסים ו 110W וללא אחריות !!!mp3lll כתב:מעניין כמה US שופס יקחו על להביא אותה לארץ
http://www.ebay.com/itm/FunTime-2-5oz-R ... 2ebdfcfa46...
כשב 600 ש"ח יש לך בארץ את אותה מכונה 220W עם אחריות ( אנ י מניח ) וכו'
נראה לי צעד התאבדותי ....
זה יקר, פירסמתי פה מכונה כזאת שעולה 60$ כולל משלוח בארצות הברית, פעם היא הייתה עולה 48$ אבל בכל מקרה עדיין אין מיסים, תבדוק את הלינק שפירסמתי ותשאל את המוכר מה המידותmp3lll כתב:מעניין כמה US שופס יקחו על להביא אותה לארץ
http://www.ebay.com/itm/FunTime-2-5oz-R ... 2ebdfcfa46...
בהתחלה חשבתי להביא כזאת אבלeran360 כתב:למה ללכת רחוק ולשלם 1300 ש"ח ?
תיהנו שווה כל שקל !!!!
אני מכיר את היבואן אם תהיו רציניים ותכינו רשימה קבוצתית של מי שמעוניין אוכל לחבר אתכם אליו ותוכלו לקנות עוד אותה ביותר זול כהטבה לחברי האתר ....
1, אין לי מקום על השיש
2. זה מאוד קטן, 2 OZ, שלי זה 8, ומכין בכל נגלה דלי ענק של פופקורן
3. אהבתי יותר את המכונה הגדולה עם הגלגלים, היא לא תופסת הרבה מקום ונראת טוב בסלון
בכל מקרה פירסמתי משהו דומה פה באחד הלינקים בעמודים הראשונים
בסדר אבל אתה מקבל תמורה לכסף, דווקא פה באתר צריכים לדעת את זה טוב, אפשר לקנות טלוויזיה ב2K למה להוציא 15K, כל אחד ומה שמתאים לו, בכל מצב לא היה לי איפה להשים אותה, וכמות של 2.5 OZ זה ממש ממש קטן, אני מסיים דלי ענק לבד, אז מה קורה שאנשים באים...צריך לעשות 20 נגלות, וכל פעם זה 6-8 דקות, גם אני אוהב שכל מה שצריך נמצא בארון של המכונה ואין בלאגן כל פעם, אני לא נוהג להחזיר דברים למקום 
אגב, המכונה שהוא פרסם פה זה מישהו שעושה הזמנה ברגע שקונים ממנו, חודש הספקה, כנראה מזמין את המכונה מסין, עדיף כבר לבדוק באתרים סיניים ולהזמין לבד, כמו היבואן של DALITE שבדיוק דיברתי איתו אתמול על קניית מסך, אין להם במלאי שום דבר, והם עושים הזמנה ברגע שקונים מהם, ועל מסך שאני מיבא לבד ב2500 הם רוצים 5000, וזה בזמן שהם קונים את זה בפחות ממני, וזה אפילו לא מוצר שהם צריכים לספק עליו אחריות
אגב, המכונה שהוא פרסם פה זה מישהו שעושה הזמנה ברגע שקונים ממנו, חודש הספקה, כנראה מזמין את המכונה מסין, עדיף כבר לבדוק באתרים סיניים ולהזמין לבד, כמו היבואן של DALITE שבדיוק דיברתי איתו אתמול על קניית מסך, אין להם במלאי שום דבר, והם עושים הזמנה ברגע שקונים מהם, ועל מסך שאני מיבא לבד ב2500 הם רוצים 5000, וזה בזמן שהם קונים את זה בפחות ממני, וזה אפילו לא מוצר שהם צריכים לספק עליו אחריות
אני חייב לציין שאתה מאוד שליליpuma1 כתב:בסדר אבל אתה מקבל תמורה לכסף, דווקא פה באתר צריכים לדעת את זה טוב, אפשר לקנות טלוויזיה ב2K למה להוציא 15K, כל אחד ומה שמתאים לו, בכל מצב לא היה לי איפה להשים אותה, וכמות של 2.5 OZ זה ממש ממש קטן, אני מסיים דלי ענק לבד, אז מה קורה שאנשים באים...צריך לעשות 20 נגלות, וכל פעם זה 6-8 דקות, גם אני אוהב שכל מה שצריך נמצא בארון של המכונה ואין בלאגן כל פעם, אני לא נוהג להחזיר דברים למקום
אגב, המכונה שהוא פרסם פה זה מישהו שעושה הזמנה ברגע שקונים ממנו, חודש הספקה, כנראה מזמין את המכונה מסין, עדיף כבר לבדוק באתרים סיניים ולהזמין לבד, כמו היבואן של DALITE שבדיוק דיברתי איתו אתמול על קניית מסך, אין להם במלאי שום דבר, והם עושים הזמנה ברגע שקונים מהם, ועל מסך שאני מיבא לבד ב2500 הם רוצים 5000, וזה בזמן שהם קונים את זה בפחות ממני, וזה אפילו לא מוצר שהם צריכים לספק עליו אחריות...
קודם כל המכונה שאני מדבר עליה מייצרת גלון בדקה וחצי -2 דקות דלי ענק של פופקורן היא ממלאה ב 3 נגלות האמן לי אין חובב פופקורן יותר גדול ממני .
המכונה שלך קצת איטית אם לוקח לה 6-8 דק לנגלה אצלי אחרי החימום הראשון שאורך כ 6 דקות כל סיבוב נוסף לא לוקח יותר מ 2 דקות .
אגב אצלי אין הקרנה של סרט של פחות מ 6 אנשים ואני ב -10-12 דק ממלא 3 דליים ענקיים .
http://host-photo.com/photo.php?f=photoxx8x.JPG
יותר מזה יום הולדת של הילדה שלי עשיתי ל 35 ילדים פופקורן המכונה היא מקצועית לכל דבר, עובדת ללא עצירות .
לי זה דווקא נח המכונה היא דקורטיבית על השיש ולא הייתי רוצה מכונה כחלק מנוף הסלון שלי (זה עניין של טעם אישי ).
לגבי הלינק של החנות אני לא יודע אם הוא מזמין או שיש לו במלאי , אך אם יש עניין לאנשים באתר תוכלו להתאגד לקנייה מרוכזת וזולה ואוכל לחבר אתכם עם בחור שמייבא אותם ויש לו במלאי אך הוא לא מוכר לפרטיים לכן רק כקבוצה ניתן יהיה לרכוש ( אני אגב גם רוצה עוד אחת להורים שלי ).
לא הבנתי למה שלילי, אמרתי שכל אחד ומה שמתאים לו, לי אישית זה לא מתאים, אם לך זה מתאים תהנה, פירסמתי מכונה דומה לזאת בעמודים הראשונים למי שחיפש משהו יותר זול
שמת לב שאתה חוזר אחרי מה שאמרתי אם שלי עושה דלי שלם בנגלה אחת והוא 8 OZ ושלך עושה ב-3 נגלות והוא 2.5 OZ, אז מה בדיוק חידשת, זה הרי מה שאמרתי...2.5 להכפיל ב-3 זה 7.5...
לגבי זמן ההכנה, לא יודע איך אתה מכין אני קודם כל נותן לשמן להתחמם ולהמיס את המלח במשח 4 דקות ( ככה צריך לעשות ) ורק אז שופך את געיני הטירס,הסיר שלך הוא 300W ושלי 870W, הוא מתחמם הרבה יותר מהר, ולכן מסוגל לעשות כמויות יותר גדולות, ובכל מקרה, אם אתה מרוצה הרי שאין פה על מה לנהל דיון, אתה אמרת בהודעה הראשונה שלך "למה ללכת רחוק ולשלם 1300 ש"ח ? " והסברתי למה, זה הכל
שמת לב שאתה חוזר אחרי מה שאמרתי אם שלי עושה דלי שלם בנגלה אחת והוא 8 OZ ושלך עושה ב-3 נגלות והוא 2.5 OZ, אז מה בדיוק חידשת, זה הרי מה שאמרתי...2.5 להכפיל ב-3 זה 7.5...
לגבי זמן ההכנה, לא יודע איך אתה מכין אני קודם כל נותן לשמן להתחמם ולהמיס את המלח במשח 4 דקות ( ככה צריך לעשות ) ורק אז שופך את געיני הטירס,הסיר שלך הוא 300W ושלי 870W, הוא מתחמם הרבה יותר מהר, ולכן מסוגל לעשות כמויות יותר גדולות, ובכל מקרה, אם אתה מרוצה הרי שאין פה על מה לנהל דיון, אתה אמרת בהודעה הראשונה שלך "למה ללכת רחוק ולשלם 1300 ש"ח ? " והסברתי למה, זה הכל
נערך לאחרונה על ידי puma1 ב 10/05/2012 12:33, נערך פעם 1 בסך הכל.
מאוד פשוט :puma1 כתב:הסירים של המכונותנשלפים אבל אסור לשטוף אותם בכיור, מרתיחים בהם מים ( עדיף עם אבקה מיוחד שפירסמתי פה ) ושופכים לתוך קערהknazi כתב:eran הסיר נשלף מהמכונה? איך מנקים אותו לאחר השימוש?......
כשאני מסיים שימוש אני מוזג כוס מים לסיר מביא לרתיחה
שולף את הסיר החוצה הוא מחובר עם כבל קומקום למכונה שופך את המים ומנגב עם נייר סופג והסיר חדש .
3 דק' וסיימתי .
אין כמויות מדוייקות, בעיקרון זה לפי הטעם, אני ניסיתי כמה פעמים שעד שמצאתי כמה בדיוק אני אוהב, אבל על דלי פופקורן ענק אני שם בערך כף וחצי של המלח ( דלי שלם זה 8 OZ ) נראה לי 250 גרם גרעיני טירס, אני ממליץ לך לעשות את הפופקורן עם שמן זית, זה יוצא מעולה בגלל המלח, והרבה יותר בריא, תשים את השמן והמלח בסיר למשך איזה 3-4 דרות עד שהמן רותח, אם קנית את הסירפופ הזה תערבב את זה עם הידית שהמלח ימס יותר טוב עם השמן, אחר 3-4 דקות תוסיף את גרעיני הטירס, ובתיאבון! הנאה בטוחה! תן רשמים לשאר חברי הפורוםuris כתב:puma1
הגיע המלח!
כמה שמים ? (חצי כוס פופקורן - 3 כפות שמן קנולה) וכמה מלח ?...
- Chura
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4777
- נתן תודות: 162 פעמים
- קיבל תודות: 278 פעמים
10 עמודים ואני עוד לא הבנתי אם המלח\סרטן\רעל הזה טעים ושווה את ה60 ש"ח ?
מה שכן, לקנות ק"ב בעשרות אלפים אנשים עוד מבינים, מעניין איך יגיבו לזה שקניתי מלח ב60 ש"ח.
חחח
מה שכן, לקנות ק"ב בעשרות אלפים אנשים עוד מבינים, מעניין איך יגיבו לזה שקניתי מלח ב60 ש"ח.
חחח
Configure Terminal
Write Erase
reload

Write Erase
reload