שרשור הפופקורן הגדול - מכונות - תירס - מלח - ועוד

כבלים, מתאמים, מחברים, מפצלים, מעמדים וכו'
שלח תגובה
קרמריקה
סמל אישי של משתמש
אחראי תחום קפה
אחראי תחום קפה
תגובות: 4098
נתן תודות: 92 פעמים
קיבל תודות: 285 פעמים

שליחה #121 

קצת לקחת את מה שרשמתי מילולי מדי ורחוק מדי.. יש שיגידו שזה רק טעים ולא מאוד טעים, ורק ממכר ולא מאוד ממכר..

זה שכל ילד שהולך לקולנוע פעם בחודש או חודשיים אוכל את זה, זה משהו אחד. לצרוך את בבית על בסיס קבוע יותר זה כבר יותר בעייתי, לא? גם אם זה "רק" קצת מסרטן.

puma1
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1574
נתן תודות: 23 פעמים
קיבל תודות: 141 פעמים

שליחה #122 

קרמריקה כתב:קצת לקחת את מה שרשמתי מילולי מדי ורחוק מדי.. יש שיגידו שזה רק טעים ולא מאוד טעים, ורק ממכר ולא מאוד ממכר..

זה שכל ילד שהולך לקולנוע פעם בחודש או חודשיים אוכל את זה, זה משהו אחד. לצרוך את בבית על בסיס קבוע יותר זה כבר יותר בעייתי, לא? גם אם זה "רק" קצת מסרטן.
...
אני גם לא אמרתי שזה קצת מסרטן... אם אתה רוצה לעשות השוואה, בקרטון כזה יש כמות של צבע מאכל כמו שיש בחטיף או בבוקבוק שתיה, רק שחטיף מסיימים בכמה דקותף קרטון כזה תסיים ( וגם אם אתה אוכל פופקורן כמה פעמים בשבוע ) תוך כמה חודשים-שנה, וזה הסיבה שאסור לשים את זה בארץ בחטיפים ומשקאות, כי צורכים את זה בכמויות ( ובעיקר ילדים ), אם מה שאתה אומר היה נכון, הרי שכל מי שהיה צורך חטיפים ומשקאות פעם עם החומרים האלה היה צריך למות תוך שבועף וגם היום יש המון מאכלים שיש בהם חומרים כאלה, רק שגם אותצתם אתה מסיים בכמה דקות ולא על פרק זמן של כצה חודשים

אני לא מבין את הקישור שלך בין טעם ( שזה סובייקטיבי ) לבין מסרטן או לא ואם כן עד כמה.... אני מקווה שלא צריך להסביר לך את ההבדלים

eran360
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 294
נתן תודות: 2 פעמים
קיבל תודות: 13 פעמים

שליחה #123 

למה ללכת רחוק ולשלם 1300 ש"ח ?
תראו מה יש לי ב 600 ש"ח 1:1 פופקורן של הקולנוע הרבה יותר חסכוני והכי טעים שיש עובדת בלי הפסקה !!!
כל הפעלה מייצרת כמות של קערה ביתית גדולה .

http://www.mjr.co.il/198450/%D7%9E%D7%9 ... 7%A8%D7%95

תיהנו שווה כל שקל !!!!
אני מכיר את היבואן אם תהיו רציניים ותכינו רשימה קבוצתית של מי שמעוניין אוכל לחבר אתכם אליו ותוכלו לקנות עוד אותה ביותר זול כהטבה לחברי האתר .

mp3lll
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-20K
חבר במועדון ה-20K
תגובות: 20679
נתן תודות: 126 פעמים
קיבל תודות: 969 פעמים

שליחה #124 

מעניין כמה US שופס יקחו על להביא אותה לארץ

http://www.ebay.com/itm/FunTime-2-5oz-R ... 2ebdfcfa46
"הציבור מטומטם ולכן הציבור משלם" - אין יותר אקטואלי מזה.

eran360
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #125 

mp3lll כתב:מעניין כמה US שופס יקחו על להביא אותה לארץ

...
למה להביא לארץ ב 450 ש"ח לפני משלוח לפני מיסים ו 110W וללא אחריות !!!
כשב 600 ש"ח יש לך בארץ את אותה מכונה 220W עם אחריות ( אנ י מניח ) וכו'
נראה לי צעד התאבדותי .... :lol:

puma1
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #126 

mp3lll כתב:מעניין כמה US שופס יקחו על להביא אותה לארץ

...
זה יקר, פירסמתי פה מכונה כזאת שעולה 60$ כולל משלוח בארצות הברית, פעם היא הייתה עולה 48$ אבל בכל מקרה עדיין אין מיסים, תבדוק את הלינק שפירסמתי ותשאל את המוכר מה המידות

puma1
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #127 

eran360 כתב:למה ללכת רחוק ולשלם 1300 ש"ח ?
תראו מה יש לי ב 600 ש"ח 1:1 פופקורן של הקולנוע הרבה יותר חסכוני והכי טעים שיש עובדת בלי הפסקה !!!
כל הפעלה מייצרת כמות של קערה ביתית גדולה .

http://www.mjr.co.il/198450/%D7%9E%D7%9 ... 7%A8%D7%95

תיהנו שווה כל שקל !!!!
אני מכיר את היבואן אם תהיו רציניים ותכינו רשימה קבוצתית של מי שמעוניין אוכל לחבר אתכם אליו ותוכלו לקנות עוד אותה ביותר זול כהטבה לחברי האתר .
...
בהתחלה חשבתי להביא כזאת אבל

1, אין לי מקום על השיש
2. זה מאוד קטן, 2 OZ, שלי זה 8, ומכין בכל נגלה דלי ענק של פופקורן
3. אהבתי יותר את המכונה הגדולה עם הגלגלים, היא לא תופסת הרבה מקום ונראת טוב בסלון

בכל מקרה פירסמתי משהו דומה פה באחד הלינקים בעמודים הראשונים

mp3lll
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-20K
חבר במועדון ה-20K

שליחה #128 

puma1

רק המחיר כפול :)

puma1
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #129 

בסדר אבל אתה מקבל תמורה לכסף, דווקא פה באתר צריכים לדעת את זה טוב, אפשר לקנות טלוויזיה ב2K למה להוציא 15K, כל אחד ומה שמתאים לו, בכל מצב לא היה לי איפה להשים אותה, וכמות של 2.5 OZ זה ממש ממש קטן, אני מסיים דלי ענק לבד, אז מה קורה שאנשים באים...צריך לעשות 20 נגלות, וכל פעם זה 6-8 דקות, גם אני אוהב שכל מה שצריך נמצא בארון של המכונה ואין בלאגן כל פעם, אני לא נוהג להחזיר דברים למקום 8O

אגב, המכונה שהוא פרסם פה זה מישהו שעושה הזמנה ברגע שקונים ממנו, חודש הספקה, כנראה מזמין את המכונה מסין, עדיף כבר לבדוק באתרים סיניים ולהזמין לבד, כמו היבואן של DALITE שבדיוק דיברתי איתו אתמול על קניית מסך, אין להם במלאי שום דבר, והם עושים הזמנה ברגע שקונים מהם, ועל מסך שאני מיבא לבד ב2500 הם רוצים 5000, וזה בזמן שהם קונים את זה בפחות ממני, וזה אפילו לא מוצר שהם צריכים לספק עליו אחריות

mp3lll
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-20K
חבר במועדון ה-20K

שליחה #130 

puma1
אמת, לא חשבתי להזמין ממנו, בגלל זה הבאתי את הלינק מ EBAY.
רק הבעיה העיקרית שנאי מוסיף עוד כסף לנושא.

puma1
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #131 

המכונה שהוא מביא היא בטח מסין ולא ארצות הברית, בגלל זה 220V, חפש באתרים סיניים, אליבאבא וכל אלה...

eran360
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #132 

puma1 כתב:בסדר אבל אתה מקבל תמורה לכסף, דווקא פה באתר צריכים לדעת את זה טוב, אפשר לקנות טלוויזיה ב2K למה להוציא 15K, כל אחד ומה שמתאים לו, בכל מצב לא היה לי איפה להשים אותה, וכמות של 2.5 OZ זה ממש ממש קטן, אני מסיים דלי ענק לבד, אז מה קורה שאנשים באים...צריך לעשות 20 נגלות, וכל פעם זה 6-8 דקות, גם אני אוהב שכל מה שצריך נמצא בארון של המכונה ואין בלאגן כל פעם, אני לא נוהג להחזיר דברים למקום 8O

אגב, המכונה שהוא פרסם פה זה מישהו שעושה הזמנה ברגע שקונים ממנו, חודש הספקה, כנראה מזמין את המכונה מסין, עדיף כבר לבדוק באתרים סיניים ולהזמין לבד, כמו היבואן של DALITE שבדיוק דיברתי איתו אתמול על קניית מסך, אין להם במלאי שום דבר, והם עושים הזמנה ברגע שקונים מהם, ועל מסך שאני מיבא לבד ב2500 הם רוצים 5000, וזה בזמן שהם קונים את זה בפחות ממני, וזה אפילו לא מוצר שהם צריכים לספק עליו אחריות
...
אני חייב לציין שאתה מאוד שלילי :lol: :lol:
קודם כל המכונה שאני מדבר עליה מייצרת גלון בדקה וחצי -2 דקות דלי ענק של פופקורן היא ממלאה ב 3 נגלות האמן לי אין חובב פופקורן יותר גדול ממני .
המכונה שלך קצת איטית אם לוקח לה 6-8 דק לנגלה אצלי אחרי החימום הראשון שאורך כ 6 דקות כל סיבוב נוסף לא לוקח יותר מ 2 דקות .
אגב אצלי אין הקרנה של סרט של פחות מ 6 אנשים ואני ב -10-12 דק ממלא 3 דליים ענקיים .

http://host-photo.com/photo.php?f=photoxx8x.JPG

יותר מזה יום הולדת של הילדה שלי עשיתי ל 35 ילדים פופקורן המכונה היא מקצועית לכל דבר, עובדת ללא עצירות .
לי זה דווקא נח המכונה היא דקורטיבית על השיש ולא הייתי רוצה מכונה כחלק מנוף הסלון שלי (זה עניין של טעם אישי ).
לגבי הלינק של החנות אני לא יודע אם הוא מזמין או שיש לו במלאי , אך אם יש עניין לאנשים באתר תוכלו להתאגד לקנייה מרוכזת וזולה ואוכל לחבר אתכם עם בחור שמייבא אותם ויש לו במלאי אך הוא לא מוכר לפרטיים לכן רק כקבוצה ניתן יהיה לרכוש ( אני אגב גם רוצה עוד אחת להורים שלי ).

knazi
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3293
נתן תודות: 202 פעמים
קיבל תודות: 87 פעמים

שליחה #133 

eran הסיר נשלף מהמכונה? איך מנקים אותו לאחר השימוש?

puma1
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #134 

לא הבנתי למה שלילי, אמרתי שכל אחד ומה שמתאים לו, לי אישית זה לא מתאים, אם לך זה מתאים תהנה, פירסמתי מכונה דומה לזאת בעמודים הראשונים למי שחיפש משהו יותר זול

שמת לב שאתה חוזר אחרי מה שאמרתי אם שלי עושה דלי שלם בנגלה אחת והוא 8 OZ ושלך עושה ב-3 נגלות והוא 2.5 OZ, אז מה בדיוק חידשת, זה הרי מה שאמרתי...2.5 להכפיל ב-3 זה 7.5...

לגבי זמן ההכנה, לא יודע איך אתה מכין אני קודם כל נותן לשמן להתחמם ולהמיס את המלח במשח 4 דקות ( ככה צריך לעשות ) ורק אז שופך את געיני הטירס,הסיר שלך הוא 300W ושלי 870W, הוא מתחמם הרבה יותר מהר, ולכן מסוגל לעשות כמויות יותר גדולות, ובכל מקרה, אם אתה מרוצה הרי שאין פה על מה לנהל דיון, אתה אמרת בהודעה הראשונה שלך "למה ללכת רחוק ולשלם 1300 ש"ח ? " והסברתי למה, זה הכל
נערך לאחרונה על ידי puma1 ב 10/05/2012 12:33, נערך פעם 1 בסך הכל.

puma1
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #135 

knazi כתב:eran הסיר נשלף מהמכונה? איך מנקים אותו לאחר השימוש?
...
הסירים של המכונותנשלפים אבל אסור לשטוף אותם בכיור, מרתיחים בהם מים ( עדיף עם אבקה מיוחד שפירסמתי פה ) ושופכים לתוך קערה

eran360
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #136 

puma1 כתב:
knazi כתב:eran הסיר נשלף מהמכונה? איך מנקים אותו לאחר השימוש?
...
הסירים של המכונותנשלפים אבל אסור לשטוף אותם בכיור, מרתיחים בהם מים ( עדיף עם אבקה מיוחד שפירסמתי פה ) ושופכים לתוך קערה
...
מאוד פשוט :
כשאני מסיים שימוש אני מוזג כוס מים לסיר מביא לרתיחה
שולף את הסיר החוצה הוא מחובר עם כבל קומקום למכונה שופך את המים ומנגב עם נייר סופג והסיר חדש .
3 דק' וסיימתי .

uris פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
מורעל האתר
מורעל האתר
תגובות: 6784
שם מלא: אורי שמאי
נתן תודות: 78 פעמים
קיבל תודות: 243 פעמים

שליחה #137 

puma1
הגיע המלח!
כמה שמים ? (חצי כוס פופקורן - 3 כפות שמן קנולה) וכמה מלח ?

spacedude
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3505
נתן תודות: 176 פעמים
קיבל תודות: 160 פעמים

שליחה #138 

על חצי כוס חד פעמית בין חצי כפית לכפית שטוחה. (לפי הטעם) תתחיל מחצי כפית
שחר

puma1
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #139 

uris כתב:puma1
הגיע המלח!
כמה שמים ? (חצי כוס פופקורן - 3 כפות שמן קנולה) וכמה מלח ?
...
אין כמויות מדוייקות, בעיקרון זה לפי הטעם, אני ניסיתי כמה פעמים שעד שמצאתי כמה בדיוק אני אוהב, אבל על דלי פופקורן ענק אני שם בערך כף וחצי של המלח ( דלי שלם זה 8 OZ ) נראה לי 250 גרם גרעיני טירס, אני ממליץ לך לעשות את הפופקורן עם שמן זית, זה יוצא מעולה בגלל המלח, והרבה יותר בריא, תשים את השמן והמלח בסיר למשך איזה 3-4 דרות עד שהמן רותח, אם קנית את הסירפופ הזה תערבב את זה עם הידית שהמלח ימס יותר טוב עם השמן, אחר 3-4 דקות תוסיף את גרעיני הטירס, ובתיאבון! הנאה בטוחה! תן רשמים לשאר חברי הפורום

Chura
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4777
נתן תודות: 162 פעמים
קיבל תודות: 278 פעמים

שליחה #140 

10 עמודים ואני עוד לא הבנתי אם המלח\סרטן\רעל הזה טעים ושווה את ה60 ש"ח ?
מה שכן, לקנות ק"ב בעשרות אלפים אנשים עוד מבינים, מעניין איך יגיבו לזה שקניתי מלח ב60 ש"ח.
חחח
Configure Terminal
Write Erase
reload
(6)

שלח תגובה

חזור אל “כבלים ואביזרים”