שידרוגון באתר 8)
-
oferlaor
-
- מנהל

- תגובות: 78971
- שם מלא: עפר לאור
כמו ש-Vick אמר, זה סוג של הרתעה לאור העבודה הקשה שאני עושה בזמן האחרון במחיקת הודעות כפולות ושליחת הודעות נזעמות למשתמשים חדשים...
בינתיים, אגב, לא זכורה לי אף הודעה פרטית שמצביעה על הודעה או שרשור בעייתיים (והיו לא מעט כאלה).
ב-AVS (שם אני מנהל כמה שנים טובות) מערכת הדיווח חכמה מכאן וזה עובד יפה מאוד.
יש לי ברשימת ה-TODO לא מעט דברים לשפר (מרטין גם לוחץ להוסיף אפשרויות חדשות אחרי התערוכה, כך שבהחלט יש למה לצפות). אחד הדברים שאני מתכנן לשפר זה הדרך לדיווח. כרגע כל מה שנעשה זה פשוט שליחת דואל למנהל. יש בהחלט מקום לשיפור וזה לא נורא קשה (רק חסר לי זמן וכח...).
בינתיים, אגב, לא זכורה לי אף הודעה פרטית שמצביעה על הודעה או שרשור בעייתיים (והיו לא מעט כאלה).
ב-AVS (שם אני מנהל כמה שנים טובות) מערכת הדיווח חכמה מכאן וזה עובד יפה מאוד.
יש לי ברשימת ה-TODO לא מעט דברים לשפר (מרטין גם לוחץ להוסיף אפשרויות חדשות אחרי התערוכה, כך שבהחלט יש למה לצפות). אחד הדברים שאני מתכנן לשפר זה הדרך לדיווח. כרגע כל מה שנעשה זה פשוט שליחת דואל למנהל. יש בהחלט מקום לשיפור וזה לא נורא קשה (רק חסר לי זמן וכח...).
- moco
-
- גורו

- תגובות: 20597
ויק, גורם מרתיע צריך לבלוט רק בסביבה עברינית, עצם בולטותו משדרת משהו לא טוב.
כשאתה בא לעיר שמליאה בשלטים על קנסות שיוטלו על משליכי אשפה - מה המסקנה שלך לגבי מצב זריקת האשפה ?
כשאתה בא לעיר שמליאה בשלטים על קנסות שיוטלו על משליכי אשפה - מה המסקנה שלך לגבי מצב זריקת האשפה ?
משה
- Vick
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1323
לאו דווקא, שילוט מרתיע נמצא כיום במקומות הכי נאותים בעולם. זה לא מעיד שהמקום הזה הוא מקום בעיתי או רקע לעברינות. יתרה מכך, אתה לא יכול לסנן מי יכנס לאתר הזה ומי לא וגם אי אפשר לצפות מראש מי יבקר כאן, לכן כל הנכנס לכאן יודע לאן הוא נכנס בהיותו רואה את השילוט הבולט שמעיד עד כמה חשוב הנושא להנהלה ולנו כמובן חברי האתר.
אני לא רואה בזה שום פסול.
"להקדים תרופה למכה"
אני לא רואה בזה שום פסול.
"להקדים תרופה למכה"
Reasonable people adapt themselves to the world. Unreasonable people attempt to adapt the world to themselves. All progress, therefore, depends on unreasonable people.
-
oferlaor
-
- מנהל

עוד כמה תיקונים קטנים בעיקר ברישום משתמשים חדשים ובהוספת הודעות חדשות לפורום.
אני מניח שהיו כמה בעיות למי שעבד באתר אתמול בערב (אז עשיתי את מרבית השינויים).
אני מניח שהיו כמה בעיות למי שעבד באתר אתמול בערב (אז עשיתי את מרבית השינויים).
- moco
-
- גורו

הצעת שיפור קלה
להוסיף קישור "סמן את כל ההודעות בכל הפורומים כהודעות שנקראו", גם בדף של תוצאת חיפוש "הודעות מאז ביקורך האחרון".
בדרך כלל, אני הולך ל מפתח הפורומים מה"הודעות אחרונות" רק כדי ללחוץ על זה.
בדרך כלל, אני הולך ל מפתח הפורומים מה"הודעות אחרונות" רק כדי ללחוץ על זה.
משה
- tsahim
-
- חבר פעיל

- תגובות: 81
עופר האתר נראה מצויין
האתר בסדר גמור,ותמיד יש מקום לשיפור .
אני לא עובד עם PHPNUKE אבל אם תרצו עזרה עם DotNetNuke אשמח לעזור.
אני לא עובד עם PHPNUKE אבל אם תרצו עזרה עם DotNetNuke אשמח לעזור.
- droren
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4222
גם אני מוכן לעזור עם DNN , הגיע הזמן להתקדם על הטכנולוגיה , הבעייה שלא ניתן לפי דעתי להעביר את בסיס הנתונים
Microsoft Regional Director- Windows Media Center
הבלוג שלי - הצצה לחיים של טכנובלוגר
-
oferlaor
-
- מנהל

בתור תוכניתן מיקרוסופט וותיק, אני דווקא חייב לומר שאני אוהב את ה-NUKE מאוד.
כמות השינויים שהכנסתי באתר הוא אין סופי כמעט. אין כמעט מודול ב-NUKE שלא חיטטתי בו, תיקנתי אותו או שכתבתי חלקים גדולים ממנו...
לעשות את זה שוב ולהוסיף את כל המודולים השונים שלנו (יש לנו המון מודולים לא סטנדרטים כגון אלבום התמונות, מערכת הסקרים, ועוד ועוד) יהיה מאמץ עצום ללא יתרון ברור...
כמות השינויים שהכנסתי באתר הוא אין סופי כמעט. אין כמעט מודול ב-NUKE שלא חיטטתי בו, תיקנתי אותו או שכתבתי חלקים גדולים ממנו...
לעשות את זה שוב ולהוסיף את כל המודולים השונים שלנו (יש לנו המון מודולים לא סטנדרטים כגון אלבום התמונות, מערכת הסקרים, ועוד ועוד) יהיה מאמץ עצום ללא יתרון ברור...
-
oferlaor
-
- מנהל

moco,
פספסתי את הבקשה שלך. משאלתך בוצעה.
tsahim,
תמיד אפשר להשתפר וזה מה שאני ממשיך לעשות.
tsahim,
תמיד אפשר להשתפר וזה מה שאני ממשיך לעשות.
- moco
-
- גורו

אין כמןך! תודה.oferlaor כתב:moco,
...
משה
- tsahim
-
- חבר פעיל

- תגובות: 81
DotNetNuke
DotNetNuke מציע המון אפשרויות וביניהן גם את מודול הסקרים ואלבום תמונות בחינם כמודולים ששיכים ל Core של המערכת.oferlaor כתב:בתור תוכניתן מיקרוסופט וותיק, אני דווקא חייב לומר שאני אוהב את ה-NUKE מאוד.
לעשות את זה שוב ולהוסיף את כל המודולים השונים שלנו (יש לנו המון מודולים לא סטנדרטים כגון אלבום התמונות, מערכת הסקרים, ועוד ועוד) יהיה מאמץ עצום ללא יתרון ברור......
הבעייה העיקרית הינה הסבה של המערכת לתמיכה ב Left To Right.
בארץ לא מצאתי חברות איכסון עבור DNN אך בארה"ב איכסון בחברה טובה ורצינית עולה משהו בסביבות ה - 20$, כולל SQL.
אחסון מומלץ עבור DNN למי שמעוניין "http://www.webhost4life.com"
-
oferlaor
-
- מנהל

tsahim,
קוד המקור של NUKE לא תמך בעברית. השתמשתי בגירסאת PHP NU KE ISRAEL שעוברתה, אבל היתה בגירסא ישנה למדי בזמנו. מכיוון שהיה צורך (ועדיין מדי פעם יש צורך) לעדכן את התוכנה בכדי לסתום חורים (כבר היתה לנו פריצה בזמנו שמחקה את כל המשתמשים) - עשיתי בעצמי בעצם עברות של הרוב.
בכל מקרה, באנגלית קוראים לזה TREADING WATER, אין תוכניות אופרטיביות לשנות את המערכת שלנו, מדובר על מבצע עצום ולא פרקטי לאור המשאבים הנוכחיים שלנו.
אם יש תוכניתני PHP בנמצא, זה כבר כן בא בחשבון, יש לנו כמה מודולים שהיינו רוצים לפתח, ופשוט אין לי זמן וכוח לעשות אותם ברמה הנדרשת.
קוד המקור של NUKE לא תמך בעברית. השתמשתי בגירסאת PHP NU KE ISRAEL שעוברתה, אבל היתה בגירסא ישנה למדי בזמנו. מכיוון שהיה צורך (ועדיין מדי פעם יש צורך) לעדכן את התוכנה בכדי לסתום חורים (כבר היתה לנו פריצה בזמנו שמחקה את כל המשתמשים) - עשיתי בעצמי בעצם עברות של הרוב.
בכל מקרה, באנגלית קוראים לזה TREADING WATER, אין תוכניות אופרטיביות לשנות את המערכת שלנו, מדובר על מבצע עצום ולא פרקטי לאור המשאבים הנוכחיים שלנו.
אם יש תוכניתני PHP בנמצא, זה כבר כן בא בחשבון, יש לנו כמה מודולים שהיינו רוצים לפתח, ופשוט אין לי זמן וכוח לעשות אותם ברמה הנדרשת.
- droren
-
- חבר מביא חבר

DNN ניתן לאכסן גם על אקסס ,אבל במצב של מידע רב מומלץ לעבוד עם SQL
אני מאחסן ב 16 דולר לחודש בארה"ב (brinkster )
הקמתי פורטלים בעברית על בסיס המערכת הזאת ללא כל בעיה
מסכים עם עופר כי תהליך ההסבה יכול לקחת זמן רב! מאד
אני מאחסן ב 16 דולר לחודש בארה"ב (brinkster )
הקמתי פורטלים בעברית על בסיס המערכת הזאת ללא כל בעיה
מסכים עם עופר כי תהליך ההסבה יכול לקחת זמן רב! מאד
-
oferlaor
-
- מנהל

- droren
-
- חבר מביא חבר

עם sql server 50 mb + mysql
.net
אני בספק...
?
.net
אני בספק...
?
-
oferlaor
-
- מנהל

droren,
http://www.sitelutions.com/info/gigasite
1.6G מקום
65G בחודש
5 דטבייסים של MYSQL
לגבי מקום, הדטבייס של האתר תופס בערך 60M כיום...
http://www.sitelutions.com/info/gigasite
1.6G מקום
65G בחודש
5 דטבייסים של MYSQL
לגבי מקום, הדטבייס של האתר תופס בערך 60M כיום...
- droren
-
- חבר מביא חבר

עופר ,
כמו שחשבתי ..
שרתי לינוקס , אין תמיכה ב .net ואין mssql
בשביל קונפיגורציה כמו שלהם עם 3 גיגה , ו 75 GB TRAFFIC , וMYSQL 100 מגה
הכול ב 8 דולר
http://www.brinkster.com/Hosting/linux- ... ional.aspx
כמו שחשבתי ..
שרתי לינוקס , אין תמיכה ב .net ואין mssql
בשביל קונפיגורציה כמו שלהם עם 3 גיגה , ו 75 GB TRAFFIC , וMYSQL 100 מגה
הכול ב 8 דולר
http://www.brinkster.com/Hosting/linux- ... ional.aspx
-
oferlaor
-
- מנהל

חסכת לי 2 דולר
אני רץ לקנות מסטיק...
זה בדיוק כל הקטע, אני לא רואה רווח אמיתי במעבר ל DOT NET - רק המון מאמץ ומשאבים וגולת הכותרת היא עלות חודשית גבוהה יותר...
יש לי את אותה בעיה בדיוק בחברה. אנחנו מפתחים ב-VS6. מעבר ל-.NET במקרה שלנו הוא קטסטרופה תכנונית (יקח לנו שנים לעבור וללא כל יתרון ברור). אם היינו מתחילים עם .NET זה משהו אחד.
החיסרון העיקרי של PHP בעיני הוא כלי הפיתוח ושיטת הפיתוח. כיום אני עובד מאוד עקום ולכן הפיתוח לוקח יותר זמן ומשאבים מכפי שהיה צריך להיות.
מה שחסר לי כיום זה סביבת פיתוח מלאה וטובה (כולל LOCAL ו- REMOTE DEBUGGING וסביבת עריכה והעלאת קבצים מובנית) ל-PHP ומישהו שיכול לתת לי קורס מזורז בפיתוח כזה.
לפני כחמש עשרה שנה עברתי שיעור מזורז כזה (ע"ג מפיות של המסעדה בה ישבנו) ב-SQL. כמובן שהרבה מים עברו בירדן מאז, אבל הבסיס העקרוני (מכפלת מטריצות וכו') נשאר ומשמש אותי היטב...
זה בדיוק כל הקטע, אני לא רואה רווח אמיתי במעבר ל DOT NET - רק המון מאמץ ומשאבים וגולת הכותרת היא עלות חודשית גבוהה יותר...
יש לי את אותה בעיה בדיוק בחברה. אנחנו מפתחים ב-VS6. מעבר ל-.NET במקרה שלנו הוא קטסטרופה תכנונית (יקח לנו שנים לעבור וללא כל יתרון ברור). אם היינו מתחילים עם .NET זה משהו אחד.
החיסרון העיקרי של PHP בעיני הוא כלי הפיתוח ושיטת הפיתוח. כיום אני עובד מאוד עקום ולכן הפיתוח לוקח יותר זמן ומשאבים מכפי שהיה צריך להיות.
מה שחסר לי כיום זה סביבת פיתוח מלאה וטובה (כולל LOCAL ו- REMOTE DEBUGGING וסביבת עריכה והעלאת קבצים מובנית) ל-PHP ומישהו שיכול לתת לי קורס מזורז בפיתוח כזה.
לפני כחמש עשרה שנה עברתי שיעור מזורז כזה (ע"ג מפיות של המסעדה בה ישבנו) ב-SQL. כמובן שהרבה מים עברו בירדן מאז, אבל הבסיס העקרוני (מכפלת מטריצות וכו') נשאר ומשמש אותי היטב...
- droren
-
- חבר מביא חבר

2 דולר * 12 = 24 דולר , ועוד הדולר היום לוהט זה משכורת של עובד בקניה , אז אל תזלזל 
לגבי רווח אמיתי של .NET יש המון מה לדבר , אפילו אם אני אכתוב שעות אני לא אסיים , בעיקרון כמו שאמרת אתה תראה את השיפור בתחזורה.
אני הולך ללמוד קצת מרבבים (MULTIPLEXER) , אחזור וארשום הודעה יותר ארוכה
לגבי רווח אמיתי של .NET יש המון מה לדבר , אפילו אם אני אכתוב שעות אני לא אסיים , בעיקרון כמו שאמרת אתה תראה את השיפור בתחזורה.
אני הולך ללמוד קצת מרבבים (MULTIPLEXER) , אחזור וארשום הודעה יותר ארוכה