רק בשביל להבין קצת יותר טוב כי אני קצת מבולבל מהשדרוג האחרון שלך. רכשת בחזרה את האינטגרה שהיה שלך? או שרכשת אחד אחר? או שרכשת את הפרוססור החדש?
בכל אופן Wellcome Back

לגבי המניואל, צודק הייתי צריך לקרא אותו כניראה בדקדקנות יותר...זה גם הזוי...שצריך לבדוק שבעתיים ספרות, כאשר המכשיר נחשב ל"מושלם"...ע"פ דעת האנשים בפורום.Balance כתב:איתי,
אני לא מבקר אותך וזה בסדר לטעות![]()
חלק מהדברים רשומים במניואל וחלק לא
נכון שעשו הרבה רעש שיכול להטעות אנשים...![]()
בכל מקרה תהנה...

ליאור בוקר טובLiorDrZ כתב:איתי,
רק בשביל להבין קצת יותר טוב כי אני קצת מבולבל מהשדרוג האחרון שלך. רכשת בחזרה את האינטגרה שהיה שלך? או שרכשת אחד אחר? או שרכשת את הפרוססור החדש?
בכל אופן Wellcome Back...
זה בסדר לא רק אתהרק בשביל להבין קצת יותר טוב כי אני קצת מבולבל מהשדרוג האחרון שלך...
הפרוססור שלי הוחזר אליי...רכשת בחזרה את האינטגרה שהיה שלך? או שרכשת אחד אחר? או שרכשת את הפרוססור החדש?...

LiorDrZ כתב:תתיישן
...

וואלה סופגי ואני לא ציפיתי לכזה מרמור... אני לא חבר של איתי, ואני מעולם לא שמעתי את המערכת שלו ואני גם לא שייך לאיזה מחנה או קבוצה... ויותר מזה הרמתי גבה (וגם השכנה שלי הרימה) שהוא עשה את המעבר. נכון שיש לאיתי Over התלהבות מכל ציוד שיש לו ונכון שהוא כותב אז הוא מאדיר "קצת" את הציוד שלו יתר על המידה. אבל מכאן ועד לתת מכות מתחת לחגורה זה לא במקום. לא מצליח להבין בשביל מה להתסיס ובשביל מה לחרחר ריב בפורום.sufgi כתב:לא ציפיתי אחרת...

דורDorM כתב:איך הסטריאו עכשיו איתי?
האם יהיה נכון לומר ששינוי הרמקולים הוא בעצם הגורם לשיפור הסטריאו אצלך?...

תודה עופרoferlaor כתב:itay123
אם תחליט שאתה רוצה להוריד מינון באתר, זכותך.
העליהום שעושים עליך כאן לחלוטין לא מקובל עלי, ללא קשר להחלטתך....

itay123 כתב:וואלה שמוליק, האמת אני כבר לא יודע, ה-YAMAHA 3010 בהחלט ניראה אטרקציה מכל פרמטר.sam22 כתב:איתי,
זה הזמן לעבור לימהה...
1. עבודה עם 11.2 ערוצים (כאשר יש הגברה ל-9 ערוצים + PRE OUT לזוג נוסף.
2. עבודה סימולטנית עם 11.2 ערוצים (ניראה לי שהוא היחיד בפירמות הידועות שמעניק זאת, אבל אולי אני טועה)
3. עיבוד ווידאו משובח ביותר שקבל ביקורות נהדרות ושבחים![]()
4. CINEMA DSP HD3 (כל MODE עד 11.2 ערוצים![]()
)
5. מערכת כיול חדשנית ( 8 נק' ישיבה שלכל מקום ישיבה הוא בעצם מתפצל ל-3 כאשר הוא בוחן 3 ANGLEים לקבלת OPTIMISE נכון יותר.
6. איכות בנייה כמו FLAGSHIP (סדרת Z)
מה יש להפסיד...

itay123 כתב:[LiorDrZ
מקבל את כל מה שאמרת, מכבד כמובן ויתרה מכך מצדיק.
אכן לעיתים אני נסחף, אין מה לעשות, אנחנו עדיין ילידים כניראה אפילו הוותיקים יותר מאיתנו...
לכן נשים לא מבינות על מה התלהבות ועל מה ההשקעה ועל מה בדיוק אנחנו דנים פה כל הזמן, אבל זה כבר שרשור אחר בפורום ושרשור של: למה נשים לא מבינות אותנו ומקבלות את "המחלה"![]()
![]()
בכל אופן, יפה אמרת ושוב כל מילה נכונה, לקחתי ביקורת אישיתובונה
![]()
חג שמח ידידיי...