ביקור אצל איתי 123 (השמיעה 10!!!)

אודיו בקולנוע-ביתי ופורמטים רב-ערוציים - רסיברים, מגברי כח-רב ערוציים, פרוססורי-אודיו וכו'
LiorDrZ
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1777

שליחה

איתי,
רק בשביל להבין קצת יותר טוב כי אני קצת מבולבל מהשדרוג האחרון שלך. רכשת בחזרה את האינטגרה שהיה שלך? או שרכשת אחד אחר? או שרכשת את הפרוססור החדש?
בכל אופן Wellcome Back (Y)

itay123
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 7446

שליחה

Balance כתב:איתי,

אני לא מבקר אותך וזה בסדר לטעות :)
חלק מהדברים רשומים במניואל וחלק לא
נכון שעשו הרבה רעש שיכול להטעות אנשים... :wink:

בכל מקרה תהנה (Y)
...
לגבי המניואל, צודק הייתי צריך לקרא אותו כניראה בדקדקנות יותר...זה גם הזוי...שצריך לבדוק שבעתיים ספרות, כאשר המכשיר נחשב ל"מושלם"...ע"פ דעת האנשים בפורום.

לגבי הווידאו, לא ניתן לדעת עד שמנסים :עצוב:

העדר MODE של SBch (כולל ה-85) בהחלט הנחית את יכולות הרסיבר (לפחות עבורי כמשתמש ב-SETUP 7.1-אני כבר לא מדבר על 9.1 שה-83 הוא בדיחה לצרכים אילו)
ונכון הפסקה ב-MENUAL שאומר שעם מודל זה, אין אפשרות להפעיל את ה-mode הזה
בהחלט היה צריך לצלצל מוזר ואכן לא שמתי לב לזה :עצוב:
ותבינו שב-81 (לא זכור לי ב-82 אבל ניתן לראות תיקתק במניואל) היה את ה-MODE הזה והוא נתן ל-משתמש להחליט אם הוא רוצה להכניס BACKים או לא...

itay123
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה

LiorDrZ כתב:איתי,
רק בשביל להבין קצת יותר טוב כי אני קצת מבולבל מהשדרוג האחרון שלך. רכשת בחזרה את האינטגרה שהיה שלך? או שרכשת אחד אחר? או שרכשת את הפרוססור החדש?
בכל אופן Wellcome Back (Y)
...
ליאור בוקר טוב
רק בשביל להבין קצת יותר טוב כי אני קצת מבולבל מהשדרוג האחרון שלך
...
זה בסדר לא רק אתה :wink:
רכשת בחזרה את האינטגרה שהיה שלך? או שרכשת אחד אחר? או שרכשת את הפרוססור החדש?
...
הפרוססור שלי הוחזר אליי... (f)
הבחור שרכש אותו הבין והיה 10 וח' ח' וכל הפידברקים שיש לי עבורו... (f) (Y)

LiorDrZ
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה

תתיישן :lol: (Y)

itay123
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה

LiorDrZ כתב:תתיישן :lol: (Y)
...
:lol: :lol:

למרות שבמקרה הנתון שהייתי בו, המילה "תתחדש, יותר נכונה, וכמובן "שדרוג משמעותי ביותר".

LiorDrZ
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה

sufgi כתב:לא ציפיתי אחרת 8)
...
וואלה סופגי ואני לא ציפיתי לכזה מרמור... אני לא חבר של איתי, ואני מעולם לא שמעתי את המערכת שלו ואני גם לא שייך לאיזה מחנה או קבוצה... ויותר מזה הרמתי גבה (וגם השכנה שלי הרימה) שהוא עשה את המעבר. נכון שיש לאיתי Over התלהבות מכל ציוד שיש לו ונכון שהוא כותב אז הוא מאדיר "קצת" את הציוד שלו יתר על המידה. אבל מכאן ועד לתת מכות מתחת לחגורה זה לא במקום. לא מצליח להבין בשביל מה להתסיס ובשביל מה לחרחר ריב בפורום.
בינתיים לא ראיתי את סיירת פיוניר מקבלת אותו בזרועות פתוחות שהוא "חזר" למחנה הזה...

כנראה שאני נאיבי... שיהיה חג שמח בלי ריבים מטופשים.
ולאיתי שוב תתיישן מקווה שתהיה מרוצה הפעם מהשדרוג שלך.
ליאור

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78970
שם מלא: עפר לאור

שליחה

לא מבין מה הבעיה שלכם עם הבחור. מה, אי אפשר להתחרט? אי אפשר לשנות את הדעת או להתנסות בדברים אחרים?

אתם יודעים מי לא משנה את דעתו? חמור.

מספיק לריב כמו ילדים קטנים או להתחרות בלמי יש אגו יותר גדול.

DorM
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4220

שליחה

איך הסטריאו עכשיו איתי?
האם יהיה נכון לומר ששינוי הרמקולים הוא בעצם הגורם לשיפור הסטריאו אצלך?

itay123
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה

DorM כתב:איך הסטריאו עכשיו איתי?
האם יהיה נכון לומר ששינוי הרמקולים הוא בעצם הגורם לשיפור הסטריאו אצלך?
...
דור
ובכלל חברים.
אשמח לענות/לייעץ בכל נושא בפרטי בלבד (f)

שוב סופ"ש נעים
וחג שמח
זה חג שהוא אמור להיות שמח אם לא שמתם לב (f)
אז תניחו לפסים אישיים מיותרים, ולהכנס לסתם ריבים שטותיים.
יאללה כמו שפרנקי ידידי אמר, תעברו הלאה (f) (Y) :!:

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל

שליחה

itay123

אם תחליט שאתה רוצה להוריד מינון באתר, זכותך.

העליהום שעושים עליך כאן לחלוטין לא מקובל עלי, ללא קשר להחלטתך.

itay123
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה

oferlaor כתב:itay123

אם תחליט שאתה רוצה להוריד מינון באתר, זכותך.

העליהום שעושים עליך כאן לחלוטין לא מקובל עלי, ללא קשר להחלטתך.
...
תודה עופר (Y) מעריך את נכונותך ורצונך הטוב, אתה בהחלט שומר על הפורום הזה מהיסוד ונותן לו משמעות גדולה הרבה יותר מאשר "עוד פורום ברשת". (Y)

רצוי שאוריד מינון ואשתתף פחות אם בכלל, משום מה ניראה שקורותיי ומסעותיי בתחום זה, מעורר טיפוסים למינהם.
והאמת, זה בהחלט מוציא חשק לשתף ולדבר...עכשיו אני מבין הרבה חברים טובים שהפסיקו את השתתפותם בפורום/ים בגלל אותם טיפוסים/טרולים ממורמרים שכואב להם שם למטה בעצם למעלה...אהה אותו דבר...

לא נורא גם לקוראים מהצד יש מקום לא פחות מכובד.

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל

שליחה

הסרתי את כל ההודעות המתלהמות והפניות האישיות.

אבקש להשאיר את הפורום בכלל ואת השרשור בפרט נקי מהתקפות והקנטות מהסוג הזה.

spacedude
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3505

שליחה

איתי,
בתור צופה מהצד בשירשורים שלך, אני מוכרח להודות שעד עכשיו לא ידעתי איך ל"אכול אותך".
אבל כשאני רואה אדם שחוזר בו ומודה שהוא טעה (מה לעשות שאין דבר כזה זיכרון שמעתי) ומחליט להחזיר ציוד ישן זה בהחלט אומר הרבה.

גם מכתיבתך בהחלט אפשר להסיק שאתה לא הולך אחרי העדר ולא "מתחתן" אם חברה זו או אחרת. (בניגוד לכמה חברים אחרים פה, שגם חוזרים ואומרים הרסיבר שלי הכי טוב, ההגברה הכי מפלצתית, המסך הכי שחור ועוד ועוד ועוד, זו בעצם מנטרה שחוזרת על עצמה אצל מס' חברים).

ההחלטה שלך לגבי החזרת האינטגרה היא לא אמיצה, אלה פשוט החלטה נכונה לגביך.
(Y)

תתחדש / תתישן
שחר

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל

שליחה

(Y)

frankym
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2009

שליחה

(Y) (Y) (Y)

Almogc
סמל אישי של משתמש
מורעל האתר
מורעל האתר
תגובות: 2444

שליחה

איתי,

עזוב אותך מהכול, תקשיב לי מה אתה הולך לעשות עכשיו, לך ל - Sweet spot שלך ברגע זה, תמזוג לך רק לפני כן איזה כוס בירה, אתה איתי?

יפה עכשיו תשים את השיר הנ"ל ותתחיל להזיז את הרגליים על פי הקצב :wink:

LiorDrZ
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה

איתי,
אני חושב שהדרך שעכשיו בחרת של לשבור את הכלים היא לא הדבר הנכון ביותר לעשות. השרשורים הארוכים עם התיאורים הצבעוניים שלך בהחלט מוסיפים ותורמים לאתר אך לדעתי יש בהם קצת בעיה ואיתה מגיעה גם הביקורת מהחברים. איתי, לאורך השנים שדרגת הרבה מאד ושיתפת אותנו בכל צעד שלך וזה היה מהנה ועל זה מגיע לך תודה (f). אבל ויש כאן אבל... יש קצת בעיה עם הפוסטים האלו... והבעיה היא, כשאתה מסיים לשדרג אתה משאיר אחריך אדמה חרוכה. ז"א מה שהיה The Best אתמול, היום לא שווה פרוטה. והדוגמא הקלאסית היא מהפוסט שלך בבוקר. ובנוסף בחלק מהמשפטים שלך נתת ביקורת אישית על כמה חברים בפורום ובתכלס. הרמת להנחתה מצד אותם אנשים שאתה מקטרג.
איתי זה לא היה לעניין... וכמו שפניתי לסופגי בקשר למכות מתחת לחגורה אני אומר גם לך את זה. יש לך חלק בדבר, ויהיה מוטב אם תמנע מזה וכך תחסוך מעצמך ביקורת והשתלחויות בעתיד.

חלק מההוויה של פורומים מהסוג הזה היא חווית השיתוף והעזרה. בשבילי אין דבר יותר משמח לקרוא או להשתתף בדיון בבחירה של ציוד חדש, לקרוא על שיקולים, לראות תמונות של סט אפ של חברים כאן. ולקרוא על בדיקות ובחינות של ציוד חדש, ופוסטים של ביקורים הדדיים של חברי הפורום. מה לעשות... למרות שלא זכיתי בתואר מורעל האתר אני חולה במחלה הקשה של שדרגת ממארת כמו כל אחד ואחד מהחברים כאן בפורום הזה.

עצוב לי לקרוא בזמן האחרון שכל שרשור של קנית ציוד חדש מעלה באוב ציטוטים משנת 2007, השתלחויות וצרות עין שמוציאה את החשק לשתף ולכתוב. זה נותן את ההרגשה שלפני פוסט התחדשתי צריך להתייעץ עם עורך דין וזה מבאס.
לי אישית חסרים כאן פוסטים של שיתוף בלבטים כמו מה חסר לך עכשיו שאתה רוצה לשדרג? מה בדיוק הצית לך את הרעיון לשדרג? איזו חוויה יש לך מבדיקה של ציוד, ושבדקת את הציוד מה הרשמים שלך? האם אתה מרוצה כן או לא? או שצריך לחפש עוד... כל אלו יכולים לתרום פי אלף לכל החברים הישנים והחדשים בפורום. מה שבטוח הרבה יותר מאשר ממלחמות דת של חברות אלקטרוניקה יפניות. ובפעם האחרונה שבדקתי, אף אחד מאיתנו לא בעל מניות שם...
(למעט ADICT שהוא מנכ"ל כבוד של פיוניר :wink:)
הדיונים האחרונים על הסאבים, המאמר של יוסי הרי על כיול הרסיברים של פיוניר, הפוסט עזרה של יואב בנושא Audyssey , הדיון על נחיצותו של רמקול הסנטר. היו דיונים מצויינים ומאד מלמדים כי יש כאן חברים עם המון ניסיון שתרמו לאותם שרשורים. חבל רק שבחלק מהשרשורים עלו אותם בעיות שציינתי מקודם. הייתי רוצה הרבה יותר דיונים כאלו וכמה שיותר.
איתי, אני מכבד את רצונך ואת החלטתך אבל לדעתי זו לא הדרך.
בכל אופן חג שמח לך ולכולם ואני מקווה בשבילך שתמצא בסוף את הנירוונה עם המערכת שלך. (f)
ליאור

itay123
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה

[LiorDrZ

מקבל את כל מה שאמרת, מכבד כמובן ויתרה מכך מצדיק.
אכן לעיתים אני נסחף, אין מה לעשות, אנחנו עדיין ילידים כניראה אפילו הוותיקים יותר מאיתנו...
לכן נשים לא מבינות על מה התלהבות ועל מה ההשקעה ועל מה בדיוק אנחנו דנים פה כל הזמן, אבל זה כבר שרשור אחר בפורום ושרשור של: למה נשים לא מבינות אותנו ומקבלות את "המחלה" :lol: :lol:

בכל אופן, יפה אמרת ושוב כל מילה נכונה, לקחתי ביקורת אישית (Y) ובונה (f)

חג שמח ידידיי (f)

טלHD
סמל אישי של משתמש
גורו
גורו
תגובות: 14365

שליחה

itay123 כתב:
sam22 כתב:איתי,
זה הזמן לעבור לימהה :)
...
וואלה שמוליק, האמת אני כבר לא יודע, ה-YAMAHA 3010 בהחלט ניראה אטרקציה מכל פרמטר.
1. עבודה עם 11.2 ערוצים (כאשר יש הגברה ל-9 ערוצים + PRE OUT לזוג נוסף.
2. עבודה סימולטנית עם 11.2 ערוצים (ניראה לי שהוא היחיד בפירמות הידועות שמעניק זאת, אבל אולי אני טועה)
3. עיבוד ווידאו משובח ביותר שקבל ביקורות נהדרות ושבחים (f)
4. CINEMA DSP HD3 (כל MODE עד 11.2 ערוצים (Y) :!: )
5. מערכת כיול חדשנית ( 8 נק' ישיבה שלכל מקום ישיבה הוא בעצם מתפצל ל-3 כאשר הוא בוחן 3 ANGLEים לקבלת OPTIMISE נכון יותר.
6. איכות בנייה כמו FLAGSHIP (סדרת Z)

מה יש להפסיד (Y)
...
8O (Y) יאללה...לך על זה (Y)

frankym
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2009

שליחה

itay123 כתב:[LiorDrZ

מקבל את כל מה שאמרת, מכבד כמובן ויתרה מכך מצדיק.
אכן לעיתים אני נסחף, אין מה לעשות, אנחנו עדיין ילידים כניראה אפילו הוותיקים יותר מאיתנו...
לכן נשים לא מבינות על מה התלהבות ועל מה ההשקעה ועל מה בדיוק אנחנו דנים פה כל הזמן, אבל זה כבר שרשור אחר בפורום ושרשור של: למה נשים לא מבינות אותנו ומקבלות את "המחלה" :lol: :lol:

בכל אופן, יפה אמרת ושוב כל מילה נכונה, לקחתי ביקורת אישית (Y) ובונה (f)

חג שמח ידידיי (f)
...
(Y) (Y)
חג שמח אחי

חזור אל “אודיו רב-ערוצי (ק''ב)”