לדעתי מינימום 10 hands
פניות לגופו של אדם ומריבות אישיות בפורום
- avihuli
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 9067
- נתן תודות: 1587 פעמים
- קיבל תודות: 1355 פעמים
ת'אמת - רק עכשיו שאתם רושמים את הדברים הללו הבנתי מה זה אומר משתמשים עם קו עליהם כי עד כה לא נתקלתי בתופעה. קראתי את השרשור המדובר שגרם להקפאתם ונורא חבל שכך הסתיימו הדברים בין הצדדים. הרי בכל "ריב" צריך לדעת גם לקבל את דעת האחר גם אם היא מנוגדת לדעה העצמית אבל לבוא ולהאשים אחד את השני כאשר לאף צד אין הוכחות למשנהו נראה לי פספס פה את המטרה שלשמה האתר קיים...Almogc כתב:epony,
למען ההגינות:
הוא לא הורחק בגלל זה, הוא הורחק כיוון שהוא האשים את המנהלים בהאשמות שלא אציין אותם שוב.יחד עם זאת, קצת חבל לי שחבר פורום פעיל כמו zionc פחות או יותר "הושתק" רק מכיוון שהוא מצא לנכון להביא לידיעתם של חברים רבים את היתרונות המגולמים ביבוא אישי מחו"ל.........
אני באמת מקווה שנושא השרשור דלעיל יחזיר את תרבות הדיון פה שהייתה אך ורק לפני קצת יותר מחודשיים (מעבר לזה לא יכול להעיד כי חדש כאן יחסית), אבל יכול בהחלט לומר שהאתר תרם רבות לידע האישי שלי בכלל בכל הנושאים הקיימים כאן ובפרט בתחום הק"ב ובתחום ה- DIY שמאוד קרוב לליבי.
אני מקווה שבמרוצת הימים הצדדים ("ההנהלה / המוקפאים") ימצאו את הדרך לעשות סולחה ולהשלים ולא משנה מי יעשה את הצעד הראשון. צריך לפעמים להושיט יד לעזרה או לספק סולם לרדת מהעץ הגבוה שהגענו אליו.
מזכיר כי בסוף אנחנו חולקים את אותו תחביב משותף...
- adirbooking
- חבר ותיק

- תגובות: 2206
- נתן תודות: 102 פעמים
- קיבל תודות: 105 פעמים
sam22 כתב:השמועות אומרות שללאונרדו דה קפריו היה את הסטאפ הזה.
הוא שידרג... רק שתבינו איזו מחלה זו.
הכל בגלל שברחו לה השחורים...
- bossgt6
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4497
- נתן תודות: 138 פעמים
- קיבל תודות: 131 פעמים
אבל את הכבל שלו הוא לא משדרג לעולם למרות שהסט אפים מתחלפים
לא משנה מה יש לך בחיים אלא את מי יש לך בחיים .........
Life is not measured by the number of breaths we take,but by the moments that take our breath away
Life is not measured by the number of breaths we take,but by the moments that take our breath away
יופי של תמונה
רב סרן-רועי קליין.
רועי קליין היה סגן מפקד גדוד 51 של גולני.בעת שהיית הגדוד ומס' גדודים אחרים בעיירה בינת ג'בל ניזרק רימון אל עבר בית בו נכחו קליין וגדודו, קליין זינק על הרימון בקריאת:"שמע ישראל" ונהרג.ובכך,הציל את שאר החיילים.
רועי קליין היה סגן מפקד גדוד 51 של גולני.בעת שהיית הגדוד ומס' גדודים אחרים בעיירה בינת ג'בל ניזרק רימון אל עבר בית בו נכחו קליין וגדודו, קליין זינק על הרימון בקריאת:"שמע ישראל" ונהרג.ובכך,הציל את שאר החיילים.