ללא מילים
טניס - US Open 2011
-
guyezra
-
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 35104
ללא מילים
- osherov
-
- גורו Android

- תגובות: 15029
-
guyezra
-
- חבר במועדון ה-20K

מי היה מאמין.
מ-5-3 לפדרר והגשות שלו להפסד 7:5 + חזרה מ-0:2 במערכות של דיוקוביץ
מ-5-3 לפדרר והגשות שלו להפסד 7:5 + חזרה מ-0:2 במערכות של דיוקוביץ
- sam22
-
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 20358
יופי.
אפשר ללכת לישון בשקט?
מתי הגמר?
אפשר ללכת לישון בשקט?
מתי הגמר?
העם דורש..... כל מיני דברים
- tomer_h
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2046
באמת מסכן פדרר, הפעם ממש הגיע לו אבל דג׳וקוביץ׳ הוא ווינר מטורף השנה וזה גם מעבר ליכולת, זה גם בבטחון, בנחישות ובלחץ שזה מקרין ליריבים שלו, אפילו אם קוראים להם פדרר או נדאל.
- Elad8
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6218
איזה טניס! עצוב לי על פדרר, זה כבר היה לו בידיים.
יאללה נדאל.
יאללה נדאל.
אלעד
- tomer_h
-
- חבר ותיק

לא, עכשיו צריך לראות את נדאל נגד מארי. ודגוקוביץ איחל להם כרגע שזה יהיה ארוך לפחות כמו שלקח להם לשחקsam22 כתב:יופי.
אפשר ללכת לישון בשקט?
מתי הגמר?...
-
guyezra
-
- חבר במועדון ה-20K

אני אתפלא אם מארי ייקח יותר ממערכה אחת לנדאל.
וכל הגשם הזה דפק גם את הצפייה בחצי גמר נשים, היה מאוד מסקרן אותי לראות סרינה-ווזניאקי (השדרנים כבר אמרו שסרינה פייבוריטית בענק)
וכל הגשם הזה דפק גם את הצפייה בחצי גמר נשים, היה מאוד מסקרן אותי לראות סרינה-ווזניאקי (השדרנים כבר אמרו שסרינה פייבוריטית בענק)
- tomer_h
-
- חבר ותיק

טוב, 6:4 במערכה הראשונה לנדאל, אפשר כבר ללכת לישון. ככל הנראה (בתקווה שלא תהיה הפתעה עצומה) כמו שמארי נראה עכשיו, נדאל אמור לקחת ב3 מערכות.
- eg99
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2999
נדאל לוקח ב 4 מערכות, סרינה ב 2 ותשחק מול סטוזור שניצחה ב 3 מערכות.
אם הבנתי נכון, השחקנים לחצו והזיזו את גמר הגברים ליום שני.
אם הבנתי נכון, השחקנים לחצו והזיזו את גמר הגברים ליום שני.
ערן
- osherov
-
- גורו Android

- תגובות: 15029
עד עכשיו לא התאוששתי מההפסד של פדרר. כל כך עצוב לי עליו. לא קל יהיה לו להתאושש ממשחק כזה
- Shayosef
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5891
מסכים
כל כך רציתי שפדרר יקח את המשחק אתמול, שיחק כל כך טוב בטורניר הזה, אבל דיוקוביץ שחקן קלאץ' מדהים, שתי נק' משחק נגדו והוא עם חיוך על הפרצוף כאילו יודע איך זה יגמר בסוף.
כל כך רציתי שפדרר יקח את המשחק אתמול, שיחק כל כך טוב בטורניר הזה, אבל דיוקוביץ שחקן קלאץ' מדהים, שתי נק' משחק נגדו והוא עם חיוך על הפרצוף כאילו יודע איך זה יגמר בסוף.
שי
- sam22
-
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 20358
הוא דיבר עם צונגהShayosef כתב:מסכים
כל כך רציתי שפדרר יקח את המשחק אתמול, שיחק כל כך טוב בטורניר הזה, אבל דיוקוביץ שחקן קלאץ' מדהים, שתי נק' משחק נגדו והוא עם חיוך על הפרצוף כאילו יודע איך זה יגמר בסוף....
-
guyezra
-
- חבר במועדון ה-20K

-
guyezra
-
- חבר במועדון ה-20K

סטוזר לוקחת את המערכה הראשונה 6:2.
אשמח אם מישהו יסביר לי מה קרה עם הנקודה הראשונה במערכה השנייה עם סרינה והשופטת.
אגב, הפסד הנקודה, הויכוח עם השופטת, והאזהרה שסרינה חטפה כנראה היו הבעיטות בתחת של סרינה שהכניסו אותה חזרה לעניינים במשחק
אגב, הפסד הנקודה, הויכוח עם השופטת, והאזהרה שסרינה חטפה כנראה היו הבעיטות בתחת של סרינה שהכניסו אותה חזרה לעניינים במשחק
- tomer_h
-
- חבר ותיק

זה לגמרי החזיר אותה למשחק אבל זה היה פשוט גועל נפש.guyezra כתב:סטוזר לוקחת את המערכה הראשונה 6:2.
אגב, הפסד הנקודה, הויכוח עם השופטת, והאזהרה שסרינה חטפה כנראה היו הבעיטות בתחת של סרינה שהכניסו אותה חזרה לעניינים במשחק...
אני בדיוק ראיתי רק שהיה את כל הבלאגן ולא ראיתי את הגורם, אבל קראתי בדיוק מה קרה -
ויליאמס הגישה סרב טוב מאוד שסטוסר לא יכלה להחזיר. למרות זאת היא פגעה בכדור, אבל שניה לפני זה וויליאמס כבר צעקה "Come on", כאילו על נצחון הנקודה, לא ספורטיבי במיוחד ולפי החוקה גורם לפסילת נקודה.
אומנם לא עושים את זה בד"כ, אבל זו החלטה צודקת לפי החוקים שהשופטת יכולה לקרוא עליה. אז ווילאמס התפוצצה על השופטת וצרחה עליה וגם בהפסקת המשחקון צעקה כל מיני גינונים ("יצאת משליטה", "את מכוערת מבפנים", "אל תסתכלי עלי"...).
בקיצור מצטרף לעוד כל מיני יציאות רעות מאוד של וויליאמס לאורך השנים וזה אומנם החזיר אותה לחיים במשחק, אבל לא נראה טוב בכלל בספורט הזה.
- tomer_h
-
- חבר ותיק

ולא עזר לסרינה ההצגות, סטוסר משלימה הפתעה ומנצחת בגמר, מגיע לה בהחלט לפי המשחק (וגם ההתנהגות..).
-
guyezra
-
- חבר במועדון ה-20K

תודה על ההסבר!
אכן באופן מפתיע למדי, ניצחון קל לסטוזר.
אכן באופן מפתיע למדי, ניצחון קל לסטוזר.
- eg99
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2999
מעניין שחלק מהבכירות בסבב (וזוכות ג"ס) הן דווקא מבוגרות יחסית - סרינה, ונוס וקלייסטרס (שיש ספק אם עוד יחזרו), סקיאבונה, נה לי, ועכשיו גם טסוזור (הצעירה מכולן - בת 28 במרץ הקרוב).
עוד מעניין שבניגוד לגברים, יש כרגע עוד הרבה זוכות ג"ס פעילות (חלקן צעירות) - שראפובה, אנה איבנוביץ, קביטובה, קוזניצובה,...
סטוזור בכלל היתה (ועודנה) שחקנית זוגות מעולה עם 23 (!!!) זכיות בטורנירים, כולל 2 ג"ס ברולאן גארוס ויו אס אופן, 3 גמרים בווימבלדון (כולל השנה), וגמר אוסטרליה, ו 2 תארי ג"ס בזוגות מעורבים באוסטרליה ווימבלדון.
זה בסך הכל טורניר יחידות השלישי שלה - אחרי אוסקה ב 2009 וצרלסטון לפני כחודש.
אם מגמת העליה בגיל הבכירות תמשך, יש לה עוד עתיד מזהיר ביחידות.
עוד מעניין שבניגוד לגברים, יש כרגע עוד הרבה זוכות ג"ס פעילות (חלקן צעירות) - שראפובה, אנה איבנוביץ, קביטובה, קוזניצובה,...
סטוזור בכלל היתה (ועודנה) שחקנית זוגות מעולה עם 23 (!!!) זכיות בטורנירים, כולל 2 ג"ס ברולאן גארוס ויו אס אופן, 3 גמרים בווימבלדון (כולל השנה), וגמר אוסטרליה, ו 2 תארי ג"ס בזוגות מעורבים באוסטרליה ווימבלדון.
זה בסך הכל טורניר יחידות השלישי שלה - אחרי אוסקה ב 2009 וצרלסטון לפני כחודש.
אם מגמת העליה בגיל הבכירות תמשך, יש לה עוד עתיד מזהיר ביחידות.
ערן
- tomer_h
-
- חבר ותיק

האמת שהיא שיחקה מאוד יפה והכי הרשים היה הקור רוח שלה במצבים קשים, בדיוק כמו המקרה הזה עם סרינה וגם עם כל הקהל האמריקאי שעמד מאחורי סרינה, זה כנראה בגלל הנסיון הרב שצברה בטורנירים גדולים.