The Walking Dead - עונה 2
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78822
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5383 פעמים
לא. גם הילד שמת בידי שיין עבר תהליך זהה.
נראה שמספיק כעת למות גם בלי נשיכה/שריטה בשביל להפוך למת הולך.
נראה שמספיק כעת למות גם בלי נשיכה/שריטה בשביל להפוך למת הולך.
-
ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46352
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5074 פעמים
זאת פעם ראשונה שאתם נחשפים לז'אנר הזומבים? מספיק למות מוות טבעי או מרצח על מנת להפוך לזומבי, גם אם אין מגע עם זומבי פעיל.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78822
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5383 פעמים
זה לא היה כך ב walking dead.
עד עכשיו רק מי שמת או נפצע בידי זומבי הופך לכזה. הם הדגימו בעונה הקודמת את התהליך.
עד עכשיו רק מי שמת או נפצע בידי זומבי הופך לכזה. הם הדגימו בעונה הקודמת את התהליך.
-
ziv_r
- עורך ראשי HTmag

זה ברור, אבל מה שרשמת שמספיק למות בשביל להפוך לזומבי, מודגם כמעט בכל סרט על זומבים, זה Common Knowledge (עבורי לפחות).
טוב, רובנו לא מחזיקים בדוקטורט ב"מדעי המתים-חיים"...ziv_r כתב:זה ברור, אבל מה שרשמת שמספיק למות בשביל להפוך לזומבי, מודגם כמעט בכל סרט על זומבים, זה Common Knowledge (עבורי לפחות)....
גג תעודת גמר של תיכון אקסטרני
- liorreem
- חבר ותיק

- תגובות: 2386
- שם מלא: ליאור ראם
- נתן תודות: 525 פעמים
- קיבל תודות: 132 פעמים
מה אתם אומרים - איך יגמר המרדף של עדר הזומבים אחרי ריק וקארל?
בטח יהיה שם מטווח ברווזים (קארל התברר כצלף בפרק האחרון) עד שייגמרו הכדורים, ואז הם יתחילו בריצת אמוק לכיוון החווה.
בטח קארל ימעד בדרך וריק יצטרך לסחוב אותו ויגיע בעור שיניו הביתה.
בטח יהיה שם מטווח ברווזים (קארל התברר כצלף בפרק האחרון) עד שייגמרו הכדורים, ואז הם יתחילו בריצת אמוק לכיוון החווה.
בטח קארל ימעד בדרך וריק יצטרך לסחוב אותו ויגיע בעור שיניו הביתה.
-
ziv_r
- עורך ראשי HTmag

אני מקווה שיהיו לנו עוד כמה אבדות מהקבוצה. הגיע הזמן להתפרק ואולי להצטרף לקבוצה יותר תוססת.
- Shayosef
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5891
- נתן תודות: 443 פעמים
- קיבל תודות: 242 פעמים
בריצה קלה לצד השני...פאקינג שטח פתוח ויש שם כולה איזה 40 זומבים עם בעיות קשות בתזוזה...או שקרל ירה לריק ברגל ויברחliorreem כתב:מה אתם אומרים - איך יגמר המרדף של עדר הזומבים אחרי ריק וקארל?
בטח קארל ימעד בדרך וריק יצטרך לסחוב אותו ויגיע בעור שיניו הביתה....
שי
- Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73273
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 646 פעמים
- קיבל תודות: 3156 פעמים
לא הבנתי למה אישתו כ"כ הזעזעה כשהוא סיפר לה שהוא הרג את שיין, הרי הוא אמר לה שהוא ניסה להרוג אותו וגם דריל אמר להם שמשהו פה לא בסדר ושריק כנראה הרג את השבוי. היא לא מאמינה לבעלה? אני אישית לא ממש מחבב את הדמות הזו, משהו בה גורם לי לחוסר אמפטיה מובהק. טוב לפחות שריק סופסוף גידל סט ביצים והתבגר, התחיל להימאס מהיללנות והחוסר החלטיות שלו.
סופסוף הזומבים מצאו את החווה, היה די הזוי שעונה שלמה אף מהלך לא הגיע לשם. יש עוד משהו שאני לא מבין, יש להם בחירה בין כל הרכבים בעולם, ואיכשהו הם תמיד נוסעים בגרוטאות הכי מחורבנות שיש באיזור, מה ההיגיון? למה לא לקחת רכב חדש, איכותי ועמיד?
הבחורה עם הברדס תהיה תוספת מענינת לעונה הבאה, אני מניח שהיא גוררת אחריה שני זומבים "מנוטרלים" בשביל הסוואה - שתראה חלק מהעדר, לא? מי שרוצה לדעת עוד על הדמות, זה המידע שיש על הדמות המקבילה בקומיקס:
http://walkingdead.wikia.com/wiki/Micho ... _Series%29
נרארה שעונה הבאה תתרחש בכלא, רעיון לא רע בכלל. ד"א, שמתם לב להליקופטר בתחילת הפרק? מעניין מהיכן הוא הגיע ואיך ישלבו את זה בעונה הבאה.
פה יש ריאיון עם המפיק בפועל של הסידרה לגבי העונה שלישית למי שמעוניין:
http://www.tvline.com/2012/03/the-walki ... -spoilers/
סופסוף הזומבים מצאו את החווה, היה די הזוי שעונה שלמה אף מהלך לא הגיע לשם. יש עוד משהו שאני לא מבין, יש להם בחירה בין כל הרכבים בעולם, ואיכשהו הם תמיד נוסעים בגרוטאות הכי מחורבנות שיש באיזור, מה ההיגיון? למה לא לקחת רכב חדש, איכותי ועמיד?
הבחורה עם הברדס תהיה תוספת מענינת לעונה הבאה, אני מניח שהיא גוררת אחריה שני זומבים "מנוטרלים" בשביל הסוואה - שתראה חלק מהעדר, לא? מי שרוצה לדעת עוד על הדמות, זה המידע שיש על הדמות המקבילה בקומיקס:
http://walkingdead.wikia.com/wiki/Micho ... _Series%29
נרארה שעונה הבאה תתרחש בכלא, רעיון לא רע בכלל. ד"א, שמתם לב להליקופטר בתחילת הפרק? מעניין מהיכן הוא הגיע ואיך ישלבו את זה בעונה הבאה.
פה יש ריאיון עם המפיק בפועל של הסידרה לגבי העונה שלישית למי שמעוניין:
http://www.tvline.com/2012/03/the-walki ... -spoilers/
- Rיקושט
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 218
- נתן תודות: 5 פעמים
- קיבל תודות: 9 פעמים
הדמות של אישתו של ריק היא דיי דפוקה.
אני מניח שרצו להראות לנו שהיא אהבה את שיין ולא את ריק, אבל עדיין, למה היא הגיבה כמו שהגיבה רק אחרי שסיפר לה שקארל הוא זה שירה בשיין?
ובכלל, למה בפרק הקודם קארל מכוון את האקדח אל ריק כאשר שיין עדיין לא הפך לזומבי בכלל? וממתי קארל נהיה כזה צלף?
לא אוהב שמזלזלים בצופה.
הסדרה הזאת שניה אחת לפני שאני מפסיק לראות אותה (מה שקרה לי עם אלקטרז בפרק 3, פאקינג ביזיון כזה ראיתי בפעם אחרונה רק בטרהנובה).
אני מניח שרצו להראות לנו שהיא אהבה את שיין ולא את ריק, אבל עדיין, למה היא הגיבה כמו שהגיבה רק אחרי שסיפר לה שקארל הוא זה שירה בשיין?
ובכלל, למה בפרק הקודם קארל מכוון את האקדח אל ריק כאשר שיין עדיין לא הפך לזומבי בכלל? וממתי קארל נהיה כזה צלף?
לא אוהב שמזלזלים בצופה.
הסדרה הזאת שניה אחת לפני שאני מפסיק לראות אותה (מה שקרה לי עם אלקטרז בפרק 3, פאקינג ביזיון כזה ראיתי בפעם אחרונה רק בטרהנובה).
-
ziv_r
- עורך ראשי HTmag

הייתה אחלה עונה, מעט מידי סצנות עם זומבים, אך אני מניח שהגברת תדירותן כנראה שלא הייתה מתקבלת בהבנה על ידי הקהל הרחב.
ממש ציפיתי כי יוציאו איזה Combine Harvester במתקפה על החווה, סצנה כזאת פשוט מתבקשת.
עכשיו ממתינים בחוסר סבלנות לסתיו לעונה 3.
ממש ציפיתי כי יוציאו איזה Combine Harvester במתקפה על החווה, סצנה כזאת פשוט מתבקשת.
עכשיו ממתינים בחוסר סבלנות לסתיו לעונה 3.
נערך לאחרונה על ידי ziv_r ב 20/03/2012 8:49, נערך פעם 1 בסך הכל.
- crusader
- חבר ותיק

- תגובות: 1952
- נתן תודות: 41 פעמים
- קיבל תודות: 51 פעמים
פרק מעולה לסיום העונה.
השאירו הרבה מתח, בנוסף להרבה נושאים פתוחים לצפות להם.
בעיקר אהבתי את סצינת הסיום של המחסל החדש...נראה מעניין מאוד ואני מקווה שהעונה הבאה תלך לכיוונים יותר מעניינים מהעונה הנוכחית, למרות שאין ספק שהייתה אחלה עונה, קצת איטית, אבל אחלה.
עכשיו נשאר לחכות שבועיים למשחקי הכס ולמלא את החסר.
בעיקר אהבתי את סצינת הסיום של המחסל החדש...נראה מעניין מאוד ואני מקווה שהעונה הבאה תלך לכיוונים יותר מעניינים מהעונה הנוכחית, למרות שאין ספק שהייתה אחלה עונה, קצת איטית, אבל אחלה.
עכשיו נשאר לחכות שבועיים למשחקי הכס ולמלא את החסר.
If the best things in life come for free, I wonder what I could get for money
+1crusader כתב:פרק מעולה לסיום העונה.
עכשיו נשאר לחכות שבועיים למשחקי הכס ולמלא את החסר....
אני רק מנסה לחשוב איך הזומבים שהיו קשורים בשלשלאות עמדו במקום.