ביקורת מדהימה ל- 43D490
אני קניתי את ה 51D490
PS3 תענוג
ערוצים רגילים רואים מצויין. זה היה הפחד העיקרי שלי, כי ראיתי כבר מסכים שזה פשוט היה בלתי ניתן לצפיה
האיכות של ה SD היא פשוט מצויינת
אני רכשתי את המסך ולמעט עניין ההתשקפויות שידעתי שהוא חסרון רציני(והייתי מוכן להתפשר עליו) אני מאוד מרוצה
PS3 תענוג
ערוצים רגילים רואים מצויין. זה היה הפחד העיקרי שלי, כי ראיתי כבר מסכים שזה פשוט היה בלתי ניתן לצפיה
האיכות של ה SD היא פשוט מצויינת
אני רכשתי את המסך ולמעט עניין ההתשקפויות שידעתי שהוא חסרון רציני(והייתי מוכן להתפשר עליו) אני מאוד מרוצה
-
טלHD
- גורו

- תגובות: 14354
- נתן תודות: 990 פעמים
- קיבל תודות: 1220 פעמים
gordi,gordi כתב:תראה..asaf23 כתב:אין הרבה פלזמות 43'' תלת מימד עידן פלוס ב-2,490 .......
נניח שאתה רעב ובא לך לאכול ארוחת צהריים.
אתה מסכים איתי שגם אם תאכל מנה פלאפל ב 15 ש"ח וגם אם תרביץ ארוחה במסעדת טובה(לא חייבת להיות מסעדת יוקרה) ב 60 ש"ח-
בשני המיקרים תהייה שבע אחרי הארוחה?![]()
"עממי"-זה בלשון המעטה,לא רציתי לפגוע פה בכמה שהיללו אותו....
שהוצג המסך הזה בעולם, 43 " עם תלת מימד ב 600$ זו הייתה פריצת דרך מבחינת עלות/תועלת/איכות/פיצ'רים.
היום מחירו בעולם כ 500$ !!! וזו אכן עלות של עסקה מצויינת.
בחנתי את המסך הזה בתחילה בחנות בחשדנות מסויימת מול מסכים יקרים בהרבה ועל חלקם הוא אף התעלה.
לקחתי כרפרנס למסכי כניסה איכותיים, את ה D550 LCD, ומלבד הבהירות של ה LCD, כל הייתרונות היו של ה D490.
שחורים עדיפים, נאמנות צבעים טובה בהרבה, זווית צפייה טובה בהרבה, תלת מימד, עוד 3" ומחיר קצת יותר נמוך...
גם היום אחרי כמה חודשים טובים עם ה D490 אני יכול לומר לך בוודאות שמדובר במסך כניסה הכי איכותי שיש בארץ.
אם לא מעניין תלת מימד, יש את התאום ללא תלת, D450 במחיר החל מ 2,600 ש"ח !!!!
עכשיו תגיד לי אתה, איזה מסך אחר באותו מחיר משתווה או אפילו מתקרב לאיכות והפיצרים של המסך הזה?
(שמלכתחילה ייעדתי למסך שני לחדר שינה ולא למסך ראשי).
-
טלHD
- גורו

D6400 מסך ברמה גבוהה יותר מכל הבחינות. גם ברמת מחיר כפולה לערך.scoop9 כתב:וכמסך ראשי כתחליף לD6400.
יכול לבוא בחשבון?...
הפלאזה אינה יכולה להתחרות בבהירות שלו שחשובה בהרבה סלונים מוארים.
כמו כן, SMART TV זה פיצ'ר שאין בפלאזמה הזו ויש ב D6400.
אם ההשוואה הייתה למסכי כניסה כגון D5000/D550 הייתי אומר לך שיש מצב להשוואה.
עם ה D6400 המצב שונה, אבל יש יוצאים מן הכלל שלמשל העננות או הזליגות אור במסכי LED מאוד מאוד מפריעים להם. התופעות הללו לא קיימות לחלוטין בפלאזמה ולכן יעדיפו אותה.
-
טלHD
- גורו

מאיזה מרחק אתה רואה את זה ואיזה מקור/ממיר מחובר ובאיזה תוכן?scoop9 כתב:מישהו שם לב לפיקסולים או מלא נקודות על המסך שמסתכלים מקרוב?
זה מציק גם מרחוק!...
גם בבלו ריי וגם בהוט HD רואים את זה בבערך ממטר וחצי שניים וככל שמתרקבים רואים יותר בעיקר בתמונה בהירה.
דרך אגב יש גם פיקסל שרוף!
דרך אגב בפלאסמה אין סוגי פאנלים.... רשום לך גם B102 ב VERSION בצד?
לצלם ולהעלות?
דרך אגב יש גם פיקסל שרוף!
דרך אגב בפלאסמה אין סוגי פאנלים.... רשום לך גם B102 ב VERSION בצד?
לצלם ולהעלות?
-
טלHD
- גורו

המכירה מבית ynet אז לא צריכה להיות בעיה.RYaniv כתב:יש עליה מבצע ב 2190 ש"ח. נמוך בצורה מחשידה..
https://www.ynetshops.co.il/Product/114 ... 7%A0%D7%92...
גם מדובר על יבוא מקביל עם שנה אחריות בלבד של אלקטרה מחשבים.
לא מסופקת עם משקפיים בכלל.
כולל קיט סטרטר הכולל משקפיים המחיר קופץ ל2,800 לא כולל משלוח 150 שח.
אני הייתי מזמין את המסך נטו עם איסוף עצמי במחיר המוצע 2,190 שח. לחטוף בלי לחשוב פעמיים
-
טלHD
- גורו

לא יאמן, אבל המחיר הזה בארץ הוא כמו המחיר בחו"ל (600$).shlomy כתב:גם אני קניתי במבצע 2190 ש"ח אחריות של י.שלום שנה + שנתיים (בתשלום לטכנאי)
ללא עברית.
טלויזיה מעולה שווה כל שקל....
טוב מאוד שיש יבוא מקביל שמעודד תחרות. רק בעקבותיה הגיעו לרמת המחיר הזו.
-
טלHD
- גורו

תתחדש. עסקה טובה.eliel1010 כתב:השתכנעתי ורכשתי גם! מחר בבוקר היא כבר צריכה להגיע...
2880₪ כולל משלוח 2 זוגות משקפיים ו3 שנים אחריות סמליין- מכירה אישית בוואלה שופס...