שרשור תגובות: ספינת הדגל החדשה של סמסונג - 55D8000

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
שלח תגובה
LinkMattan
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 464
נתן תודות: 4 פעמים
קיבל תודות: 24 פעמים

שליחה #121 

העניין המהותי הוא לא אם המסך מושלם או לא, אלה האם המסך קרוב להיות מושלם. עננות לדעתי אינה בעיה מינורית כלל וכלל (ולפי תמונת ההמחשה בביקורת היא בולטת במיוחד). ולכן בשבילי התשובה שלילית.

חיים
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 4883
שם מלא: חיים לגו
נתן תודות: 1231 פעמים
קיבל תודות: 298 פעמים

שליחה #122 

MartinHSabag כתב:
חיים כתב:אם זה לא מפריע לתמונה .....
אז על מה כל המאומה :?
...
דווקא אתה אומר דבר כזה?!
אם היה לך פיקסל דפוק, שבודאות ואני חותם על זה, אתה לא רואה ממרחק הישיבה שלך, אתה יודע מה? גם 5 פיקסלים מפוזרים לא היית רואה, היית רואה בשקט ? :roll:
...

אני לא בקי ברזי המסכים,ובלדים בפרד
הייתי בטוח שזה לא קשור לאיכות התמונה.

אם במסך שלי היה פיקסל שרוף
לא הייתי יושן בלילה,וזה ברור!
נפט וסולר לחימום ביתי,ולתעשיה.
חיים-0532253784

ziv_r
סמל אישי של משתמש
עורך ראשי HTmag
עורך ראשי HTmag
תגובות: 46352
נתן תודות: 1966 פעמים
קיבל תודות: 5072 פעמים

שליחה #123 

הוזכר בביקורת כי התמונות עברו עיבוד מסויים על מנת להדגיש את התופעה. בתכנים נורמטיבים בהם אנחנו צופים רוב הזמן, הבעיה לא מגיעה לידי ביטוי. מעבר לכך, גם בזמן המועט בו הבעיה עלולה להתבטות, הרבה מהאנשים בכלל לא ישימו לב אליה. תנסו למצוא את העננות עם תכנים רגילים.

sufgi
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3748
נתן תודות: 253 פעמים
קיבל תודות: 216 פעמים

שליחה #124 

היה לי מסך LED במשך פחות מיום, והבחנתי בתופעה מייד (לכן גם החלפתי אותו) .
התופעה בלטה בעיקר בקטעים חשוכים, כשהאורות בבית כבויים.
גם אם במשך 95% מהזמן לא רואים את התופעה, עצם זה שהיא קיימת כבר מפריע לי, בדיוק כמו הידיעה שקיים פיקסל תקול במסך גם אם הוא לא נראה ממרחק הצפייה הרגיל.
אני מבין שזו בעיה טכנולוגית במסכי LED (בייחוד עם תאורה היקפית), אבל ציפיתי שבמסך הדגל של סמסונג התופעה תעלם כמעט לחלוטין.

asaf23
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 7942
נתן תודות: 69 פעמים
קיבל תודות: 271 פעמים

שליחה #125 

שלום לכולם.

סוף סוף קראתי את הסקירה המלאה. סקירה מקצועית ומרתקת. תודה עפר (Y)
לצערי עדיין לא יצא לי לראות את המסך בפעולה. מקריאת מספר סקירות נוספות, יצאתי עם התובנות הבאות:
א. למסך עיבוד תמונה מצויין, הן sd והן hd.
ב. סמסונג התפשרה על סוג התאורה במסך (לא השתמשה ב-local dimming) והדבר בא לידי ביטוי במחיר (מחיר המסך בקפריסין 14K ולא המחיר שצויין בסקירה). המסך אינו מושלם , אך אינו עולה 30K כמו הטושיבה, שזה פקטור נוסף, ומציג עיבוד תמונה מהשורה הראשונה.
לטעמי אין מקום לחוסר אחידות במסך מהסדרה העליונה. האם שווה להשקיע תוספת מחיר משמעותית למסך local dimming?
אני אישית הייתי בודק את הפלזמה המקבילה, שזכתה לציונים מעט גבוהים יותר בסקירות. בכל מקרה, זה מסך מצויין שרבים מאיתנו היו מקווים להחזיק בו.

חייב להגיב על מספר דברים שנכתבו.
1. נכתב כי הפנסוניק מנצחת באמינות. וזה נכון, אך צריך לשים לב שסמסונג היא היחידה מלבד LG שמבצעת התאמה מלאה של המסכים לישראל.
אנו מקבלים את המסכים כמו בחו"ל, כולל כל הפונקציות (EPG, הקלטה, אפליקציות מיוחדות לארצנו).
יורוקום לדעתי היא יבואנית מאוד חלשה. על זה שאין עברית במסכים אפשר להבליג (למרות שעם דפדפן ופייסבוק זה כבר משמעותי), אך טיונר אנלוגי ב-2011 זה פשוט זלזול בצרכן (וכותב זאת חובב פנסוניק מושבע, שכל הבית מלא במוצרים של פנסוניק).

2. לא כזה חשוב, אך נכתב כי זהו סוף עידן שידורי ה-SD כיוון שהמסך חסר חיבורי סקארט. חשוב לציין שחוסר זה נובע מהעובדה כי מדובר בווריאציה של הדגם האסייתי. הדגם האירופי כולל שתי כניסות סקארט. כל השידורים הפתוחים בארץ (ורובם באירופה) הם עדיין SD, כך שתום עידן ה-SD עדיין רחוק.
(אגב, לא יודע איך זה ב-yes, בהוט ובלווין יש ערוצי sd 16:9 שנראים לא רע).

טלHD
סמל אישי של משתמש
גורו
גורו
תגובות: 14351
נתן תודות: 990 פעמים
קיבל תודות: 1220 פעמים

שליחה #126 

ziv_r כתב:הוזכר בביקורת כי התמונות עברו עיבוד מסויים על מנת להדגיש את התופעה. בתכנים נורמטיבים בהם אנחנו צופים רוב הזמן, הבעיה לא מגיעה לידי ביטוי. מעבר לכך, גם בזמן המועט בו הבעיה עלולה להתבטות, הרבה מהאנשים בכלל לא ישימו לב אליה. תנסו למצוא את העננות עם תכנים רגילים.
...
סוף סוף תגובה אמיתית ולעניין (Y)
צפיתי במסך הזה בחנות הדגל של סמסונג באיטליה במשך יותר מחצי שעה.
סביר להניח שהמסך עבר כיול ולא הציבו שם מסך עם זליגות אור ו/או אחד שהתעללו בו....
בצפייה בתוכן לא הצלחתי למרות מאמצים רבים, להבחין בעננות כל שהיא.
ב C7000 זה היה מורגש מאוד ואחרי כיול בסיסי היה קשה מאוד היה להבחין בצפיה בתכנים נורמטיבים.
ב D7000/8000 עוד יותר קשה להבחין....כמעט בלתי אפשרי....גם לפרפקציוניסטים שביננו.
העניין הוא כמו שכבר ציינו זאת, שזה שם...ומהווה יותר מחסום פסיכולוגי מאשר בעיה ממשית.

sam22
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-20K
חבר במועדון ה-20K
תגובות: 20358
נתן תודות: 938 פעמים
קיבל תודות: 819 פעמים

שליחה #127 

חיים כתב:
MartinHSabag כתב:
חיים כתב:אם זה לא מפריע לתמונה .....
אז על מה כל המאומה :?
...
דווקא אתה אומר דבר כזה?!
אם היה לך פיקסל דפוק, שבודאות ואני חותם על זה, אתה לא רואה ממרחק הישיבה שלך, אתה יודע מה? גם 5 פיקסלים מפוזרים לא היית רואה, היית רואה בשקט ? :roll:
...

אני לא בקי ברזי המסכים,ובלדים בפרד
הייתי בטוח שזה לא קשור לאיכות התמונה.

אם במסך שלי היה פיקסל שרוף
לא הייתי יושן בלילה,וזה ברור!
...
כל התעשיה לא היתה ישנה אם היה לך פיקסל שרוף
גם השכנים....
גם השכנים של היבואנים....
:lol:

Oranl
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 98
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 3 פעמים

שליחה #128 

קניתי את ה-D7000 וסוף סוף היא הגיעה. לצערי אכן יש עננות די ניכרת והשאלה שלי היא האם על בסיס זה אני יכול להחליף מכשיר, שכן מי יכול להבטיח שבמכשיר אחר שיביאו לא תהיה תופעה זהה?

דבר נוסף - האם עליי לפנות לחנות ממנה רכשתי או ישירות לסמליין?

דורדור27
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 262
נתן תודות: 3 פעמים
קיבל תודות: 4 פעמים

שליחה #129 

יצא עדכון גירסה חדש לסידרה XXXXD8000. מסדר את ה Flickering המועט שהיה במצב 3D

hm32hm
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 892
נתן תודות: 19 פעמים
קיבל תודות: 54 פעמים

שליחה #130 

Oranl כתב:קניתי את ה-D7000 וסוף סוף היא הגיעה. לצערי אכן יש עננות די ניכרת והשאלה שלי היא האם על בסיס זה אני יכול להחליף מכשיר, שכן מי יכול להבטיח שבמכשיר אחר שיביאו לא תהיה תופעה זהה?

...
די מוזר - איפה קנית את ה D7000 ?
לסמיליין אין עדיין מחיר שלא לדבר על מלאי - כל זה למרות מסע פירסום די נרחב כבר....

dor8
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4835
נתן תודות: 295 פעמים
קיבל תודות: 195 פעמים

שליחה #131 

hm32hm כתב:
Oranl כתב:קניתי את ה-D7000 וסוף סוף היא הגיעה. לצערי אכן יש עננות די ניכרת והשאלה שלי היא האם על בסיס זה אני יכול להחליף מכשיר, שכן מי יכול להבטיח שבמכשיר אחר שיביאו לא תהיה תופעה זהה?

...
די מוזר - איפה קנית את ה D7000 ?
לסמיליין אין עדיין מחיר שלא לדבר על מלאי - כל זה למרות מסע פירסום די נרחב כבר....
...
מצטרף לשאלה.

Oranl
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #132 

אז זהו, מסתבר שיש כבר תימחור רשמי של סמליין (16,900) ונראה שיש להם כבר מלאי בארץ. אחרי אירוע ההשקה של הסדרה בשבוע שעבר, יש כבר דגמים שהגיעו לחנויות מתמחות. אני ספציפית רכשתי בחנות בצפון (למרות שאני בכלל מהמרכז) בגלל שקיבלתי מחיר ממש טוב. המכשירים כבר עברו גיור מלא ועובדים נהדר. רק כמה דברים שלא הבנתי עדיין הם כיצד לקלוט את שידורי העידן+ או כיצד להזרים את המדיה מהמחשב דרך הרשת. שאלתי העיקרית ממקודם היא בנושא העננות.. לגבי זה אני עדיין מתלבט. אשמח להתייחסותכם.

dgent
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2221
נתן תודות: 158 פעמים
קיבל תודות: 124 פעמים

שליחה #133 

Oranl כתב:אז זהו, מסתבר שיש כבר תימחור רשמי של סמליין (16,900) ונראה שיש להם כבר מלאי בארץ. אחרי אירוע ההשקה של הסדרה בשבוע שעבר, יש כבר דגמים שהגיעו לחנויות מתמחות. אני ספציפית רכשתי בחנות בצפון (למרות שאני בכלל מהמרכז) בגלל שקיבלתי מחיר ממש טוב. המכשירים כבר עברו גיור מלא ועובדים נהדר. רק כמה דברים שלא הבנתי עדיין הם כיצד לקלוט את שידורי העידן+ או כיצד להזרים את המדיה מהמחשב דרך הרשת. שאלתי העיקרית ממקודם היא בנושא העננות.. לגבי זה אני עדיין מתלבט. אשמח להתייחסותכם.
...
לא יודע לגבי החזרת המוצר , השאלה שלי היא אם ניסית לכייל את המסך?

hm32hm
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 892
נתן תודות: 19 פעמים
קיבל תודות: 54 פעמים

שליחה #134 

מחיר בסדר גודל של 17K נישמע מאוד אטרקטיבי ל D8000 ומתאים ליבוא מקביל .
בסמיליין רמזו על מחיר השקה די גבוה - כפי שנכנס C7000 שנה שעברה
כדי לודא - איזה שפות ממשק יש למכשיר ?
ומה שיעזור מאוד לכל החברים באתר זה לציין את המודל המלא של המכשיר כפי שרשום לך בגב המכשיר.

לגבי עידן+ צריך להיות מאוד פשוט לכיוון - בתנאי שהקליטה במקום סבירה. לפעמים צריך אנטנה אקטיבית. מניסיון עם LCD של פיליפס סידרה 7404 זה רק תלוי במיקום.סוג האנטנה.
לגבי עננות - זה נראה לי נושא שטוחנים אותו מחדש כל פעם היות וזה דבר סוביקטיבי ולא מדיד אבסולוטית. זה דובר הרבה בהקשר של PANASONIC VT20 מודל משנה שעברה.

אם אתה מרוצה מהשרות בחנות - למה שלא תמליץ לנו עליה ? אני מתענין אישית ברכישה של 55D8000 או 55D6500
ולא בטוח בכלל שאני צריך את המכשיר ביבוא סמיליין. אני מוותר על תפריטים בעברית, אך חיבור ל SMART HUB ,
צפייה ב EPG לבחירת הקלטה ויכולת הצגת כתוביות בעברית ב STREAMER הם פונקציות חשובות לי שהיתי רוצה לדעת מראש על הפונקציונליות שלהם במכשיר שלא עוברת פורמלית.
אשמח לשמוע משוב על פונקציונליות של מסכי SAMSUNG מסידרת D ....
אני בכלל חושב שצריך לשמור על רמת דיון מקצועית באתר זה . במקום להגרר לויכוחים אינסופיים על פלזמה לעומת לד (או עננות כן.לא או ANDROID לעומת APPLE ) היתי מעדיף שנשתף נתונים ועובדות מניסיון אישי בדוק

yaacubo
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 131
נתן תודות: 3 פעמים

שליחה #135 

המחיר שהוא ציין מתייחס ל 7000.ה 8000 יעלה 23 אלף

Oranl
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #136 

את המחיר שציינתי תוכל לראות בסקירת הדגם (7000) בפורום המתחרה. אגב בהשקה שבוע שעבר תימחרו את ה-6600 ב-12,700 מחיר ראשוני. החנות שאני רכשתי בה היא סאני אלקטריק בחיפה (רק שלא יאשימו אותי בפרסום..). הם יבואנים מורשים ומחזיקים רק מוצרי סמליין ולא פרללי. לגבי הדגם שלי הוא ua46d7000lm(xsq) ושפות הממשק הן רבות מאד, לא זוכר כרגע מכיוון שאני לא מול הטלויזיה.
לגבי העננות אולי ניתן לכייל בצורה מסוימת כדי להפחית את הבעיה.. טרם ביצעתי כיול כלשהן, פרט להפחתת עוצמת התאורה אבל זה לא עזר יותר מדי.. עוד רעיונות?

zmls
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 137
נתן תודות: 6 פעמים
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #137 

Oranl כתב:את המחיר שציינתי תוכל לראות בסקירת הדגם (7000) בפורום המתחרה. אגב בהשקה שבוע שעבר תימחרו את ה-6600 ב-12,700 מחיר ראשוני. החנות שאני רכשתי בה היא סאני אלקטריק בחיפה (רק שלא יאשימו אותי בפרסום..). הם יבואנים מורשים ומחזיקים רק מוצרי סמליין ולא פרללי. לגבי הדגם שלי הוא ua46d7000lm(xsq) ושפות הממשק הן רבות מאד, לא זוכר כרגע מכיוון שאני לא מול הטלויזיה.
לגבי העננות אולי ניתן לכייל בצורה מסוימת כדי להפחית את הבעיה.. טרם ביצעתי כיול כלשהן, פרט להפחתת עוצמת התאורה אבל זה לא עזר יותר מדי.. עוד רעיונות?
...
עכשיו התקשרתי לחנות וללא ספק הבחור צודק יש להם את ה-7000 אבל במחיר מנופח כרגיל.
אסור לדבר פה על מחירים ולכן אני לא כותב כמה.

asaf23
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה #138 

hm32hm כתב:מחיר בסדר גודל של 17K נישמע מאוד אטרקטיבי ל D8000 ומתאים ליבוא מקביל .
בסמיליין רמזו על מחיר השקה די גבוה - כפי שנכנס C7000 שנה שעברה
כדי לודא - איזה שפות ממשק יש למכשיר ?
ומה שיעזור מאוד לכל החברים באתר זה לציין את המודל המלא של המכשיר כפי שרשום לך בגב המכשיר.

לגבי עידן+ צריך להיות מאוד פשוט לכיוון - בתנאי שהקליטה במקום סבירה. לפעמים צריך אנטנה אקטיבית. מניסיון עם LCD של פיליפס סידרה 7404 זה רק תלוי במיקום.סוג האנטנה.
לגבי עננות - זה נראה לי נושא שטוחנים אותו מחדש כל פעם היות וזה דבר סוביקטיבי ולא מדיד אבסולוטית. זה דובר הרבה בהקשר של PANASONIC VT20 מודל משנה שעברה.

אם אתה מרוצה מהשרות בחנות - למה שלא תמליץ לנו עליה ? אני מתענין אישית ברכישה של 55D8000 או 55D6500
ולא בטוח בכלל שאני צריך את המכשיר ביבוא סמיליין. אני מוותר על תפריטים בעברית, אך חיבור ל SMART HUB ,
צפייה ב EPG לבחירת הקלטה ויכולת הצגת כתוביות בעברית ב STREAMER הם פונקציות חשובות לי שהיתי רוצה לדעת מראש על הפונקציונליות שלהם במכשיר שלא עוברת פורמלית.
אשמח לשמוע משוב על פונקציונליות של מסכי SAMSUNG מסידרת D ....
אני בכלל חושב שצריך לשמור על רמת דיון מקצועית באתר זה . במקום להגרר לויכוחים אינסופיים על פלזמה לעומת לד (או עננות כן.לא או ANDROID לעומת APPLE ) היתי מעדיף שנשתף נתונים ועובדות מניסיון אישי בדוק
...
המחיר בארץ שערורייתי.
ה-55 אינץ' D8000 עולה בקפריסין 2900 יורו (14 אלף) וה-D700 עולה 2800 יורו (13,500).

Oranl
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #139 

לא נראה לי שיש עוד מה לומר על המחירים בארץ שלא נאמר כבר.. זה ביזיון שאין כדוגמתו בין אם מדובר בטלוויזיה ובין אם בדירה. אבל מי שרוצה אחריות כמו שצריך ולא לקחת סיכונים ייקנה בארץ. גם אני שקלתי בהתחלה להזמין מחו״ל אבל בסוף ירדתי מזה וקניתי בארץ.
אוכל להעלות גם תמונות של המכשיר אבל לא ממש קיבלתי תשובה לגבי העננות - כדאי להחזיר ולבקש אחר או לנסות לכייל ולהפחית את הבעיה?

asaf23
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה #140 

לכייל תמיד מומלץ. לגבי חומרת הבעיה, נסה לראות את המסך בתצוגות שונות בחנויות מתמחות ותוכל לדעת אם זה נורמלי.

שלח תגובה

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”