תודה רבה לכל מי שארגן ולצוות הפורום !
הייתם בתערוכה? פרסמו כאן את רשמיכם
- agent__smith
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6317
היה מעולה ! הרבה תלת מימד כצפוי אבל גם מעבר כל מיני גאדגטים ודברים שנחשפים אליהם פשוט כיף להסתובב ולראות הכל.
יש לי מחשב משחקים מה זה עצבני !!!!
- 9000es
-
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 13208
ufo77ufo77 כתב:הנה בבקשה זאת ההתיחסות של נציגי סמסונג...
ויתרנו על התענוג בלראות אותם......
לא ידעתי שכל התערוכה זה רק סמסונג ...... יש מספיק מה לראות ולהתרשם חוץ מסמסונג .
מוצגים שם מותגי היי אנד אמיתיים .
אם במסכים מדובר........ אז הבחירה שלי היא "פלזמה"
- רונן
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5684
ביקרתי היום ( יום שישי ) בתערוכה .
התרשמות החברים לפני הביקור עזרה לי להתאים ציפיות מראש .
בפועל , התרשמתי לטובה מההשקעה , הסבלנות , האדיבות והרצון לשתף של הנציגים והמארגנים , למול "הקהל הרחב "
היו נציגים שהשקיעו , היו שהשקיעו יותר ,
אהבתי את המוצרים המתבססים על רשת אלחוטית , ומרכז בידור ביתי שבעצם מיועד לכל החדרים ולא רק "לסלון " .........
הרושם הכללי שקיבלתי הינו כיף אחד גדול , כמה שעות של הנאה
ובריחה מהמציאות למציאות מדומה ב- דו וב - תלת מימד
לסיכום הסיכום :
התרשמות החברים לפני הביקור עזרה לי להתאים ציפיות מראש .
בפועל , התרשמתי לטובה מההשקעה , הסבלנות , האדיבות והרצון לשתף של הנציגים והמארגנים , למול "הקהל הרחב "
היו נציגים שהשקיעו , היו שהשקיעו יותר ,
אהבתי את המוצרים המתבססים על רשת אלחוטית , ומרכז בידור ביתי שבעצם מיועד לכל החדרים ולא רק "לסלון " .........
הרושם הכללי שקיבלתי הינו כיף אחד גדול , כמה שעות של הנאה
ובריחה מהמציאות למציאות מדומה ב- דו וב - תלת מימד
לסיכום הסיכום :
- 9000es
-
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 13208
הייתי בתערוכה .ובשתי מילים . אמריקה בישראל .
תגובה אישית כבר פתחתי בשרשור נפרד .
http://www.hometheater.co.il/vt143240
תגובה אישית כבר פתחתי בשרשור נפרד .
http://www.hometheater.co.il/vt143240
אם במסכים מדובר........ אז הבחירה שלי היא "פלזמה"
- ufo77
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 401
חשבנו שרק סמסונג מציגה את רוב המוצרים.
כך הבנתי מהחברים כאן.
אתמול בלילה נכנסתי כדי לתאם עם חברים, ושראינו את ההודעות של החברים כאן שהיחס מזלזל כלפי באי התערוכה, החלטנו היום בבוקר לוותר .
כך הבנתי מהחברים כאן.
אתמול בלילה נכנסתי כדי לתאם עם חברים, ושראינו את ההודעות של החברים כאן שהיחס מזלזל כלפי באי התערוכה, החלטנו היום בבוקר לוותר .
- yoavbd123
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 269
הלכתי היום ממש לפתיחה.
היה ממש נחמד, מהכניסה רואים שמדובר בתערוכה רצינית ומקצועית ביותר.
נהנתי מאוד לראות את המגוון של ה 3D גם אקטיבי וגם פסיבי.
אם זאת לטעמי האישית, התערוכה ממצה את עצמה יחסית מהר, לא היו מספיק חברות שהראו מוצרים מגוונים, ואחרי כמה דקות של הנאה צרופה של תלת מימד (במיוחד בתחום המשחקים) העניין קצת מיצה את עצמו.
גם לי חסר קצת עניין האודיו, אבל אני מבין את הבעיות הטכניות ומכבד אותן.
בסך הכל תערוכה ברמה גבוהה מאוד ומאוד מאוד מושקעת. שמח מאוד שיצא לי ללכת ונהנתי מאוד, רק לא היה מספיק מגוון בשביל להשאיר אותי שם להרבה זמן.
היה ממש נחמד, מהכניסה רואים שמדובר בתערוכה רצינית ומקצועית ביותר.
נהנתי מאוד לראות את המגוון של ה 3D גם אקטיבי וגם פסיבי.
אם זאת לטעמי האישית, התערוכה ממצה את עצמה יחסית מהר, לא היו מספיק חברות שהראו מוצרים מגוונים, ואחרי כמה דקות של הנאה צרופה של תלת מימד (במיוחד בתחום המשחקים) העניין קצת מיצה את עצמו.
גם לי חסר קצת עניין האודיו, אבל אני מבין את הבעיות הטכניות ומכבד אותן.
בסך הכל תערוכה ברמה גבוהה מאוד ומאוד מאוד מושקעת. שמח מאוד שיצא לי ללכת ונהנתי מאוד, רק לא היה מספיק מגוון בשביל להשאיר אותי שם להרבה זמן.
- Huber
-
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73433
- שם מלא: ערן
הייתי אתמול, המחמאה הכי גדולה למארגני התערוכה היא העובדה שהיה שווה לי ליסוע מהצפון וחזרה ולהשקיע 4-5 שעות מזמני - היה מהנה ושווה כל רגע. ח"ח לכל מי שידו בדבר 
אני אישית עמדתי והזלתי ריר על הדבר הבא, לא האמנתי שטלוויזיה יכולה להיות כ"כ דקה ובעיצוב כ"כ "חללי". מדהים
אני אישית עמדתי והזלתי ריר על הדבר הבא, לא האמנתי שטלוויזיה יכולה להיות כ"כ דקה ובעיצוב כ"כ "חללי". מדהים
נא להרשם/להכנס לחשבון בפורום על מנת לצפות בקבצים או בתמונות המצורפים לשרשור
- ariel-ro
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3493
טוב חזרתי עכשיו מהתערוכה, היה מדהים
אני לא יודע מאיפה להתחיל להגיד איך היה, המסכים, הקונסלות, המקרנים, חדרי הקולנוע, מערכות הבית החכם וכו' וכו'.
בקשר להעדרות של חברות אחרות כמו טושיבה ימאהה וכד', זאת רק הבעיה שלהם, כי הם הפסידו לקוחות פונטציאלים... (לדוג' אותי, אחרי שראינו את הD8000 שהפתיע בממשק המדהים שלה ואת הפנסוניקים למיניהם, שאיכות התמונה שלהם הייתה מדהימה, כנראה שאחד מאלה יהיה המסך הבא שלי)
בנוסף פגשתי את חיים, זיו, מרטין ועפר שאני חייב להגיד שהם פשוט אנשים נפלאים.(גם מהמעט שיצא לי לדבר איתם)
בקיצור היה נהדר, מחכה לתערוכה הבאה

אני לא יודע מאיפה להתחיל להגיד איך היה, המסכים, הקונסלות, המקרנים, חדרי הקולנוע, מערכות הבית החכם וכו' וכו'.
בקשר להעדרות של חברות אחרות כמו טושיבה ימאהה וכד', זאת רק הבעיה שלהם, כי הם הפסידו לקוחות פונטציאלים... (לדוג' אותי, אחרי שראינו את הD8000 שהפתיע בממשק המדהים שלה ואת הפנסוניקים למיניהם, שאיכות התמונה שלהם הייתה מדהימה, כנראה שאחד מאלה יהיה המסך הבא שלי)
בנוסף פגשתי את חיים, זיו, מרטין ועפר שאני חייב להגיד שהם פשוט אנשים נפלאים.(גם מהמעט שיצא לי לדבר איתם)
בקיצור היה נהדר, מחכה לתערוכה הבאה
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32985
חשוב לציין - למרות שאני אחראי קטגוריה, אין לי שום חלק פעיל בארגון התערוכה (מלבד האקסטרימר אולטרה שהושאל לתערוכה באמצע הבחינה שלו), הגעתי אליה היום (יום שישי) יחד עם 2 חברים טובים העובדים בתחום הרדיו כאורח לכל דבר בתערוכה.
אם לומר את האמת, לא כל כך מבין את המאוכזבים. התערוכה הייתה כיפית, מעניינת ומרתקת, וכיסתה תחומים רבים ומגוונים בתחום האלקטרוניקה הבידורית. כמעט בכל ביתן היה משהו מעניין לראות (ולא רק Booth Babes...), להתרשם וליהנות.
ייתכן שהיו יכולים להיות יותר יצרנים בתחום ה-HTPC, אבל זה בקטנה.
הסיכום שלי - היה אחלה בילוי, וגם את המיקום מאוד אהבתי, על הנמל בבוקר שישי חמים.
תודה ענקית למנהלי האתר שהרימו כזו תערוכה גדולה ויפה.
אם לומר את האמת, לא כל כך מבין את המאוכזבים. התערוכה הייתה כיפית, מעניינת ומרתקת, וכיסתה תחומים רבים ומגוונים בתחום האלקטרוניקה הבידורית. כמעט בכל ביתן היה משהו מעניין לראות (ולא רק Booth Babes...), להתרשם וליהנות.
ייתכן שהיו יכולים להיות יותר יצרנים בתחום ה-HTPC, אבל זה בקטנה.
הסיכום שלי - היה אחלה בילוי, וגם את המיקום מאוד אהבתי, על הנמל בבוקר שישי חמים.
תודה ענקית למנהלי האתר שהרימו כזו תערוכה גדולה ויפה.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
- mama105
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 116
פשוט מדהים! לא הייתי בטוח לאן אני מגיע..והופתעתי ... לטובה !
פשוט לראות את המילה האחרונה בכל תחום המדיה.
היה לי מאד קשה להיפרד מהתערוכה, לראות ולהרגיש את כל האהבה שלך (סטרימריים, בית חכם, פיתרונות המדיה) להגיד זהו הולכים הבייתה... לא היה פשוט.
תודה לאתר HT שמוביל מהלכים כאלה ובכלל מעלה את כל התודעה והידע בתחום אלקטרוניקה בידורית.
היה לי מאד קשה להיפרד מהתערוכה, לראות ולהרגיש את כל האהבה שלך (סטרימריים, בית חכם, פיתרונות המדיה) להגיד זהו הולכים הבייתה... לא היה פשוט.
תודה לאתר HT שמוביל מהלכים כאלה ובכלל מעלה את כל התודעה והידע בתחום אלקטרוניקה בידורית.
- udico
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 387
בגדול היה נחמד מאוד
, היה חסר לי משהו שם, כמו כשמציגים רסיבר שהוא סידרה HI END של חברה מסויימת או מגבר שיהיה מחובר לרמקולים כלשהם, ומכך ניתן להתרשם פחות או יותר מהסאונד שהוא מוציא, וכמובן כשזה בתוך חדר יותר סגור. וכך לראות אותו בפעולה. אני לא אומר לחבר את כל הרסיברים בתצוגה, אלא רק את הדגם הגבוה ביותר (ספינת הדגל) של החברה.למרות שאפשר לעשות זאת בכל חנות.
- yoav4x4
-
- חבר במועדון HT

- תגובות: 2611
- שם מלא: יואב בן חורין
היום הייתי בתערוכה (בפעם השניייה),
והיה תענוג, מי שבאמת מתעניין בכל דבר יכול להעביר שם ים זמן.
עובדה, בפעם הראשונה (יום ד' בפתיחה) עברתי על כל הדוכנים, והים גיליתי שפיספסתי את הדוכן הכי מעניין!!!
הדוכן של intoatv, טכנולוגייה שלא הכרנו עד היום ורק כל הזמן חשבנו איך עוד לא עשו משהו כזה, פשוט הופך את כל הבית למע' מדיה אחת גדולה.
יש לי הרגשה שעוד ידברו הרבה על המערכת שלהם פה בפורמים!
והיה תענוג, מי שבאמת מתעניין בכל דבר יכול להעביר שם ים זמן.
עובדה, בפעם הראשונה (יום ד' בפתיחה) עברתי על כל הדוכנים, והים גיליתי שפיספסתי את הדוכן הכי מעניין!!!
הדוכן של intoatv, טכנולוגייה שלא הכרנו עד היום ורק כל הזמן חשבנו איך עוד לא עשו משהו כזה, פשוט הופך את כל הבית למע' מדיה אחת גדולה.
יש לי הרגשה שעוד ידברו הרבה על המערכת שלהם פה בפורמים!
ככל שאני לומד יותר אני מבין שאני יודע פחות...
- dudigolan
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 25
התערוכה
כל הכבוד למארגנים שפו על העמדת תערוכה כזאת .
רק עכשיו נשאר לי למכור את הבית ולקנות שני רמקולים אדומים.

- udico
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 387
Re: התערוכה
חח חזק !! רק אחרי שתמכור את הבית איפה תשים את הרמקולים האדומים??....dudigolan כתב:כל הכבוד למארגנים שפו על העמדת תערוכה כזאת .
...
- Andrey13
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 718
הייתי היום בתערוכה עם אישתי,
ואני חייב להגיד שהתערוכה ממש יפה.
כל הכבוד למי שארגן אותה!!!
התרשמתי במיוחד מהמסכים של PANASONIC,
ומהרמקולים של CABASSE.
יחסית לרמקולים קטנים, הם מוציאים סאונד מאד יפה!!
בנוסף, התערוכה המחישה לי שוב, שהטכנולוגיה של 3D עדיין לא בשלה מספיק,
ונמצאת די בחיתוליה.
זו דעתי בכל אופן.
ואני חייב להגיד שהתערוכה ממש יפה.
כל הכבוד למי שארגן אותה!!!
התרשמתי במיוחד מהמסכים של PANASONIC,
ומהרמקולים של CABASSE.
יחסית לרמקולים קטנים, הם מוציאים סאונד מאד יפה!!
בנוסף, התערוכה המחישה לי שוב, שהטכנולוגיה של 3D עדיין לא בשלה מספיק,
ונמצאת די בחיתוליה.
זו דעתי בכל אופן.
- balfur
-
- חבר פעיל

- תגובות: 54
חוות דעת על התערוכה ותשובת מנהל מותג סמסונג בארץ על פרשת הפנלים
שלום לכולם,
היה בסה"כ בסדר, ציפיתי שיהיו מכירות של מסכים בהנחות מסויימות, אך לא רק שלא היו מכירות, אלא גם מחירים לא הצלחתי לדלות מהם וגם לא צפי הגעה לחנויות.
כמו כן, גם לא היו אפילו פרוספקטים של המסכים באף חברה ונאלצת להתקרב לכל מסך ולזכור מה ההבדל בינו לבין האחר.
נציגי המכירות לא היו מקצועיים ברובם ולא שלטו כלל בהבדלים בין הדגמים השונים אלא יותר למדו כיצד לתפעל את הפונקציות החדשות במסכים ותו לא.
היתה לדעתי יותר השקעה בתחום האודיו, יותר מקצועיות והרבה מוסיקה.
היה חסר כיבוד קל לרבות מים.
בשאר בתחומים כמו מדפסות, מקרנים, עיתנוים, מכונות אספרסו למיניהן,טבלטים של סמסונג וכו' פחות עניינו.
דוכן LG:
כל המסכים שהוצגו תומכי 3D עם משקפיים פסיביים.
הפלזמות לא "זכו" ב- SMART TV אלא רק ב-3D.
היתה יותר תצוגת מסכי לד כמו:
LW470Y - תומך 3D ללא SMART TV.
LW570Y - תומך 3D ו- SMART TV קיים בגדלים "47"42
שוב פעם אף נציג לא ידע לומר מחירים.
לשאלה על פנלים מסוג SIPS, המזוהים עם האות W (לפי הפורום) לא ידעו דבר על כך ובדיקה פיסית מאחור גם לא העלתה דבר .
דוכן פיליפס:
הציג את המסכים 9705,8605,7605,6606,5405 ואת פרי הפיתוח : CINEMA 21:9 3D בחדר תצוגה אישי.
כמו כן, מוצרי חשמל לבית לרבות אודיו וכו'.
דוכן סמסונג :
הציג כמעט את כל המסכים מסדרה D.
רק החל מדגם D6600 יש גלישה חופשית במחיר של מעל 13500 ש"ח.
המסך D8000 בגודל "55 מרהיב ביופיו!!! אך יקררררררררררררררר 30K פלוס .
המסך D9000 לדעתי פחות יפה ממנו למרות שהוא בעובי של 7.9 מ"מ בלבד! אך מחייב רק הנחה על שולחן ולא תליה עקב החיבורים הנמצאים בבסיס המסך.
מערכת הSMART HUB מרשימה מאוד ועושה רושם חיובי.
מבדיקה פיסית מאחורי המסך בתוית ה-VERSION נמצאו אותיות שונות. כמו: AA01, HQ, CN01 .
מסתבר כי לא דאגו להראות רק מסכים בורסיות של SQ כמו שדובר רבות כאן בפורום.
בפניה אישית למנהל מותג סמסונג בנוגע ל"רולטת" פנלים טען כי כל המסכים המגיעים לארץ ע"י סמליין, נציגת סמסונג בארץ, מגיעים בסיומת SQ בלבד! ומה שרשום בתוית ה-VERSION איננו משקף חד וחלק את סוג הפנל אלא, את התוכנה בלבד! אתם תגידו מי צודק
היה בסה"כ בסדר, ציפיתי שיהיו מכירות של מסכים בהנחות מסויימות, אך לא רק שלא היו מכירות, אלא גם מחירים לא הצלחתי לדלות מהם וגם לא צפי הגעה לחנויות.
כמו כן, גם לא היו אפילו פרוספקטים של המסכים באף חברה ונאלצת להתקרב לכל מסך ולזכור מה ההבדל בינו לבין האחר.
נציגי המכירות לא היו מקצועיים ברובם ולא שלטו כלל בהבדלים בין הדגמים השונים אלא יותר למדו כיצד לתפעל את הפונקציות החדשות במסכים ותו לא.
היתה לדעתי יותר השקעה בתחום האודיו, יותר מקצועיות והרבה מוסיקה.
היה חסר כיבוד קל לרבות מים.
בשאר בתחומים כמו מדפסות, מקרנים, עיתנוים, מכונות אספרסו למיניהן,טבלטים של סמסונג וכו' פחות עניינו.
דוכן LG:
כל המסכים שהוצגו תומכי 3D עם משקפיים פסיביים.
הפלזמות לא "זכו" ב- SMART TV אלא רק ב-3D.
היתה יותר תצוגת מסכי לד כמו:
LW470Y - תומך 3D ללא SMART TV.
LW570Y - תומך 3D ו- SMART TV קיים בגדלים "47"42
שוב פעם אף נציג לא ידע לומר מחירים.
לשאלה על פנלים מסוג SIPS, המזוהים עם האות W (לפי הפורום) לא ידעו דבר על כך ובדיקה פיסית מאחור גם לא העלתה דבר .
דוכן פיליפס:
הציג את המסכים 9705,8605,7605,6606,5405 ואת פרי הפיתוח : CINEMA 21:9 3D בחדר תצוגה אישי.
כמו כן, מוצרי חשמל לבית לרבות אודיו וכו'.
דוכן סמסונג :
הציג כמעט את כל המסכים מסדרה D.
רק החל מדגם D6600 יש גלישה חופשית במחיר של מעל 13500 ש"ח.
המסך D8000 בגודל "55 מרהיב ביופיו!!! אך יקררררררררררררררר 30K פלוס .
המסך D9000 לדעתי פחות יפה ממנו למרות שהוא בעובי של 7.9 מ"מ בלבד! אך מחייב רק הנחה על שולחן ולא תליה עקב החיבורים הנמצאים בבסיס המסך.
מערכת הSMART HUB מרשימה מאוד ועושה רושם חיובי.
מבדיקה פיסית מאחורי המסך בתוית ה-VERSION נמצאו אותיות שונות. כמו: AA01, HQ, CN01 .
מסתבר כי לא דאגו להראות רק מסכים בורסיות של SQ כמו שדובר רבות כאן בפורום.
בפניה אישית למנהל מותג סמסונג בנוגע ל"רולטת" פנלים טען כי כל המסכים המגיעים לארץ ע"י סמליין, נציגת סמסונג בארץ, מגיעים בסיומת SQ בלבד! ומה שרשום בתוית ה-VERSION איננו משקף חד וחלק את סוג הפנל אלא, את התוכנה בלבד! אתם תגידו מי צודק
- uris
-
- מורעל האתר

- תגובות: 6784
- שם מלא: אורי שמאי
היה מקסים !
הייתי עם משפחתי , מאוד נהנתי ! היה כיף ומרשים.
הגעתי למסקנה (לצערי
) שאני חייב לעבור שלב ל 3D ( הטלויזיה לפחות ....
)
תודה רבה על ההזמנה !
הגעתי למסקנה (לצערי
תודה רבה על ההזמנה !
נא להרשם/להכנס לחשבון בפורום על מנת לצפות בקבצים או בתמונות המצורפים לשרשור
- KomerKo
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 247
סה"כ התערוכה הייתה מושקעת ויפה. עם זאת אני אישית יצאתי קצת מאוכזב כי הרגשתי שמדובר בעיקר בתערוכה של טלויזיות. היה חסר לי נושא של אודיו, חדרי תצוגה סגורים עם סאונד אופטימלי, מקרנים, ועוד. גם בנושא הטלויזיות אישית התאכזבתי מסמסונג, כשבעיקר עניין אותי לראות את ה D8000. פנסוניק אירגנו יופי של חדר תצוגה אבל סמסונג סתם זרקו שם את הטלויזיות ואפילו לא היה להם חומר ראוי לניגון. כשביקרתי לא היה להם סרט תלת מימד אחד להציג ב D8000 והם רק הראו המרה לתלת מימד. אותי אישית מאוד עניין לראות ספורט בתלת מימד ורק פנסוניק הראו את זה וגם זה רק בטלויזיה אחת קטנה. אני יכול להבין למה התצוגה היתה ככה. זה הרבה יותר מתאים לקהל הרחב, אבל אני אישית ציפיתי לראות ולשמוע דברים מאוד איכותיים שלא יכולתי לראות לפני זה ויצאתי קצת מאוכזב...
- C0rnFlex
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1335
Re: חוות דעת על התערוכה ותשובת מנהל מותג סמסונג בארץ על פרשת הפנלים
נו בטח.. הם גם מייבאים רק את הדגמים האירופאים עם SCART וDTTbalfur כתב: בפניה אישית למנהל מותג סמסונג בנוגע ל"רולטת" פנלים טען כי כל המסכים המגיעים לארץ ע"י סמליין, נציגת סמסונג בארץ, מגיעים בסיומת SQ בלבד! ומה שרשום בתוית ה-VERSION איננו משקף חד וחלק את סוג הפנל אלא, את התוכנה בלבד! אתם תגידו מי צודק...
מתישהו כבר תהיה לנו עילה לתביעה ייצוגית..
- C0rnFlex
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1335
השורה התחתונה שלנו מהתערוכה - תלת מימד עוד לא בשל להכנס לסלון.. ואם נכנס- שווה לקנות סטוק של אדוויל לכאבי הראש הנלווים..
מי שקונה היום 3D זורק כסף לפח, זאת טכנולוגית בוסר שמתעדכנת כל שני וחמישי ועוד אין כיוון מוחלט לאן הולך השוק.
מי שקונה היום 3D זורק כסף לפח, זאת טכנולוגית בוסר שמתעדכנת כל שני וחמישי ועוד אין כיוון מוחלט לאן הולך השוק.