אני מניח שזה ברום מסוים . לי יש את ה-litening 1.4
שרשור על כל מה שרציתם לדעת על הסמסונג גלקסי II-S
- eran_io
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 331
lock Screen - למישהו יש מושג איך משנים את הlock הדיפולטי? הוא ממש מעצבן.
- ariel1989
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 9
תודה!
סתם שאלה לגבי דבר מוזר- איך יכול להיות שגלקסי S2 לא משהה רשתות אד-הוק, כאשר ווינדוז מובייל 6.5 כן?
יש לי נטסטיק, ואני יוצר רשת עם המחשב ואנדרויד לא מזהה אותה! יש פתרונות?
יש לי נטסטיק, ואני יוצר רשת עם המחשב ואנדרויד לא מזהה אותה! יש פתרונות?
-
osherov
-
- גורו Android

- תגובות: 15029
eran_io,
תתקין מהמרקט Widget Locker ויסתיימו צרותייך
theone,
זאת שאלה מורכבת. רום זה בעצם מערכת אנדרואיד לא רשמית למכשיר מסויים שנבנה בדר"כ ע"י הקהילה ומכילה בתוכה מספר יכולות והרחבות לגרסאות הרום הרשמיות למכשיר (הסטוק). יש אין סוף רומים משודרגים, כמעט לכל מכשיר, כאשר כל אחד מהם מוסיף\מוריד\מרחיב יכולות ואפליקציות לרום הרשמי של המכשיר. רק כדי שתבין על איזה שינויים אני מדבר. ראה את רשימת התוספות של אחד הרומים המפורסמים ביותר למכשירי אנדרואיד. סינוג'ן רום:
https://github.com/CyanogenMod/android_ ... GELOG.mkdn
תתקין מהמרקט Widget Locker ויסתיימו צרותייך
theone,
זאת שאלה מורכבת. רום זה בעצם מערכת אנדרואיד לא רשמית למכשיר מסויים שנבנה בדר"כ ע"י הקהילה ומכילה בתוכה מספר יכולות והרחבות לגרסאות הרום הרשמיות למכשיר (הסטוק). יש אין סוף רומים משודרגים, כמעט לכל מכשיר, כאשר כל אחד מהם מוסיף\מוריד\מרחיב יכולות ואפליקציות לרום הרשמי של המכשיר. רק כדי שתבין על איזה שינויים אני מדבר. ראה את רשימת התוספות של אחד הרומים המפורסמים ביותר למכשירי אנדרואיד. סינוג'ן רום:
https://github.com/CyanogenMod/android_ ... GELOG.mkdn
- tomerhd
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 751
האם יצא כבר מתאם לכבל HDMI שמתאים למכשיר?
תומר
-
osherov
-
- גורו Android

tomerhd,
כן ולא
כן יצא לפני שבוע בערך
אבל תוך שעות נגמר המלאי
המלאי חודש עוד שבוע. הכבל הזה הופך את המכשיר למיני מרכז בידורי אחרי חיבור המכשיר למסך הטלויזייה
כן ולא
כן יצא לפני שבוע בערך
אבל תוך שעות נגמר המלאי
המלאי חודש עוד שבוע. הכבל הזה הופך את המכשיר למיני מרכז בידורי אחרי חיבור המכשיר למסך הטלויזייה
- yanivu
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 42
היי,
איך מתקינים
ClockworkMod Recovery
בשביל להתקין את הרום של
Cognition S2 v1.04
בהנחה ולמכשיר יש גרסת רום מקורית (STOCK)
תודה!
איך מתקינים
ClockworkMod Recovery
בשביל להתקין את הרום של
Cognition S2 v1.04
בהנחה ולמכשיר יש גרסת רום מקורית (STOCK)
תודה!
-
osherov
-
- גורו Android

yanivu,
אתה צריך להתקין קרנל שמכיל את הריקוברי החלופי הזה ואז תוכל ממנו לצרוב את Cognition רום.
ראה הודעה: http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... 77#1423377
אופציה פשוטה אחרת היא להתקין לדוגמה את הרום ה-Lite'ning שמכיל כר רוט, קרנל ואת הריקוברי המדובר וממנו לצרוב את רום Cognition (שים לב שהרום הזה עושה Wipe עם התקנתו): http://forum.xda-developers.com/showthr ... ?t=1095274
אתה צריך להתקין קרנל שמכיל את הריקוברי החלופי הזה ואז תוכל ממנו לצרוב את Cognition רום.
ראה הודעה: http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... 77#1423377
אופציה פשוטה אחרת היא להתקין לדוגמה את הרום ה-Lite'ning שמכיל כר רוט, קרנל ואת הריקוברי המדובר וממנו לצרוב את רום Cognition (שים לב שהרום הזה עושה Wipe עם התקנתו): http://forum.xda-developers.com/showthr ... ?t=1095274
- yanivu
-
- חבר שרק התחיל

הבנתי תודה.
אם אני מתקין LITENING (שמכיל כבר קרנל ואת הריקוברי שאני צריך) ואז מתקין את הרום של CONGNITION אז יש צורך להחליף את הקרנל?
(הרי ה CONGNITION לא כולל קרנל... ואולי הקרנל של LITENING לא מתאים לו ב 100%)
עריכה:
עכשיו אני שם לב שה LITE כולל קרנל גרסא 3.8 וה CONG רץ עם קרנל 4... זאת אומרת במקור מבוסס על קרנלים די דומים, נכון?
ועדיין אותה שאלה... האם האי-התאמה הזו יכולה לגרום לרום לא יציב?
אם לא עכשיו אולי עוד כמה שבועות שיהיו המון רומים וקרנלים ואז יתחיל הבלאגן...
אם אני מתקין LITENING (שמכיל כבר קרנל ואת הריקוברי שאני צריך) ואז מתקין את הרום של CONGNITION אז יש צורך להחליף את הקרנל?
(הרי ה CONGNITION לא כולל קרנל... ואולי הקרנל של LITENING לא מתאים לו ב 100%)
עריכה:
עכשיו אני שם לב שה LITE כולל קרנל גרסא 3.8 וה CONG רץ עם קרנל 4... זאת אומרת במקור מבוסס על קרנלים די דומים, נכון?
ועדיין אותה שאלה... האם האי-התאמה הזו יכולה לגרום לרום לא יציב?
אם לא עכשיו אולי עוד כמה שבועות שיהיו המון רומים וקרנלים ואז יתחיל הבלאגן...
-
osherov
-
- גורו Android

לא נשמע לי הגיוני שהרום לא מכיל קרנל מקוסטם. לא בדקתי אותו (אין לי כוח ל Wipe) אבל אם אני זוכר נכון, הוא תומך ב OC של המעבד לתדר 1.5GHz ואם זה נכון, אז ברור שהוא מכיל קרנל משודרג ולכן צריבה שלו תדרוס כל קרנל שהיה לך במכשיר לפני כן
- yanivu
-
- חבר שרק התחיל

צודק הוא כבר מכיל קרנל...
custom kernel:
--overclockable to 1.5ghz (defaults to 1.2ghz on boot, oc with setcpu)
...
...
תודה!
custom kernel:
--overclockable to 1.5ghz (defaults to 1.2ghz on boot, oc with setcpu)
...
...
תודה!
- rastamit
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 19
הי אריה 2 בעיות "קטנות" אודה לעזרה מהירה.
אני כמובן עם SGS2.
היכרתי את האתר והפורום שלך רק היום, אז קודם לכל שאלה - כ-ל ה-כ-ב-ו-ד. אתה עונה מהר ומקצועי והאתר נפלא וידידותי.
לאחר ה"החנפות" (בחיי שהתכוונתי לכל מילה בהן!
) 2 שאלות ברשותך:
לאחר חודש עם המכשיר ושגועים איתו היום הוא שיגע אותי ונתקע בגלל אובר שגועים שלי, אז עשיתי סטוק רום ולאחר מכן התקנתי לראשונה את הרום החדש madmack-1.5-EXTRACT-ME הידוע בשמו מדמק 1.5.
למרות כל ההבטחות שהוא מגיע עם תיקון לעברית, הוא לא. אז ביצעתי את מה שכתבת במדריך שלך לגבי דריסת ה libwebcore.so עם הרוט אקספלורר, איתחלתי ושום דבר לא קורה, העברית עדיין הפוכה.
1) איך אני מתקן את הבעיה בעברית?
2) שאלה אחרת: מדוע הטיטנטיום אומר לי ברום הזה שאין לי רוט? (בחיי שיש לי הריקוברי בצבע כתום ויש לי גם cwm מובנה.
אודה לעזרה.
עמית, חבר חדש.
היכרתי את האתר והפורום שלך רק היום, אז קודם לכל שאלה - כ-ל ה-כ-ב-ו-ד. אתה עונה מהר ומקצועי והאתר נפלא וידידותי.
לאחר ה"החנפות" (בחיי שהתכוונתי לכל מילה בהן!
לאחר חודש עם המכשיר ושגועים איתו היום הוא שיגע אותי ונתקע בגלל אובר שגועים שלי, אז עשיתי סטוק רום ולאחר מכן התקנתי לראשונה את הרום החדש madmack-1.5-EXTRACT-ME הידוע בשמו מדמק 1.5.
למרות כל ההבטחות שהוא מגיע עם תיקון לעברית, הוא לא. אז ביצעתי את מה שכתבת במדריך שלך לגבי דריסת ה libwebcore.so עם הרוט אקספלורר, איתחלתי ושום דבר לא קורה, העברית עדיין הפוכה.
1) איך אני מתקן את הבעיה בעברית?
2) שאלה אחרת: מדוע הטיטנטיום אומר לי ברום הזה שאין לי רוט? (בחיי שיש לי הריקוברי בצבע כתום ויש לי גם cwm מובנה.
אודה לעזרה.
עמית, חבר חדש.
- ירקרק
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1251
אריה ראשית תודה על העזרה !
ושאלות (של טירון) לי לכולם -
1- יש איזו אפליקציה שמגבה את כל התכנים האישיים שהכנסתי למכשיר ( שירים,תמונות,סרטים,אנשי קשר וכדומה)
2- חיפשתי בשרשורים ולא מצאתי ... יש איזה שירשור על אפליקציות ווידג'טים שהן בגדר חובה לאנדרואיד ( כגון ABP לדפדפן פיירפוקס )
ושאלות (של טירון) לי לכולם -
1- יש איזו אפליקציה שמגבה את כל התכנים האישיים שהכנסתי למכשיר ( שירים,תמונות,סרטים,אנשי קשר וכדומה)
2- חיפשתי בשרשורים ולא מצאתי ... יש איזה שירשור על אפליקציות ווידג'טים שהן בגדר חובה לאנדרואיד ( כגון ABP לדפדפן פיירפוקס )
-
osherov
-
- גורו Android

עמית,
ראשית ברוך הבא לפורום ותתחדש על המכשיר שלך
1. הרום של madmack דווקא מכיל בתוכו את תיקוני העברית ולכן מה שאתה רושם הוא מאוד משונה. כמה שאלות:
-האם הטקסט בעברית שאתה כותב בהודעת SMS מיושר לצד ימין או לצד שמאל של השורה?
-מה נכתב על המסך כאשר אתה כותב בהודעת SMS את הטקסט הבא: "אני מגיע...."
-אתה בטוח שיש לך רוט במכשיר? חפש בחלון האפליקציות תוכנה בשם Superuser, האם היא קיימת?
-האם התקנת את הרום של madmack מכאן: http://forum.xda-developers.com/showthr ... ?t=1083187
-אתה יכול לצרוב שוב את הרום של madmack בשימוש Odin בלי לבצע Wipe למכשיר ובלי להחליף את קבצי ה lib ולראות האם בעיית העברית נפתרה לך
2. במידה וקיימת לך אפליקצייה שנקראת Superuser, אז תפעיל אותה וחפש בתוכה ברשימה את אפליקציית הטיטנטיום, כנראה שמישהו חסם את האיפשור לטיטנטיום לקבל הרשאות רוט (אתה יכול לבטל את האיסור הזה)
-דריסת קבצי ה lib עליהם רשמתי אמורים לפתור את בעיית התקיעות שיש לחלק מהאנשים ברום הזה והם לא קשורים לבעיות העברית שאמור להיפתר עם התקנת הרום (אגב, צריך לוודא שהקבצים האלה מתאימים לגירסת 1.5 כי אני במקור שלפתי את הקבצים האלה מגירסת רום ישנה יותר). אגב, בעזרת איזה סייר החלפת את הקבצים? האם זכרת לשנות את הגדרת ההרשאות לקבצים שהחלפת?
ראשית ברוך הבא לפורום ותתחדש על המכשיר שלך
1. הרום של madmack דווקא מכיל בתוכו את תיקוני העברית ולכן מה שאתה רושם הוא מאוד משונה. כמה שאלות:
-האם הטקסט בעברית שאתה כותב בהודעת SMS מיושר לצד ימין או לצד שמאל של השורה?
-מה נכתב על המסך כאשר אתה כותב בהודעת SMS את הטקסט הבא: "אני מגיע...."
-אתה בטוח שיש לך רוט במכשיר? חפש בחלון האפליקציות תוכנה בשם Superuser, האם היא קיימת?
-האם התקנת את הרום של madmack מכאן: http://forum.xda-developers.com/showthr ... ?t=1083187
-אתה יכול לצרוב שוב את הרום של madmack בשימוש Odin בלי לבצע Wipe למכשיר ובלי להחליף את קבצי ה lib ולראות האם בעיית העברית נפתרה לך
2. במידה וקיימת לך אפליקצייה שנקראת Superuser, אז תפעיל אותה וחפש בתוכה ברשימה את אפליקציית הטיטנטיום, כנראה שמישהו חסם את האיפשור לטיטנטיום לקבל הרשאות רוט (אתה יכול לבטל את האיסור הזה)
-דריסת קבצי ה lib עליהם רשמתי אמורים לפתור את בעיית התקיעות שיש לחלק מהאנשים ברום הזה והם לא קשורים לבעיות העברית שאמור להיפתר עם התקנת הרום (אגב, צריך לוודא שהקבצים האלה מתאימים לגירסת 1.5 כי אני במקור שלפתי את הקבצים האלה מגירסת רום ישנה יותר). אגב, בעזרת איזה סייר החלפת את הקבצים? האם זכרת לשנות את הגדרת ההרשאות לקבצים שהחלפת?
- rastamit
-
- חבר שרק התחיל

היי, תודה אושר 
1) לא בדקתי את העברית בהודעות , אלא רק בג'ימייל שבה ההודעות מופיעות לי בעברית הפוכה, לאחר ההודעה שלך התקנתי מקלדת בעברית וכתבתי הודעה, גם שם הכיתוב מתחיל אוטומטית משמאל לימין וכן האותיות עצמן נכתבות משמאל לימין היינו נכתב מצד שמאל "ינאעיגמ" ללא רווחים למרות שאני לוחץ רווח.
לשאלתך הורדתי מהקישור שאליו הפנת והגעתי לדף שמכיל את קישורי ההורדה של מדמק והורדתי את הקובץ הממש אחרון בדף, היינו את הקובץ הזה:
madmack-1.5-EXTRACT-ME.zip (xda-developers thread)
אנסה כעת לצרוב את הרום שוב עפ"י עצתך, הפעם בלי ווייפ ונראה מה יהיה.
האפליקציה סופריוזר קיימת אצלי, ואת בעיית הטיטניום אראה לאחר ביצוע הרום.
וידידי...ברור שביצעתי עם הרוט אקספלורר ודרסתי כדת וכדת + הרשאה לדריסה.
אנקדוטה: אני חבר באייאנדרואיד, אבל אני נמצא כעת בחו"ל והשארתי בביתי חבר שגר שם עד שאחזור . נתתי לו SGS2 מתנה לפני כמה ימים והוא שיגע למכשיר את הצורה עד שעשה לו מיני-בריק. אז כל הסופ"ש החבר יושב על החבר'ה באיי-אנדרואיד. לכן גם לא רציתי לבלבל אותם (הוא נכנס ביוזר שלי שם הגאון...) וחיפשתי אתר אחר להתייעצות הגעתי לאתר הנפלא הזה.
היה שווה הבלאגן רק כדי להכיר את האתר.

מאחר ואני בחו"ל וצריך לקבל ולענות על מיילים גם שהלבטופ לא עלי אזי התיקון עברית חשוב לי.
אבצע כעת את הרום שוב ואעדכן, אודה לתשובה מהירה ככל שתוכל.
אחלה ערב ישראל

1) לא בדקתי את העברית בהודעות , אלא רק בג'ימייל שבה ההודעות מופיעות לי בעברית הפוכה, לאחר ההודעה שלך התקנתי מקלדת בעברית וכתבתי הודעה, גם שם הכיתוב מתחיל אוטומטית משמאל לימין וכן האותיות עצמן נכתבות משמאל לימין היינו נכתב מצד שמאל "ינאעיגמ" ללא רווחים למרות שאני לוחץ רווח.
לשאלתך הורדתי מהקישור שאליו הפנת והגעתי לדף שמכיל את קישורי ההורדה של מדמק והורדתי את הקובץ הממש אחרון בדף, היינו את הקובץ הזה:
madmack-1.5-EXTRACT-ME.zip (xda-developers thread)
אנסה כעת לצרוב את הרום שוב עפ"י עצתך, הפעם בלי ווייפ ונראה מה יהיה.
האפליקציה סופריוזר קיימת אצלי, ואת בעיית הטיטניום אראה לאחר ביצוע הרום.
וידידי...ברור שביצעתי עם הרוט אקספלורר ודרסתי כדת וכדת + הרשאה לדריסה.
אנקדוטה: אני חבר באייאנדרואיד, אבל אני נמצא כעת בחו"ל והשארתי בביתי חבר שגר שם עד שאחזור . נתתי לו SGS2 מתנה לפני כמה ימים והוא שיגע למכשיר את הצורה עד שעשה לו מיני-בריק. אז כל הסופ"ש החבר יושב על החבר'ה באיי-אנדרואיד. לכן גם לא רציתי לבלבל אותם (הוא נכנס ביוזר שלי שם הגאון...) וחיפשתי אתר אחר להתייעצות הגעתי לאתר הנפלא הזה.
היה שווה הבלאגן רק כדי להכיר את האתר.
מאחר ואני בחו"ל וצריך לקבל ולענות על מיילים גם שהלבטופ לא עלי אזי התיקון עברית חשוב לי.
אבצע כעת את הרום שוב ואעדכן, אודה לתשובה מהירה ככל שתוכל.
אחלה ערב ישראל
- ra
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2437
שים לב שגירסת 1.5 היא odexed
כך שלא ניתן לתקן את העברית כרגיל
לא התקנתי את הגירסה הזו אבל מוזר
כי הייחוד ברומים שלו הוא תיקון rtl
אפילו לערבית (יותר מסובך מעברית)
כך שלא ניתן לתקן את העברית כרגיל
לא התקנתי את הגירסה הזו אבל מוזר
כי הייחוד ברומים שלו הוא תיקון rtl
אפילו לערבית (יותר מסובך מעברית)
- rastamit
-
- חבר שרק התחיל

הכל הסתדר , המייל:)
תודה רבה !
אגב...אתה מכיר שיטה להעלמת המסך המעצבן עם המשולש+סימן הקריאה שמופיע לכמה שניות ארוכות עד כשהמכשיר מאתחל\נדלק?
תודה רבה !
אגב...אתה מכיר שיטה להעלמת המסך המעצבן עם המשולש+סימן הקריאה שמופיע לכמה שניות ארוכות עד כשהמכשיר מאתחל\נדלק?
- yanivu
-
- חבר שרק התחיל

תחזיר לקרנל מקורי (שמתאים ל ROM שלך) או שתיקנה ב EBAY רכיב קטן שנקרא JIG מחברים אותו והוא אמור להעלים את הסימן הזה (או שתכין כזה לבד).
זו רק אזהרה... אתה יכול לישון בשקט.
בעצם זכור לי איזה מדריך להסרה... אבל לא שווה להתעסק עם זה.
זו רק אזהרה... אתה יכול לישון בשקט.
בעצם זכור לי איזה מדריך להסרה... אבל לא שווה להתעסק עם זה.
- yari
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 315
שלום לכולם
קיבלתי את המכשיר לפני ימיים.
בנתיים "משחק" איתו ומנסה להבין איך עובד האנדרואיד (אני, כפי שכתבתי קודם, איש של WM).
המסך של המכשיר פשוט מדהים. איזה הבדל לעומת האומניה.
מפריע לי שאין נורת טעינה בתוך לחצן ההפעלה כפי שהייתה באומניה.
בנתיים יש לי שתי שאלות (ובודאי יהיו עוד !):
1. למקלט ה GPS לוקח הרבה זמן להינעל מול הלווינים, כמעט כמו שהיה לי באומניה. ממה שקראתי הוא צריך להינעל מהר יותר. האם יש משהו בהגדרות שאני צריך לעשות ?
2. האם יש דרך "לשכנע" את הדפדפן המקורי לגשת לאתרים בגרסה המלאה ולא לגרסת המוביל שלהם ? ראיתי בכמה מקומות הוראות איך לעושות זאת במכשירי אנדרואיד אבל הסעיף במניו ( useragent) שמוזכר שם לא מופיע במכשיר שלי .
תודה לכל המשיבים
קיבלתי את המכשיר לפני ימיים.
בנתיים "משחק" איתו ומנסה להבין איך עובד האנדרואיד (אני, כפי שכתבתי קודם, איש של WM).
המסך של המכשיר פשוט מדהים. איזה הבדל לעומת האומניה.
מפריע לי שאין נורת טעינה בתוך לחצן ההפעלה כפי שהייתה באומניה.
בנתיים יש לי שתי שאלות (ובודאי יהיו עוד !):
1. למקלט ה GPS לוקח הרבה זמן להינעל מול הלווינים, כמעט כמו שהיה לי באומניה. ממה שקראתי הוא צריך להינעל מהר יותר. האם יש משהו בהגדרות שאני צריך לעשות ?
2. האם יש דרך "לשכנע" את הדפדפן המקורי לגשת לאתרים בגרסה המלאה ולא לגרסת המוביל שלהם ? ראיתי בכמה מקומות הוראות איך לעושות זאת במכשירי אנדרואיד אבל הסעיף במניו ( useragent) שמוזכר שם לא מופיע במכשיר שלי .
תודה לכל המשיבים
- harari
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4030
יש דבר שנקרא cold start - זו הנעילה הראשונה של הGPS, היא יכולה לקחת גם כמה דקות.
צא למקום פתוח (שתהיה קליטת לוויינים טובה) ותנסה לנעול מיקום, חכה כמה שצריך. אח"כ הכל יזוז הרבה יותר מהר.
צא למקום פתוח (שתהיה קליטת לוויינים טובה) ותנסה לנעול מיקום, חכה כמה שצריך. אח"כ הכל יזוז הרבה יותר מהר.
- ra
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2437
יש ב-xda מדריך
התקן cf kernel
הוא יתקין לך תוכנה cwm
חלץ מקובץ הקרנל את הקובץ zimage והעתק ל-sdcard
התקן kernel מקורי של סמסונג לפי הגירסה שלך
כשיעלה הטלפון הפעל את תכנת cwm
והתקן את הקרנל - קובץ ה-zimage
שהעתקת קודם
זה אמור לבטל את המשולש ואת ספירת הפלשים
התקן cf kernel
הוא יתקין לך תוכנה cwm
חלץ מקובץ הקרנל את הקובץ zimage והעתק ל-sdcard
התקן kernel מקורי של סמסונג לפי הגירסה שלך
כשיעלה הטלפון הפעל את תכנת cwm
והתקן את הקרנל - קובץ ה-zimage
שהעתקת קודם
זה אמור לבטל את המשולש ואת ספירת הפלשים
rastamit כתב:הכל הסתדר , המייל:)
תודה רבה !
אגב...אתה מכיר שיטה להעלמת המסך המעצבן עם המשולש+סימן הקריאה שמופיע לכמה שניות ארוכות עד כשהמכשיר מאתחל\נדלק?...