lawpower כתב:זה עולה 11$ לחודש הניוז (אל תלך פעם בחודש לאכול במק', בארומה וכו') - יש שם את כל התכנים החדשים - שזה מה שאני בד"כ צורך - וגם רוב האנשים - וגם ככה קשה לעמוד בקצב.
טורנטים - או שאתה מרמה אותם, או שאתה משלם בשביל קרדיט - אין בארץ ממש אופציה אחרת (אהה כן - אם יש לך קו מתאים - אתה יכול לתקוע את הUPLOAD שלך)
ולפי מה שראיתי גם בMS וגם בRAPIDSHARE יש הגבלות אם לא משלמים.
אז איך בדיוק כל השאר חינם?
ושוב אני אחזור לנק' אחרת - אצלי היו בעיות ברשת כשהייתי מפעיל את התוכנה (מישהו אמר שזה בגלל הגדרות כנראה לא נכונות בתוכנה) כל מי שהיה ברשת חוץ מהמחשב שהיה מוריד היה סובל מאיטיות בלתי נסבלת - ואפילו תקיעות של ממש. נכנסתי לפה ואמרו לי שזה מה שהטורנט עושה ברשת - בלאגן - הפינגים היו משתוללים ברשת הפנימית וכו'.
מרגע שעברתי - אני מוריד ב-400KB בערך (מבחירה) והכל טס במקביל בלי בעייה.
...
א. 11 דולר בחודש זה לא מעט, ולתרגם את זה לאוכל זה לא רציני. אם תעשה את זה במושגים של שנתיים ייצא לך 1056 שקל.
בראפידשר זה יעלה לך 650 שקל, ומבחינת תכנים RS לא סופר את USENET חוץ מתחום הBLU-RAY . הבעיה היא ההגבלות גם אם משלמים, אבל יש דרכים להתגבר על זה, כמו חשבון בMS לעשות UPLOAD לראפידשר או לשלם להם 50 שקל על 100GB תעבורה.
ברגע שיש לך גירסאות שאתה מחפש ולא קיימות בUSENET ובמיוחד שאתה משלם על זה כל כך הרבה, לא עשית בזה כלום.
מה יעזור לך רוחב פס של 5 מגה אם אתה מושך משם דברים בכוח שאתה גם ככה לא תראה אותם בחיים.
RS יש לך גם מוסיקה ישראלית,סדרות ישראליות,סרטים וזה רק קמצוץ.
אני לא אומר שלRS אין חסרונות, מה שהם עשו עם ההגבלות זה העלאת מחירים בפועל. אבל ברגע שיש להם יותר תכנים ממה שיושב בUSENET אז יש לגיטימציה לכך.
אני גם לא רוצה להספיד את הNEWS לגמרי, יש שם המון יתרונות, אין הגבלת הורדה ויש לא מעט תכנים ושקט נפשי, אבל חשוב להבין שיש גם אלטרנטיבות ואפילו טובות וזולות יותר
ב. לגבי UPLOAD זו אכן בעיה גדולה, אבל כמו שאמרתי ואחרים אמרו פה, יש נקודות בונוס שמקבלים על השארת חומר בדיסק. לפעמים לקבל תכנים שלא קיימים בשום מקום אחר שווים את המאמץ. אפשר גם להריץ טורנטים חדשים שיש להם LEECHERS מרובים.
עם 40KBPS אפלואד אפשר לעלות כמה ג'יגות טובים בשבוע.
כששומרים חשבון טורנט כזה עם חשבונות בRS או בMS אתה מסודר ללא צורך בUSENET
ג. החניקה מהטורנטים נובעת מחוסר ידע מוחלט בנושא.
קודם כל הטעות הכי נפוצה של הטירונים זה להוריד מPUBLIC TRACKERS שיש שם עוד כמה אלפים שיושבים על אותו טורנט וחונקים לך את הרוחב פס כיוון שהCLIENT מנסה להתחבר לרובם. במיוחד אלה שמנסים להוריד פרק מסדרה חדשה.
גם למי שיש רוחב פס של 10 מגה יחנק מטורנט כזה.
צריך גם להגביל את מספר הGLOBAL CONNECTIONS , ואת החיבורים PER CLIENT כדי לא לסבול מחנק ברשת הביתית.
HD_Millenium מסכים בהחלט שחייבים לשמור חשבונות במספר טראקרים כדי שישלימו אחד את השני. אין דבר כזה מושלם. אבל כמכלול של תכנים כבר הגענו להבנה שHDBITS משאיר אבק לאתרים אחרים.