צודק, לא שמתי לב. היה יום קשהElad8 כתב:אם לא הבנת, וכנראה לא הבנת, זה היה בציניות....
אסון בצפון, 40 הרוגים בשריפה, עשרות לכודים
- ronen61
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4655
- MartinHSabag
-
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
חברה',
כבר דיברנו על זה אינספור פעמים.
אנחנו לא מעוניינים בדיונים על פוליטיקה או דת. אי אפשר לצאת מזה טוב אף פעם.
עכשיו שהשריפה הזו מאחורינו, חזרנו לחבוט אחד בשני?
חלאס.
מהכבוד לנפגעים ולגיבורים אני לא נועל את השירשור הזה אבל יש פה כמה אנשים שעברו מזמן את גבול הטעם הטוב.
לא מאמינים במה שהצד השני מאמין? סבבה, אבל תנו כבוד מינימלי !
חלאס.
מהכבוד לנפגעים ולגיבורים אני לא נועל את השירשור הזה אבל יש פה כמה אנשים שעברו מזמן את גבול הטעם הטוב.
לא מאמינים במה שהצד השני מאמין? סבבה, אבל תנו כבוד מינימלי !
- Gili_Regev
-
- חבר במועדון HT

- תגובות: 5111
- שם מלא: גילי
truejoker כתב:
צר לי עליך..
משה כתב:
מה זאת אומרת מה זה נס..?
ספר תורה שהיה תקוע באיזה ארון פנימי, ונשאר שלם בשריפה, זה נס !!
איך אתה רואה לא רואה בזה סימן..?
41 איש שנשרפו..? סתם גורל אכזר..
רק בעולומות חשוכים, ארוע עם 41 הרוגים מוגדר כנס..לא , אני לא שמתי ספר לפני בני אדם . אני הראתי שקרה נס , ןאם קורה נס , ועוד כמה דברים שהובאו לידיעתי לאחרונה , אזי צריך לראות בזה יד מכוונת , ולאנשים מאמינם יש סיבה להאמין...
צר לי עליך..
משה כתב:
משה, אני מתפלא עליך...עצם האמונה בניסים זה לא שווה דיון, אבל אני אף פעם לא מצליח למצוא לפחות שיטתיות בהגדרת מה זה נס.
אם זה נס, איך היית קורא להתרחשות אחרת (והיו גם כאלה במקרים אחרים) שבו בית כנסת נשרף על כל ספרי התורה שבו אבל אף אדם לא נפגע ? מה זה בכלל נס?...
מה זאת אומרת מה זה נס..?
ספר תורה שהיה תקוע באיזה ארון פנימי, ונשאר שלם בשריפה, זה נס !!
איך אתה רואה לא רואה בזה סימן..?
41 איש שנשרפו..? סתם גורל אכזר..
נערך לאחרונה על ידי Gili_Regev ב 06/12/2010 8:06, נערך 2 פעמים בסך הכל.
...
- Gili_Regev
-
- חבר במועדון HT

מרטיןMartinHSabag כתב:חברה',
חלאס.
לא מאמינים במה שהצד השני מאמין? סבבה, אבל תנו כבוד מינימלי !...
לפני ענייני דת ופולויטיקה, יש פה עניינים מוסריים..
לשים חיי אדם כמשהו משני, ולא משנה מה מול מה, זה עובר כל גבול, ואי אפשר להישאר אדיש.
...
- MartinHSabag
-
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
גילי,
פניות לגופם של אנשים ("צר לי עליך") לא מקובלות עלי ולא אתה או אני נהיינו שוטרי המוסר.
מוסר הוא דבר גמיש וסובייקטיבי ותלוי תרבות/דת ולכן זה נושא שהוא גם מחוץ לתחום. אצלך חיי אדם הם מעל לכל ואצל אחר כבוד המשפחה או אדמה....איש איש באמונתו ייחיה.
אם לא תוכל להישאר אדיש, אני אעזור לכולם לפחות לקחת את זה למקומות אחרים והשירשור הזה יינעל.
אזהרה אחרונה בהחלט.
פניות לגופם של אנשים ("צר לי עליך") לא מקובלות עלי ולא אתה או אני נהיינו שוטרי המוסר.
מוסר הוא דבר גמיש וסובייקטיבי ותלוי תרבות/דת ולכן זה נושא שהוא גם מחוץ לתחום. אצלך חיי אדם הם מעל לכל ואצל אחר כבוד המשפחה או אדמה....איש איש באמונתו ייחיה.
אם לא תוכל להישאר אדיש, אני אעזור לכולם לפחות לקחת את זה למקומות אחרים והשירשור הזה יינעל.
אזהרה אחרונה בהחלט.
- Gili_Regev
-
- חבר במועדון HT

מוסכם..MartinHSabag כתב:גילי,
אזהרה אחרונה בהחלט....
...
- Gili_Regev
-
- חבר במועדון HT

אחרי 5 ימים של מאבק,
נפטרה אהובה תומר, מפקדת משטרת חיפה.

נפטרה אהובה תומר, מפקדת משטרת חיפה.
...
- yarino
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3439
כמה עצוב
יהי זכרה ברוך.
....
- LiorDrZ
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1777
- oferlaor
-
- מנהל

- תגובות: 78956
- שם מלא: עפר לאור
- Gili_Regev
-
- חבר במועדון HT

אהובה תומר, למי שלא יודע,
הושעתה בזמנו מהמשטרה משך 5 שנים, התקופה בה התנהל משפטה,
לאחר שהואשמה, היא ובן זוגה, בקבלת כספים במרמה,כספים שנועדו לעזור לטיפול רפואי של צעיר.
תומר הואשמה גם שימוש לרעה בסמכותה כמפקדת במשטרה,
כאשר, לכאורה, עזרה לבן זוגה לקבל מידע מהמשטרה על מתחרה עסקי שלו.
בן זוגה הואשם בקבלת דבר במרמה תחת נסיבות מחמירות, קשירת קשר לביצוע פשע וסחיטה באיומים.
לאחר 5 שנים, כאמור, זיכה אותם בית המשפט, זיכוי מלא מכל אשמה.
השופט שזיכה אותם, כתב:
למרבה הצער נראה כי חוקרי מח"ש סונוורו מההזדמנות לחקור תלונה כנגד קצינה בכירה, כי אחרת קשה להסביר כיצד התעלמו מעובדות פשוטות וברורות, בירור עובדתי פשוט היה צריך להוביל אל המסקנה, כי לא היה מקום להגיש כתב אישום.
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-2942046,00.html
הושעתה בזמנו מהמשטרה משך 5 שנים, התקופה בה התנהל משפטה,
לאחר שהואשמה, היא ובן זוגה, בקבלת כספים במרמה,כספים שנועדו לעזור לטיפול רפואי של צעיר.
תומר הואשמה גם שימוש לרעה בסמכותה כמפקדת במשטרה,
כאשר, לכאורה, עזרה לבן זוגה לקבל מידע מהמשטרה על מתחרה עסקי שלו.
בן זוגה הואשם בקבלת דבר במרמה תחת נסיבות מחמירות, קשירת קשר לביצוע פשע וסחיטה באיומים.
לאחר 5 שנים, כאמור, זיכה אותם בית המשפט, זיכוי מלא מכל אשמה.
השופט שזיכה אותם, כתב:
למרבה הצער נראה כי חוקרי מח"ש סונוורו מההזדמנות לחקור תלונה כנגד קצינה בכירה, כי אחרת קשה להסביר כיצד התעלמו מעובדות פשוטות וברורות, בירור עובדתי פשוט היה צריך להוביל אל המסקנה, כי לא היה מקום להגיש כתב אישום.
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-2942046,00.html
נערך לאחרונה על ידי Gili_Regev ב 06/12/2010 11:27, נערך פעם 1 בסך הכל.
...
- bossgt6
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4497
אין משפט כזה , זהו עיוות של המקור המשפט מהמקורות הוא " צדיק באמונתו יחיה ".MartinHSabag כתב:גילי,
אזהרה אחרונה בהחלט....
לא משנה מה יש לך בחיים אלא את מי יש לך בחיים .........
Life is not measured by the number of breaths we take,but by the moments that take our breath away
Life is not measured by the number of breaths we take,but by the moments that take our breath away
- bossgt6
-
- חבר מביא חבר

אני גר במדינה חילונית למהדרין - בטח שאני מבין אותך .Giliboy כתב:אני אומר פרימיטיבית, כי הכספים הולכים פה על שטויות.bossgt6 כתב:לא פרמטיבית אבל מדינה ששנים מתנהלת על תרבות "הסמוך" , "יהיה בסדר" , כשנגיע לגשר נעבור אותו -{ יעני אילתורים } וכו'......, לעולם אין טיפול יסודי שורשי לבעיות אלא תיקון ע''י פאצ'ים , טלאי על טלאי טלאי , הכל אילתורים מקומיים לאותו רגע בכדי ליצור שקט זמני , וכשמגיע אסון כל הוועדות נזכרות להגיע לאותן מסקנות ידועות מראש .Giliboy כתב:העשן עדיין מיתמר,
יש הרוגים, יש משפחות..
נכון, זה לא הזמן המתאים, וצריך להתעסק כרגע בדברים אחרים,
אבל אני פקעת עצבים וחייב כבר להוציא:
אנחנו מדינה פרימיטיבית, וזה המחיר..
......
אני מנוע מלהיכנס לנושאי דת ופוליטיקה, אבל כולנו יודעים לאן הולכים מליארדים של שקלים, ומה ה"תשואה" שלנו מכך. נכון, כלום, אפס, נאדה...
אם הבנת מה כוונתי, ולאן אני מתרעם שזורקים את הכסף, אז ברור לך שאנחנו פרימטיביים בהגדרה.....
- mikee8
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 877
ממש בדקה הראשונה...mulder כתב:באיזה דקה זה ?sam22 כתב:אני בהלם!!mikee8 כתב:ע....צ...ב...י...ם זה מה שגרם לי אברי גלעד היום בבוקר:
אני מצטט אותו "השריפה הזאת מוצדקת עם כל הנספים בה, רק כדי להעיר את הממשלה"...
אף אחד לא טרח להשתיק אותו או להגיב לו באולפן אפילו הצדקנית אורנה בנאי...
מעניין מה הוא היה אומר אם קרוב שלו היה בין הנספים, ולמען האמת אחרי לוויה של מכר ביום שישי זה מה שאני מאחל לו מכל לבי (האם גם אז השריפה היתה מוצדקת?)...
זה מה שהוא אמר?
זמן טוב להוציא אותו לגמלאות
יחד עם ההוא עם השימלה שזקנתו מביישת את עברו המרשים......
- mulder
-
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 7664
ראיתי והוא לא אומר שום דבר כזה. יכול להיות שערכו את זה ?
- ילדיעפים
-
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 9318
מה זה משנה מי אמר ומה אמר-המחדל הוא של ארז טל-המחדל הוא מלמעלה משם שלחו את הגשם
באיחור של כמה ימים כצפוי,,,נראה שלמעלה מיישמים היטב את שיטת ההגנה הטובה ביותר והיא ההתקפה
על איזה פשע ועוולה של למעלה נשלחה עכשו האש???
אני אומר זאת בהנחה שיש משהו למעלה,אבל דעתי שיש משהו רק' למטה ומעלה ישנם רק חורים שחורים
באיחור של כמה ימים כצפוי,,,נראה שלמעלה מיישמים היטב את שיטת ההגנה הטובה ביותר והיא ההתקפה
על איזה פשע ועוולה של למעלה נשלחה עכשו האש???
אני אומר זאת בהנחה שיש משהו למעלה,אבל דעתי שיש משהו רק' למטה ומעלה ישנם רק חורים שחורים
אמן מייסר
- mulder
-
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 7664
אוקיי.... 
- bossgt6
-
- חבר מביא חבר

אולי כי לא הנחת תפיליןעל איזה פשע ועוולה של למעלה נשלחה עכשו האש???...
- ohyaeli
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 306