נתב NETGEAR VVG2000 של בזק עבור רשת ה VDSL - להתרחק !
- netivi
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 880
- נתן תודות: 1060 פעמים
- קיבל תודות: 29 פעמים
גם אני מחובר כבר מספר חודשים טובים לבזק עם הנתב VVG2000 - מההתחלה רק בעיות ... ניתוקים של הורדות אבל עדיין אינטרנט פעיל לגלישת אתרים ,ממש הזוי.
כל פעם אני עובר מנציג לנציג ומנסים לערבב אותי שזה הבעיה בכרטיס רשת של המחשב שלי ואני אומר להם שיש לי 3 לפטופים וב-3 זה לא תקין...
חייב להחליף ל- d-link אבל הבעיה שאין במלאי של בזק סטור - ואין לי זמן כל יום לרוץ לשם....
חובבנים !
כל פעם אני עובר מנציג לנציג ומנסים לערבב אותי שזה הבעיה בכרטיס רשת של המחשב שלי ואני אומר להם שיש לי 3 לפטופים וב-3 זה לא תקין...
חייב להחליף ל- d-link אבל הבעיה שאין במלאי של בזק סטור - ואין לי זמן כל יום לרוץ לשם....
חובבנים !
פשוט בושה מה שהולך אצל בזק... לחלוטין בושה.
עד שהגעתי לשירשור הזה הטריף אותי שלא הבנתי מה הבעיה ולמה האינטרנט מתנתק לי כל הזמן.
איך חברה מסוגלת למכור מוצר קלוקל כמו הנתב הזה?!
ומה שמצחיק זה... שבגלל שמדובר "בבעיה ברשת האלחוטית" בשביל שבזק בכלל יטפלו בך,
הם דורשים ממך לשלם עוד כסף עבור "טכנאים מקצועיים"....... פשוט חוצפה.
פרסמתי להם על הקיר על הבעיה באינטרנט ובשירות שלהם ואתם מוזמנים לראות מה התשובה שלהם הייתה.
(אני מקווה שזה בסדר לפרסם פה את הקישור)
אני ארוץ להחליף לדילינק ברגע שאוכל ואקווה שיש להם במלאי.....
עד שהגעתי לשירשור הזה הטריף אותי שלא הבנתי מה הבעיה ולמה האינטרנט מתנתק לי כל הזמן.
איך חברה מסוגלת למכור מוצר קלוקל כמו הנתב הזה?!
ומה שמצחיק זה... שבגלל שמדובר "בבעיה ברשת האלחוטית" בשביל שבזק בכלל יטפלו בך,
הם דורשים ממך לשלם עוד כסף עבור "טכנאים מקצועיים"....... פשוט חוצפה.
פרסמתי להם על הקיר על הבעיה באינטרנט ובשירות שלהם ואתם מוזמנים לראות מה התשובה שלהם הייתה.
(אני מקווה שזה בסדר לפרסם פה את הקישור)
אני ארוץ להחליף לדילינק ברגע שאוכל ואקווה שיש להם במלאי.....
גם אצלי אותו הסיפור. האינטרנט מתנתק ועד שלא מוציאים את המודם מהחשמל לא חוזר לעבוד.
החליפו את המודם אך הבעיה לא נפתרה. בזק הציעו לי את הנתב שלהם ללא עלות אבל אם אני מתנתק אז אצטרך לשלם את מלוא המחיר המופקע שלהם.
הם עושים את זה בכוונה כדי לחייב לקוח להישאר אצלהם או כדי לקנות את הנתב שלהם ואם מתנתקים אז נשארים עם משקולת נייר מאוד יקרה.
החליפו את המודם אך הבעיה לא נפתרה. בזק הציעו לי את הנתב שלהם ללא עלות אבל אם אני מתנתק אז אצטרך לשלם את מלוא המחיר המופקע שלהם.
הם עושים את זה בכוונה כדי לחייב לקוח להישאר אצלהם או כדי לקנות את הנתב שלהם ואם מתנתקים אז נשארים עם משקולת נייר מאוד יקרה.
ואת כל הדברים האלו לא ידעת/ביררת כשהצטרפת? למה לא השאלת מודם (כן, אפשר!)? מישהו הכריח אותך ? מה אתה/אתם כולכם מתבכיינים כשנכשלתם בצרכנות 101 נכונה/בסיסית?omon99 כתב:... אם אני מתנתק אז אצטרך לשלם את מלוא המחיר המופקע שלהם.
הם עושים את זה בכוונה כדי לחייב לקוח להישאר אצלהם או כדי לקנות את הנתב שלהם ואם מתנתקים אז נשארים עם משקולת נייר מאוד יקרה....
עוד הערה: כשהיה אצלי, אני הייתי בגרסה הקושחה האחרונה (וגם בעבודה שלי משתמשים בו) ללא בעיות לפחות לא תכופות כפי שמתואר כאן.
ולגבי להשאר עם משקולת - זה נכון לכל *נתב* שאתה קונה מהם ועובר לכבלים. הכלל הוא שוב: השאל מודם, קנה נתב בחוץ.
באמת אפשר להשאיל מודם? מה אני צריך לבקש בשירות ?rafi_d כתב:ואת כל הדברים האלו לא ידעת/ביררת כשהצטרפת? למה לא השאלת מודם (כן, אפשר!)? מישהו הכריח אותך ? מה אתה/אתם כולכם מתבכיינים כשנכשלתם בצרכנות 101 נכונה/בסיסית?omon99 כתב:... אם אני מתנתק אז אצטרך לשלם את מלוא המחיר המופקע שלהם.
הם עושים את זה בכוונה כדי לחייב לקוח להישאר אצלהם או כדי לקנות את הנתב שלהם ואם מתנתקים אז נשארים עם משקולת נייר מאוד יקרה....
עוד הערה: כשהיה אצלי, אני הייתי בגרסה הקושחה האחרונה (וגם בעבודה שלי משתמשים בו) ללא בעיות לפחות לא תכופות כפי שמתואר כאן.
ולגבי להשאר עם משקולת - זה נכון לכל *נתב* שאתה קונה מהם ועובר לכבלים. הכלל הוא שוב: השאל מודם, קנה נתב בחוץ....
היו היה... כבר לא. מוכרים ב100 ש"ח , או משכירים ב8 ש"ח לחודש.
או "השאלה" לשנתיים של נתב-מודם אם אתה חדש או לוחץ עליהם...
או "השאלה" לשנתיים של נתב-מודם אם אתה חדש או לוחץ עליהם...
אני מעדיף לקנות ב 100 מאשר להשכיר ב-8 ש"ח... אבל הם אמרו לי שאין כזה דבר לקנות.. רק להשכיר ש-8 שח? האם זה שקר ? לנסות שוב?rafi_d כתב:היו היה... כבר לא. מוכרים ב100 ש"ח , או משכירים ב8 ש"ח לחודש.
או "השאלה" לשנתיים של נתב-מודם אם אתה חדש או לוחץ עליהם......
תודה.
לא יודע... כנראה הם לומדים את כל הדברים הרעים מהוט...
אגב, ADSL או VDSL ? למה שלא תיקח את הנתב שנותנים חינם לשנתיים ו"תטפל" בבעיה אז ? עד אז בטח הכל ישתנה...
אגב, ADSL או VDSL ? למה שלא תיקח את הנתב שנותנים חינם לשנתיים ו"תטפל" בבעיה אז ? עד אז בטח הכל ישתנה...
VDSL.. יש לךי מודם ADSL שלי.. יש משהו שהם נותנים חינם? הדבר היחיד שהם היציעו לי זה לשאול ראוטר ב 10 לחודש או מודם ב 8 ש"ח לחודש...rafi_d כתב:לא יודע... כנראה הם לומדים את כל הדברים הרעים מהוט...
אגב, ADSL או VDSL ? למה שלא תיקח את הנתב שנותנים חינם לשנתיים ו"תטפל" בבעיה אז ? עד אז בטח הכל ישתנה......
כן, תתמקח איתם על זה:
http://www.hometheater.co.il/vp1987397#1987397
ולמה שיציעו לך ? הם נולדו אתמול ? זה נקרא שיטת מצליח... לפעמים אתה מצליח לפעמים (בד"כ...) הם
ולמה שיציעו לך ? הם נולדו אתמול ? זה נקרא שיטת מצליח... לפעמים אתה מצליח לפעמים (בד"כ...) הם
תותח!! אמרתי להם שאם הם לא מביאים לי ראוטר בחינם כמו שאני יודע שיש ללקוחות חדשים ( אני בסך הכל לקוח 3 חודשים) אני מתנתק.. עשו את ההצגה הרגילה של " אני מנתקת.. עכשיו! טוב רגע אני צריכה אישור מהמנהל ..... אוקי יש אישור מיוחד להביא לך ראוטר בחינם."rafi_d כתב:כן, תתמקח איתם על זה:
ולמה שיציעו לך ? הם נולדו אתמול ? זה נקרא שיטת מצליח... לפעמים אתה מצליח לפעמים (בד"כ...) הם...
תודה רבה.
תתחדש
ניפגש בעוד שנתיים...
שלום חברים
גם אני עם ה VVG2000
אין לי יותר מדיי ניתוקים אבל בכל אופן שתי בעיות:
1. אין אפשרות לעבוד עם ה scheduler . במידה ומכניסים שעות (לחסימת אתרי אינטרנט ) הראוטר לא מקבל אותן
2. השעון מראה שנת 2003 ( ללא קשר ל NTP )
פניתי לבזק אבל הם "לא תומכים" בפעולות הללו.
ה firmware שלי V2.7.31_2.7.31
יש למישהו פיתרון
תודה
גם אני עם ה VVG2000
אין לי יותר מדיי ניתוקים אבל בכל אופן שתי בעיות:
1. אין אפשרות לעבוד עם ה scheduler . במידה ומכניסים שעות (לחסימת אתרי אינטרנט ) הראוטר לא מקבל אותן
2. השעון מראה שנת 2003 ( ללא קשר ל NTP )
פניתי לבזק אבל הם "לא תומכים" בפעולות הללו.
ה firmware שלי V2.7.31_2.7.31
יש למישהו פיתרון
תודה
בזק לא מסוגלים לפתור ? שיחליפו לך נתב!