דיון לוהט: LCD או פלאסמה ? (למען יקראו וילמדו...)
לגבי לגגל ותוצאות רק בעברית - הפתעת אותי כאן ובעיר בפתעת אותי בזה שאתה צודק, באתר של מרנץ אירופה יש LCD רק עד 32 וגם זה מדגמים שאין בארץ, בארה"ב יש רק פלזמות...
אז כנראה שאמשיך לחפש ואולי קצת יותר כסף וללכת על LG שגם בהם התמונה הפתיעה לטובה
אז כנראה שאמשיך לחפש ואולי קצת יותר כסף וללכת על LG שגם בהם התמונה הפתיעה לטובה
- DannyZ
- חבר ותיק

- תגובות: 1624
- נתן תודות: 41 פעמים
- קיבל תודות: 17 פעמים
מה שחשוב זה שתהיה מרוצה ממה שתקנה
אל תקנה בחופזה.
תראה בחנות את המסך שאתה עומד לקנות במצב שבו אתה עומד להשתמש.
תמונה בינונית בחנות הופכת לגרועה בבית.....
ולסיכום, just for fun, אם נהנית לחפש בגוגל - בוא עשה עוד חיפוש:
הכנס את המילה Failure בגוגל ולחץ על כפתור "יותר מזל משכל" או "I'm feeling lucky" בגוגל האנגלי. Enjoy
אל תקנה בחופזה.
תראה בחנות את המסך שאתה עומד לקנות במצב שבו אתה עומד להשתמש.
תמונה בינונית בחנות הופכת לגרועה בבית.....
ולסיכום, just for fun, אם נהנית לחפש בגוגל - בוא עשה עוד חיפוש:
הכנס את המילה Failure בגוגל ולחץ על כפתור "יותר מזל משכל" או "I'm feeling lucky" בגוגל האנגלי. Enjoy
- aloni
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 13341
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 11 פעמים
דני אני דווקא לא מסכים איתך.
PWD8 מצויין לצפייה ב- DVD ה- כמה שורות הנוספות של DVD PAL לא דורשות מסך HD.
הסיבה לרכוש מסך HD היא אם רוצים לראות מחשב כמו שצריך (לא סרטים, אלא דסקטופ/אפליקציות/דפדפן) או סרטי HD.
אני עדיין עומד מאחורי מה שאמרתי, אם אתה רוצה פלזמת HD בתקציב שנתת אין לי מה להציע לך.
ואין בזה שום דבר מתנשא, אני רק לא רוצה שתתאכזב.
PWD8 מצויין לצפייה ב- DVD ה- כמה שורות הנוספות של DVD PAL לא דורשות מסך HD.
הסיבה לרכוש מסך HD היא אם רוצים לראות מחשב כמו שצריך (לא סרטים, אלא דסקטופ/אפליקציות/דפדפן) או סרטי HD.
אני עדיין עומד מאחורי מה שאמרתי, אם אתה רוצה פלזמת HD בתקציב שנתת אין לי מה להציע לך.
ואין בזה שום דבר מתנשא, אני רק לא רוצה שתתאכזב.
HiFiMusic IL
היום שוב יצאתי לסיבוב קטן שכלל LG טושיבה סמסונג ופיליפס, פרט לפיליפס שרחוקה שנות דור מהתקציב שלי נהנתי יותר מהתמונה במרנץ
כרגע בסלון יושבת טלויזית מדבקה 32" בת 5 (קיבלתי אותה זמנית מאחי אחרי שחברה שלי העיפה את ה34" של טושיבה שהייתה שם בטענה שהטושיבה מנסה להישתלט על הבית), המותג מדבקה הזה עבר אצל אחי יותר מ4 שנים של שימוש אינטנסיבי ואין איתה שום בעיה.
מה דעתכם, להבנתי (ואשמח אם יתקנו אותי) אין יותר מדי יצרני מסכים בשוק (?4) ההבדלים הם בצורת עיבוד התמונה של המחשב , אם אני אוהב את התמונה מה כבר יכול להיות גרוע?
aloni אהבתי את הבית...
כרגע בסלון יושבת טלויזית מדבקה 32" בת 5 (קיבלתי אותה זמנית מאחי אחרי שחברה שלי העיפה את ה34" של טושיבה שהייתה שם בטענה שהטושיבה מנסה להישתלט על הבית), המותג מדבקה הזה עבר אצל אחי יותר מ4 שנים של שימוש אינטנסיבי ואין איתה שום בעיה.
מה דעתכם, להבנתי (ואשמח אם יתקנו אותי) אין יותר מדי יצרני מסכים בשוק (?4) ההבדלים הם בצורת עיבוד התמונה של המחשב , אם אני אוהב את התמונה מה כבר יכול להיות גרוע?
aloni אהבתי את הבית...
תתחדשzsahi כתב:הפור נפל לבסוף על מרנץ, בהשוואה היום בחנות נוספת מול טושיבה,שארפ, סמסונג ופיליפס (עם יחס ניגודיות של 1:800 בלבד - מה שנמצא בתקציב שלי) הדהים כמה שההבדל משחק לטובת המרנץ.
תודה רבה על העצות וההשכלה הכללית....
החיים זה מה שקורה לנו,
שאנחנו עסוקים בתכנון דברים אחרים.
שאנחנו עסוקים בתכנון דברים אחרים.
- marceloros
-
- חבר פעיל

- תגובות: 97
- נתן תודות: 17 פעמים
- קיבל תודות: 0
Wow
שלום לכולם,
לאחר קריאה (או שמה קריעה
) מייגעת, ועוד נשארו לי הרבה דיונים אחרים, אני מוכרח לומר שלמדתי הרבה, צחקתי, בכיתי, אבל אין לי החלטה מה עדיף.
מצד אחד יש אהדה לפלזמה בגדלי ה-42 אינץ, מצד שני מי שרשם מחיר "עממי" כאילו אין לו מה לחפש כאן.
נראה לי שאפתח נושא משלי כדי לפרט את המקרה הפרטי.
בכ"ז שאלות כלליות:
1. רכישת טלויזיה דקה ברשת מזון או אפילו רשתות ה-"עשה בעצמך" (הום/קנה ובנה/וכו') לא נראה לי. רשתות החשמל הגדולות בהחלט סביר. אבל הזכרתם חנויות מתמחות בעניין, מי הן? ואם יש בירושלים מה טוב.
2. אם רצוי שהתקציב לא יעלה על 10 אלף אין בנמצא מוצרים טובים? לפני שהגעתי לכאן חשבתי שטושיבה LCD הכי חד, עכשיו נראה לי חד וחלק לא. אבל באותה דוגמה טושיבה LCD בכלל לא זולות, לכיוון ה-15 בפעם האחרונה שבדקתי.
תודה !
לאחר קריאה (או שמה קריעה
מצד אחד יש אהדה לפלזמה בגדלי ה-42 אינץ, מצד שני מי שרשם מחיר "עממי" כאילו אין לו מה לחפש כאן.
נראה לי שאפתח נושא משלי כדי לפרט את המקרה הפרטי.
בכ"ז שאלות כלליות:
1. רכישת טלויזיה דקה ברשת מזון או אפילו רשתות ה-"עשה בעצמך" (הום/קנה ובנה/וכו') לא נראה לי. רשתות החשמל הגדולות בהחלט סביר. אבל הזכרתם חנויות מתמחות בעניין, מי הן? ואם יש בירושלים מה טוב.
2. אם רצוי שהתקציב לא יעלה על 10 אלף אין בנמצא מוצרים טובים? לפני שהגעתי לכאן חשבתי שטושיבה LCD הכי חד, עכשיו נראה לי חד וחלק לא. אבל באותה דוגמה טושיבה LCD בכלל לא זולות, לכיוון ה-15 בפעם האחרונה שבדקתי.
תודה !
- Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73299
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 646 פעמים
- קיבל תודות: 3160 פעמים
lcd או פלאזמה
חברים בלבלתם אותי לגמרי. עד שהחלטתי שאני אקנה בסוף lcd וזה לקח לי זמן להחליט. אני קורה את התגובות על מה יותר טוב lcd או פלאזמה ושוב אני מתלבט. אני מפחד שעד שאני אחליט אבזבז את הכסף. אני רוצה עזרה מקצועית ולה כל מיני דעות . חשבתי לקנות lcd דגם la40r71b בגלל ניגודיות 1:5000 ובהירות 500 וזמן תגובה 8 . אני צופה בסרטי dvix שאני מוריד ובyes .לפי התגובות שקראתי על הטלויזיה אין לה מריחות אפילו שרואים משחק כדור רגל.מה אתם אומרים?
שלום לך. האם יש לך ידע במסכי lcd . מבחינת מה יותר איכותיEvil-u כתב:שמע, לא יודע מה אנשים נעולים פה כל כך על המריחות
לי יש טושיבה LC32BV8E
שזו LCD 32 אינטש עם 6MS
ומעולם לא ראיתי מריחה בשום מקום, לא כדורגל ולא נעליים
אז פשוט תראה מה שטוב לך, לך ותשווה....
- אורי_ו
- חבר מכור קשה

- תגובות: 7199
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 1 פעם
משהו שסיפרו לי ממשהו שעובד בחנויות שמוכרות.
אני יודע שזה קצת האלעה באוב אבל זו תוספת חשובה.
המסכים שהם מוצרי מדבקה יראו הרבה פעמים יותר טוב ממסכים ממותגים .
למה?
כיוון שהם עולים לחנות הרבה הרבה פחות ממסך ממותג.
לחנות יש רצון רב יותר למכור אותם כיוון שהרווח עליהן גדול יותר.
ואז מגדירים , מחברים את הטלויזיות בצורה כזו שיראו פחות טוב ואז אמנם הטלויזיה שתמכר ותראה יותר טוב היא המדבקה.
בעצם יש פה משחק פסיכולוגי על הישראלי הממוצע שיוכל לאחר מכן לומר:" קניתי משהו בזול והוא היה יותר טוב מהיקרים יותר!"
אך לא תמיד זה נכון. אמנם נכון לגמריי שמסכים מיוצריפ ה באותם FAB ולפעמים אפילו אותו קו יצור.
אך שימו לב שנו משלמים יותר מאשר על המסך עצמו.
מה עם כל האלקטרוניקה עצמה?
למשל האם בלוחות משתמשים בחלקי SMD או רכיבים רגילים?
ההבדל הוא במחיר אך גם ב : אמינות , דיוק, שנות חיים ( לדוגמא SMD מדבר על מיליוני שנות חיים ואחוז עיוות מינימלי ף בעוד נגד רגיל מדבר על הרבה הרבה פחות ואחוזי עיוות גבוהים בהרבה , וגם שם יש לפה ולפה).
כלומר יש הבדל בין ובין .
אני יודע שזה קצת האלעה באוב אבל זו תוספת חשובה.
המסכים שהם מוצרי מדבקה יראו הרבה פעמים יותר טוב ממסכים ממותגים .
למה?
כיוון שהם עולים לחנות הרבה הרבה פחות ממסך ממותג.
לחנות יש רצון רב יותר למכור אותם כיוון שהרווח עליהן גדול יותר.
ואז מגדירים , מחברים את הטלויזיות בצורה כזו שיראו פחות טוב ואז אמנם הטלויזיה שתמכר ותראה יותר טוב היא המדבקה.
בעצם יש פה משחק פסיכולוגי על הישראלי הממוצע שיוכל לאחר מכן לומר:" קניתי משהו בזול והוא היה יותר טוב מהיקרים יותר!"
אך לא תמיד זה נכון. אמנם נכון לגמריי שמסכים מיוצריפ ה באותם FAB ולפעמים אפילו אותו קו יצור.
אך שימו לב שנו משלמים יותר מאשר על המסך עצמו.
מה עם כל האלקטרוניקה עצמה?
למשל האם בלוחות משתמשים בחלקי SMD או רכיבים רגילים?
ההבדל הוא במחיר אך גם ב : אמינות , דיוק, שנות חיים ( לדוגמא SMD מדבר על מיליוני שנות חיים ואחוז עיוות מינימלי ף בעוד נגד רגיל מדבר על הרבה הרבה פחות ואחוזי עיוות גבוהים בהרבה , וגם שם יש לפה ולפה).
כלומר יש הבדל בין ובין .
- MetalliJoe
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3756
- נתן תודות: 8 פעמים
- קיבל תודות: 4 פעמים
מי אמר שעל מוצרי מדבקה יש יותר רווח?... 
Silence speaks louder than words
קטע מתוכנית בריטית שמשווה פלזמה וLCD
אין מידע חדש, אבל די מסכם את הדברים...
http://www.amirn.com/amirn/vids/plasma_v_lcd.wmv
(link goes down by Jan 2008)
אין מידע חדש, אבל די מסכם את הדברים...
http://www.amirn.com/amirn/vids/plasma_v_lcd.wmv
(link goes down by Jan 2008)
נערך לאחרונה על ידי amirn ב 29/11/2007 10:53, נערך פעם 1 בסך הכל.
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים