YAMJ עם מוד Sabish V2 ארוז כולל עברית - עדכון 23/08/2012
-
esloan
- חבר ותיק

- תגובות: 2796
- נתן תודות: 160 פעמים
- קיבל תודות: 204 פעמים
רגע, ממתי ה A110 מנגן בלוריי מלאים? ניסית להשאיר בספריה רק את קובץ ה M2TS הגדול ביותר (והייתי ממליץ לא לשים אותו בספריית BDMV)?
אנא בדוק כך:
צור ספריה חדשה תחת ספריית הסרטים שלך, שים ישירות תחתיה את קובץ ה M2TS הגדול ביותר (זה 00003.m2ts בהופעה של הדייר סטרייטס) והרץ שוב את ה YAMJ.
אני משוכנע שזה יעבוד.
אנא בדוק כך:
צור ספריה חדשה תחת ספריית הסרטים שלך, שים ישירות תחתיה את קובץ ה M2TS הגדול ביותר (זה 00003.m2ts בהופעה של הדייר סטרייטס) והרץ שוב את ה YAMJ.
אני משוכנע שזה יעבוד.
- liranmishani
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 653
- נתן תודות: 40 פעמים
- קיבל תודות: 20 פעמים
עובד!erezsolan כתב:רגע, ממתי ה A110 מנגן בלוריי מלאים? ניסית להשאיר בספריה רק את קובץ ה M2TS הגדול ביותר (והייתי ממליץ לא לשים אותו בספריית BDMV)?
אנא בדוק כך:
אני משוכנע שזה יעבוד....
תודה רבה על העזרה!
לירן
-
esloan
- חבר ותיק

התקצירים בעברית. אני לא כ"כ מכיר את MYIHOME ואת השינויים הנדרשים בקובץ ה properties.המלך כתב:כל התקצירים הם באנגלית.
אני עובד עם MYIHOME...
אני מניח שמישהו יוכל לעזור לך, יש לא מעט שמשתמשים בתוכנה זו.
מחקת את ה Jukebox הקיים לפני שהרצת?
-
esloan
- חבר ותיק

דווקא אין צורך להפוך למצב קריאה בלבד, אבל העיקר שעובד לך.המלך כתב:אוקיי סידרתי את הבעיה.
צריך להפוך את קובץ ה PROPERTIES למצב קריאה בלבד.
אני מבין שתקצירים יש רק לסרטים?...
כמו שכתבתי בהודעה הראשונה, לסדרות תקצירים באנגלית בלבד.
קודם כל תודה רבה לך שיחקת אותה , עברתי פה עמוד עמוד עד שהתקנתי את התוכנה אצלי במחשב ויצא ליגה ! סידרתי את כל מה שלא עבד ידני ועכשיו יותר כיף להשתמש בפופקורן
הסתבכתי רק עם דבר אחד : יש לי את הסרט עידן הקרח 3 ויש לו עוד 6 קבצים שהם תוספת
לתיקיה קוראים Ice.Age.Dawn.of.the.Dinosaurs.2009.BluRay.1080p.x264.DTS-WiKi ובפנים יש את הסרט התרגום ועוד 6 קבצים נפרדים שהם בונוס, ניסיתי להשתמש באופציה של ה- SET אבל ללא הצלחה .
אשמח אם תוכל לעזור לי, תודה רבה !!!
לתיקיה קוראים Ice.Age.Dawn.of.the.Dinosaurs.2009.BluRay.1080p.x264.DTS-WiKi ובפנים יש את הסרט התרגום ועוד 6 קבצים נפרדים שהם בונוס, ניסיתי להשתמש באופציה של ה- SET אבל ללא הצלחה .
אשמח אם תוכל לעזור לי, תודה רבה !!!
-
esloan
- חבר ותיק

השימוש באופצית ה SET הוא פשוט, אבל הוא לא מתאים למה שאתה רוצה כאן. ה YAMJ לא ימצא פוסטר ורקע לתוספות. אם אתה בכל זאת מעוניין, ומבין שתאלץ להגדיר תמונות פרטניות לכל אחד מהתוספות באופן ידני, אז פשוט תוסיף בסוף שם כל קובץ את התוספת הבאה:Buzhish כתב:קודם כל תודה רבה לך שיחקת אותה , עברתי פה עמוד עמוד עד שהתקנתי את התוכנה אצלי במחשב ויצא ליגה ! סידרתי את כל מה שלא עבד ידני ועכשיו יותר כיף להשתמש בפופקורן![]()
אשמח אם תוכל לעזור לי, תודה רבה !!!...
לדוגמה:
Ice.Age.Dawn.of.the.Dinosaurs.2009.BluRay.1080p.x264.DTS-WiKi.mkv
יש להפוך ל:
Ice.Age.Dawn.of.the.Dinosaurs.2009.BluRay.1080p.x264.DTS-WiKi [SET Ice Age-1].mkv
ולקבצים הבאים הוסף
[SET Ice Age-2]
וכו'.
- liranmishani
-
- חבר פעיל במיוחד

Buzhish,
יש לי שאלה אליך שלא קשורה לבעיה שלך.... האם (ככל הידוע לך) כדי לראות את עידן הקרח 3, הסרט עליו אתה מדבר, צריך לראות את קודמיו (1 ו 2)? או שלא מדובר בסדרה וכל סרט בפני עצמו?
יש לי שאלה אליך שלא קשורה לבעיה שלך.... האם (ככל הידוע לך) כדי לראות את עידן הקרח 3, הסרט עליו אתה מדבר, צריך לראות את קודמיו (1 ו 2)? או שלא מדובר בסדרה וכל סרט בפני עצמו?
לירן
לקובץ של הסרט קראתיerezsolan כתב:השימוש באופצית ה SET הוא פשוט, אבל הוא לא מתאים למה שאתה רוצה כאן. ה YAMJ לא ימצא פוסטר ורקע לתוספות. אם אתה בכל זאת מעוניין, ומבין שתאלץ להגדיר תמונות פרטניות לכל אחד מהתוספות באופן ידני, אז פשוט תוסיף בסוף שם כל קובץ את התוספת הבאה:Buzhish כתב:קודם כל תודה רבה לך שיחקת אותה , עברתי פה עמוד עמוד עד שהתקנתי את התוכנה אצלי במחשב ויצא ליגה ! סידרתי את כל מה שלא עבד ידני ועכשיו יותר כיף להשתמש בפופקורן![]()
לדוגמה:
יש להפוך ל:
Ice.Age.Dawn.of.the.Dinosaurs.2009.BluRay.1080p.x264.DTS-WiKi [SET Ice Age-1].mkv
ולקבצים הבאים הוסף
[SET Ice Age-2]
וכו'....
Ice Age Dawn of the Dinosaurs [SET Ice Age Dawn of the Dinosaurs-1]
ולשאר הקבצים
Ice Age Dawn of the Dinosaurs [SET Ice Age Dawn of the Dinosaurs-2]
Ice Age Dawn of the Dinosaurs [SET Ice Age Dawn of the Dinosaurs-3]
וכך האלה
אבל משום מה שאני נכנס לסרט ב YAMJ הוא מציג לי אותו בתור סרט אחד בלי אפשרות לדפדף
עשיתי משהו לא נכון?
תודה
את האמת עדיין לא ראיתי את 2 ו-3 רק עכשיו הורדתי אותם אבל לפי מה שאמרו לי מומלץ לראות את האחרים בשביל להכיר את הדמויות וגם כי הסדרה גדולה וחבל לפספס.liranmishani כתב:Buzhish,
יש לי שאלה אליך שלא קשורה לבעיה שלך.... האם (ככל הידוע לך) כדי לראות את עידן הקרח 3, הסרט עליו אתה מדבר, צריך לראות את קודמיו (1 ו 2)? או שלא מדובר בסדרה וכל סרט בפני עצמו?...
-
esloan
- חבר ותיק

עשית לא נכון. השם לפני הסוגריים צריך להיות שונה. רק בתוך הסוגריים שזה שם הסט צריך להיות זהה עם מספור כרונולוגי. משהו כמו זה:Buzhish כתב:לקובץ של הסרט קראתיerezsolan כתב:השימוש באופצית ה SET הוא פשוט, אבל הוא לא מתאים למה שאתה רוצה כאן. ה YAMJ לא ימצא פוסטר ורקע לתוספות. אם אתה בכל זאת מעוניין, ומבין שתאלץ להגדיר תמונות פרטניות לכל אחד מהתוספות באופן ידני, אז פשוט תוסיף בסוף שם כל קובץ את התוספת הבאה:Buzhish כתב:קודם כל תודה רבה לך שיחקת אותה , עברתי פה עמוד עמוד עד שהתקנתי את התוכנה אצלי במחשב ויצא ליגה ! סידרתי את כל מה שלא עבד ידני ועכשיו יותר כיף להשתמש בפופקורן![]()
לדוגמה:
יש להפוך ל:
ולקבצים הבאים הוסף
[SET Ice Age-2]
וכו'....
ולשאר הקבצים
Ice Age Dawn of the Dinosaurs [SET Ice Age Dawn of the Dinosaurs-2]
Ice Age Dawn of the Dinosaurs [SET Ice Age Dawn of the Dinosaurs-3]
וכך האלה
אבל משום מה שאני נכנס לסרט ב YAMJ הוא מציג לי אותו בתור סרט אחד בלי אפשרות לדפדף
עשיתי משהו לא נכון?
תודה...
קוד: בחירת הכל
Ice Age bonus 1 [SET Ice Age Dawn of the Dinosaurs-2]
Ice Age bonus 2 [SET Ice Age Dawn of the Dinosaurs-3]
- liranmishani
-
- חבר פעיל במיוחד

תודה!Buzhish כתב:את האמת עדיין לא ראיתי את 2 ו-3 רק עכשיו הורדתי אותם אבל לפי מה שאמרו לי מומלץ לראות את האחרים בשביל להכיר את הדמויות וגם כי הסדרה גדולה וחבל לפספס.liranmishani כתב:Buzhish,
יש לי שאלה אליך שלא קשורה לבעיה שלך.... האם (ככל הידוע לך) כדי לראות את עידן הקרח 3, הסרט עליו אתה מדבר, צריך לראות את קודמיו (1 ו 2)? או שלא מדובר בסדרה וכל סרט בפני עצמו?......
לירן
עשית לא נכון. השם לפני הסוגריים צריך להיות שונה. רק בתוך הסוגריים שזה שם הסט צריך להיות זהה עם מספור כרונולוגי. משהו כמו זה:
במקום bonus 1/2 אתה יכול להשאיר את שם קובץ התוספת המקורי.[/quote]
עובד , תודה רבה לך ! צריך עכשיו לסדר את הפוסטרים
קוד: בחירת הכל
Ice Age bonus 1 [SET Ice Age Dawn of the Dinosaurs-2]
Ice Age bonus 2 [SET Ice Age Dawn of the Dinosaurs-3]
עובד , תודה רבה לך ! צריך עכשיו לסדר את הפוסטרים
בעיה מוזרה בהחלט
אני מתקין את ה-JB על דיסק חיצוני שמחובר לפופקורן, השתמשתי ב-GUI כדי להגדיר איפה הכל נמצא.
כשאני פותח את האינדקס(בפופקורן) הכל עולה טוב ויפה כולל כל העטיפות(אגב, ממשק ממש מוצלח) אני נכנס לסרט והכל בעברית, אבל... כשאני מפעיל(PLAY) את הסרט (כל הסרטים MKV) אני מקבל מסך שחור ואז כחול עם הכיתוב NETWORK MEDIA TANK והוא חוזר לי לעטיפה של הסרט.
עד כאן הבעיה היא הגיונית, טעיתי בהגדרת הספריה, אבל...
א- לא טעיתי, מוגדר נכון.
ב- זה החלק המוזר, כשאני לוחץ על כפתור ה-PLAY עוד כשאני במסך העטיפות, של כל הסרטים, על אותו סרט הוא עובד כמו שצריך.רק מהדף הספציפי של הסרט יש בעיה. (זה נכון לכל הסרטים)

כשאני פותח את האינדקס(בפופקורן) הכל עולה טוב ויפה כולל כל העטיפות(אגב, ממשק ממש מוצלח) אני נכנס לסרט והכל בעברית, אבל... כשאני מפעיל(PLAY) את הסרט (כל הסרטים MKV) אני מקבל מסך שחור ואז כחול עם הכיתוב NETWORK MEDIA TANK והוא חוזר לי לעטיפה של הסרט.
א- לא טעיתי, מוגדר נכון.
ב- זה החלק המוזר, כשאני לוחץ על כפתור ה-PLAY עוד כשאני במסך העטיפות, של כל הסרטים, על אותו סרט הוא עובד כמו שצריך.רק מהדף הספציפי של הסרט יש בעיה. (זה נכון לכל הסרטים)
-
esloan
- חבר ותיק

Re: בעיה מוזרה בהחלט
קודם כל, זה אכן מוגדר אצלך נכון ככל הנראה.utsur כתב:אני מתקין את ה-JB על דיסק חיצוני שמחובר לפופקורן, השתמשתי ב-GUI כדי להגדיר איפה הכל נמצא.
א- לא טעיתי, מוגדר נכון.
...
הבעיה הזו קרתה בגרסאות קודמות, לא בזאת.
אני יכול לחשוב על שני דברים:
1. בעיית cache - לטפל ע"י filemode במסך maintenance
2. לא מחקת את ספריית ה jukebox לפני ההרצה של הסקין שלי.
שלום לכולם
אני משתמש בPLAYONHD ,כאשר הדיסק הקשיח מורכב בתוכו.
יש לי מספר תיקיות כגון movies
hd movies
סרטי ילדיםמ קטנים
חיברתי את המחשב הנייד והרצתי את ה YAMJ עם מוד SABISH V2,
נוצר לי הקובץ INDEX עם המידע שירד , אך אני לא יודע איפה בPLAYONHD ,
אני מפעיל את הקובץ INDEX על מנת לראות את התפריט שנוצר.
הקבצים לא נוצרו בROOT של הכונן שבסטירמר ולכן העברתי את INDEX ו JUKEBOX לROOT של הכונן שבסטרימר ,
הסטרימר שלי מותקן עם ממשק עברי
האם משהו יכול לעזור ,
בתודה מראש
אני משתמש בPLAYONHD ,כאשר הדיסק הקשיח מורכב בתוכו.
יש לי מספר תיקיות כגון movies
hd movies
סרטי ילדיםמ קטנים
חיברתי את המחשב הנייד והרצתי את ה YAMJ עם מוד SABISH V2,
נוצר לי הקובץ INDEX עם המידע שירד , אך אני לא יודע איפה בPLAYONHD ,
אני מפעיל את הקובץ INDEX על מנת לראות את התפריט שנוצר.
הקבצים לא נוצרו בROOT של הכונן שבסטירמר ולכן העברתי את INDEX ו JUKEBOX לROOT של הכונן שבסטרימר ,
הסטרימר שלי מותקן עם ממשק עברי
האם משהו יכול לעזור ,
בתודה מראש