נכון. זה לא כאילו שבאירוע יש גזע חייזרים שהיה האבלוציה הראשונה של כדור הארץ ואח"כ הוא המשיך להתפתחguyezra כתב:THE EVENT הוא יותר מיינסטרימי מ-SGU...
The event
- guyezra
-
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 35088
- נתן תודות: 174 פעמים
- קיבל תודות: 650 פעמים
חחח... וזה באמת היה הנושא המרכזי של הסידרה ולא איזה חירבוש שזרקו 5 דקות לפני שהסידרה מסתיימת...ronen61 כתב:נכון. זה לא כאילו שבאירוע יש גזע חייזרים שהיה האבלוציה הראשונה של כדור הארץ ואח"כ הוא המשיך להתפתחguyezra כתב:THE EVENT הוא יותר מיינסטרימי מ-SGU......
ובנימה רצינית, אתה באמת לא רואה הבדל בין סידרה שמתרחשת בחלל בספינת חלל עתיקה בגלקסיה רחוקה לסידרה שמתרחשת בכדור הארץ עם חייזרים שנראים כמונו בדיוק, ושהדבר החייזרי היחיד שהם עושים זה פתיחת שערים 3 פעמים בכל העונה?
- taoyossi
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5224
- שם מלא: יוסי ביטון
- נתן תודות: 184 פעמים
- קיבל תודות: 93 פעמים
איזה סוף מבאס
ובחייאת שעתיד האנושות על הפרק , מרטינז מתקשר לנשיא סין שיבדוק את המתקן המכוער שנבנה בחצר האחורית שלו
במקום לשלוח שני חמקנים עם אטום קטן שיעשה שם את מכתש רמון .....
ולדעתי ברגע שקירבו את הכוכב יכולים לעשות פלישה ותקיפה מסודרת. עכשיו שהכל קל״ב
ובחייאת שעתיד האנושות על הפרק , מרטינז מתקשר לנשיא סין שיבדוק את המתקן המכוער שנבנה בחצר האחורית שלו
במקום לשלוח שני חמקנים עם אטום קטן שיעשה שם את מכתש רמון .....
ולדעתי ברגע שקירבו את הכוכב יכולים לעשות פלישה ותקיפה מסודרת. עכשיו שהכל קל״ב
-
oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78827
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5384 פעמים
יש הרבה פתרונות לבעיות מהסוג הזה, ואני חושב שהיוצרים עשו נכון (לעצמם) שהשאירו קליף-האנגר. כלומר, תמיד אפשר יהיה לסגור את זה עם מיני-סידרה, מעבר לרשת אחרת וכו'.
- Mistoffelees
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4851
- נתן תודות: 370 פעמים
- קיבל תודות: 188 פעמים
היוצרים יצאו רע מאוד לטעמי
בעיקר כי הם דווקא הצהירו שכן יסגרו את כל הפינות וזה ההפך ממה שקרה. יחד עם זאת, עדיין זו סדרה ראויה מאוד לצפייה ואני לא מצטער לרגע שצפיתי בעונהץ
ספויילר
יכלו פשוט לסגור את זה בלי הפלישה. לתת למרטינז לומר לסופיה It's over ושהיא תענה לו is it realy עם חיוך ממזרי ובכך גם לסגור בצורה מכובדת וגם להשאיר אפשרות לכך שתהיה עונת המשך/מיני סדרה.
אני חושב שמיני סדרה זה רעיון מצוין ומקווה שיצא לפועל.
ספויילר
יכלו פשוט לסגור את זה בלי הפלישה. לתת למרטינז לומר לסופיה It's over ושהיא תענה לו is it realy עם חיוך ממזרי ובכך גם לסגור בצורה מכובדת וגם להשאיר אפשרות לכך שתהיה עונת המשך/מיני סדרה.
אני חושב שמיני סדרה זה רעיון מצוין ומקווה שיצא לפועל.
אתר הבית שלי - www.ezway.co.il