The event

המלצה על סרטים ותוכניות טלויזיה, פורמטים, חוויות ועוד.
uris
סמל אישי של משתמש
מורעל האתר
מורעל האתר
תגובות: 6784
שם מלא: אורי שמאי
נתן תודות: 78 פעמים
קיבל תודות: 243 פעמים

שליחה #121 

guyezra כתב:הם טיפלו בריאות הנגועות בצורה מזעזעת, חופשי באוויר וכו'.
אם סוגרים הכל בפרק האחרון (יש 21, לא 22 נכון?) אז הוירוס יחסל את החייזרים אחרי שיעבור מוטציה אצל ליילה. מרטינז יעיף את ג'רביס לכל הרוחות ושון יתחתן עם רוצחת/סוכנת סי.אי.איי שברח לי השם שלה שמאוהבת בו מעל הראש והוא לא קולט.
...
נראה לי סיום הולם....אגב אשתי רוצה ששון יתחתן עם ליילה , אני דווקא בעד שיתחתן עם הרוצחת ה כו*ית

amir073
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 789
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 17 פעמים

שליחה #122 

באופן רשמי וסופי הודיעה NBC ביום שישי, את מה שידענו כבר מזמן שהסדרה תבוטל ולא תחודש לעונה שניייה.

עכשיו רק נותר לקוות ששני פרקי הסיום יסיימו את עלילת הסדרה ללא סימני שאלה מיותרים.

tomer_h
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2046
נתן תודות: 143 פעמים
קיבל תודות: 116 פעמים

שליחה #123 

עוד לא ראיתי את הסדרה, האם יש טעם להתחיל לראות אותה, אם באמת כבר ידוע שלא יחדשו אותה לעונה שניה?

Elad8
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6218
נתן תודות: 112 פעמים
קיבל תודות: 439 פעמים

שליחה #124 

אם לא ראית עד עכשיו אתה יכול לוותר על התענוג.
אלעד

guyezra
חבר במועדון ה-20K
חבר במועדון ה-20K
תגובות: 35088
נתן תודות: 174 פעמים
קיבל תודות: 650 פעמים

שליחה #125 

tomer_h כתב:עוד לא ראיתי את הסדרה, האם יש טעם להתחיל לראות אותה, אם באמת כבר ידוע שלא יחדשו אותה לעונה שניה?
...
לא חוזרת לעונה שנייה, אם כי מנסים לשדך אותה לרשתות אחרות - סיכויים נמוכים
http://www.hometheater.co.il/vt141079

mulder
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 7651
נתן תודות: 486 פעמים
קיבל תודות: 885 פעמים

שליחה #126 

חבל שהכל חייב לבוא משיקולי רייטינג נטו. מדובר בסדרה לא רעה בכלל, אולי לא ברמה של הגדולים אבל לא חבל לזרוק לפח את כל המאמץ שהושקע ? אני לא מבין איך סדרות דביליות לגמרי רצות במשך שנים אבל סדרות כאלה מצליחות ליפול.

amir073
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #127 

אני דווקא שמח שהסדרה נגמרת (בהנחה שהעלילה תיסגר). אני חושב שאם היו מושכים את הסיפור הזה לעונה נוספת זה כבר היה נמרח ונהיה פאתטי. תחשבו על פריזון ברייק לדוגמה, כמה שהיא היתה טובה בעונה הראשונה וכמה שהידרדרה אחר כך. גם 24 יכלה בקלות לוותר על 4-5 עונות.
הסדרות היחידות שיש בהן הצדקה להרבה עונות לדעתי זה הסדרות עם דגש על דמויות טובות כמו האוס, המשרד, הסופרנוס וכו'. סדרות שמבוססות יותר על עלילה ופחות על דמויות נוטות לרדת ברמה עם הזמן.

April
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 341
נתן תודות: 17 פעמים
קיבל תודות: 23 פעמים

שליחה #128 

עדיף עוד עונה גרועה על כלום :?
אני מקווה שהם יצליחו למכור את התוכנית לרשת אחרת..

guyezra
חבר במועדון ה-20K
חבר במועדון ה-20K

שליחה #129 

April כתב:עדיף עוד עונה גרועה על כלום :?
...
(Y)
נשארנו בלי שום סידרת מד"ב :(
יש רק טרה נובה באופק

April
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #130 

הרייטינג של התוכנית:

[img2=550x326]http://upload.wikimedia.org/wikipedia/c ... atings.png[/img2]

WTF?!

guyezra
חבר במועדון ה-20K
חבר במועדון ה-20K

שליחה #131 

האמת בצדק...
אבל עדיין, לא אכפת לי שהייתה ממשיכה

mulder
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה #132 

השאלה מה הטעם היום להתרגל לסדרה מסויימת ואז מבטלים אחרי עונה אחת בלבד? זה סתם מרגיז את הצופים, והם עושים את זה כל פעם מחדש. גם את INVASION שהיתה ממש טובה הם ביטלו וסוף העונה נסגרה בשיא המתח, כזה שלפחות הצדיק לעשות עוד כמה פרקי סגירה כדי לתת כבוד לצופים שכן עקבו.

זה מרגיז כי החשיבה על הצופים היא "השתמש וזרוק" ולא חשיבה לטווח הארוך, שגם אם הסדרה לא הכי מדהימה עדיין יש לה קהל שעוקב ונאמן לרשת, אז לפחות תנו לזה עוד עונה, שתהיה אפילו קצרה. מה עדיף, צופים מתוסכלים שכבר יתייאשו מלהשקיע את הזמן שלהם בסדרות ?

amir073
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #133 

אבל ככה זה עובד. אל תשכח שמדובר בסדרות שההפקה שלהן היא ממש לא זולה ואם הן לא מחזירות את ההשקעה, אי אפשר לצפות מהרשת שתפסיד עליהן בהפקה של עונה נוספת.

לפי דעתי סדרות מתח בהמשכים חייבות לאמץ את המודל של 24 - כל עונה עומדת בפני עצמה עם עלילה שמתחילה ונגמרת. ככה, גם אם הסדרה תבוטל הצופים לא יהיו מתוסכלים.

mulder
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה #134 

amir073 כתב:אבל ככה זה עובד. אל תשכח שמדובר בסדרות שההפקה שלהן היא ממש לא זולה ואם הן לא מחזירות את ההשקעה, אי אפשר לצפות מהרשת שתפסיד עליהן בהפקה של עונה נוספת.

לפי דעתי סדרות מתח בהמשכים חייבות לאמץ את המודל של 24 - כל עונה עומדת בפני עצמה עם עלילה שמתחילה ונגמרת. ככה, גם אם הסדרה תבוטל הצופים לא יהיו מתוסכלים.
...
היו להם 2 בעיות עיקריות:
הם בנו את הכל על גימיק של "מה האירוע גדול" אבל משכו את הכל יותר מדי זמן ועד שכבר נתנו "טעימה" קטנה זה היה מאוחר קצת. אולי אנשים איבדו את הסבלנות אחרי 20 פרקים.
הדבר השני והיותר חמור היה ההפסקה של ה 3 חודשים שהם עשו. בסדרות ותיקות זה עוד נסבל, אבל לעשות הפסקה ארוכה באמצע עונה ראשונה זו טעות איומה.

אני גם מבין את הטענה שלך, אבל כנראה שיש להם הרבה כסף מיותר אם יש כמות של סדרות כמו ***. אז זאת באמת בעיה של הדפקטים שיושבים שם בראש כמו הדמות של ג'ק דונגי המנותק וממציאים תכניות כמו milf island.
NBC רשת דפוקה, את קונאן הם הרסו בלי למצמץ , טוב שלא ביטלו גם את רוק 30. הם עושים שטויות שברשתות כמו שאוטיים או HBO זה לא היה קורה, כי שם הם בונים תכניות עם הרבה מחשבה מאחריהן.

amitvv
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 304
נתן תודות: 3 פעמים
קיבל תודות: 6 פעמים

שליחה #135 

mulder כתב:
amir073 כתב:אבל ככה זה עובד. אל תשכח שמדובר בסדרות שההפקה שלהן היא ממש לא זולה ואם הן לא מחזירות את ההשקעה, אי אפשר לצפות מהרשת שתפסיד עליהן בהפקה של עונה נוספת.

...
היו להם 2 בעיות עיקריות:
הם בנו את הכל על גימיק של "מה האירוע גדול" אבל משכו את הכל יותר מדי זמן ועד שכבר נתנו "טעימה" קטנה זה היה מאוחר קצת. אולי אנשים איבדו את הסבלנות אחרי 20 פרקים.
הדבר השני והיותר חמור היה ההפסקה של ה 3 חודשים שהם עשו. בסדרות ותיקות זה עוד נסבל, אבל לעשות הפסקה ארוכה באמצע עונה ראשונה זו טעות איומה.

אני גם מבין את הטענה שלך, אבל כנראה שיש להם הרבה כסף מיותר אם יש כמות של סדרות כמו ***. אז זאת באמת בעיה של הדפקטים שיושבים שם בראש כמו הדמות של ג'ק דונגי המנותק וממציאים תכניות כמו milf island.
NBC רשת דפוקה, את קונאן הם הרסו בלי למצמץ , טוב שלא ביטלו גם את רוק 30. הם עושים שטויות שברשתות כמו שאוטיים או HBO זה לא היה קורה, כי שם הם בונים תכניות עם הרבה מחשבה מאחריהן.
...
סליחה אבל מה לגבי קרניבל
אחת הסדרות האהובות עליי בוטלה אחרי העונה השנייה
והיא של הHBO
אני לא מבין איך יכלו לסגור אותה ככה באמצע.

Malcontent
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3585
נתן תודות: 49 פעמים
קיבל תודות: 79 פעמים

שליחה #136 

...
ממש לא. עדיף לסיים בשיא ולא למתוח כמו מסטיק עד שלקהל נמאס ואז להדביק סוף מונפץ במקרה הטוב, או לחתוך באמצע במקרה הרע.

mulder
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה #137 

Malcontent כתב:
...
ממש לא. עדיף לסיים בשיא ולא למתוח כמו מסטיק עד שלקהל נמאס ואז להדביק סוף מונפץ במקרה הטוב, או לחתוך באמצע במקרה הרע.
...
אבל מה שהם עושים זה להשאיר סופים פתוחים מעצבנים ואז לבטל את הסדרה. תחשוב ש 24 היתה מסיימת קריירה בעונה הראשונה בזה שירו בג'ק באואר ולא יודעים אם הוא חי או מת ואז מבטלים. יש שיקולים כספיים זה נכון, אבל אי אפשר לזלזל בצופים.

amir073
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #138 

לפחות לגבי the event כבר הובטח שיהיה סוף שיסגור את העלילה ולא ישאיר מתח לעתיד (שלא יבוא)

April
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #139 

עדיין לא ראיתי סידרה שנגמרה כמו שצריך. גם סדרות מצוינות כמו BSG או Lost איכזבו בסיום.
ממש לא אכפת לי איך סדרה נגמרת, אני רוצה להנות בדרך.

זה תמיד קורה. הורידו גם את Jericho, Flash Forward, אחרי עונה אחת עם סיום מתסכל. היוצרים גם אז הבטיחו למצוא "בית אחר" לסדרה ושום דבר לא קרה עם זה.
יש לי חרדת נטישה.

amitvv
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 304
נתן תודות: 3 פעמים
קיבל תודות: 6 פעמים

שליחה #140 

הסמויה נגמרה כמו שצריך :!: :!:

שלח תגובה

חזור אל “סרטים וטלויזיה”