נראה לי סיום הולם....אגב אשתי רוצה ששון יתחתן עם ליילה , אני דווקא בעד שיתחתן עם הרוצחת ה כו*יתguyezra כתב:הם טיפלו בריאות הנגועות בצורה מזעזעת, חופשי באוויר וכו'.
אם סוגרים הכל בפרק האחרון (יש 21, לא 22 נכון?) אז הוירוס יחסל את החייזרים אחרי שיעבור מוטציה אצל ליילה. מרטינז יעיף את ג'רביס לכל הרוחות ושון יתחתן עם רוצחת/סוכנת סי.אי.איי שברח לי השם שלה שמאוהבת בו מעל הראש והוא לא קולט....
The event
- uris
- מורעל האתר

- תגובות: 6784
- שם מלא: אורי שמאי
- נתן תודות: 78 פעמים
- קיבל תודות: 243 פעמים
- guyezra
-
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 35088
- נתן תודות: 174 פעמים
- קיבל תודות: 650 פעמים
לא חוזרת לעונה שנייה, אם כי מנסים לשדך אותה לרשתות אחרות - סיכויים נמוכיםtomer_h כתב:עוד לא ראיתי את הסדרה, האם יש טעם להתחיל לראות אותה, אם באמת כבר ידוע שלא יחדשו אותה לעונה שניה?...
http://www.hometheater.co.il/vt141079
- mulder
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 7651
- נתן תודות: 486 פעמים
- קיבל תודות: 885 פעמים
חבל שהכל חייב לבוא משיקולי רייטינג נטו. מדובר בסדרה לא רעה בכלל, אולי לא ברמה של הגדולים אבל לא חבל לזרוק לפח את כל המאמץ שהושקע ? אני לא מבין איך סדרות דביליות לגמרי רצות במשך שנים אבל סדרות כאלה מצליחות ליפול.
אני דווקא שמח שהסדרה נגמרת (בהנחה שהעלילה תיסגר). אני חושב שאם היו מושכים את הסיפור הזה לעונה נוספת זה כבר היה נמרח ונהיה פאתטי. תחשבו על פריזון ברייק לדוגמה, כמה שהיא היתה טובה בעונה הראשונה וכמה שהידרדרה אחר כך. גם 24 יכלה בקלות לוותר על 4-5 עונות.
הסדרות היחידות שיש בהן הצדקה להרבה עונות לדעתי זה הסדרות עם דגש על דמויות טובות כמו האוס, המשרד, הסופרנוס וכו'. סדרות שמבוססות יותר על עלילה ופחות על דמויות נוטות לרדת ברמה עם הזמן.
הסדרות היחידות שיש בהן הצדקה להרבה עונות לדעתי זה הסדרות עם דגש על דמויות טובות כמו האוס, המשרד, הסופרנוס וכו'. סדרות שמבוססות יותר על עלילה ופחות על דמויות נוטות לרדת ברמה עם הזמן.
הרייטינג של התוכנית:
[img2=550x326]http://upload.wikimedia.org/wikipedia/c ... atings.png[/img2]
WTF?!
[img2=550x326]http://upload.wikimedia.org/wikipedia/c ... atings.png[/img2]
WTF?!
- mulder
- חבר שלא מהעולם הזה

השאלה מה הטעם היום להתרגל לסדרה מסויימת ואז מבטלים אחרי עונה אחת בלבד? זה סתם מרגיז את הצופים, והם עושים את זה כל פעם מחדש. גם את INVASION שהיתה ממש טובה הם ביטלו וסוף העונה נסגרה בשיא המתח, כזה שלפחות הצדיק לעשות עוד כמה פרקי סגירה כדי לתת כבוד לצופים שכן עקבו.
זה מרגיז כי החשיבה על הצופים היא "השתמש וזרוק" ולא חשיבה לטווח הארוך, שגם אם הסדרה לא הכי מדהימה עדיין יש לה קהל שעוקב ונאמן לרשת, אז לפחות תנו לזה עוד עונה, שתהיה אפילו קצרה. מה עדיף, צופים מתוסכלים שכבר יתייאשו מלהשקיע את הזמן שלהם בסדרות ?
זה מרגיז כי החשיבה על הצופים היא "השתמש וזרוק" ולא חשיבה לטווח הארוך, שגם אם הסדרה לא הכי מדהימה עדיין יש לה קהל שעוקב ונאמן לרשת, אז לפחות תנו לזה עוד עונה, שתהיה אפילו קצרה. מה עדיף, צופים מתוסכלים שכבר יתייאשו מלהשקיע את הזמן שלהם בסדרות ?
אבל ככה זה עובד. אל תשכח שמדובר בסדרות שההפקה שלהן היא ממש לא זולה ואם הן לא מחזירות את ההשקעה, אי אפשר לצפות מהרשת שתפסיד עליהן בהפקה של עונה נוספת.
לפי דעתי סדרות מתח בהמשכים חייבות לאמץ את המודל של 24 - כל עונה עומדת בפני עצמה עם עלילה שמתחילה ונגמרת. ככה, גם אם הסדרה תבוטל הצופים לא יהיו מתוסכלים.
לפי דעתי סדרות מתח בהמשכים חייבות לאמץ את המודל של 24 - כל עונה עומדת בפני עצמה עם עלילה שמתחילה ונגמרת. ככה, גם אם הסדרה תבוטל הצופים לא יהיו מתוסכלים.
- mulder
- חבר שלא מהעולם הזה

היו להם 2 בעיות עיקריות:amir073 כתב:אבל ככה זה עובד. אל תשכח שמדובר בסדרות שההפקה שלהן היא ממש לא זולה ואם הן לא מחזירות את ההשקעה, אי אפשר לצפות מהרשת שתפסיד עליהן בהפקה של עונה נוספת.
לפי דעתי סדרות מתח בהמשכים חייבות לאמץ את המודל של 24 - כל עונה עומדת בפני עצמה עם עלילה שמתחילה ונגמרת. ככה, גם אם הסדרה תבוטל הצופים לא יהיו מתוסכלים....
הם בנו את הכל על גימיק של "מה האירוע גדול" אבל משכו את הכל יותר מדי זמן ועד שכבר נתנו "טעימה" קטנה זה היה מאוחר קצת. אולי אנשים איבדו את הסבלנות אחרי 20 פרקים.
הדבר השני והיותר חמור היה ההפסקה של ה 3 חודשים שהם עשו. בסדרות ותיקות זה עוד נסבל, אבל לעשות הפסקה ארוכה באמצע עונה ראשונה זו טעות איומה.
אני גם מבין את הטענה שלך, אבל כנראה שיש להם הרבה כסף מיותר אם יש כמות של סדרות כמו ***. אז זאת באמת בעיה של הדפקטים שיושבים שם בראש כמו הדמות של ג'ק דונגי המנותק וממציאים תכניות כמו milf island.
NBC רשת דפוקה, את קונאן הם הרסו בלי למצמץ , טוב שלא ביטלו גם את רוק 30. הם עושים שטויות שברשתות כמו שאוטיים או HBO זה לא היה קורה, כי שם הם בונים תכניות עם הרבה מחשבה מאחריהן.
סליחה אבל מה לגבי קרניבלmulder כתב:היו להם 2 בעיות עיקריות:amir073 כתב:אבל ככה זה עובד. אל תשכח שמדובר בסדרות שההפקה שלהן היא ממש לא זולה ואם הן לא מחזירות את ההשקעה, אי אפשר לצפות מהרשת שתפסיד עליהן בהפקה של עונה נוספת.
לפי דעתי סדרות מתח בהמשכים חייבות לאמץ את המודל של 24 - כל עונה עומדת בפני עצמה עם עלילה שמתחילה ונגמרת. ככה, גם אם הסדרה תבוטל הצופים לא יהיו מתוסכלים....
הם בנו את הכל על גימיק של "מה האירוע גדול" אבל משכו את הכל יותר מדי זמן ועד שכבר נתנו "טעימה" קטנה זה היה מאוחר קצת. אולי אנשים איבדו את הסבלנות אחרי 20 פרקים.
הדבר השני והיותר חמור היה ההפסקה של ה 3 חודשים שהם עשו. בסדרות ותיקות זה עוד נסבל, אבל לעשות הפסקה ארוכה באמצע עונה ראשונה זו טעות איומה.
אני גם מבין את הטענה שלך, אבל כנראה שיש להם הרבה כסף מיותר אם יש כמות של סדרות כמו ***. אז זאת באמת בעיה של הדפקטים שיושבים שם בראש כמו הדמות של ג'ק דונגי המנותק וממציאים תכניות כמו milf island.
NBC רשת דפוקה, את קונאן הם הרסו בלי למצמץ , טוב שלא ביטלו גם את רוק 30. הם עושים שטויות שברשתות כמו שאוטיים או HBO זה לא היה קורה, כי שם הם בונים תכניות עם הרבה מחשבה מאחריהן....
אחת הסדרות האהובות עליי בוטלה אחרי העונה השנייה
והיא של הHBO
אני לא מבין איך יכלו לסגור אותה ככה באמצע.
- Malcontent
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3585
- נתן תודות: 49 פעמים
- קיבל תודות: 79 פעמים
ממש לא. עדיף לסיים בשיא ולא למתוח כמו מסטיק עד שלקהל נמאס ואז להדביק סוף מונפץ במקרה הטוב, או לחתוך באמצע במקרה הרע.April כתב:עדיף עוד עונה גרועה על כלום
...
- mulder
- חבר שלא מהעולם הזה

אבל מה שהם עושים זה להשאיר סופים פתוחים מעצבנים ואז לבטל את הסדרה. תחשוב ש 24 היתה מסיימת קריירה בעונה הראשונה בזה שירו בג'ק באואר ולא יודעים אם הוא חי או מת ואז מבטלים. יש שיקולים כספיים זה נכון, אבל אי אפשר לזלזל בצופים.Malcontent כתב:ממש לא. עדיף לסיים בשיא ולא למתוח כמו מסטיק עד שלקהל נמאס ואז להדביק סוף מונפץ במקרה הטוב, או לחתוך באמצע במקרה הרע.April כתב:עדיף עוד עונה גרועה על כלום
......
עדיין לא ראיתי סידרה שנגמרה כמו שצריך. גם סדרות מצוינות כמו BSG או Lost איכזבו בסיום.
ממש לא אכפת לי איך סדרה נגמרת, אני רוצה להנות בדרך.
זה תמיד קורה. הורידו גם את Jericho, Flash Forward, אחרי עונה אחת עם סיום מתסכל. היוצרים גם אז הבטיחו למצוא "בית אחר" לסדרה ושום דבר לא קרה עם זה.
יש לי חרדת נטישה.
ממש לא אכפת לי איך סדרה נגמרת, אני רוצה להנות בדרך.
זה תמיד קורה. הורידו גם את Jericho, Flash Forward, אחרי עונה אחת עם סיום מתסכל. היוצרים גם אז הבטיחו למצוא "בית אחר" לסדרה ושום דבר לא קרה עם זה.
יש לי חרדת נטישה.