9000es כתב:אני מקווה שכל מי שיפורץ את המכשיר . יתקל בכל מיני בעיות במכשיר .....................
השרשור הזה נשמע כמו שרשור של .......... המבין יבין איזה אופי הוא נותן לאתר .
...
מישהו שמבין אותי.
אגב -השקט מבחינתה של סוני, זה מה שצריך להדאיג את האנשים שנוהרים לכיוון הזה. יותר מדי שקט.
powder
חבר שרק התחיל
תגובות: 10
שליחה
Itay_Pollak כתב:powder ו yigal
הכל כ"כ חדש, שום דבר לא ברור ב100 אחוז.
כרגע הPS3 תומך בכונן חיצוני מפורמט בFAT32 מה שאומר שהוא מוגבל לקבצים של 4GB, ככל הנראה, יש תכנים שכוללים קבצים גדולים יותר.
כבר כיום יש ריפים של משחקים של PS3 ברשת - למרות שלא הייתה דרך להפעיל אותם.
אני מעריך שיהיה אפשר להוריד משחקים ולהעביר דרך הרשת לכונן הפנימי.
Powder - ממליץ לך לקרוא בדביק - אפשר להזמין משחקים מחו"ל במחירים מגוכחים (גם ב-70-100 ש"ח כולל משלוח עד הבית) ו/או ללעשות החלפות בארץ - גם לנו בפורום יש שרשור החלפות.
ד"א - אפשר להחליף את הכונן הפנימי בPS3 בשביל שיהיה לך יותר מקום.
...
תודה על התשובה. איך אפשר להחליף את הכונן הפנימי של ה-PS ?
Itay_Pollak
חבר במועדון ה-15K
תגובות: 19136
שם מלא: איתי פולק
שליחה
9000es כתב:אני מקווה שכל מי שיפורץ את המכשיר . יתקל בכל מיני בעיות במכשיר .....................
...
9000ES,
עם כל הכבוד, כרגע לפחות - זה יכול לשמש בשביל לגבות משחקים ולשחק אותם מהHDD. לא שמעתי עדיין שזאת עבירה.
בנוסף, זה לא פחות אפור משיחות על טורנטים, ניוז וראפיד שייר.
נערך לאחרונה על ידי yigal33 ב 22/08/2010 17:30, נערך 4 פעמים בסך הכל.
adiz
חבר פעיל מאוד
תגובות: 424
שליחה
...
למה? שכל אחד יעשה מה שטוב לו...
אתה לא מתכוון להשתמש בזה - יופי, למה אנשים אחרים לא יכולים? לא ברורה לי הצתדקות הזו.
TANDBERG
חבר מביא חבר
תגובות: 4591
שליחה
adiz, יש לך שירות רכישת משחקים און ליין, לא הכל, אבל יש לא מעט. יש לך אפשרות לקנות משחקים במחירים מאוד אטרקטיביים, כולל דמואים ועוד. סרטים אין לך איך לשכור או לרכוש און ליין, לא בשירותי הזרמה, אז אני מעקם את הפנים אבל מבין את מי שמוריד - אין מה שיתן את השירות הזה. מה שיקרה זה שהפירטיות הזו תפגע במי שמשלם, כי חברות יחשבו פעמיים לפני שישקיעו בפיתוח משחק חדש, יעשו צעדים לקראת חסימות ומי שנפגע בד"כ זה שמשלם, לא מי שמוריד. הבעיה היא שמה שטוב לאחר יהיה רע מאוד לי.
מכבד את דעתך, אבל תנסה להבין גם אותי ואת 9000es בנקודה הזו.
Vocare Ad Regnum
adiz
חבר פעיל מאוד
תגובות: 424
שליחה
צודק - אני לא מבין רק מדוע צריך לקוות שמי שישתמש "בפריצה" הזו, שיהיו לו בעיות בקונסולה - איפה הקשר בין הדברים?
לגבי האם הפריצה תגרום לפחות שחרורים של משחקים או תפגע באנשים אשר קונים משחקים - אני רואה מה קורה בצד השני של הכביש XBOX360 - ואני לא רואה שם השקעה פחותה בשיחרור משחקים בגלל הפריצות השונות.
אני לא אמרתי שאני בעד פירטיות אבל מבחינתי שכל אחד יעשה הטוב בעיניו.
TANDBERG
חבר מביא חבר
שליחה
adiz,זמן פיתוח משחק לסוני ארוך ויקר יותר מאשר לאקס בוקס, זה בגלל איך שהקונסולה מתוכננת. הרבה יותר קל לתכנן משחק לאקס בוקס, על אחת כמה וכמה שהוא מולטי פלטפורם. אז כן, חברות יחשבו פעמיים לפני שיעשו משחק טוב לסוני. התקווה שיתקעו להם הכוננים היא כדי שיבינו שלא משתלם לגנוב. מתישהו חייב להיות סוף לשטויות האלו. סוני הצליחו סה"כ להנהיג תרבות צרכנית יפה, עובדה שאנשים קונים, עכשיו מקלקלים את זה.
Vocare Ad Regnum
yigal33
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 564
שליחה
TANDBERG כתב:adiz,זמן פיתוח משחק לסוני ארוך ויקר יותר מאשר לאקס בוקס, זה בגלל איך שהקונסולה מתוכננת. הרבה יותר קל לתכנן משחק לאקס בוקס, על אחת כמה וכמה שהוא מולטי פלטפורם. אז כן, חברות יחשבו פעמיים לפני שיעשו משחק טוב לסוני. התקווה שיתקעו להם הכוננים היא כדי שיבינו שלא משתלם לגנוב. מתישהו חייב להיות סוף לשטויות האלו. סוני הצליחו סה"כ להנהיג תרבות צרכנית יפה, עובדה שאנשים קונים, עכשיו מקלקלים את זה.
...
אני יכול להבטיח לך דבר אחד טוב בשביל סוני מכירת המכשירים ימריאו.
TANDBERG
חבר מביא חבר
שליחה
yigal33, מכשירים כן. משחקים - חד משמעית לא. כולם יפסידו מזה.
Vocare Ad Regnum
Itay_Pollak
חבר במועדון ה-15K
תגובות: 19136
שם מלא: איתי פולק
שליחה
כן - סוני תעשה כל דבר להלחם בזה - מהסיבה הפשוטה - הם מרוויחים ממכירות המשחקים והציוד ולא ממכירת הקונסולות (אולי קצת מהקונסולות - אבל זה שולי)
Itay_Pollak כתב:כן - סוני תעשה כל דבר להלחם בזה - מהסיבה הפשוטה - הם מרוויחים ממכירות המשחקים והציוד ולא ממכירת הקונסולות (אולי קצת מהקונסולות - אבל זה שולי)
...
זאת הזדמנות זהב לסוני, לחכות חודש חודשיים כי אנשים יתכילו לקנות PS3 בכמויות ואז לחסום
מצד שני הפריצה הזאת טובה גם לשימוש חוקי, להריץ משחק שכולו מותקן בהרד דיסק פנימי הרבא יותר מהר מ בלו ריי
סוני צריכה להוסיף הפשרות כזאת כמו שמיקרוסופט עשו
IamEzio
גורו מחשוב/לינוקס
תגובות: 6835
שליחה
ViruzZ מצד אחד צודק,מצד שני יש בעיה אם זה כול משחק שוקל יותר מ30GB ,והHDD ההמוצע קטן מדי .
הPS3 המקורי כולל HDD של 80GB ו40GB ,עכשיו כולם צרייכם לרוץ ולקנות HDD לקונסולה שלהם ?
ומה יעשו בעלי הסלים ,הרי אין להם אפשרות להחליף HDD ,אז בעלי ה120GB תקועים עם HDD בעל נפח של 120GB ו4 -3 משחיקם וזהו ?