ב5 לאוגסט זה קורה ספורט 1 HD עולה לאוויר

שידורים דיגיטליים - yes, HOT, yesMax, HDTV, DTT, DVB-T, עידן+, לויין וסלולרי
guyezra
חבר במועדון ה-20K
חבר במועדון ה-20K
תגובות: 35103

שליחה

לספורט 5HD אין התחייבות, מתחברים ומתנתקים מתי שרוצים (בהוט לפחות אני חושב שגם ביס)

zaviv
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1570

שליחה

guyezra כתב:לספורט 5HD אין התחייבות, מתחברים ומתנתקים מתי שרוצים (בהוט לפחות אני חושב שגם ביס)
...
גיא, יש התחייבות מינימום לחודש 35 ש"ח

guyezra
חבר במועדון ה-20K
חבר במועדון ה-20K

שליחה

לא מכיר דבר כזה.
שילמתי בהוט 29.99 ללא כל התחייבות על תקופה

uh99
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3783

שליחה

סבבה,אז כל פעם אני צריך לחכות חודש עד ליציאה?אז זה ממש טוב אם ככה,אני יתחבר רק בתקופות שיש הכי הרבה שידורים ואתנתק בתקופות שאין שידורים[כמו עכשיו]...
חוץ מזה שבספורט1 ו2 זה כמעט הכל קנוי מחו"ל,בספורט 5 יש גביע הטוטו,גביע המדינה,כדורסל מליגת העל ומשחק1 מהלאומית...
הבעיה היא שרק רכישת מכשיר maxHD יקר מאוד[יותר מ1500 ש"ח]ויס טוענים שהם לא מוכרים עוד את הממיר yesHD[שקולט רק שידורי HD בלי הקלטה/VOD]... כדאי להתמקח איתם/איך אפשר להשיג ממיר זול ואין חברה חיצונית שמוכרת את הממירים של יס?

zaviv
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1570

שליחה

guyezra כתב:לא מכיר דבר כזה.
שילמתי בהוט 29.99 ללא כל התחייבות על תקופה
...
נכון אין כאן התחייבות אך המינימום הוא חודש ימים מיום ההתקשרות
קרי אם יש משחק בשבוע שבו התחלת לדוגמא את ההתקשרות לא תוכל להתנתק מבלי שעבר חודש
רק לאחר שעבר חודש תוכל להתנתק בכל יום

uh99
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה

אוקיי,וזה תקף גם ביס או רק בהוט?
כרגע אין לי מכשיר HD
הבעיה היא שרק רכישת מכשיר maxHD יקר מאוד[יותר מ1500 ש"ח]ויס טוענים שהם לא מוכרים עוד את הממיר yesHD[שקולט רק שידורי HD בלי הקלטה/VOD]... כדאי להתמקח איתם/איך אפשר להשיג ממיר זול ואין חברה חיצונית שמוכרת את הממירים של יס?

UserName
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1236
שם מלא: JonathanK

שליחה

uh99 כתב:אוקיי,וזה תקף גם ביס או רק בהוט?
כרגע אין לי מכשיר HD
...
איך הגעת ל-1,5000? Oם

uh99
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה

UserName כתב:
כרגע אין לי מכשיר HD
...
איך הגעת ל-1,5000? Oם
...
maxhd/טוטאל[איך שתקרא לזה,הטוטאל יותר מתקדם ועפ"י המוקד של יס הם עולים אותו דבר אז עדיף לקחת את הטוטאל,המחיר שהוצע לי הוא 50*36 אז זה יוצא1530 ש"ח,ניסיתי להתמקח וגם בשימור לא מורידים מחירים מאוד מוזר המוקדנית אמרה "גמאני וכל עובד אחר בין אם זה טכנאי או כל אדם אחר משלם אותו דבר כמוך ואין הבדל במחירים בין לקוחות חדשים ללקוחות ותיקים" שאני לא כ"כ מאמין לו עובדה כשהתקשרתי בעבר ליס גיליתי שיש להם כוכבית/מוקד מיוחד רק ללקוחות חדשים ובנוסף יש אפילו פרסומות ומבצעים בקשר לכך,
מישהו יכול לרשום את החבילה שלו כאן/המלצה איך להוריד את המחיר...?

UserName
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה

uh99 כתב:
UserName כתב:
כרגע אין לי מכשיר HD
...
איך הגעת ל-1,5000? Oם
...
maxhd/טוטאל[איך שתקרא לזה,הטוטאל יותר מתקדם ועפ"י המוקד של יס הם עולים אותו דבר אז עדיף לקחת את הטוטאל,המחיר שהוצע לי הוא 50*36 אז זה יוצא1530 ש"ח,ניסיתי להתמקח וגם בשימור לא מורידים מחירים מאוד מוזר המוקדנית אמרה "גמאני וכל עובד אחר בין אם זה טכנאי או כל אדם אחר משלם אותו דבר כמוך ואין הבדל במחירים בין לקוחות חדשים ללקוחות ותיקים" שאני לא כ"כ מאמין לו עובדה כשהתקשרתי בעבר ליס גיליתי שיש להם כוכבית/מוקד מיוחד רק ללקוחות חדשים ובנוסף יש אפילו פרסומות ומבצעים בקשר לכך,
מישהו יכול לרשום את החבילה שלו כאן/המלצה איך להוריד את המחיר...?
...
תאמין לי שאתה מרוויח יותר מ-1530 ש"ח ב-3 שנים, הרבה יותר.

Mistoffelees
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4854

שליחה

לא הבנתי אותך,
מה ז"א הוא מרויח יותר מ-1530 ש"ח?

בכל אופן 36*50 במתמטיקה שאני מכיר זה 1800 ש"ח

UserName
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה

yes-man כתב:לא הבנתי אותך,
מה ז"א הוא מרויח יותר מ-1530 ש"ח?

בכל אופן 36*50 במתמטיקה שאני מכיר זה 1800 ש"ח
...
הוא אומר שב-3 שנים הוא יבזבז כ-1530 ש"ח במידה וירכוש מקסHD.
אם הוא עובד אני די בטוח שב-3 שנים הוא ירוויח הרבה יותר, חוץ מזה שגם לאחר ההתחייבות משלמים, זה לא התחייבות וחינם.

Mistoffelees
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4854

שליחה

יופי, כל מי שעובד משרה מלאה ירויח יותר מהסכום הזה כל חודש, אבל לכל אחד שמורה ההחלטה האם ההוצאה מוצדקת עבורו.

ושוב אני שואל , מאיפה הבאתם את הסכום של 1530 ש"ח?

UserName
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה

yes-man כתב:יופי, כל מי שעובד משרה מלאה ירויח יותר מהסכום הזה כל חודש, אבל לכל אחד שמורה ההחלטה האם ההוצאה מוצדקת עבורו.

ושוב אני שואל , מאיפה הבאתם את הסכום של 1530 ש"ח?
...
אני רק הגבתי לו על התגובה, לא יודע מאיפה הביא את הסכום.

uh99
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה

התבלבלתי בחישוב שעשיתי אותו בעל פה,
חוץ מזה שזה רק על ממיר אחד וכמובן שהתשלום הוא בנוסף על החבילה על הערוצים ובלי כל ערוצי הHD,כך שזה לא משתלם כנראה...
כדאי להתמקח איתם/איך אפשר להשיג ממיר זול [ואין חברה חיצונית שמוכרת את הממירים של יס]?
מישהו אולי יכול לרשום את החבילה שלו או לעזור ולאמר איך להוריד מהם מחירים?

uh99
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה

ובנוסף למה שרשום בהודעה הקודמת,כמה עולה ביס 5+LIVE בלי הגולד והאם אפשר להוריד את המחירים?האם חבילת הספורט באה עם ספורט5+ או שגם על זה אני משלם[אין שם כמעט תוכן אז משתלם לי להוריד אותו והאם גם שם אני מחויב רק לחודש?]?
תודה!

AviBiton
סמל אישי של משתמש
גורו HTmobile
גורו HTmobile
תגובות: 17346

שליחה

guyezra כתב:לספורט 5HD אין התחייבות, מתחברים ומתנתקים מתי שרוצים (בהוט לפחות אני חושב שגם ביס)
...
(Y)

כנ"ל ביס.

evgenyv
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 114

שליחה

WhiteTigerK כתב:
evgenyv כתב:
inonr כתב:השבוע סתם הצצתי בלוח השידורים החיים של ערוצי ספורט 5 ולא ראיתי אף משחק בשידור חי וזאת לעומת כמות לא רע של משחקים שיש בצ'רלטון. היום גם התקשרתי וביטלתי את ספורט5HD בזבוז כסף להחזיק אותו בחודש הזה שהוא "מת" מבחינת שידורים, יש בו רק שידורים חוזרים, בשביל זה חבל על 35 שקל לחודש מעבר לזה שמדובר בסוג של בושה.
...
גם ב SPORT HD1 יש עד יום חמישי שני משחקים שדור ישיר, בשביל זה לא חבל על 53 שקל לחודש?
...
אתה רציני ? בניגוד ל-35 שקל שמבוזבזים פה על שידורים חוזרים נטו(!) בספורט5HD, ב-53 שקל שאתה משלם אתה מקבל גם את ספורט1 ו-2 עם אינסוף שידורים חיים (פשוט תסתכל בלוח השידורים שלהם, כשיש מה לשדר הוא משודר בלי שאלה בכלל). חוץ מזה, אנחנו בתקופה שעוד לא התחילו הליגות וכבר קיבלת בסוף שבוע 2 שידורים ישירים מגרמניה ואנגליה ב-HD איכותי מאד.

בסופ"ש הקרוב נפתחת הליגה האנגלית, וכבר ביום שבת יש 3 (כן כן, 3!) שידורים ישירים משם ב-HD, כאשר בנוסף בלילה יש שידור ישיר של הסופרקאפ הספרדי גם הוא ב-HD. זה אומר 4 משחקים חיים ב-HD ביום. ספורט5HD משדר 4 משחקים ב-HD בפרק זמן של חודש וגם זה רק בתקופה של ליגת האלופות!
...
כמו שכתבתי קודם לא מענין אותי שדור SD. לגבי SPORT HD1 נראה. בימים נורמאלים SPORT HD5 משדר 4 משחקים חדשים בחודש ופלוס דברים אחרים ב35 ש"ח. וכולם אומרים ש זה חוצפה. כדי להיות יותר טוב SPORT HD1 חייב לשדר לפחות 10 משחקים חדשים בחודש במחיר 53 ש"ח. נראה

idan309
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3005

שליחה

לדעתי יהיה הרבה יותר מ-10.

השבוע כבר היו שניים (גביע צדקה באנגליה + סופרקאפ גרמני)
היום אחד נוסף (ידידות אנגליה-הונגריה)
למיטב הבנתי בכל מחזור ליגה אנגלית ישודרו לפחות 3 משחקים ב-HD

כך שגם ללא ליגה גרמנית, ליגת אלופות (משחקים פחות טובים מערוץ 5), NBA אמורים לחצות בקלות את ה-10 שידורים בחודש.

guyezra
חבר במועדון ה-20K
חבר במועדון ה-20K

שליחה

יש יותר שידורים מזמן פנוי... :lol:
הליגה האנגלית לרוב משודרת באזור 17:00 שזה שעות עבודה...

dman23
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 553

שליחה

אם ערוץ הספורט באמת היה רוצה להתפתח הוא היה מתחיל בלצלם את חדשות הספורט ב HD.
כולל כתבות שטח שהם עושים.
ההמנעות מכך מצביעה שהערוץ לא בכיוון בכלל ולא מתכוון להתפתח.

מספיק להם להחזיק ליגת אלופות זה הקצפת של הכל.
מעבר לכך הם ימשיכו לפמפם את הליגה הספרדית למרות שזו ליגה של 2 קבוצות בלבד אבל זה לא יפריע לנדבר יעקובי להכריז שזו הליגה החזקה ביותר

חזור אל “לווין, כבלים, עידן+”