ספורט5HD מול ערוץ 1 HD
- זורו44
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5453
- נתן תודות: 411 פעמים
- קיבל תודות: 187 פעמים
קשה לי להאמין שצלם חתונות יוציא חלטורה ועוד ישלמו לו בלי לתבוע אותו
,אם לא עבר הכשרה מקצועית וקיבל ליווי צמוד בתחום.
אני מאמין שייש הכשרה בתחום-אך לא מספיק ניסיון.
גם אני כשעברתי מימצלמת וידיאו אנאלוגית לדיגטאלית לקח לי זמן ושיפשוף
שחשבתי שהבעיה היתה במצלמה.
שחשבתי שהבעיה היתה במצלמה.
האמת מנצחת בסופו של דבר תמיד
מדבריך אפשר לטעות ולחשוב שהאיכות ב-SD פנטסטית ושאיכות השידורים ב-HD היא היחידהזורו44 כתב:קשה לי להאמין שצלם חתונות יוציא חלטורה ועוד ישלמו לו בלי לתבוע אותו
שחשבתי שהבעיה היתה במצלמה....
הלוקה בחסר...
shooli כתב:מדבריך אפשר לטעות ולחשוב שהאיכות ב-SD פנטסטית ושאיכות השידורים ב-HD היא היחידהזורו44 כתב:קשה לי להאמין שצלם חתונות יוציא חלטורה ועוד ישלמו לו בלי לתבוע אותו
הלוקה בחסר......
- טלHD
- גורו

- תגובות: 14354
- נתן תודות: 990 פעמים
- קיבל תודות: 1220 פעמים
יהודים שמשלמים 35 ש"ח בחודש...מאבדים קצת פרופורציה לפעמיםshooli כתב:מדבריך אפשר לטעות ולחשוב שהאיכות ב-SD פנטסטית ושאיכות השידורים ב-HD היא היחידהזורו44 כתב:קשה לי להאמין שצלם חתונות יוציא חלטורה ועוד ישלמו לו בלי לתבוע אותו
הלוקה בחסר......
רק לפני מס' חודשים כולם רק חלמו על שידורים ב HD... אפילו ב 16:9.
ובלי קשר, גם אני מתנתק מ 5HD בתום המונדיאל, פרייאר מי שמשלם להם 35 ש"ח
- זורו44
- חבר מכור קשה

על סמך מה אתה קובע זאת?idabari כתב:האיכות של איטליה פרגוואי עדיין לא טובה כמו השידור בערוץ הראשון (ב-HD)....
*צפיתי במשחק שוב,ולסירוגין ב2 הערוצים 5 ו511 וזה לפחות בעין אנושית זהה לחלוטין.הרצתי במקס את אותם פריימים זהים ולא היה הבדל למעט ערוץ 1 שנפטר משעון הנוכחות זמן סופ-סוף.
השוואה עושים למשחק שצולם בתנאי צילום דומים -ערב .ולא צילום יום שרוב המשחקים בערוץ הראשון שודרו.
אבל בדיקה נכונה רק למי שייש כרטיסDVBS-2 במחשב עם יכולת מדידת הביטרייט של השדור כמו שzovirax או pixies
עשה בזמנו לפני שנתיים עם עליית שידוריי הHD על המרקע אם אני זוכר או יא מפורום הלווינים.
- Lior_M
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8128
- נתן תודות: 418 פעמים
- קיבל תודות: 473 פעמים
אני לא מבין איך אתה עושה את זה. המחשקים המשודרים בערוץ 2 ובערוץ 5HD לא משודרים ב 511. אז איך אתה משווה ?זורו44 כתב: צפיתי במשחק שוב,ולסירוגין ב2 הערוצים 5 ו511 וזה לפחות בעין אנושית זהה לחלוטין.הרצתי במקס את אותם פריימים זהים ולא היה הבדל למעט ערוץ 1 שנפטר משעון הנוכחות זמן סופ-סוף....
ליאור
בעבר טכנאי סאונד באולפני טריטון כיום עוסק בתחום ההי-טק.
הקולנוע שלי
הקולנוע שלי
- זורו44
- חבר מכור קשה

כל הלילה יש שדור מחזורי ב511
גם מה ששודר ב5HD גם בשעות הבוקר כמובן בלי הלוגושל 5HD
חוץ מיזה המקסHD מקליט ואפשר להקפיא
התמונה או לצפות בפריימים בודדים
אני חושב בקול רם:
האם ערוץ 511 מעביר את 5HD באותו אופן בו הוא מקבל את כל המשחקים?או מעביר את מה ש5HD
שידר נאמן למקור?
גם מה ששודר ב5HD גם בשעות הבוקר כמובן בלי הלוגושל 5HD
חוץ מיזה המקסHD מקליט ואפשר להקפיא
התמונה או לצפות בפריימים בודדים
אני חושב בקול רם:
האם ערוץ 511 מעביר את 5HD באותו אופן בו הוא מקבל את כל המשחקים?או מעביר את מה ש5HD
שידר נאמן למקור?
אני קובע על סמך מה שאני רואה. ולכל אחד העין שלו.זורו44 כתב:על סמך מה אתה קובע זאת?idabari כתב:האיכות של איטליה פרגוואי עדיין לא טובה כמו השידור בערוץ הראשון (ב-HD)....
*צפיתי במשחק שוב,ולסירוגין ב2 הערוצים 5 ו511 וזה לפחות בעין אנושית זהה לחלוטין.הרצתי במקס את אותם פריימים זהים ולא היה הבדל למעט ערוץ 1 שנפטר משעון הנוכחות זמן סופ-סוף.
השוואה עושים למשחק שצולם בתנאי צילום דומים -ערב .ולא צילום יום שרוב המשחקים בערוץ הראשון שודרו.
אבל בדיקה נכונה רק למי שייש כרטיסDVBS-2 במחשב עם יכולת מדידת הביטרייט של השדור כמו שzovirax או pixies
עשה בזמנו לפני שנתיים עם עליית שידוריי הHD על המרקע אם אני זוכר או יא מפורום הלווינים....
- זורו44
- חבר מכור קשה

כרגע משודר המשחק בערוץ 511-איטליה-פארוגוואי ואין שעון תקוע באמצע המסך למעלהidabari כתב:אני קובע על סמך מה שאני רואה. ולכל אחד העין שלו.זורו44 כתב:על סמך מה אתה קובע זאת?idabari כתב:האיכות של איטליה פרגוואי עדיין לא טובה כמו השידור בערוץ הראשון (ב-HD)....
עשה בזמנו לפני שנתיים עם עליית שידוריי הHD על המרקע אם אני זוכר או יא מפורום הלווינים.......
מה אתה אומרעכשיו?
- inonr
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 661
- שם מלא: inonr
- נתן תודות: 15 פעמים
- קיבל תודות: 21 פעמים
מכיוון שחברת יס היא המתווכחת ביני לבין ערוץ הספורט אז אומנם אין לה אחריות ישירה לאיכות ה HD בערוץ 5HD אבל יש צורך לידע אותם שם שהתוכן הוא לא 100% ברוב הפעמים ועל כן יש כאן סוג של רמאות וגזילת 35 לשווא
https://secure.yes.co.il/Secure/ContacrService.aspx
כול לקוח ימלא את התלונה על איכות ה HD בערוץ 5. הרי ברור שחלק מ 35 השקלים האלה הולכים גם ליס, אחרת אין להם אינטרס למכור אותו סתם ככה, לכן יש גם צורך לאיים בניתוק מהערוץ.
בהצלחה
https://secure.yes.co.il/Secure/ContacrService.aspx
כול לקוח ימלא את התלונה על איכות ה HD בערוץ 5. הרי ברור שחלק מ 35 השקלים האלה הולכים גם ליס, אחרת אין להם אינטרס למכור אותו סתם ככה, לכן יש גם צורך לאיים בניתוק מהערוץ.
בהצלחה
- shraga007
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6362
- נתן תודות: 102 פעמים
- קיבל תודות: 200 פעמים
אני כתבתי להם
שלום רב,
בימים אלה אני שם לב שאיכות השידור בערוץ ספורט 5HD היא לא כמובטח.
הווה אומר שאיכות השידורים היא לא איכות HD כמו שאמור להיות וזאת ע"י השוואה לאיכות השידור של ערוץ ה-HD של הערוץ הראשון.
ברצוני לציין שאני משלם על ערוץ זה כ-35 שקלים מידי חודש וכעת יש בידי ההוכחה שאני לא מקבל את התמורה עבורה אני משלם.
אני רואה בחברת יס אחראית לדבר לא פחות מחברת ערוץ הספורט.
אם העניין לא יפתר במהרה אאלץ לנקוט צעדים בנושא ואפילו לעזוב את חברת יס אותה אני רואה החברה הישירה והעיקרית אליה אני קשור ואמורה לדאוג שמצב זה של כשלון תמורה לא יקרה.
אודה לטיפולכם המהיר,
מאיר כהן...
מה יותר גרוע מטיפש? טיפש שחושב שהוא חכם
עכשיו אני בעבודה.זורו44 כתב:כרגע משודר המשחק בערוץ 511-איטליה-פארוגוואי ואין שעון תקוע באמצע המסך למעלהidabari כתב:אני קובע על סמך מה שאני רואה. ולכל אחד העין שלו.זורו44 כתב:על סמך מה אתה קובע זאת?idabari כתב:האיכות של איטליה פרגוואי עדיין לא טובה כמו השידור בערוץ הראשון (ב-HD)....
עשה בזמנו לפני שנתיים עם עליית שידוריי הHD על המרקע אם אני זוכר או יא מפורום הלווינים.......
מה אתה אומרעכשיו?...
- זורו44
- חבר מכור קשה

מישהו פה טרח וצפה במשחק איטליה פארוגואיי
ב555 וב511.?
המשחק שודר בHD באותה איכות ב2 הערוצים.ערוץ511 היה נחמד והסיר את שעון זמן המשחק.
נראה היום ב21.00 את ברזיל בערוץ555 ואחרכך את אותו משחק
ב2.00 בערוץ511
ואז נערוך השוואה.למי שייש מקס HDיכול להקליט ולהריץ לבדיקה.מי שמחובר דרך dbs2
במחשב מוכן לנדב את הביטרייט של 2הערוצים שזה אינדקציה טובה להשוואה
ב555 וב511.?
המשחק שודר בHD באותה איכות ב2 הערוצים.ערוץ511 היה נחמד והסיר את שעון זמן המשחק.
נראה היום ב21.00 את ברזיל בערוץ555 ואחרכך את אותו משחק
ב2.00 בערוץ511
ואז נערוך השוואה.למי שייש מקס HDיכול להקליט ולהריץ לבדיקה.מי שמחובר דרך dbs2
במחשב מוכן לנדב את הביטרייט של 2הערוצים שזה אינדקציה טובה להשוואה
תשמע אני ראיתי את ההבדלים במשחק אוסטרליה - גרמניה בערוץ 1HD ובערוץ ספורט 5HD.
ההבדל היה ברור לחלוטין.
בנוסף אתמול ראיתי את המשחק של איטליה - פראגוואי והאיכות לא הייתה שונה (לפחות ממה שעיניי ראו) מהמשחק של אוסטרליה.
כך שאם האיכות זהה=איכות פחותה מ1HD.
בכל אופן כבר הרבה מאוד זמן מתלוננים פה בפורום על כך ששידורי האלופות והליגה הספרדית לא נראים כמו HD אמיתי רוב הזמן.
אני לא ראיתי במו עיניי, אבל אחרי שראיתי את משחקי המונדיאל אני יכול להבין למה הם התכוונו.
ההבדל היה ברור לחלוטין.
בנוסף אתמול ראיתי את המשחק של איטליה - פראגוואי והאיכות לא הייתה שונה (לפחות ממה שעיניי ראו) מהמשחק של אוסטרליה.
כך שאם האיכות זהה=איכות פחותה מ1HD.
בכל אופן כבר הרבה מאוד זמן מתלוננים פה בפורום על כך ששידורי האלופות והליגה הספרדית לא נראים כמו HD אמיתי רוב הזמן.
אני לא ראיתי במו עיניי, אבל אחרי שראיתי את משחקי המונדיאל אני יכול להבין למה הם התכוונו.
שלחתי מכתב לפקס שפורסם כאן של המועצה לכבלים וללוויין, לאחר שיחה איתם התברר לי שאם תהיה התארגנות מצידנו (יש מספר לא מצומצם של אנשים שמוכן לגשת ולהתלונן) הם יפעלו בנושא.
לאחר מכן ערכתי שיחה עם מוקדנית של ערוץ הספורט שביקשה ממני לשלוח פקס עם פרטי התלונה. האימייל [email protected] מגיע לדוברת הערוץ.
להלן המכתב :
ספורט 5 "HD" , שוד לאור היום.
אני מנוי לכבלים בחברת הוט, ומשלם תוספת של למעלה מ-50 שקלים בחודש על שלושת ערוצי הספורט ערוץ 5 לייב, ערוץ 5 גולד, ולאחרונה הוספתי גם את ערוץ 5 HD.
משחקי המונדיאל ששודרו בערוץ 5 HD הינם בוודאות לא באיכות HD הם אולי מדגדגים את ה-576p. זוהי עבודה בעיניים על קהל הצרכנים. לראייה התכנים המועברים בערוץ 1 HD (אפיק 511) מגיעים באיכות גבוהה בהרבה ואפילו הרחקתי לכת יחד עם חברים מתחום הלויין ובדקנו זאת בעזרת ציוד מתאים המאפשר לקלוט את קצב העברת הנתונים.
גם משחקי הגמר של ה-NBA , אחת הסיבות המרכזיות שהצרכנים עושים בגללה מנוי לספורט 5 HD, אינם מועברים ב-HD אמיתי, ואין לי ספק שהאות שמגיע מהלויין מגיע באיכות גבוהה בהרבה אך ערוץ 5 מקצץ אותו על מנת לחסוך בעלויות.
את המשחקים הראשונים של הסדרה יצא לי לתפוס כאשר ביקרתי בשיקאגו בתחילת החודש, איכות הצפייה בערוץ 510 היא בדיחה גרועה לעומת השידור ברשת האמריקאית. תצלומי התקריב אמנם נראים טוב יותר מב-SD, אך ניתן לחוש בהבדל כאשר מצלמת המשחק בפעולה.
לעניין, מדובר פה בשוד של הצרכנים, ממש מרגיז, משלמים על HD ומקבלים רק חצי, איתי בקבוצה עוד כ-150 צרכנים שהתאגדו דרך האינטרנט, פייסבוק ופורומים וכבר החלו בפניות למועצה לכבלים וללווין.
הכי חשוב, אני מבקש ממכם, מספיק לטמון את הראש בחול, הרי ודאי יש טכנאים בערוץ שמודעים ל"בעיה" הזו, או מנהל בעמדה בכירה שמחליט לקצץ את האות מטעמי רווח.
הצרכן הישראלי אינו מפגר אני מזמין אותכם לקרוא תגובות באחד הפורומים בו החברים מתאגדים - http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... &start=135
אשמח לתגובה, בתודה מראש,
טל שפירא
לאחר מכן ערכתי שיחה עם מוקדנית של ערוץ הספורט שביקשה ממני לשלוח פקס עם פרטי התלונה. האימייל [email protected] מגיע לדוברת הערוץ.
להלן המכתב :
ספורט 5 "HD" , שוד לאור היום.
אני מנוי לכבלים בחברת הוט, ומשלם תוספת של למעלה מ-50 שקלים בחודש על שלושת ערוצי הספורט ערוץ 5 לייב, ערוץ 5 גולד, ולאחרונה הוספתי גם את ערוץ 5 HD.
משחקי המונדיאל ששודרו בערוץ 5 HD הינם בוודאות לא באיכות HD הם אולי מדגדגים את ה-576p. זוהי עבודה בעיניים על קהל הצרכנים. לראייה התכנים המועברים בערוץ 1 HD (אפיק 511) מגיעים באיכות גבוהה בהרבה ואפילו הרחקתי לכת יחד עם חברים מתחום הלויין ובדקנו זאת בעזרת ציוד מתאים המאפשר לקלוט את קצב העברת הנתונים.
גם משחקי הגמר של ה-NBA , אחת הסיבות המרכזיות שהצרכנים עושים בגללה מנוי לספורט 5 HD, אינם מועברים ב-HD אמיתי, ואין לי ספק שהאות שמגיע מהלויין מגיע באיכות גבוהה בהרבה אך ערוץ 5 מקצץ אותו על מנת לחסוך בעלויות.
את המשחקים הראשונים של הסדרה יצא לי לתפוס כאשר ביקרתי בשיקאגו בתחילת החודש, איכות הצפייה בערוץ 510 היא בדיחה גרועה לעומת השידור ברשת האמריקאית. תצלומי התקריב אמנם נראים טוב יותר מב-SD, אך ניתן לחוש בהבדל כאשר מצלמת המשחק בפעולה.
לעניין, מדובר פה בשוד של הצרכנים, ממש מרגיז, משלמים על HD ומקבלים רק חצי, איתי בקבוצה עוד כ-150 צרכנים שהתאגדו דרך האינטרנט, פייסבוק ופורומים וכבר החלו בפניות למועצה לכבלים וללווין.
הכי חשוב, אני מבקש ממכם, מספיק לטמון את הראש בחול, הרי ודאי יש טכנאים בערוץ שמודעים ל"בעיה" הזו, או מנהל בעמדה בכירה שמחליט לקצץ את האות מטעמי רווח.
הצרכן הישראלי אינו מפגר אני מזמין אותכם לקרוא תגובות באחד הפורומים בו החברים מתאגדים - http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... &start=135
אשמח לתגובה, בתודה מראש,
טל שפירא