emostation כתב:כמה עלה הiphone 3gs בלי התחייבות בתקופה שהוא הושק?
המכשיר נראה מדהים רק מסך טיפה יותר גדול לא היה מזיק
...
החל מ 600$ (בערך, זה לא נמכר בארה"ב אז זה תלוי מדינה, החזרי מיסים וכו').
לגבי המסך - אם היו מגדילים את המסך היו מגדילים את המכשיר, והוא גם ככה לא קטן במיוחד (למרות שהוא עכשיו הרבה יותר דק).
החל מ 600$ (בערך, זה לא נמכר בארה"ב אז זה תלוי מדינה, החזרי מיסים וכו').
לגבי המסך - אם היו מגדילים את המסך היו מגדילים את המכשיר, והוא גם ככה לא קטן במיוחד (למרות שהוא עכשיו הרבה יותר דק).[/quote]
איזה באסה, אז אין שום דרך לקנות אייפון בארה"ב ולהביא אותו לארץ?
מישהו הבין מה הקטע עם המצלמה הקידמית/שיחות הווידאו אם הן לא מאופשרות דרך רשת הסלולר ומחייבות WIFI? רק לי זה נראה הזוי?
ראית עכשיו את הווידאו יחצנות של אפל על ה FACETIME וזה היה פשוט היה מצחיק, החברה חושבים שם המציאו את הגלגל. שמישהו יספר להם שהיה לי מכשיר שמבצע שיחות ווידאו (ללא צורך ב WIFI) כבר ב 2005.
נערך לאחרונה על ידי Huber ב 08/06/2010 9:39, נערך 2 פעמים בסך הכל.
בגלל זה זה ממש מצחיק שהם מכניסים בכל דור משהו קטן שהיה לי ב-P910 כבר לפני שנים רבות ומציגים את זה כאילו הם המציאו את העולם מחדש.
לגבי שיחות וידאו, האמת היא שרק לאחרונה זה באמת משהו שתפס. כשזה חינם ומבוסס על WIFI בסקייפ אני כבר מתחיל לעשות בזה שימוש כתחליף לפגישות ובמיחד כשמדובר בלקוחות בחו"ל. היה בהחלט יכול להיות נחמד אם זה היה עובד מלא מול סקייפ. כרגע זה נראה לי סתם קוריוז ומעניין אותי בעיקר מה סקייפ יעשו עם זה.
קצת מבאס העניין הזה של ה Micro SIM,
אם אני רוכש את המכשיר בחו"ל ורוצה להשתמש בארץ אני צריך טובה/תמיכה מהמפעיל הסלולרי
שיחליף לי את ה SIM הרגיל ל Micro SIM,
אגב בפלאפון (בדקתי) אין עדיין בכלל Micro SIM לא יודע לגבי שאר המפעילים,
בקיצור עד שלא תהיה תמיכה של המפעילים ב Micro SIM אין מה לעשות עם מכשיר כזה בארץ.