הזמנה לאירוע השקה 3D מיוחד של סמסונג לחברי Hometheater!
- Itay_Pollak
-
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
המבצע יהיה בשבוע הקרוב והפרטים המדוייקים ימסרו בהמשך - גם איפה אפשר יהיה לקנות.
לגבי התרשמות - מציע שתחכה להמשך היום - אנשים יחזרו הביתה ובוודאי ימסרו א חוויותם
לגבי התרשמות - מציע שתחכה להמשך היום - אנשים יחזרו הביתה ובוודאי ימסרו א חוויותם
נערך לאחרונה על ידי Itay_Pollak ב 10/06/2010 18:47, נערך פעם 1 בסך הכל.
- Itay_Pollak
-
- חבר במועדון ה-15K

אם מישהו כבר רוצה להזמין מצלמת סקייפ למסך שלו:
http://shop.skype.com/intl/en-il/webcam ... msung.html
http://shop.skype.com/intl/en-il/webcam ... msung.html
- Yaron_M
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1500
- שם מלא: ירון מ.
תודה על הסטרימינג מהאירוע - שומע עכשיו את עופר אבל לא רואה אותו - רק פיקסלים.
איכות השידור, אצלי לפחות, על הפנים.
איכות השידור, אצלי לפחות, על הפנים.
!I do my own stunts
- Itay_Pollak
-
- חבר במועדון ה-15K

אם מישהו מעוניין לראות את הקלטת השידור ניתן להכנס דרך כאן:
http://www.hometheater.co.il/article01959
http://www.hometheater.co.il/article01959
- ShraGadi
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3238
עופר?Yaron_M כתב:תודה על הסטרימינג מהאירוע - שומע עכשיו את עופר אבל לא רואה אותו - רק פיקסלים.
איכות השידור, אצלי לפחות, על הפנים....
אבל זו ההוכחה שלא רואים טוב
נערך לאחרונה על ידי ShraGadi ב 10/06/2010 21:22, נערך פעם 1 בסך הכל.
- nils3373
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4687
- שם מלא: ShmilMori
חזרתי לפני כשעה מהארוע ואני חייב לציין בעברית תקנית שהיה ל"פנים"!!
הייתי בכמה ארועים קודמים של סמסונג, פנסוניק וגם לווה וחובה לציין לשבח את הארגון המופתי של הנוגעים בדבר: מרטין, עופר, איתי, זיו, חיים, חן הראל , ושאר אנשי סמליין/מיניליין.
אני ממש שמח שיצא לי להיות חלק מהאורחים שהתארחו בארוע זה.
שפו וכל הכבוד!

הייתי בכמה ארועים קודמים של סמסונג, פנסוניק וגם לווה וחובה לציין לשבח את הארגון המופתי של הנוגעים בדבר: מרטין, עופר, איתי, זיו, חיים, חן הראל , ושאר אנשי סמליין/מיניליין.
אני ממש שמח שיצא לי להיות חלק מהאורחים שהתארחו בארוע זה.
שפו וכל הכבוד!
נערך לאחרונה על ידי nils3373 ב 10/06/2010 22:30, נערך 3 פעמים בסך הכל.
- ShraGadi
-
- חבר מביא חבר

Re: שאלה
איזו טלוויזיה מדוברת? יש להם את ה- 3D בכל טכמולוגיה, פלזמה, LED, ו LCD. מה מעניין אותך?aniroze כתב:אני צופה כרגע (רק הצטרפתי :S) בשידור הישיר ואני כנראה רוצה לקנות את הטלוויזיה שמדוברת (שממירה 2D ל-3D), הייתי רוצה לדעת איפה אפשר לקנות ואילו דגמים נכללת בהם הטכנולוגיה הזו.
וגם אם ראיתם את הטכנולוגיה בפעולה ואיך התרשמתם...
מקווה שתוכלו לענות לי תוך כדי האירוע
תודה...
LED - סדרות ה- C, 7000,8000, וה- 9000 שעדיין לא משווקת בארץ, גדלים - 40-65.
LCD - ה- C750 בגדלים 55, 46.
פלזמה - C7000 בגדלים 50,63
עכשיו רק תבחר...
- ShraGadi
-
- חבר מביא חבר

דווקא מההמרה פחות התרשמתי, נחמד, לא יותר.
אבל התכנים היעודיים של 3D (היה סרט מצויר), זה היה מהמם, סוף הדרך....
דרך אגב, שפו על הארוע, היה מעולה
אבל התכנים היעודיים של 3D (היה סרט מצויר), זה היה מהמם, סוף הדרך....
דרך אגב, שפו על הארוע, היה מעולה
- urik79
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4321
- שם מלא: אורי
לצערי לא יכולתי להגיע ברגע האחרון. מקנא בכם....
כל מה שרציתי כל מה שקניתי
כל מה שאספתי זה לא מספיק
כל מה ששמרתי כל מה שחמדתי
בסוף הבנתי זה לא מספיק
כל מה שאספתי זה לא מספיק
כל מה ששמרתי כל מה שחמדתי
בסוף הבנתי זה לא מספיק
- dor8
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4835
אפשר כבר לדעת מחירים ומועד הגעה לחנויות !
או שזה עדיין סודי?
או שזה עדיין סודי?
- ShraGadi
-
- חבר מביא חבר

זה אמור להיות כבר בחנויות... חוץ מ- LED C9000, שתשווק בהמשך (התכשיט).dor8 כתב:אפשר כבר לדעת מחירים ומועד הגעה לחנויות !
או שזה עדיין סודי?...
מחירים, יש איזה מבצע לפורום, המנהלים יפרסמו זאת בהמשך.... לפי מה שהבנתי מאיתי...
-
ziv_r
-
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46463
היה אירוע מצויין כמו כל אירוע של סמליין 
מגוון המסכים שסמסונג מציגה לקראת הקיץ הקרוב ממש רחב עם ייצוג לכל הטכנולוגיות LCD, LED & Plasma ודגמים בכל הגדלים. נדמה שיש מסך לכל תקציב ושימוש. האינטגרציה של העברית באפליקציות המקוונות מושכת, נדמה שאפשר לבלות רק האפליקציות הללו ערבים שלמים. קליינט הסקייפ גם הרשים אותי. כבר היום אני מנהל את רוב שיחות הטלפון שלי דרך סקייפ ו Gtalk ואני בהחלט רואה אותי מבצע שיחות טלפון עם וידאו דרך המסך הראשי בסלון.
איכות התמונה שהכי הרשימה אותי הייתה ב C6500. אומנם נוגן תוכן הדגמה, אך התמונה בהחלט מפילה לסתות.
יצא לי לבחון מעט את יכולות המזרימדיה המובנות בדגם ה 55C7000:
אין זיהוי של כתוביות כערוץ בקובץ mkv.
קיימת תמיכה של 60Mbps תחת מעטפת mkv (ייתכן וקיימת תמיכה גבוהה יותר, אבל בכל זאת, הזמן קצר והשף כבר חותך את הבקר בארוחת הערב).
תרגום בעברית ב SRT נדמה שמוצג היטב, פונט קריא וברור, עם יכולות סנכרון של הכתוביות.
קצת קשה לראות תכני 2D מומרים ל 3D עם תרגום, השינוי פוקוס של העין קצת מעצבן. עוד יותר קשה לראות תכנים מומרים כאלו לאחר צפייה בתוכן 3D אמיתי.
אין תמיכה ב m2ts ולכן התוכן למבוגרים נשאר ללא שימוש על ה DOK.
עבורי המזרימדיה הקיים במסכים עדיין לא מספק, אך אני בהחלט רואה אחוז גבוה מהאוכלוסיה מוצאת במזרימדיה המובנה פתרון מצויין ללא צורך ברכישת מזרימדיה נלווה ייעודי.
ח"ח לסמליין ולחן הראל על ההסברים השוטפים והמקצועיים
מגוון המסכים שסמסונג מציגה לקראת הקיץ הקרוב ממש רחב עם ייצוג לכל הטכנולוגיות LCD, LED & Plasma ודגמים בכל הגדלים. נדמה שיש מסך לכל תקציב ושימוש. האינטגרציה של העברית באפליקציות המקוונות מושכת, נדמה שאפשר לבלות רק האפליקציות הללו ערבים שלמים. קליינט הסקייפ גם הרשים אותי. כבר היום אני מנהל את רוב שיחות הטלפון שלי דרך סקייפ ו Gtalk ואני בהחלט רואה אותי מבצע שיחות טלפון עם וידאו דרך המסך הראשי בסלון.
איכות התמונה שהכי הרשימה אותי הייתה ב C6500. אומנם נוגן תוכן הדגמה, אך התמונה בהחלט מפילה לסתות.
יצא לי לבחון מעט את יכולות המזרימדיה המובנות בדגם ה 55C7000:
אין זיהוי של כתוביות כערוץ בקובץ mkv.
קיימת תמיכה של 60Mbps תחת מעטפת mkv (ייתכן וקיימת תמיכה גבוהה יותר, אבל בכל זאת, הזמן קצר והשף כבר חותך את הבקר בארוחת הערב).
תרגום בעברית ב SRT נדמה שמוצג היטב, פונט קריא וברור, עם יכולות סנכרון של הכתוביות.
קצת קשה לראות תכני 2D מומרים ל 3D עם תרגום, השינוי פוקוס של העין קצת מעצבן. עוד יותר קשה לראות תכנים מומרים כאלו לאחר צפייה בתוכן 3D אמיתי.
אין תמיכה ב m2ts ולכן התוכן למבוגרים נשאר ללא שימוש על ה DOK.
עבורי המזרימדיה הקיים במסכים עדיין לא מספק, אך אני בהחלט רואה אחוז גבוה מהאוכלוסיה מוצאת במזרימדיה המובנה פתרון מצויין ללא צורך ברכישת מזרימדיה נלווה ייעודי.
ח"ח לסמליין ולחן הראל על ההסברים השוטפים והמקצועיים
- Rino
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5450
- שם מלא: Reem
אירוע מדהים עם מסכים מדהימים
כל הכבוד ותודה לכל המארגנים , היה אירוע מושקע מכל הבחינות
כל הכבוד ותודה לכל המארגנים , היה אירוע מושקע מכל הבחינות
- קרוקס44
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2073
תודה לסמליין, מנהלי האתר ובעיקר חן מסמליין שטרחו על הפקת אירוע השקה לתפארת
אין ספק שסמסונג מתעלה על עצמה מהשקה להשקה ורק נשאר לתהות איך תראה ההשקה בשנה הבאה

אין ספק שסמסונג מתעלה על עצמה מהשקה להשקה ורק נשאר לתהות איך תראה ההשקה בשנה הבאה
- דרור3
-
- חבר במועדון HT

- תגובות: 786
- שם מלא: דרור יונתן
- guyezra
-
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 35104
אירוע מצויין ואירוח מלכים.
תודה רבה לכל המארגנים ולחן הראל על ההרצאה המשכילה
תודה רבה לכל המארגנים ולחן הראל על ההרצאה המשכילה
- 9000es
-
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 13208
תודה רבה למיני ליין על הערב הנפלא . והאיכותי בכל התחומים .
תודה לחן הראל על ההרצאה המרשימה והאיכותית .
תודה למנהלי הפורום על ההזמנה לארוע .כן ירבו עוד ארועים מרשימים כאלה .
תודה לחן הראל על ההרצאה המרשימה והאיכותית .
תודה למנהלי הפורום על ההזמנה לארוע .כן ירבו עוד ארועים מרשימים כאלה .
אם במסכים מדובר........ אז הבחירה שלי היא "פלזמה"
- ride
-
- אחראי תחום מקרנים

- תגובות: 6607
- שם מלא: יניב דיין
ארוע מרשים, התלת מימד מרשים מאוד בתכנים יעודיים ומדהים בספורט, פחות מרשים בהמרה מ 2D ל 3D. הפלזמה עדיין עדיפה (וזה די ניכר בתלת מימד), אבל ה LED משלים פערים. המסכים בסדרות הגבוהות יפיפיים
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32985
אירוע מצויין ומושקע מאוד. החל מהארגון המופתי וכלה במתנות יפות ונדיבות למשתתפים, ואפילו דאגו לנו להחזר על החנייה, שהייתה נוחה ופשוטה במיוחד. נהניתי מאוד לראות את הדגמים החדשים של סמסונג, שסודרו והוצגו מאוד יפה בצורה של תערוכה, עם שילוט ברור של הדגמים השונים שהקל על ההתמצאות.
ההדגמה של מסכי ה-3D הייתה יפה מאוד והיה שפע זוגות משקפיים לנוחות המשתתפים. הייתי שמח לראות עוד כמה תכני 3D אמיתיים. בכל מסכי ה-3D הוצג רק הסרט המצוייר "מפלצות וחייזרים", והיה נחמד לראות גם תכנים מצולמים כמו באירוע של פנסוניק, דוגמת הסרטונים הקצרים של הגרנד קניון והכדורעף.
ממה שהספקתי לראות, ההמרה מ-2D ל-3D נחמדה אבל נראה שדווקא בשבילה (ודווקא כאשר יש מעט מאוד תכנים שהם Native 3D) צריך לחכות עוד דור או שניים לשיפור האלגוריתמים של ה-DSP היושב במסך (אולי רק עדכוני קושחה?). ההמרה הורידה קצת מחדות התמונה, ופה ושם שמתי לב שהיו פספוסים בחישוב "מפת העומק המשוערכת" של התמונה, דבר שגרם לכל מיני גבעות ועמקים מדומים במקומות לא נכונים.
אבל אין ספק שסמסונג כמו תמיד בדרך הנכונה, עם יחס עלות/תמורה מצויין ושפע דגמים חדשים לכל העדפה ותקציב.
תודה רבה לכל המארגנים!
ההדגמה של מסכי ה-3D הייתה יפה מאוד והיה שפע זוגות משקפיים לנוחות המשתתפים. הייתי שמח לראות עוד כמה תכני 3D אמיתיים. בכל מסכי ה-3D הוצג רק הסרט המצוייר "מפלצות וחייזרים", והיה נחמד לראות גם תכנים מצולמים כמו באירוע של פנסוניק, דוגמת הסרטונים הקצרים של הגרנד קניון והכדורעף.
ממה שהספקתי לראות, ההמרה מ-2D ל-3D נחמדה אבל נראה שדווקא בשבילה (ודווקא כאשר יש מעט מאוד תכנים שהם Native 3D) צריך לחכות עוד דור או שניים לשיפור האלגוריתמים של ה-DSP היושב במסך (אולי רק עדכוני קושחה?). ההמרה הורידה קצת מחדות התמונה, ופה ושם שמתי לב שהיו פספוסים בחישוב "מפת העומק המשוערכת" של התמונה, דבר שגרם לכל מיני גבעות ועמקים מדומים במקומות לא נכונים.
אבל אין ספק שסמסונג כמו תמיד בדרך הנכונה, עם יחס עלות/תמורה מצויין ושפע דגמים חדשים לכל העדפה ותקציב.
תודה רבה לכל המארגנים!
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
- nils3373
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4687
- שם מלא: ShmilMori
מסכים איתך לחלוטין.ride כתב:ארוע מרשים, התלת מימד מרשים מאוד בתכנים יעודיים ומדהים בספורט, פחות מרשים בהמרה מ 2D ל 3D. הפלזמה עדיין עדיפה (וזה די ניכר בתלת מימד), אבל ה LED משלים פערים. המסכים בסדרות הגבוהות יפיפיים...
דבר ראשון שעשיתי כשנכנסתי לאזור התצוגה היה לצפות במסכי ה-3D אחד אחרי השני ללא כל ידע מוקדם על סוג הטכנולוגיה של המסך שניצב מולי.
לאחר שעברתי על כל המסכים היה מאוד ברור שהמרשים ביותר מכל הבחינות היה הגדול ביותר בחדר - פלאזמת ה-63C7000. תדר הרפרוש הוא גורם מאוד עיקרי וחשוב בהצגת תכני 3D - בפלאזמה התכנים הוצגו בצורה החלקה ביותר כאשר ה-55C7000 (מסך LED) סיפק את הביצועים הפחות טובים מהשלושה: פלאזמה C7000 בגודל 63 אינץ', מסך LED בגודל 55 אינץ' C8000 וה-C7000 (גם כן LED).