איטיות לא מוסברת ב בזק בינלאומי

פורום רשתות, IT ומחשוב כללי - רשתות, ראוטרים, מחשבים ניידים, אביזרים וכו'.
dima_vy
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5920
נתן תודות: 143 פעמים
קיבל תודות: 299 פעמים

שליחה #121 

liranmishani כתב:
dima_vy כתב:לדעתי אתה מתבלבל בין רצוי למצוי. אני אתמול פתחתי את ההסכם התקשרות, ובדקתי שוב, מה כתוב בו. וזה שאנחנו (כי אני גם) משלמים פי כמה כדי לקבל מהירות מקסימלית גדולה יותר - זה עניין שיווקי נטו. זה נכון שאני רוצה לקבל כל הזמן קצב של 10 מס"ש שאני חושב שאני משלם עליו. אבל זה בדיוק ההבעיה שבהסכם של ספק אף אחד לא מתחייב לתת 10 מס"ש. ולכן אני אומר שאין מה לבוא לספק בטענות.

דבר נוסף - מעניין אותי מה מכרו לך באמת, לפי ההסכם שלך עם ספק? אם לא אכפת לך לשתף אותנו בסעיפים הרלוונטים בחוזה שלך מול ספק.
...
אני לא מבין אותך. באמת שלא..
ההסכם שלך ושלי כנראה זהה (אולי למעט מהירות ומחיר) אז אין צורך לעבור עליו אם עברת עליו אתמול.... :roll:
אני מודע היטב להסכמים, גם אני קורא אותם... זה לא משנה את העובדה שהם צריכים לעשות את המקסימום כדי לתת לך שירות מצויין. כפי ש mulder אמר, יש הבדל בין לא להצליח לתת תמיד את המהירות המקסימלית (שאם עדיין לא הבנת, אני לא מצפה לקבל אותה 24 שעות ביממה, אני מודע לטכנולוגיה לעומסים ולחוזה), ובין לבצע הגבלה יזומה (שגם אני וגם אתה וגם חברים שעבדו בעבר בספקיות שונות יודעים שזה קורה)
אגב, יאמר לזכותם של בזק בינלאומי, שחברים שעבדו שם בעבר, כולם אמרו שלמיטב ידיעתם אין חסימה או הגבלה כלשהיא, ותמיד היא שבחים על החברה.
אבל בפועל, לאחרונה המצב נראה אחרת. הבדיקות, שעות העומסים ושינוי הקצבים ובעיקר המהירות הנמוכה שאינה משתנה מדאיגים אותי. גם בעומס אמור להיות שינויים במהירות. משום מה קצב של 100KB נשאר קבוע ולא משתנה לרעה או לטובה במשך שעות שלמות עושה לי תחושה לא נעימה, ופתאום משעה מסויימת עולה ברגע למהירות קבועה אחרת!
לא מבין למה אתה מגן עליהן, יש לך אותו אינטרס כמו לכולנו לקבל שירות מצויין. אולי אתה רגיל שבארץ דופקים אותך, אז אתה כבר מקבל את זה בהבנה ובהסכמה. (n) אתה יודע, זה לא צריך להיות ככה..
אגב, נכון לעכשיו, המהירות מקסימלית.
...

אני לא מגן על ספקי אינטרנט, אני מנסה להסביר שחבל להתעצבן ולצרוח על תומכים, על זה שהחברה (הספק) החליטה בערב מסויים לווסת את העומס. כי אנשים מתעצבנים על דברים שבכל מקרה לא יבואו על פיתרונם בתוך דקות בודדות. הספקים כרגע מעוניינים שהלקוחות יהיו מרוצים ויורידו במהירות המקסימלית, כי הלקוח בד"כ חושב שמכרו לו את המהירות המקסימלית.
אני יודע דווקא שלא דופקים אותי במקרה הספציפי הזה, כי אני יודע בדיוק על מה אני משלם. אם הייתי רוצה קצב מובטח - הייתי רוכש קו מובטח, ואם בו לא הייתי מקבל מהירות שהזמנתי באופן קבוע זה כבר סיפור אחר לגמרה.
ויותר מזה, אני שמח לקבל את השירות כמו שהוא, ושלא נגיע למצב כמו שהשירות מסופק בחו"ל. הכל מתגלה בהשוואה, כך שבאמת אני שמח לקבל לרוב את המהירות שהזמנתי, ואם יומיים במהלך החודש המהירות יותר נמוכה, אז לא נורא, חבל על העצבים.

liranmishani
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 653
נתן תודות: 40 פעמים
קיבל תודות: 20 פעמים

שליחה #122 

(Y)
אני מסכים איתך שאין מה להתעצבן ולצרוח על התומכים. בכלל, זו התנהגות מגעילה ומבישה לצעוק על תומכים ונותני שירות טלפוני, על אחת כמה וכמה כי הם באמת לא אשמים בשום דבר.

ואתה יודע מה, מהניסיון רב השנים שיש לי עם בזק בינלאומי, אני באמת מאוד מרוצה מהם. לעיתים, לעומת זאת, יש באמת ירידה דרסטית באיכות השירות (רוחב הפס). אבל כפי שציינתי קודם, וגם אתה חושב ככה, אין 100% כל הזמן וזה בסדר.
כל עוד זה מרגיש שזה בא מעומס ולא מהחלטה מלמעלה, אז אני מבין. בוא נקווה שהשירות, שחזר עכשיו לתפוקה מלאה, ישאר איכותי.
לירן

קרמריקה
סמל אישי של משתמש
אחראי תחום קפה
אחראי תחום קפה
תגובות: 4098
נתן תודות: 92 פעמים
קיבל תודות: 285 פעמים

שליחה #123 

בזק בינלאומי היו איתי בסדר ואני הייתי מרוצה מהם כל עוד היה לי חיבור 1.5 מגה-ביט וחיבור ישיר. עברתי ל-7 מגה-ביט ואז הצרות התחילו. היו לי בעיות עם הראוטר (בדיעבד הסתבר שזה הראוטר, כשזה התחיל חשבנו שזה אצל בזק בינלאומי), ואז מי שהיה בבית (לצערי לא אני) התקשר אליהם. במסגרת הבדיקה הם ניסו לעבור לחיבור מחייגן לראות אם זה יעבוד. גם זה לא עבד, והחלפנו ראוטר. התחברתי ומייד הרגשתי שהמהירות לא היתה כמו עם החיבור הישיר, התקשרתי וביקשתי שיחזירו את החיבור הישיר כי נאמר לנו מפורשות שזה לצורך הבדיקה. הם לא הסכימו בשום אופן בטענה שגם כך הם התכוונו להתקשר ולהעביר אותנו לחייגן. לא עזר שום דבר, לא הסכימו להחזיר את החיבור הישיר. המהירות היתה ממש על הפנים. אתרים עלו במהירות נמוכה יותר מאשר בתקופת ה1.5 מגה. SPEEDTEST לא עבר את ה6 מגה-ביט ובדר"כ היה הרבה פחות מזה. לאחר 3 ימים של שיחות עם טכנאים, הם הגיעו למסקנה שאין מה לעשות וככה זה יהיה. אמרתי תודה רבה וביטלתי את המעבר ל7 מגה-ביט. נותרו לי עוד כמה חודשים לשלם עבור ה-1.5 ומבחינתי זה לא מעניין, התחברתי ל-CCC לחבילת 7 מגה, אמנם עם חייגן, אבל המהירות הרבה יותר טובה וללא התחייבות. אה, ומה שמצחיק הוא שבב"ל ניצלו את העובדה שאני בהתחייבות אליהם ותקעו לי מחיר מופרך ל7 מגה, כך שיוצא עכשיו שאני משלם לבב"ל עבור ה-1.5 ול-CCC עבור ה-7 ועדין יוצא לשלם פחות ממה שהייתי אמור לשלם לבב"ל על ה-7 מגה בלבד.

צר לי, זה לא שירות.....

mulder
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 7662
נתן תודות: 489 פעמים
קיבל תודות: 888 פעמים

שליחה #124 

liranmishani כתב:(Y)
אני מסכים איתך שאין מה להתעצבן ולצרוח על התומכים. בכלל, זו התנהגות מגעילה ומבישה לצעוק על תומכים ונותני שירות טלפוני, על אחת כמה וכמה כי הם באמת לא אשמים בשום דבר.

ואתה יודע מה, מהניסיון רב השנים שיש לי עם בזק בינלאומי, אני באמת מאוד מרוצה מהם. לעיתים, לעומת זאת, יש באמת ירידה דרסטית באיכות השירות (רוחב הפס). אבל כפי שציינתי קודם, וגם אתה חושב ככה, אין 100% כל הזמן וזה בסדר.
כל עוד זה מרגיש שזה בא מעומס ולא מהחלטה מלמעלה, אז אני מבין. בוא נקווה שהשירות, שחזר עכשיו לתפוקה מלאה, ישאר איכותי.
...
אני מסכים, הנציגים לא אשמים שהבוסים שלהם דפוקים, אבל בצעקות אני לא מתכוון חלילה לקללות או אלימות מילולית. אני תמיד הכי מנומס וסבלני גם לנוכח בעיות מעצבנות. אני מתכוון לטון תקיף שמגיע אחרי יותר מדיי שיחות, ואחרי שאתה מבין שמורחים אותך בסיפורים ותירוצים במקום לתקן לך את הבעיה. אני הבן אדם האחרון שיש לו איזה הנאה מלריב עם מישהו, אני מבטיח לך.

ולכל מי שעדיין לא הבין, אני מציין שוב שלא מדובר בבעיה רגעית ומתקבלת על הדעת של עומס, אלא בשבוע שלם שבו שמתי לב למגמה מכוונת של איטיות בכל מיני טורנטים פרטיים.

dima_vy
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5920
נתן תודות: 143 פעמים
קיבל תודות: 299 פעמים

שליחה #125 

liranmishani כתב:(Y)

...
אני שמח שהבנת את הכוונה שלי:)

הרי כך או אחרת, סרט ששמתי להורדה אתמול ירד היום בבוקר (ולא, זה לא סרט של 4GB:))
אז זה ממש לא משנה האם ההורדה שלו הייתה מסתיימת ב-8 בבוקר או 4 בבוקר, או ב-11 בבוקר. נכון שהייתי מאוד מתבאס אם הורדה הייתה לוקחת 3 ימים, אבל בטח יבוא היום ואני אתבאס מהמתנה של 4 שעות גם:)

gil900
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1151
נתן תודות: 15 פעמים
קיבל תודות: 19 פעמים

שליחה #126 

זה לא הכי קשור לפה אבל בכל זאת מי שסובל מבעיית איטיות מ MS בגלל הספקית שיגיד
אם אני אראה שיש הרבה כאלה אז אני אולי אפרסם את הפתרון המלא שגורם להורדה במהירות מקסימלית ומובטחת ב 95% מהמקרים למרות ההגבלה של הספק

זה ממש נקרא לנצח את ההגבלה
נערך לאחרונה על ידי gil900 ב 14/07/2010 16:30, נערך פעם 1 בסך הכל.

ViruzZ
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 790
נתן תודות: 35 פעמים
קיבל תודות: 25 פעמים

שליחה #127 

gil900 כתב:זה לא הכי קשור לפה אבל בכל זאת מי שסובל מבעיית איטיות מ MS בגלל הספקית שיגיד
אם אני אראה שיש הרבה כאלה אז אני אולי אפרסם את הפתרון המלא שגורם להורדה במהירות מקסימלית ומובטחת ב 95% מהמקרים למרות ההגבלה של הספק
...
MS?

gil900
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1151
נתן תודות: 15 פעמים
קיבל תודות: 19 פעמים

שליחה #128 

megashares.com

mulder
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה #129 

טוב, מה אמרתי קודם? זה היה צפוי. אם לפני כמה שעות המהירות היתה טובה, עכשיו שוב אני לא מצליח לגרד את ה 200KB עם 014 ואם זה קצת עובר וחלילה אני נהנה כמה שניות מ 300KB זה ישר יורד חזרה. שלא לדבר על שיחת נציג בכיר שאני מחכה כבר מאתמול ועוד לא חזרו אליי. שוב ממתין כבר 20 דקות במענה הדפוק שלהם ובא לי כבר למות מהשיר המדכא הזה שלהם. אני צריך לעשות טבלת יאוש עד היום שאני אפטר מהחברה המקולקלת הזאת.

mulder
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה #130 

עדכון: זמן מצטבר של קרוב לשעה במוקד התמיכה - אין מענה. מי מספר 1 ?

liranmishani
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #131 

mulder כמוך כמוני.
גם אצלי שוב אותה בעיה. לפחות אפשר לראות שזה משהו קולקטיבי, לא שזה מנחם..
אנחנו גם גרים באזורים שונים, כך שזה נראה כמשהו מערכתי...
במקומך לא הייתי ממתין לתמיכה... אבל אם בכל זאת אתה לא מתייאש מהשיר שלהם, עדכן אותנו מה אמרו לך....
לירן

mulder
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה #132 

liranmishani כתב:mulder כמוך כמוני.
גם אצלי שוב אותה בעיה. לפחות אפשר לראות שזה משהו קולקטיבי, לא שזה מנחם..
אנחנו גם גרים באזורים שונים, כך שזה נראה כמשהו מערכתי...
במקומך לא הייתי ממתין לתמיכה... אבל אם בכל זאת אתה לא מתייאש מהשיר שלהם, עדכן אותנו מה אמרו לך....
...
התייאשתי, אבל אתה מוזמן לנסות :)

eranamir
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 23
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

היום דיברתי עם בזק בינלאומי עידכון

שליחה #133 

היום דיברתי איתם והם אמרו לי שיש תקלה עם שרתי ראפיד שר ובזק בינלאומי
אני לא מאמין להם זה עבודה בעיניים לגרום לאנשים לקנות חשבון גיימר
נמעס כבר שהם מגבילים
הפתרון להתנתק מהם.

nokobik
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2886
נתן תודות: 76 פעמים
קיבל תודות: 121 פעמים

שליחה #134 

כשאתם מדברים על מהירות נמוכה, על איזה מקור הורדה אתם מדברים?
טורנטים? HTTP? ראפיד? קאזה :P?

mulder
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה #135 

nokobik כתב:כשאתם מדברים על מהירות נמוכה, על איזה מקור הורדה אתם מדברים?
...
קאזה? הדבר הזה עוד קיים?

אני אישית מדבר על טורנטים פרטיים.

liranmishani
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #136 

mulder כתב:
...
קאזה? הדבר הזה עוד קיים?

...
כנ"ל.
לירן

nokobik
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2886
נתן תודות: 76 פעמים
קיבל תודות: 121 פעמים

שליחה #137 

mulder כתב:
...
קאזה? הדבר הזה עוד קיים?

...
כמובן שקאזה היה בצחוק.
ומה המצב בהורדות מ-HTTP?
ההתחייבות שלי על ה-1.5M נגמרת בתחילת החודש הבא, ואני תוהה אם שווה לי להשאר גם אם יציעו לי מחיר מאוד אטרקטיבי מכיוון ש-CCC די יקרים ביחס למה שכנראה אפשר לקבל.

mulder
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה #138 

nokobik כתב:
mulder כתב:
...
קאזה? הדבר הזה עוד קיים?

...
כמובן שקאזה היה בצחוק.
ומה המצב בהורדות מ-HTTP?
ההתחייבות שלי על ה-1.5M נגמרת בתחילת החודש הבא, ואני תוהה אם שווה לי להשאר גם אם יציעו לי מחיר מאוד אטרקטיבי מכיוון ש-CCC די יקרים ביחס למה שכנראה אפשר לקבל.
...
הבדיקות מהירות HTTP שהם עושים באתר שלהם תמיד יצאו טוב אם אין לך בעיית תשתית, אם לזה התכוונת.
אם אתה סתם צריך לגלישה רגילה כל חברה מספיק טובה לדעתי. אם אתה רוצה להורדות, אני מפנה אותך לכותרת של השרשור, שאגב אפשר להחליף בה את המילה "לא" ב "מאוד" .

Chris_Barnes
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 224
נתן תודות: 26 פעמים
קיבל תודות: 14 פעמים

שליחה #139 

יצא לי להוריד קצת לאחרונה מ- MS (אין לי פרימיום) והמהירות הייתה להפתעתי דיי טובה- יציבה על בערך 1.1 מגה לשניה (יש לי חיבור של 10M בבזק + 014). להפתעתי לאחרונה אני מצליח לקבל מהירות כזו גם במגה אפלואוד, אבל יש לי בעיה אחרת שההורדות לעתים נפסקות באמצע כאילו סיימתי להוריד את הקובץ ואז אני צריך שוב להתחיל להוריד את הקובץ מההתחלה.
מראפידשייר אני מוריד על מהירות של בין 100 ל- 250 קיי על כל הורדה בודדת (יש לי פרימיום) וזה דיי מאכזב אותי שבתור משתמש מזדמן בשרתים אחרים אני מקבל מהירות טובה ומהם אני צריך להוריד מספר קבצים במקביל בשביל לנצל את מרבית רוחב הפס שלי.

eytan99
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 489
שם מלא: eytan99
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #140 

המצב בארץ פשוט מחריד. משלמים הון על מהירויות מצחיקות שלא מדגדגות את שאר העולם.
אני כרגע בבולגריה מדינה שהתשתיות בה גרועות בלשון המעטה. כבישים שסללו אותם בתרפפו כבלי חשמל טלפון ומה לא רצים על העצים. הכל די רקוב פה. אבל מה? האינטרנט פשוט טס ורק להמחיש לכם אני כרגע במלון ויש לי 100 מגה בחינם בחדר !
http://www.screentoaster.com/watch/stUE ... n_bulgaria
שאלתי את המקומיים כמה עולה להם האינטרנט ולפי מה שהבנתי על משהו כמו 20 מגה יוצא הכל כולל הכל 12-13 יורו.
:cry: עד מתי נמשיך לסבול את ההתעללות הזו ???

שלח תגובה

חזור אל “רשתות, אינטרנט ו- Fiber”