העיקר שלא יילך לברצלונה..שח_מט כתב:עזבו הכל, הכי חשוב ססק נשאר בארסנל
http://sports.walla.co.il/?w=/316/1718951
אגב הויכוח שלכם, ראיתי כמעט 40 דקות של מכבי בחמישי ללא הגול... והתרשמתי משני דברים -
יצחקי שהוא אחלה שחקן ומכבי שיש לה פוטנציאל רציני לאיים על הפועל השנה בארץ...
Osehrov כתב:
אני לא מחייב אף אחד להיות סביב הקבוצה.אין לך מושג כמה אתה טועה. יצא לי להכיר לא מעט אוהדי כדורגל וחלקם היו גם שרוטים לא קטנים. אפילו אני בעוונותי הייתי אוהד שרוף קשה של כמה קבוצות בעבר (שיקאגו בולס, לאנס בימים הטובים וכו). המקרה של גילי הוא חריג בכל קנה מידה. אצלו זה לא שריטה אלא פציעה אנושה!! זה לא רק שהחיים שלו סובבים סביב קבוצת האדומים אלא הוא מחויב לכך שכל הסובבים אותו צריכים להיות סביב אותה הקבוצה....בזמנו אחת היציאות הטובות שלו (לא היו לו הרבה ) הייתה שהוא לא צפה באיזה הילוך חוזר של איזה משחק גדול של הקבוצה שלו מהחשש שבהילוך החוזר הכדור פתאום לא ייכנס לתוך השער.....ומשה, נשבע לך שאני חושב שלמרות שהמשפט נראה לנו מגניב ובדיחתי הוא באמת מאמין בזה!!...
אני רק מעלה נקודות, כמעט כולן אובייקטיביות, מדוע זה המועדון הכי טוב בארץ היום.
כש- yarino אומר שמכבי ת"א זה המועדון הכי מפואר, על מה הוא מסתמך בדיוק?
אני כבר לא מדבר על תארים שכבר כמעט לא קיימים שם- זה לא הכל בחיים, אבל על קהל מפולג שרב עם עצמו, הנהלה שמתנהלת ע"י הרחוב (הרי כבר מזמן היה צריך להעיף את אבי נמני, אבל מפחדים כי רוצים אותו בתור חוצץ ובתור אחד שיגן על ההנהלה בזמני משבר), ושחקנים מוכשרים שמשך שנים מגיעים לקרית שלום, וגומרים שם הקרייירה, אבל פורחים במקומות אחרים..
קח את יצחקי למשל, הרי הוא היה "מת" להגיע להפועל. הבעיה היתה שקורנפיין (עוד אחד שמנוהל ע"י הרחוב) פשוט לא היה מוכן להתמודד עם הבבונים מה-לה פמילייה, והבריז להפועל ברגע האחרון.
לגבי ההילוכים החוזרים, זה לא נאמר על משחק ספציפי, זה קורה לי בכל משחק קריטי.
אני עד היום יושב לראות את המשחק בטדי, ו"נלחץ" שמא שמעון גרשון חוסם את הבעיטה של זהבי עם הגליץ שלו..
אולי המשפט בדיחתי, אבל הוא נכון.
ככה זה כשאתה אוהד הפועל.
גם כשיש לך את זה ביד, אתה עדיין "לא שם"..