עדכון מערכת ה- Infotainment במאזדה
- doronkdoron
-
- חבר פעיל

- תגובות: 64
- נתן תודות: 14 פעמים
- קיבל תודות: 1 פעם
שלום!
יש לי CX5 2019 עם גרסה EU 70.00.100. לא ביצעתי שום עדכון.
Android auto עובד לי עם ה Oneplus 9 pro, אבל הבעיה היא שקשה לו מאוד להתחבר ב USB. בכל פעם שאני מתחבר פשוט לוקח המון זמן עד שה Android auto עולה. נראה שהוא מנסה לעלות וקורסת מנסה וקורס במשך כמה דקות.
אציין שחיברתי את הטלפון לניסאן קשקאי בחו"ל וה Android auto עלה ברגע (50 פעמים אולי, ללא בעיה).
אני חייב לעשות משהו כדי לשפר את החוויה, מה אתם ממליצים?
האם יש אפשרות להתקין גרסת android auto headunit חדשה יותר שאולי תעזור לחיבור? של מאזדה (74) או של AIO tweaks?
הבנתי שמאזדה הסירו את העדכונים מהאינטרנט ולא ראיתי גם אפשרות לראות מה הם תיקנו מגרסה 70 ל 74.
תודה!
יש לי CX5 2019 עם גרסה EU 70.00.100. לא ביצעתי שום עדכון.
Android auto עובד לי עם ה Oneplus 9 pro, אבל הבעיה היא שקשה לו מאוד להתחבר ב USB. בכל פעם שאני מתחבר פשוט לוקח המון זמן עד שה Android auto עולה. נראה שהוא מנסה לעלות וקורסת מנסה וקורס במשך כמה דקות.
אציין שחיברתי את הטלפון לניסאן קשקאי בחו"ל וה Android auto עלה ברגע (50 פעמים אולי, ללא בעיה).
אני חייב לעשות משהו כדי לשפר את החוויה, מה אתם ממליצים?
האם יש אפשרות להתקין גרסת android auto headunit חדשה יותר שאולי תעזור לחיבור? של מאזדה (74) או של AIO tweaks?
הבנתי שמאזדה הסירו את העדכונים מהאינטרנט ולא ראיתי גם אפשרות לראות מה הם תיקנו מגרסה 70 ל 74.
תודה!
היי
לעוד מישהו יש את הבעיה ש-waze מגיב ממש לאט ב-aa? זה התחיל לי בערך לפי חודשיים ומאז לא הסתדר. ניסיתי למחוק ולהתקין מחדש את ה-waze ואת ה-aa, אבל זה לא עזר. בחיפוש קצר באינטרנט נראה שזה קורה להרבה רכבי מאזדה.
פרטים:
מאזדה2
aa מקורי של מאזדה
גלקסי s22
לעוד מישהו יש את הבעיה ש-waze מגיב ממש לאט ב-aa? זה התחיל לי בערך לפי חודשיים ומאז לא הסתדר. ניסיתי למחוק ולהתקין מחדש את ה-waze ואת ה-aa, אבל זה לא עזר. בחיפוש קצר באינטרנט נראה שזה קורה להרבה רכבי מאזדה.
פרטים:
מאזדה2
aa מקורי של מאזדה
גלקסי s22
הבעיה נתפרה בגרסה 10.5.633819/09/2023 16:00Arie10 כתב: כן, היה כנראה איזה עדכון לפני כחודש אולי יותר ומאז זה זוחל במיוחד בהתחלה.
אצלי על CX30 וגלקסי S21+
אגב חזרתי עכשיו מחו"ל והשכרתי CX60 מדגם הכי מפואר (כנראה) והיתה בדיוק את אותה הבעיה.
הרכב, אגב, מדהים !!!...
- SONY+
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 11
- שם מלא: אשר
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
שלום התחדשתי במאזדה 3 2019 מנוע 1500
לאחר בדיקה הבנתי שאין אנדורויד אוטו שזה בושה למאזדה בשנתון כזה שאין תמיכה.
איפה אני משיג את הגרסה העדכנית ביותר שמתאימה לדגם שלי בדיוק?
האם זה עלול להרוס את המצלמה של הרוורס?
תודה לעוזרים

לאחר בדיקה הבנתי שאין אנדורויד אוטו שזה בושה למאזדה בשנתון כזה שאין תמיכה.
איפה אני משיג את הגרסה העדכנית ביותר שמתאימה לדגם שלי בדיוק?
האם זה עלול להרוס את המצלמה של הרוורס?
תודה לעוזרים

- dr0r
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2182
- שם מלא: דרור
- נתן תודות: 86 פעמים
- קיבל תודות: 361 פעמים
התמיכה הרשמית נוספה בגירסה 70, אבל כאמור דורשת החלפה של ה-Aux. יש את mazdatweaks.com, שמאפשר תמיכה בלי החלפה בגירסאות 55-59. הגירסה של mazdatweaks פחות יציבה, אבל מאפשרת למסך המגע לעבוד.
- SONY+
- חבר שרק התחיל

תודה חבר ודבר אחרון אני רוצה להזמין הרכיב הזה ורשום שזה תומך רק עד מאזדה 3 2018 שלי 2019 זה לא יעבוד על השנתון שלי?
https://a.aliexpress.com/_omtTsqK
והאם יש אחד כזה שיהיה בואו כבר רכיב אל חוטי וחוטי שלאחר ההתקנה יהיה אפשרות לחיבור אל חוטי בלי carlinkit כמוצר נוסף?
https://a.aliexpress.com/_onYoFLg
https://a.aliexpress.com/_omtTsqK
והאם יש אחד כזה שיהיה בואו כבר רכיב אל חוטי וחוטי שלאחר ההתקנה יהיה אפשרות לחיבור אל חוטי בלי carlinkit כמוצר נוסף?
https://a.aliexpress.com/_onYoFLg
- dr0r
-
- חבר ותיק

זה אותו רכיב גם למכונית שלך. האם החיקוי של יצרן עלום מ-AliExpress יעבוד? ממש אי אפשר לדעת. לפני 6 שנים קניתי את המקורי בארה״ב ב-$150, ויכול להיות שהיום אפשר להשיג את זה יותר בזול. אבל:
1. זה לא כולל את עבודת ההתקנה, שדורשת פירוק של הדשבורד, וצריך לדעת מה עושים, כדי לא לעשות נזק.
2. לפני החלפת ה-Aux חייבים לעדכן את ה-firmware לגירסה 70 ומעלה, וכיום קשה להשיג אותו.
אני ממליץ לא לעשות את זה לבד. או שתלך למוסך, או שתתקין את AIO מ-mazdatweaks.com.
1. זה לא כולל את עבודת ההתקנה, שדורשת פירוק של הדשבורד, וצריך לדעת מה עושים, כדי לא לעשות נזק.
2. לפני החלפת ה-Aux חייבים לעדכן את ה-firmware לגירסה 70 ומעלה, וכיום קשה להשיג אותו.
אני ממליץ לא לעשות את זה לבד. או שתלך למוסך, או שתתקין את AIO מ-mazdatweaks.com.
- SONY+
- חבר שרק התחיל

רכב מאזדה 3 2019 מניע 1500.
יש לי שאלה לא קשורה לנושא אבל אשמח לדעת האם יש אפשרות לנעילה אוטומטית שאני יוצא מהרכב כאשר הרכב מכובה כמובן?
יש לי שאלה לא קשורה לנושא אבל אשמח לדעת האם יש אפשרות לנעילה אוטומטית שאני יוצא מהרכב כאשר הרכב מכובה כמובן?
נערך לאחרונה על ידי SONY+ ב 26/03/2024 21:25, נערך פעם 1 בסך הכל.
- SONY+
- חבר שרק התחיל

התקנתי הכל גם את החלק וגם גרסה אבל שאני נוהג עם wase או גוגל מפות שהעוזרת מדבר לדוגמא "פנה שמאל או ימינה" אני שומע את זה רק ברמקול אחד זה שלידי וחלש מאוד איך מסדרים את זה בכל שאר הדברים הכל עובד מעולה ושומעים טוב מאוד רק באפלקציות הניווט זה שומעים מונו ובצד של הנהג ולא בכל הרמקולים למה?
מישהו יכול לעזור לי בבקשה?
מישהו יכול לעזור לי בבקשה?
- dr0r
-
- חבר ותיק

זה מכוון. ל-CMU יש ערוץ סאונד לניווט, שמושמע רק בצד הנהג, תוך החלשה (ולא כיבוי מלא) של המדיה ברקע. המחשבה היא שאין סיבה שהוראות הניווט יעניינו את שאר הנוסעים ברכב. זה תקף גם אם משתמשים בניווט המובנה.
יש לערוץ הזה הגדרת עוצמה נפרדת מזו של המוסיקה. אתה יכול לשלוט בה ע״י סיבוב הגלגלת של עוצמת הקול בזמן שהיא מדברת, או להיכנס להגדרות המערכת (מחוץ ל-Android Auto).
יש לערוץ הזה הגדרת עוצמה נפרדת מזו של המוסיקה. אתה יכול לשלוט בה ע״י סיבוב הגלגלת של עוצמת הקול בזמן שהיא מדברת, או להיכנס להגדרות המערכת (מחוץ ל-Android Auto).
- SONY+
- חבר שרק התחיל

אני ממש מודה לך חבר על התשובה הצלולה והברורה.
שאלה נוספת כאשר אני לוחץ על לחצני השיחה לענות או לנתק זה לא מעביר אותי לחייגן כמו בממשק המקורי של מאזדה ניתן לענות לשיחה ולנתק אבל לעבור לחייגן לא ניתן האם אפשר לסדר את זה שיהיה כמו בממשק של מאזדה שאני לא יתעסק יותר מידי בגוסטיק כדי להגיע לחייגן?
שאלה נוספת כאשר אני לוחץ על לחצני השיחה לענות או לנתק זה לא מעביר אותי לחייגן כמו בממשק המקורי של מאזדה ניתן לענות לשיחה ולנתק אבל לעבור לחייגן לא ניתן האם אפשר לסדר את זה שיהיה כמו בממשק של מאזדה שאני לא יתעסק יותר מידי בגוסטיק כדי להגיע לחייגן?
- dr0r
-
- חבר ותיק

לא. מאזדה לא מימשו את ה-API עבור כל הכפתורים כמו שצריך.31/03/2024 0:23SONY+ כתב: אני ממש מודה לך חבר על התשובה הצלולה והברורה.
שאלה נוספת כאשר אני לוחץ על לחצני השיחה לענות או לנתק זה לא מעביר אותי לחייגן כמו בממשק המקורי של מאזדה ניתן לענות לשיחה ולנתק אבל לעבור לחייגן לא ניתן האם אפשר לסדר את זה שיהיה כמו בממשק של מאזדה שאני לא יתעסק יותר מידי בגוסטיק כדי להגיע לחייגן?...