Addons ישראלים, כתוביות,ערוצים ישראלים, סדרות, סרטים-תוספי חובה לXBMC!
- dan_r
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 137
אולי מישהו יידע כאן.... הגרסה האחרונה של התוסף סדרות עובדת היטב עם XBMC 13 אבל לא עם Frodo 12.3.
איפה אפשר למצוא גרסה מוקדמת יותר של התוסף שתעבוד עם 12.3?
תודה רבה.
איפה אפשר למצוא גרסה מוקדמת יותר של התוסף שתעבוד עם 12.3?
תודה רבה.
- andypok
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 200
למי שהסתבך עם הרשימה שהעלתי:
1 לשמור בתקיה במחשב
2 ללכת להגדרות-הרחבות-הרחבות פעילות-לבחור את IPTVSIMPLE להיכנס להגדרות שלה
3 במסך שנפתח לבחור אופציה ראשונה רשימה מקומית ובשורה השניה להכניס את מיקום הרשימה ששמרת בסעיף 1
4 לכבות XBMC ולהדליק מחדש
מקווה שהייתי מובן
1 לשמור בתקיה במחשב
2 ללכת להגדרות-הרחבות-הרחבות פעילות-לבחור את IPTVSIMPLE להיכנס להגדרות שלה
3 במסך שנפתח לבחור אופציה ראשונה רשימה מקומית ובשורה השניה להכניס את מיקום הרשימה ששמרת בסעיף 1
4 לכבות XBMC ולהדליק מחדש
מקווה שהייתי מובן
- shay1088
-
- חבר פעיל

- תגובות: 80
- שם מלא: שי
עשיתי מה שאמרת באמת הוסיף לי ערוצים אבל כמעט כלום לא עובד? והוא מחק לי תערוצים הקודמים אצלך הכל עובד טוב
תודה מראש
תודה מראש
-
tomer1749
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1310
- andypok
-
- חבר פעיל מאוד

הערוצים הקודמים שלך לא נמחקו צריך פשוט להחליף לרשימה הקודמת שלך.
כמו שכבר כתבתי קודם רוב הערוצים עובדים אבל אין לי זמן לבדוק אחד אחד ואני לא מתחזק בקביעות הערוצי ספורט של סקי וערוצי הטבע עובדים.
NAT GEO WILD ֹHD עובד עם DOLBY 5.1 ואפילו מתורגם, NAT GEO HD עובד וכל ערוצי דיסקברי עובדים
כמו שכבר כתבתי קודם רוב הערוצים עובדים אבל אין לי זמן לבדוק אחד אחד ואני לא מתחזק בקביעות הערוצי ספורט של סקי וערוצי הטבע עובדים.
NAT GEO WILD ֹHD עובד עם DOLBY 5.1 ואפילו מתורגם, NAT GEO HD עובד וכל ערוצי דיסקברי עובדים
- shay1088
-
- חבר פעיל

- תגובות: 80
- שם מלא: שי
ספורט 5 ספורט 1 ספורט 2 5 פלוס ודברים כאלה יש ? ערוצי ספורט?
- davdav6
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 4
היי אנדי,andypok כתב:הערוצים הקודמים שלך לא נמחקו צריך פשוט להחליף לרשימה הקודמת שלך.
NAT GEO WILD ֹHD עובד עם DOLBY 5.1 ואפילו מתורגם, NAT GEO HD עובד וכל ערוצי דיסקברי עובדים...
התקנתי את הרשימה שלך וזה עובד מצויין,
אשמח לדעת מהיכן אתה מתעדכן במקורות וכיצד אתה יוצר את הליניקים כך במידה וNAT GEO HD ישתנה אוכל לעדכן,
תודה מראש על העזרה
- שחו
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1354
·הייandypok כתב:הערוצים הקודמים שלך לא נמחקו צריך פשוט להחליף לרשימה הקודמת שלך.
NAT GEO WILD ֹHD עובד עם DOLBY 5.1 ואפילו מתורגם, NAT GEO HD עובד וכל ערוצי דיסקברי עובדים...
באיזו רשימה יש את ערוצי ספורט של סקי וערוצי הטבע ?
ברשימה של xbmcil ?
שחר
- avigdork
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1460
ניתן להשתמש ברשימה שלך דרך התוסף שכתבתי PlaylistLoader על ידי הוספת הרשימה שלך מהכתובת*:andypok כתב:הערוצים הקודמים שלך לא נמחקו צריך פשוט להחליף לרשימה הקודמת שלך.
https://drive.google.com/uc?export=down ... XlYRkNjM2c
*ערכתי את הכתובת שפירסמת כדי שהלינק יהפוך להורדה ישירה.
במצב הזה תוכל לעדכן את הרשימה שלך בשרת וזה יתעדכן אוטומטית בתוסף.
אתה גם יכול להשתמש בכתובת הזאת ב-iptvsimple..
- andypok
-
- חבר פעיל מאוד

אני שמח שהערוצים עובדים לכם. המקורות מעודכנים מכל מיני מקורות. SKY SPORT לא עובד כרגע.
הרשימה כרגע לא מתוחזקת בקביעות.
אני אישית צמצמתי לי את הרשימה לכ- 20 ערוצים בעיקר נשיונל ודיסקברי כל ערוצי השפות לא מעניינים אותי.
למי שמבקש ערוצי ספורט ישראלים - אין לי מקורות וגם לא יהיו(תעבור על השרשורי פרידה ותבין לבד)
הרשימה כרגע לא מתוחזקת בקביעות.
אני אישית צמצמתי לי את הרשימה לכ- 20 ערוצים בעיקר נשיונל ודיסקברי כל ערוצי השפות לא מעניינים אותי.
למי שמבקש ערוצי ספורט ישראלים - אין לי מקורות וגם לא יהיו(תעבור על השרשורי פרידה ותבין לבד)
- davdav6
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 4
היי אנדי,
תודה על המענה המהיר אך הייתי שמח אם היית משתף מהיכן מגיעם המקורות כך שמקרה של sky sport אוכל לעדכן,
שוב תודה
תודה על המענה המהיר אך הייתי שמח אם היית משתף מהיכן מגיעם המקורות כך שמקרה של sky sport אוכל לעדכן,
שוב תודה
- ilan8888
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 261
תוסף reshet
היי
מישהו יודע למה התוסף לא עובד (בגירסה 13.1) ?
מתקבלת הודעה שה script נכשל.
איך אפשר לסדר זאת?
תודה מראש
מישהו יודע למה התוסף לא עובד (בגירסה 13.1) ?
מתקבלת הודעה שה script נכשל.
איך אפשר לסדר זאת?
תודה מראש
- חסמבה
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 181
אם מישהו עדיין מעדכן את תוסף סדרות (TheWiz?), אשמח אם תסיר את ההודעה "לא נמצאים פרקים לעונה erroc occorred" כשנכנסים לעונה ריקה, זה פשוט תוקע את pseudoTV ומחכה כל הזמן לאישור ההודעה, לא נראה שזה עוזר במשהו,
תודה מראש
נ.ב. ערכתי מספר בדיקות קטנות וכנראה מחיקת שורה 196 xbmcgui.Dialog().ok('Error occurred',"לא נמצאו פרקים לעונה") עושה את העבודה ללא בעיות
תודה מראש
נ.ב. ערכתי מספר בדיקות קטנות וכנראה מחיקת שורה 196 xbmcgui.Dialog().ok('Error occurred',"לא נמצאו פרקים לעונה") עושה את העבודה ללא בעיות
- thebenjamin
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 102
·avigdork כתב:ניתן להשתמש ברשימה שלך דרך התוסף שכתבתי PlaylistLoader על ידי הוספת הרשימה שלך מהכתובת*:......
https://drive.google.com/uc?export=down ... XlYRkNjM2c
*ערכתי את הכתובת שפירסמת כדי שהלינק יהפוך להורדה ישירה.
במצב הזה תוכל לעדכן את הרשימה שלך בשרת וזה יתעדכן אוטומטית בתוסף.
אתה גם יכול להשתמש בכתובת הזאת ב-iptvsimple.....
הורדתי את הקובץ ומתוך 10 ערוצים שניסיתי אולי 1 עבד לי.
כל הערוצים המעניינים שהם באנגלית (HD או SD) לא עובדים..
- avigdork
-
- חבר ותיק

כן. יוצר הרשימה אמר שהוא לא כ"כ מתחזק אותה.
-
tomer1749
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1310
- bogyman
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 29
sdarot לא עובד
- avigdork
-
- חבר ותיק

דרך הדפדפן עובד לך?
בדקת בהגדרות התוסף שכתובת האתר זהה לכתובת שאתה גולש אליה מהדפדפן?
בדקת בהגדרות התוסף שכתובת האתר זהה לכתובת שאתה גולש אליה מהדפדפן?
- bogyman
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 29
- avigdork
-
- חבר ותיק