בבקשה (למרות שנראה לי שפיספסתי משהו בסיסי יותר..) :TheWiz כתב: HAMM_V: צילום מסך יעזור לי להבין על מה מדובר....
TheWiz Media - לשעבר Kodi בעברית בלחיצת כפתור
-
TheWiz
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3253
- נתן תודות: 247 פעמים
- קיבל תודות: 1436 פעמים
תוקנה הבעיה בגירסה OpenElec. הכל תקין עכשיו!
HAMM_V: תוריד שוב פעם את הקובץ ותגיד לי אם זה עובד. עשיתי שיפור קטן
HAMM_V: תוריד שוב פעם את הקובץ ותגיד לי אם זה עובד. עשיתי שיפור קטן
-
TheWiz
-
- חבר מביא חבר

-
TheWiz
-
- חבר מביא חבר

@TheWiz
·
אני מתקין בעזרת המדריך אז OpenELEC, על RPi מודל B+.
כשאני מריץ את הסקריפט אין גיאות או משהו ובתור עדות לכך שהוא באמת מחובר גם מתבצע אתחול של האפליקציה, אבל כשהKODI עולה מחדש אין שינוי כלל, לא בAddons, ערוצים, שפה וכו..
·
אני מתקין בעזרת המדריך אז OpenELEC, על RPi מודל B+.
כשאני מריץ את הסקריפט אין גיאות או משהו ובתור עדות לכך שהוא באמת מחובר גם מתבצע אתחול של האפליקציה, אבל כשהKODI עולה מחדש אין שינוי כלל, לא בAddons, ערוצים, שפה וכו..
דבר ראשון תודה רבה על המוצר המדהים הזה.
זו אחת הפעמים הראשונות שאני מגיב בפורום הזה אבל עוקב דיי הרבה זמן.
רק דבר אחד נראה לי הגיוני לבקש,
אני עובד היום עם fire tv של אמזון בגרסה ללא root וכתוצאה מזה כמות המקום הפנויה אצלי היא דיי מינימלית.
בגרסה הקודמת ללא קיר הסרטים המוצר שקל כחצי ג'יגה כולל התוספים וכרגע הבנתי שהוא גדול בהרבה.
יש אפשרות ליצור ורסיה "רזה" של חבילת התוספות לצורך הקטנת הנפח של האפליקציה בזכרון?
אם לא, אין ניתן למחוק משהו כזה אחרי התקנת הגרסה המלאה?
זו אחת הפעמים הראשונות שאני מגיב בפורום הזה אבל עוקב דיי הרבה זמן.
רק דבר אחד נראה לי הגיוני לבקש,
אני עובד היום עם fire tv של אמזון בגרסה ללא root וכתוצאה מזה כמות המקום הפנויה אצלי היא דיי מינימלית.
בגרסה הקודמת ללא קיר הסרטים המוצר שקל כחצי ג'יגה כולל התוספים וכרגע הבנתי שהוא גדול בהרבה.
יש אפשרות ליצור ורסיה "רזה" של חבילת התוספות לצורך הקטנת הנפח של האפליקציה בזכרון?
אם לא, אין ניתן למחוק משהו כזה אחרי התקנת הגרסה המלאה?
- voguemaster
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1500
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 173 פעמים
טכנית זה תו חוקי לשמות משתמשים ב-WINDOWS
·TheWiz כתב:זאת הבעיה. "&" לא תו מוכר במערכת Windows-DOS...
אבל, כמו כל תו מיוחד מהסוג הזה (כמו רווח נניח), הרבה פעמים צריך לדעת בפקודות וכד' איפה להקיף את הנתיב בגרשיים ואיפה לא. בגלל זה נמנעים מתווים מיוחדים כדי לא ליפול על בעיות מוזרות שכאלה.
מצד שני, אם כלי ההפצה היו תומכים בזה באופן מושלם לא הייתה בעיה..
- voguemaster
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1500
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 173 פעמים
זה כנראה עבד במקרה
·HAMM_V כתב:באמת? אז איך בגרסה הקודמת שלך (גותהאם) זה עבד בלי בעיה?......
ומה עושים עכשיו? כי להחליף שם משתמש רק בחשבון משתמש לא יעזור.. צריך להתקין מחדש את ווינדוס??·...
אתה לא צריך להתקין חלונות מחדש.
1. צור משתמש חדש עם שם ללא תווים מיוחדים, ובאנגלית ותכניס אותו לקבוצת ה-ADMINISTRATORS (כרגע המשתמש שלך E&E אמור להיות שם).
2. תבצע LOGOUT מהמשתמש הנוכחי שלך.
3. כנס עם המשתמש החדש שיצרת, בדוק שהכל עובד.
4. רשות - מחק את המשתמש הקודם (מומלץ - להעתיק דברים שנמצאים ב-DOCUMENTS וכד', אופציונלית אתה פשוט יכול להשאיר את המשתמש הקודם ולא למחוק אותו).
בעיקרון כל עוד התקנת את כל התוכנות בצורה רגילה הן זמינות לכל המשתמשים במחשב כך שמבחינת המעבר למשתמש חדש זה רק אומר לקנפג איך נראה ה-DESKTOP, מראה, SCREENSAVER וכל מיני שטויות שכל אחד מקנפג לעצמו.
לא משהו בשמיים.
רציתי להתקין ידנית כדי להסיר את קיר הסרטים (אני לא רוצה את הבלגן של הסרטים - רק מה שאני בוחר)
חשבתי שאם אעתיק הכל פרט ל sources.xml אזי הוא לא יוסיף - למרות זאת הוא סורק ומוריד מידע על הסרטים.
מה עוד צריך לשנות ?
חשבתי שאם אעתיק הכל פרט ל sources.xml אזי הוא לא יוסיף - למרות זאת הוא סורק ומוריד מידע על הסרטים.
מה עוד צריך לשנות ?
- RafalovitchTom
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 588
- שם מלא: Rafalovitch Tom
- נתן תודות: 17 פעמים
- קיבל תודות: 75 פעמים
@yeuda
·תנסה ללכת לסרטים/קבצים תחפש שם תיקייה של thewiz (בתוספת Genesis או pulsar ) בכל מקרה תלחץ c ותמחק את המקור.
זה אמור לעבוד
·תנסה ללכת לסרטים/קבצים תחפש שם תיקייה של thewiz (בתוספת Genesis או pulsar ) בכל מקרה תלחץ c ותמחק את המקור.
זה אמור לעבוד
הבעיה שלא העתקתי את sources.xml ואז לא הופיע התיקייה בוידאו\קבצים ולא היה מה למחוק ועדיין הוא סרקRafalovitchTom כתב:@yeuda
זה אמור לעבוד...
אני עכשיו מחזיר את הקובץ ואז אנסה למחוק
·
-
TheWiz
-
- חבר מביא חבר

לא מומלץ לנסות להתעסק עם הקבצים. כפי שציין חברי, יש לגשת ל"וידאו" -> "קבצים" בחר את הספריה, כפתור ימני והסר מקור.
·theWizTheWiz כתב:pearln: האם במקרה שם המשתמש שלך ב-Windows הוא באנגלית?
GadiGomez: על איזו מערכת הפעלה מדובר?
HAMM_V: צילום מסך יעזור לי להבין על מה מדובר....
בדקתי את שם המחשב - נקרא XtreamerUltra
אין תווים מיוחדים.
אתמול הורדתי את הקובץ שוב, הפעלתי, לא הופיעה הפעם הודעת שגיאה, הופיע לשניה חלון של DOS ונעלם
אני לא יודע מה נעשה.
הפעלתי את Kodi ולא ראיתי שינוי, כפי שראיתי אחרי ההתקנה באנדרואיד.
האם הייתי צריך לראות משהו?
-
TheWiz
-
- חבר מביא חבר

·יש לי win7 32 bitTheWiz כתב:pearln: איזו מערכת הפעלה? מה כתוב בחלון שנפתח?...
אבל כמו שרשמתי, נכון לאתמול, אני כבר לא רואה את הודעת השגיאה, אחרי ההפעלה של הקובץ ה-kodi עולה.
אבל אני לא רואה איזה שינוי.
מה אני צריך לראות?
-
TheWiz
-
- חבר מביא חבר