שרשור הטיפים, משחקים ותוכנות הגדול למכשירי אנדרואיד

אפליקציות, מערכות הפעלה של גוגל אנדרויד - ginger bread, ice cream sandwich, froyo, jelly bean
haim1960
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 244

שליחה

אתה יכול לגרום לזה שהwaze לא ידבר דרך הבלוטות.
תלחץ בהגדרות הבלוטות על החיבור ויהיה לך באפשרויות להוריד את הסימון על המדיה.

לי לא עבד ההנחיות הקוליות דרך הבלוטות, (עבד רק בעת שיחה) וגם לא מהמכשיר. ברגע שביטלתי את הסימון, אני שומע את ההנחיות מהמכשיר בזמן שהרדיו מנגן.

לא בטוח שעזרתי לך, אבל אולי הארתי לך אפשרות שקיימת.

Jayush
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 112

שליחה

אכן הארת לי. כמובן שהייתי מעדיף את המצב האידיאלי - לשמוע הנחיות דרך המערכת של הרכב בלי שתתחיל להתנגן מוזיקה. או בכלל אוטופיה - לשמוע מוזיקה ממקור אחר לגמרי (USB למשל) וכמו שהמערכת יודעת לנתב שיחה שתעלה על המוזיקה, שתדע גם לנתב הנחייה מווייז שתעלה על המוזיקה. כרגע כאמור אני חייב להיות במערכת של הרכב על הפלאפון כמקור ואז אני גם מוכרח להקשיב למוזיקה שנמצאת בו. אפשר אולי למחוק את כל המוזיקה מהפלאפון אבל זה לא פתרון רציני :)

ערן - תודה, עבר זמן מאז עשיתי את הבדיקה הזו ולא מצאתי שום דבר, אבל אחפש שוב.

Jayush
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה

עברתי שוב על האפשרויות של הבלוטות' במערכת ואין יותר מדי עם מה לשחק. כנ"ל גם האפשרויות בפלאפון.

אז אין לי אפשרות לשחק עם זה במערכת של הרכב, ואני לא רואה אפשרות כזו דרך ההגדרות של הפלאפון... משמע שפשוט "נדפקתי" עם זה?

osherov פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
גורו Android
גורו Android
תגובות: 15029

שליחה

נשמע כמו קלאסה התנהגות של המערכת אצלך. לא נשמע לי שהמכשיר הוא זה שמתחיל ליזום את ניגון קובץ המדייה כאשר ה Waze מתחיל לעבוד. כל אלה מאיתנו (כולל אני) שמשתמשים בדיבורית Bluetooth וב Waze ברכב אצלם, לא נתקלים בבעיה דומה....

אגב, כדי לבדוד את הבעייה הייתי מנסה לחבר לדיבורית מכשיר אנדרואיד אחר ולבדוק האם התופעה מתרחשת גם שם.

scarbon
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 100
שם מלא: שלומי קרבון

שליחה

יכול להיות שאתה לא מסתכל במקום הנכון, אצלי בנגן (PowerAMP) מוגדר להתחיל לנגן אוטומטית כאשר אני מחבר אוזניה, ויש הגדרה דומה לחיבור BT.
יכול להיות שמבחינת נגן המוזיקה מתקיימים התנאים המתאימים ולכן הוא מתחיל לנגן.
שלומי
Note3
3rd Rock from the Sun

osherov פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
גורו Android
גורו Android
תגובות: 15029

שליחה

scarbon,
שים לב שהנגן אצלו לא מתחיל לנגן ברגע שהתבצע חיבור BT, אלא ברגע שה Waze שולח הודעה קולית

Jayush
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה

זה הנגן הדיפולטי ברום הכי דיפולטי שרק יכול להיות (אפילו לא מיושר לימין :)), בקושי יש לו הגדרות. פשוט מדכא.

Lior_M
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 8141

שליחה

אני לפני התקנת המכשיר מחדש,
נכנסתי ל market בשביל לוודא שאני רואה את כל התוכנות שהתקנתי. כמובן שאני רואה רק 4 מתוך 87 שמותקנות.
מה אני עושה לא בסדר ? איך זה יכול להיות ( בדקתי במכשיר, אני רואה באפליקציית המרקט את כל ה 87 ).
יש לי חשבון אחד - לא התבלבלתי.

תודה,
ליאור
בעבר טכנאי סאונד באולפני טריטון כיום עוסק בתחום ההי-טק.
הקולנוע שלי

Rino
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5450
שם מלא: Reem

שליחה

יש לך טיטניום גרסא מלאה?
אם כן, תריץ market doctor

Lior_M
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 8141

שליחה

Rino כתב:יש לך טיטניום גרסא מלאה?
אם כן, תריץ market doctor
...
אין לי TTB ובכל מקרה הבעיה לא במכשיר אלא כאשר אני נכנס מדפדפן רגיל ( מהפיסי ) ל market. משום מה האפליקציות שלי לא מופיעות שם.
כאשר אני עושה את זה מהאפליקציה במכשיר האנדרואיד הכל נראה תקין.

ליאור
בעבר טכנאי סאונד באולפני טריטון כיום עוסק בתחום ההי-טק.
הקולנוע שלי

mikai
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 532

זיהוי פנים

שליחה

התקנתי את האפליקציה של זיהוי פנים (visidon applock) ובאתי להשוויץ קצת, הייתי מבסוטה, נעלתי SETTINGS וכל מיני דברים, וכשבאתי לבדוק על אנשים אחרים, לבחור אחד הוא נפתח!! אמנם לרוב לא, אבל לא בדקתי את זה על הרבה, על 3 אנשים, כשלשניים הוא לא פתח, אבל לאחד כן! ועוד יש לו זקן!!
ממש לא אמינה האפליקציה הזו :?

AviBiton
סמל אישי של משתמש
גורו HTmobile
גורו HTmobile
תגובות: 17346

Re: זיהוי פנים

שליחה

mikai כתב:כשלשניים הוא לא פתח, אבל לאחד כן! ועוד יש לו זקן!!
...
אני מתאפק שלא להגיב... :lol:

mikai
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה

AviBiton כתב:
mikai כתב:כשלשניים הוא לא פתח, אבל לאחד כן! ועוד יש לו זקן!!
...
אני מתאפק שלא להגיב... :lol:
...
אני מעריכה את זה שאתה מתאפק :wink:

Oferot
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 976

שליחה

mikai תנסי להעלות את רמת האבטחה.
גם לי אתמול זה עשה קטע. איזו ידידה רצתה להיכנס למרקט והתוכנה עלתה..אמרתי לה בצחוק שתנסה לחקות אותי ופתאום זה נכנס לה :)
מילה של אקסטרימיסט.

AviBiton
סמל אישי של משתמש
גורו HTmobile
גורו HTmobile
תגובות: 17346

שליחה

(Y)
את לא מבינה איזה מאמץ זה מבחינתי שלא להגיב להרמה להנחתה שכזו.

האם יש לאפליקציה הזו אפשרות מילוט? ז"א, האם יש אלטרנטיבה לפתיחת הנעילה אם הוא לא מצליח לזהות את הפנים של מי שנעל?

harari
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4030

שליחה

אפשר להגדיר את רמת הדיוק של הסריקה, תגדירי רמת גבוהה ונסי שוב.
עם רמה גבוהה אפילו לאחי הפייסבוק לא נפתח.

וכן, אפשר לעקוף את הסריקה עם סיסמא. שימושי בחושך.

mikai
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה

אני אנסה אולי להעלות את הרמה, זה היה על ברירת מחדל (מדיום או משהו)
יש אפשרות לעקוף עם ססמא, אם למשל זה חשוך, והוא לא רואה אותך, אתה יכול להקליד ססמא, אבל אם הוא כבר מזהה, אז זהו,האפליקציה נפתחת אין עוד הגנה..

yoav4x4
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 2611
שם מלא: יואב בן חורין

שליחה

Jayush כתב:יש לי "בעיה" (אני מקווה שהפתרון פשוט) עם ההנחייה הקולית בווייז שאני לא מצליח להפטר ממנה. ברכב שלי יש דיבורית בלוטות' מובנית שהגלקסי 2 מדבר איתה. על מנת לשמוע את ההנחייה הקולית של הווייז אני עובר במערכת של הרכב למקור שהוא הפלאפון, ואז באופן אוטומטי בלי כל התערבות מצידי הטלפון מתחיל לנגן את המוזיקה שקיימת על גביו (אמפי3ים למיניהם). אבל זה עוד כלום, העניין הוא שגם כשאני סוגר את הנגן הייעודי / ווינאמפ ומכבה את כל המוזיקה בפלאפון, אני אמנם מקבל שקט, אבל ברגע שההנחייה הקולית הראשונה נשמעת (בסגנון של: "פנה שמאלה") יחד איתה מתחילה להתנגן שוב המוזיקה. כלומר הוא לא מסוגל לעשות סטרימינג בבלוטות' של הנחייה קולית מבלי שתהיה לו פקודה אוטומטית לעשות PLAY לנגן (יהא אשר יהא).

עברתי על כל האפשרויות בווייז ולא מצאתי שום דבר רלוונטי. אני בטוח שאני לא היחידי והפתרון בטח פשוט - מישהו נתקל בזה?
...
הייתה לי אותה הבעייה בדיוק כשהתחלתי להשתמש באוזניית BT (של JAWBONE).

פשוט הפסקתי להשתמש באוזנייה.
ברכב אני משתמש בדיבורית BT ואין לי את הבעיה הזו....

haim1960
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 244

שליחה

mikai כתב:התקנתי את האפליקציה של זיהוי פנים (visidon applock) ובאתי להשוויץ קצת, הייתי מבסוטה, נעלתי SETTINGS וכל מיני דברים, וכשבאתי לבדוק על אנשים אחרים, לבחור אחד הוא נפתח!! אמנם לרוב לא, אבל לא בדקתי את זה על הרבה, על 3 אנשים, כשלשניים הוא לא פתח, אבל לאחד כן! ועוד יש לו זקן!!
ממש לא אמינה האפליקציה הזו :?
...
זו את בתמונה, או במציאות גם את עם זקן :)

Jayush
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה

yoav4x4 כתב:
Jayush כתב:יש לי "בעיה" (אני מקווה שהפתרון פשוט) עם ההנחייה הקולית בווייז שאני לא מצליח להפטר ממנה. ברכב שלי יש דיבורית בלוטות' מובנית שהגלקסי 2 מדבר איתה. על מנת לשמוע את ההנחייה הקולית של הווייז אני עובר במערכת של הרכב למקור שהוא הפלאפון, ואז באופן אוטומטי בלי כל התערבות מצידי הטלפון מתחיל לנגן את המוזיקה שקיימת על גביו (אמפי3ים למיניהם). אבל זה עוד כלום, העניין הוא שגם כשאני סוגר את הנגן הייעודי / ווינאמפ ומכבה את כל המוזיקה בפלאפון, אני אמנם מקבל שקט, אבל ברגע שההנחייה הקולית הראשונה נשמעת (בסגנון של: "פנה שמאלה") יחד איתה מתחילה להתנגן שוב המוזיקה. כלומר הוא לא מסוגל לעשות סטרימינג בבלוטות' של הנחייה קולית מבלי שתהיה לו פקודה אוטומטית לעשות PLAY לנגן (יהא אשר יהא).

עברתי על כל האפשרויות בווייז ולא מצאתי שום דבר רלוונטי. אני בטוח שאני לא היחידי והפתרון בטח פשוט - מישהו נתקל בזה?
...
הייתה לי אותה הבעייה בדיוק כשהתחלתי להשתמש באוזניית BT (של JAWBONE).

פשוט הפסקתי להשתמש באוזנייה.
ברכב אני משתמש בדיבורית BT ואין לי את הבעיה הזו....
...
אבל איך? היא פשוט לא חוזרת על עצמה או שמצאת פתרון במערכת של הרכב?

לצערי המערכת של הרכב שלי מגיעה עם הרכב, ולהבדיל מאוזנייה אני לא יכול וגם לא רוצה להחליף אותה (פנטסטית מכל בחינה חוץ מהבאג האידיוטי הזה).

בעיה כל כך טיפשית ומתסכלת. ואני עוד חלמתי על להקשיב לרדיו/מקור אחר ושההנחייה של ווייז תעלה על המקור ותשתיק אותו זמנית, בדומה למה שקורה עם שיחת טלפון. פשוט מדכא.

חזור אל “Android - אנדרויד”