מהו הסרט האחרון בו צפיתם?

המלצה על סרטים ותוכניות טלויזיה, פורמטים, חוויות ועוד.
sagi1261
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 594
נתן תודות: 27 פעמים
קיבל תודות: 19 פעמים

שליחה #11601 

קרטר שווה צפייה או לא ,ולעבור לסרט הבא יש לציין שהצפייה תהייה עם ילדים ?

dgent
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2221
נתן תודות: 158 פעמים
קיבל תודות: 124 פעמים

שליחה #11602 

sagi1261 כתב:קרטר שווה צפייה או לא ,ולעבור לסרט הבא יש לציין שהצפייה תהייה עם ילדים ?
...
ועוד איך שווה צפייה, לא מבין מה כולם ירדו על הסרט , בסדר, אז השקיעו לא קצת כסף , זה המד החדש לסרט?
מה ציפו האנשים אני לא מבין , לתסריט מדהים? , תסריט אמריקאי טיפוסי לסרט די מגניב בסה"כ תבוא בלי ציפיות ותהנה , זה מה שאני הרגשתי לפחות :wink: (ואפילו לא ראיתי את גרסת התלת מימד...)

ziv_r פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
עורך ראשי HTmag
עורך ראשי HTmag
תגובות: 46355
נתן תודות: 1966 פעמים
קיבל תודות: 5075 פעמים

שליחה #11603 

Project X
זוג ההורים מסתלקים מהבית וזאת ההזדמנות המושלמת לצעיר בן 17 ולחבריו לעשות מסיבה אשר תעלה את הסטטוס החברתי שלהם.

שמענו וראינו כבר 20 סרטים כאלו, אבל תשמעו, זהו הסרט!
אתם מעכשיו יכולים כבר לתאר לעצמכם את העלילה - ואתם תקלעו בול, אבל תקשיבו לי, סרט כזה עוד לא ראיתם. זה שם בכיס הקטן ומתעלה מעל כל סרט מסיבות שאי פעם ראיתם. זהו סרט המסיבות האולטימטיבי וחובת צפייה בו לכל מי שבחטיבת ביניים, תיכון, צבא, סטודנט או סתם צעיר בנפשו.
הסרט מצולם כולו על ידי מצלמת חובבנים אבל זה לא מפריע בכלל מכיוון שזה נעשה בצורה מצויינת. לא רואה איך אפשר היה לעשות את הסרט אחרת.
תמונה ביחס מסך 16:9 שתמלא את כל המסך כהוגן ופסקול DTS-HD Master Audio שיגרום לסאב שלכם להזיע. אתם תחשבו לרגע שהפעלתם את ה- Loudness אצלכם ברסיבר על מקסימום. סרט עם המון כיף.
צפיתי בגרסה המורחבת ואני מאמין שהרבה סצנות יהיו מצונזרות בגרסה הרגילה (ויש כאן הרבה צעירות מתרוצצות בעירום, אלכוהול ונוזלי גוף).
9/10 וזה נדיר אצלי ציון כזה.

Huber
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 73275
שם מלא: ערן
נתן תודות: 646 פעמים
קיבל תודות: 3156 פעמים

שליחה #11604 

Safe House

סוכן CIA מתחיל ממונה לשמור על סוכן CIA שבגד. כשמישהו מנסה לחסל אותו הוא מגלה ששום מקום אינו בטוח.

דנזל וושינגטון וריאן ריינולדס עושה עבודה נהדרת במותחן הפעולה הקיצבי והמהנה הנ"ל. אחרי כל הביקורות פה כמעט וויתרתי על הסרט - בדיעבד אני שמח שהחלטתי בכ"ז לצפות בו. אז נכון שהעלילה היא לא נקודת האור של הסרט, אך האקשן לא רע בכלל ופה ושם יש כמה טוויסטים לא רעים.

שווה צפייה.

7/10

sagi1261
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 594
נתן תודות: 27 פעמים
קיבל תודות: 19 פעמים

שליחה #11605 

dgent
צדקת לגביי גון קרטר צפיתי בסרט בגרסת תלת מימד ,עלילה נחמדה ,אפקטים מרהיבים .אני אישית נהנתי מאוד מהסרט ,שווה צפייה 7/10 .

Huber
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT

שליחה #11606 

Iron Sky

נאצים שברחו ב 1945 והתחבאו במושבה בירח מתכננים לחזור ולהשתלט על כדוה"א.

אם הייתי צריך לתאר את הסרט הנ"ל במשפט אחד זה בהחלט יהיה "סטאר טרק פוגש את מלחמת העולם השניה". זוהי פארודיה משעשעת והזויה על נאצים, מלחמות, סרטי מדע בדיוני, אמריקה ועוד. לדוגמא, נשיא ארה"ב בסרט היא אישה שאפשר לתאר אותה כהכלאה בין מוניקה לווינסקי לגירסה פחות אינטיליגנטית של ג'ורג' בוש הבן, ומנהלת הקמפיינים שלה והגנרלית הראשית שלה היא מעצבת האופנה שלה. וכמובן כמו כל פארודיה טובה על הנאצים גם פה יש לנו גנרל ארי עשוי ללא חת ובת זוג יפיפייה זהובת שיער ולקינוח מדען נאצי זקן ומטורף.

הסרט נעשה בתקציב של כ 10 מיליון דולר בלבד, ולמרות זאת ה CGI שבו לרב לא מבייש סרטים הוליוודיים בתקציבים הרבה יותר מנופחים.

בהחלט סרט משעשע, ומרענן בנוף הסרטים לאחרונה.

7.5/10

l33cher
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1894
נתן תודות: 25 פעמים
קיבל תודות: 67 פעמים

שליחה #11607 

צפיתי היום ב"הנוקמים" רק ב 2D

פשוט 10\10 ! :)

רציתי לראות לפני כן את MIB3 (גם זמין לצפיה ב2D) אבל ההקרנה הייתה מאוחר מדי.
th1s 1s my d1st0rt3d r34l1ty

mulder
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 7651
נתן תודות: 486 פעמים
קיבל תודות: 885 פעמים

שליחה #11608 

men in black 3

הפעם J צריך לחזור בזמן לשנות ה 60 כדי להציל את כדור הארץ יחד עם שותפו K הצעיר יותר (ג'וש ברולין), שם הם רודפים אחרי חייזר מרושע שברח מהכלא וחזר בזמן לפניהם.

בידור קליל ומשעשע, וג'וש ברולין מצוין כטומי לי ג'ונס הצעיר.

7.5/10

*** צפיתי בסינמה סיטי גלילות באולם 1 והתלונה היחידה שלי היא על הבס שהיה מוגזם מדי ולא מכוון עד כדי הריסה של חלק גדול מהפסקול.

זורו44
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5453
נתן תודות: 411 פעמים
קיבל תודות: 187 פעמים

שליחה #11609 

פרוייקט X
9/10
בגדול ריאלאטי ,מצולם בצורה כזו שהצופה פעיל ומשתתף במסיבה/אורגיה שייש בה הכל מכל ,סקס,אלכוהול,מוזיקה קצבית והומור מטורף.
האמת מנצחת בסופו של דבר תמיד

ziv_r פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
עורך ראשי HTmag
עורך ראשי HTmag

שליחה #11610 

Iron Sky
נאצים שהתחבאו בצד האפל של הירח מעל ל- 50 שנים, יוצאים לכבוש את כדור הארץ.

קומדיה דבילית עם CGI טוב כפי שאמרו לפני. לא משעשע, לא טוב, סתם ילדותי.
פסקול DTS-HD Master Audio שגרתי.
3/10 בגלל שכנראה קומדיות מהסוג הזה לא מדברות אלי.

עזבו שטויות, אני ממליץ שוב על Project X.

OferL
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3906
נתן תודות: 323 פעמים
קיבל תודות: 118 פעמים

Re: Ghost Recon: Alpha

שליחה #11611 

ORAGPU כתב:Ghost Recon: Alpha

סרט קצר כ 24 דקות
על יחידת עילית סודית המנסה לעצור עיסקה סודית במרכז רוסיה
אין מה להרחיב יותר מזה על העלילה.
אך יש לציין שהאקשן משובח מאוד , יש שימוש בציוד מתקדם והייטקי .
השאיר אותי עם טעם לעוד...

בסוף ה CREDIT יש תודה מיוחדת ל Ridley Scott -לא הצלחתי להבין מה היה חלקו , אך כנראה שחלק מהאקשן
המשובח הוא בזכותו.

מומלץ
ציון 8 מתוך 10.
...
מסכים עם כל מילה
ואם יש לך טעם לעוד... קנה את המשחק
Enjoy the Silence

OferL
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #11612 

Act of Valor

ובאותו נושא... אז מה אם המשחק חובבני, העלילה רדודה, הרעים רעים והטובים טובים?
אוסף קטעי לחימה לכל מי ששיחק COD, BF, GR ודומיהם ולכל מי "ששיחק" במציאות. מחוברים בסיפור שהוא תירוץ.
אבל הקטעים עשויים מעולה וההנאה גדולה. צילום שנע בין 1ST ל 3RD, סראונד פיצוצים ויריות.

9 לפעולה
5 לכל השאר
Enjoy the Silence

OferL
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #11613 

ziv_r כתב:Project X
זוג ההורים מסתלקים מהבית וזאת ההזדמנות המושלמת לצעיר בן 17 ולחבריו לעשות מסיבה אשר תעלה את הסטטוס החברתי שלהם.

אתם מעכשיו יכולים כבר לתאר לעצמכם את העלילה - ואתם תקלעו בול, אבל תקשיבו לי, סרט כזה עוד לא ראיתם. זה שם בכיס הקטן ומתעלה מעל כל סרט מסיבות שאי פעם ראיתם. זהו סרט המסיבות האולטימטיבי וחובת צפייה בו לכל מי שבחטיבת ביניים, תיכון, צבא, סטודנט או סתם צעיר בנפשו.
הסרט מצולם כולו על ידי מצלמת חובבנים אבל זה לא מפריע בכלל מכיוון שזה נעשה בצורה מצויינת. לא רואה איך אפשר היה לעשות את הסרט אחרת.
תמונה ביחס מסך 16:9 שתמלא את כל המסך כהוגן ופסקול DTS-HD Master Audio שיגרום לסאב שלכם להזיע. אתם תחשבו לרגע שהפעלתם את ה- Loudness אצלכם ברסיבר על מקסימום. סרט עם המון כיף.
צפיתי בגרסה המורחבת ואני מאמין שהרבה סצנות יהיו מצונזרות בגרסה הרגילה (ויש כאן הרבה צעירות מתרוצצות בעירום, אלכוהול ונוזלי גוף).
...
תודה על ההמלצה
חיכיתי לסרט הזה
Enjoy the Silence

OferL
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #11614 

The Raid Redemption

אמל"ח אינדונזי
לבניין עמוס בפושעים נכנסת יחידת משטרה לניקיון, כדי ללכוד את ראש הכנופיה. הפעולה מתחילה בשקט בתנועה וחיסול חשאיים, אבל מתדרדרת מהר לקרבות ירי, שעוברים למכות. מכות חזקות. מאד. מהסוג שובר העצמות. הקרבות לא אסטטים כמו קונג פו ודומיו. אף אחד לא הולך באויר. כל מכה מיועדת לפצוע, לשבור עצם או להרוג. אכזרי ויעיל. יש עלילה ומשחק בינוניים. לא אכביר עליהם מילים.
הצילום והסרט מונוטוניים ובשלב מסויים העניין חוזר על עצמו. עוד קומה יותר רעים פחות טובים. כאן עלילה היתה מצילה את הסרט. אבל כאמור...

7.5 לפעולה
4 לכל השאר
לאוהבי הז'אנר
Enjoy the Silence

Cable_Guy
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 612
שם מלא: אורי
נתן תודות: 97 פעמים
קיבל תודות: 33 פעמים

שליחה #11615 

ziv_r כתב:Project X

...
קראתי את הביקורת, הורXXX, ראיתי, אהבתי...
האמריקן פאי של מסיבות! דבילי אבל פאק זה היה מצחיק והאמת שלא זכור לי מתי ראיתי בסרט כל כך הרבה בחורות רצות בערום, כנראה שגם הגירסה שלי לא היתה מצונזרת :roll:
לסאב שלום (Y)

Huber
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT

שליחה #11616 

War of the Arrows

במהלך פשיטה מנצ'ורית (שושלת סינית) על קוריאה נחטפת אחותו של הקשת הטוב ביותר באיזור. עכשיו הוא יוצא להצילה.

למרות שזהו סרט אסיאתי, כל מי שרגיל לסרטים הסיניים יגלה שהמקצב, הצילום וכל ההרגשה הכללית בסרט הנ"ל די שונה מסרטי דרמה תקופתית סיניים טיפוסיים. למרות שהשליש הראשון מעט איטי, שני השלישים האחרונים של הסרט קיצביים ועשויים היטב. מה שבעצם יש לנו פה זה סרט על גיבור, צלף שבסרט הנ"ל משתמש בקשת במקום ברובה צלפים.
השחקנים בסרט מציגים יכולות משחק לא רעים בכלל לז'אנר הנ"ל ואפילו ישנו פיתוח סביר של הדמויות, למרות היותו סרט אקשן במהותו. ישנה הרגשה ברורה של ערכי הפקה גבוהים, למרות סצנת CGI אחת שנראית ממש לא מציאותית.

בהחלט סרט מומלץ לאוהבי הז'אנר ובהחלט עוד סרט איכותי שמגיע אלינו מקוריאה.

8/10

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78829
שם מלא: עפר לאור
נתן תודות: 785 פעמים
קיבל תודות: 5385 פעמים

שליחה #11617 

Find me guilty

וין דיזל כגנגסטר שמייצג את עצמו במשפט הארוך ביותר בהיסטוריה האמריקאית.

דיזל מפתיע עם משחק שובב. הוא לא שחקן גדול אבל הצליח לשעשע אותי.

8/10

Hertz33
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2910
נתן תודות: 35 פעמים
קיבל תודות: 138 פעמים

שליחה #11618 

Project X

קצת ציצים של בחורות בנות 18 גורמים פה לכל הגברים פה לשכוח מכל המגרעות של הסרט שבדרך כלל פוסלים סרטים אחרים כמו מצלמה "ביתית" וכו' ולתת לסרט הזה 9 מתוך 10 :roll:

אמריקן פאי על סטרואידים. ילדים לא מקובלים עושים מסיבה פרועה והורסים את השכונה.
6/10
"על החתום...."

ziv_r פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
עורך ראשי HTmag
עורך ראשי HTmag

שליחה #11619 

Hertz33,
מכיוון שאני היחיד בשרשור שעד כה נתן לו ציון של 9/10, אני מניח שאתה מדבר אלי. לציצים יש תפקיד משני בסרט, כל ההפקה והביצוע הסופי גרמו לי להעניק לו ציון חיובי שכזה. יכול להיות שזה מה שאתה שמת לב אליו בכל הסרט...
יש ב- Resume שלי בשרשור די והותר סרטים עם יותר עירום שקיבלו ציון נמוך יותר או סרטים עם שום עירום שקיבלו ציון גבוה כזה, לכן המסקנה שהסקת לגבי בנוגע לקשר בין עירום לציון הינה שגויה.

Hertz33
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2910
נתן תודות: 35 פעמים
קיבל תודות: 138 פעמים

שליחה #11620 

אתה היחיד שנתת את הציון הנ"ל אבל יש לא מעט ש"מסכימים עם כל מילה" שרשמת אז לפי כך המסקנה. בכל אופן לא ביקרתי את הציון או את המלצת. רק רשמתי את התרשמותי הכללית מהתמונות.
"על החתום...."

שלח תגובה

חזור אל “סרטים וטלויזיה”