מהו הסרט האחרון בו צפיתם?

המלצה על סרטים ותוכניות טלויזיה, פורמטים, חוויות ועוד.
OferL
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3906

שליחה

shraga007 כתב:
OferL כתב:[left]4 Months 3 Weeks 2 Days[/left]

סרט רומני (!) על שתי סטודנטיות שאחת מהן עוברת הפלה והשניה עוזרת לה. סרט ראליסטי מאד על מדינה אפורה וצורת חיים של מנצלים ומנוצלים. אין רגעי שמחה בסרט והסצינה החזקה ביותר היא כשהחברה מוזמנת לאורחה חגיגית בבית החבר שלה ויושבת בשקט כשסביבה כולם מדברים ומרעישים אבל גם אומרים דברים שמהם נובעת התנשאות וחוסר סובלנות.
סרט לא קל ומעורר מחשבה. חבל שרמת המשחק לא אחידה. הבחורה שעוברת הפלה משחקת די גרוע. לעומתה החברה מאד מאופקת ומשחקת מצויין.

9/10
...
יש ב-HD?
...
רומנים... איך ישימו HD? :wink:
Enjoy the Silence

guyezra
חבר במועדון ה-20K
חבר במועדון ה-20K
תגובות: 35104

שליחה

:lol: :lol:

OferL
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3906

שליחה

חצי רומני אז מותר לי...
Enjoy the Silence

Catskinner
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 16019

שליחה

אולי זה לא המקום אבל בקרוב נוכל לראות את הסרט In the Electric Myst: http://www.imdb.com/title/tt0910905/
הוא מבוסס על ספר בשם In the electric myst with confederate dead http://www.amazon.com/Electric-Mist-Con ... 032&sr=1-8

מי שאוהב את הסופר James lee Burke ואת השחקן טומי לי ג'ונס כנראה יהנה.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78962
שם מלא: עפר לאור

שליחה

ראיתי את SMART PEOPLE בבלוריי.

אני שמח שחיכיתי לבלוריי ולא ניסיתי גירסאות אחרות כי הסאונד בסרט מצויין.

זה סרט מינורי למדי שמעלה את התזה (שכנראה נכונה) שאנשים חכמים לא ממש נהנים מהחיים. המשחק מצויין (כל השחקנים ראויים לציוני שבח), הסרט מאוד מזכיר את דרכים צדדיות במינוריות של הדמויות והטון של הסרט (גם תומס היידן צ'רץ' המצויין משחק בשניהם). זה לא סרט לכולם, אבל מי שאוהב סרטים יותר מינוריים שיותר מדברים על טון בחיים אז זה סרט שתאהבו. הנקודה הרעה העיקרית מגיעה מהרופאה (קארי מסקס והעיר הגדולה) שפשוט דוחה אותי גם ברמה האינטלקטואלית, הפיזית והמשחק שלה. ההופעה שלה גרעה נקודה שלמה מהסרט הזה.

זה סרט בעיקר שכדאי לראות עם האישה. למה? אין לי מושג, אבל זה נראה לי אינטלקטואלי ואנמי מדי בשביל לראות בעצמך.

מצד שני, מאוד אהבתי את הסאונד של הסרט. האודיו ב-PCM, אבל בניגוד לסרטים אחרים שבהם האודיו הוא סוג של אלמנט שאמור להדגיש נקודות, כאן הוא סוג של סרט משל עצמו. לא ממש יודע להסביר מה עשה לי את זה באודיו כאן, אבל כנראה שמשהו הצליח להם בנושא זה.

7.5/10

tnt424
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 387

שליחה

oferlaor כתב:ראיתי את SMART PEOPLE בבלוריי.

אני שמח שחיכיתי לבלוריי ולא ניסיתי גירסאות אחרות כי הסאונד בסרט מצויין.

זה סרט מינורי למדי שמעלה את התזה (שכנראה נכונה) שאנשים חכמים לא ממש נהנים מהחיים. המשחק מצויין (כל השחקנים ראויים לציוני שבח), הסרט מאוד מזכיר את דרכים צדדיות במינוריות של הדמויות והטון של הסרט (גם תומס היידן צ'רץ' המצויין משחק בשניהם). זה לא סרט לכולם, אבל מי שאוהב סרטים יותר מינוריים שיותר מדברים על טון בחיים אז זה סרט שתאהבו. הנקודה הרעה העיקרית מגיעה מהרופאה (קארי מסקס והעיר הגדולה) שפשוט דוחה אותי גם ברמה האינטלקטואלית, הפיזית והמשחק שלה. ההופעה שלה גרעה נקודה שלמה מהסרט הזה.

זה סרט בעיקר שכדאי לראות עם האישה. למה? אין לי מושג, אבל זה נראה לי אינטלקטואלי ואנמי מדי בשביל לראות בעצמך.

מצד שני, מאוד אהבתי את הסאונד של הסרט. האודיו ב-PCM, אבל בניגוד לסרטים אחרים שבהם האודיו הוא סוג של אלמנט שאמור להדגיש נקודות, כאן הוא סוג של סרט משל עצמו. לא ממש יודע להסביר מה עשה לי את זה באודיו כאן, אבל כנראה שמשהו הצליח להם בנושא זה.

7.5/10
...
מסכים לחלוטין נהניתי מאוד מהסרט הזה ואני לא אוהב את הסוג...

ziv_r פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
עורך ראשי HTmag
עורך ראשי HTmag
תגובות: 46466

שליחה

A Nightmare on Elm Street
מסופר על רוצח מעוות אשר מופיע בחלומות של צעירים ובעל כוחות להפוך את החלומות לאמיתיים.

הסרט יצא בגרסת Blu-ray לפני מספר חודשים מועטים וזוהי הזדמנות מצויינת לצפות בסרט אשר פתח את הסדרה בת ה 8 חלקים (תלוי אם אתם מחשיבים את Freddy vs. Jason בסדרה). הפסקול Dolby TrueHD באיכות מצויינת אשר מוסיפה מימד מוחשי למתרחש על המסך. חבל שלא ניתן להגיד אותו דבר על איכות הוידאו, למרות שהוא בפורמט MPEG-4 AVC, ההעברה מפילם איננה במיטבה.

הסרט מעט התיישן ומכיל סצנות מזעזעות בהן הקורבן רץ כאשר הידיים שלו מתנפנפות באויר, צרחות Horror Old School והקפצות דומות, אך למרות הכל - הסרט עושה את העבודה ומהנה לצפייה.
עם רוברט אנגלוד כמובן וג'וני דפ.

מומלץ.
8/10

HazooM
כתב
כתב
תגובות: 6805

שליחה

ziv_r כתב:A Nightmare on Elm Street
...
אני זוכר כשהייתי "צעיר", ראיתי בקולנוע את freddy's dead בקולנוע עם המשקפי תלת
מימד (אלה עם העדשה אחת אדומה ואחת כחולה), אז זה היה מאאאאגניב.

amirbd
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1622

שליחה

ziv_r כתב:A Nightmare on Elm Street
מסופר על רוצח מעוות אשר מופיע בחלומות של צעירים ובעל כוחות להפוך את החלומות לאמיתיים.

הסרט יצא בגרסת Blu-ray לפני מספר חודשים מועטים וזוהי הזדמנות מצויינת לצפות בסרט אשר פתח את הסדרה בת ה 8 חלקים (תלוי אם אתם מחשיבים את Freddy vs. Jason בסדרה). הפסקול Dolby TrueHD באיכות מצויינת אשר מוסיפה מימד מוחשי למתרחש על המסך. חבל שלא ניתן להגיד אותו דבר על איכות הוידאו, למרות שהוא בפורמט MPEG-4 AVC, ההעברה מפילם איננה במיטבה.

הסרט מעט התיישן ומכיל סצנות מזעזעות בהן הקורבן רץ כאשר הידיים שלו מתנפנפות באויר, צרחות Horror Old School והקפצות דומות, אך למרות הכל - הסרט עושה את העבודה ומהנה לצפייה.
עם רוברט אנגלוד כמובן וג'וני דפ.

מומלץ.
8/10
...
שאלת תם - חשבתי שזה התכונה המשותפת לכל סרטי האימה באשר הם (הקטע של ההקפצות), וזו הסיבה שאני לא רואה אותם - יש סרטי אימה בלי "הפחדות" ???
אמיר.

guyezra
חבר במועדון ה-20K
חבר במועדון ה-20K

שליחה

יש סירטי אימה שבהם האימה נבנית מהאווירה וכד'.
סרטים כאלה בד"כ איכותיים יותר מסתם סרט "הקפצות"

למשל THE OMEN משנת 1976

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78962
שם מלא: עפר לאור

שליחה

OMEN, SHINING ועוד סרטים כאלה בונים את האימה שלהם מתוך פסיכולוגיה ולא מתוך הקפצות או דברים כאלה.

כשעשו אותם, חשבו שעלילה חשובה יותר מאשר פחד פתאומי.

סרטי האימה העדכניים יותר מתמקדים בלבנות לחץ ואז להקפיץ אותך. בגלל זה אני כמעט ולא רואה סרטי אימה מודרנים, הם משעממים אותי. אחד הסרטים המודרנים שעושים את זה כמו שצריך זה THE SAW, למשל, שלא מקפיץ בכלל, אבל מאוד מלחיץ.

amirbd
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה

guyezra כתב:יש סירטי אימה שבהם האימה נבנית מהאווירה וכד'.
סרטים כאלה בד"כ איכותיים יותר מסתם סרט "הקפצות"

למשל THE OMEN משנת 1976
...
ok -

תודה. ברשותך נרחיב את השאלה - מה בעצם גורם לסרט להיותא "סרט אימה", האם זה לא השימוש במוזיקה מפחידה (שאתה יודע שמשהו רע מאד הולך לראות) בשילוב "'הקפצות" (למשל אנשים/יצורים שהורגים אותם 8 פעמים והם בכל פעם "קמים" לתחיה בצורה פתאומית) אני שונא את שני הדברים הללו.

לעומת זאת אין לי בעיה עם דם (מאד אהבתי את kill bill) , אך אני לא חושב שמישהו היה קורא לזה סרט אימה.

האם יש רשימה "מוסכמת" של סראי אימה "איכותיים"? (בנוסף לסרט שהזכרת), שהיית ממליץ לי לראות (עדיף כמובן שהם יהיו זמינים ב-HD :D )
אמיר.

amirbd
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה

oferlaor כתב:OMEN, SHINING ועוד סרטים כאלה בונים את האימה שלהם מתוך פסיכולוגיה ולא מתוך הקפצות או דברים כאלה.

כשעשו אותם, חשבו שעלילה חשובה יותר מאשר פחד פתאומי.

סרטי האימה העדכניים יותר מתמקדים בלבנות לחץ ואז להקפיץ אותך. בגלל זה אני כמעט ולא רואה סרטי אימה מודרנים, הם משעממים אותי. אחד הסרטים המודרנים שעושים את זה כמו שצריך זה THE SAW, למשל, שלא מקפיץ בכלל, אבל מאוד מלחיץ.
...
אכן את ה-shining ראיתי ואהבתי - שם יש גם משחק מצויין - עוד המלצות בבקשה (למתחילים).
אמיר.

guyezra
חבר במועדון ה-20K
חבר במועדון ה-20K

שליחה

אני חושב ש-ALIEN (הנוסע השמיני הראשון) יכול להיכנס גם לקטגוריה.
אולי מגרש השדים

godu
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 305

שליחה

guyezra כתב:אני חושב ש-ALIEN (הנוסע השמיני הראשון) יכול להיכנס גם לקטגוריה.
אולי מגרש השדים
...
בהחלט מגרש השדים.
סרט האימה האולטימטיבי.

nadavck
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3328

שליחה

godu כתב:
אולי מגרש השדים
...
בהחלט מגרש השדים.
סרט האימה האולטימטיבי.
...
מסכים ומחזק את מה שאמרו בינתיים:
מגרש השדים, OMEN, הניצוץ, הנוסע השמיני... ומוסיף:
מלתעות (הראשון)
תינוקה של רוזמרי
שתיקת הכבשים
שבעה חטאים
לצפיה באוסף הסרטים שלי:
http://www.invelos.com/dvdcollection.aspx/nacoke

amirbd
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה

nadavck כתב:
godu כתב:
אולי מגרש השדים
...
בהחלט מגרש השדים.
סרט האימה האולטימטיבי.
...
מסכים ומחזק את מה שאמרו בינתיים:
מגרש השדים, OMEN, הניצוץ, הנוסע השמיני... ומוסיף:
מלתעות (הראשון)
תינוקה של רוזמרי
שתיקת הכבשים
שבעה חטאים
...
תודה!!

ראיתי את כל הסרטים המוזכרים לעיל למעט omen (אני חושב שגם ליבו של אנג'ל יכול אולי להכנס לקטגוריה הזאת - מה אתם חושבים).

מה לגבי הסרט 30 days of nights (או משהו כזה) - האם יש משהו יותר עדכני מ-omen (שאכניס לתור שלי), שכדאי לראות?
אמיר.

MartinHSabag
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 59344
שם מלא: מרטין סבג

שליחה

Reservation Road

סרט דרמה מאוד צפוי, אבל עם דילמות מוסריות אמיתיות שעוברות על הגיבורים.
אני מניח שהוא נועד עבור אלו שקרה או שמכירים מקרים כאלו (חס וחלילה עלינו).
סה"כ הסרט בסדר אבל לא יותר מזה.

http://www.imdb.com/title/tt0831884/

7/10
Making Products, Mentor, Lecturer
twitter facebook linkedin
About.me

ziv_r פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
עורך ראשי HTmag
עורך ראשי HTmag
תגובות: 46466

שליחה

amirb,
תנסה את: The Strangers
ובנוסף, תעקוב אחר ההמלצות (במיוחד שלי 8) ) לסרטים בשרשור הבא:
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... 315#237315

אני מבטיח לך קיצור של שנה-שנתיים מהחיים שלך לאחר הצפייה.

nadavck
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3328

Hancock

שליחה

ראיתי אתמול את הסרט המוזר הזה... הנקוק.
וויל סמית' הוא גיבור-על שיכור ובודד שכל מבצע הצלה שלו הופך למופע ראווה של הרס שעולה מליונים לעיריית לוס אנג'לס. כולם שונאים אותו.
נכנס יועץ יחסי ציבור שלוקח אותו תחת חסותו כדי להפוך אותו לגיבור-על מגניב ואהוד. ואז... העלילה עושה עוד שינוי מוזר ומבאס... לא אהרוס למי שמתעקש לראות...

סרט סתם! ממש סתם ומיותר... יש לו את כל המרכיבים להיות אחלה של סרט אבל הוא יוצא סתם ומשעמם. אז יש כמה קטעים יפים של תעופה, אבל כבר ראינו כאלה בספיידרמן, באיירון-מן ובעוד מלא מקומות שכרגע אני לא נזכר בהם :)

הסרט לא יודע אם הוא קומדיה, דרמה, מתח, סיפור אהבה? ובעיקר מעיק על הצופה...

את כל זה חברים אמרו לי אבל מה?!! שאני אוותר על סרט קיץ מגניב עם וויל סמית'?? אז זהו, שתוותרו ומהר :)

ולגבי הבדיחות? היו שם 2-3 בדיחות שוות, חוץ מזה... :?
לצפיה באוסף הסרטים שלי:
http://www.invelos.com/dvdcollection.aspx/nacoke

חזור אל “סרטים וטלויזיה”