מהו הסרט האחרון בו צפיתם?
- kingikra
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8141
- נתן תודות: 355 פעמים
- קיבל תודות: 249 פעמים
לא ברור לי למה אתה חושב שאני סותר. לא יודע מה הבנת בשאלה שלי אבל אני יודע שהתכוונתי לשאול האם זה רק התמונה או גם הסאונד. הטריילר לא גרם לי לרצות לצפות בסרט ותמונה יפה בטח שלא תעזור. סאונד טוב, לעומת זאת, יגרום לראות ולהנות גם אם הסרט לא משהו.mulder כתב:אתה סותר את השאלה שאתה בעצמך שאלת ואתה כותב שזה לא מעניין אותך?? השאלה שלך מצוטטת בהודעה כאן, אם כדאי לראות על מסך גדול.kingikra כתב:לסיכום, מה שניסיתי לומר בזה זה שיש סרטי דרמה שמתרחשים בהרי ההימליה (נגיד) וחברים פה מציין את סצינות הנוף המרהיבות שחובה לראות במסך גדול. ביניינו, מעניין לי את הטיז.adirbooking כתב:+1mulder כתב:מסך גדול מעצים במידה משמעותית את החוויה. לא הייתי ממליץ על משהו שהוא פחות מ 40~ אינץ'.kingikra כתב:Act of valor
האם התמונה חשובה לצפיה במסך גדול או שזה ביחד עם הסאונד במערכת מכובדת?......![]()
מסך גדול כמה שיותר ומערכת קולנוע משובחת כמה שיותר בהחלט עושים את הסרט טוב יותר...
תודה......
-
ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46352
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5074 פעמים
The Way
מרטין שין משחק בתפקיד אב אלמן שלו בן יחיד והם ביחסים רעים. כאשר הבן יוצא לטיול רגלי של 800 קילומטרים לגילוי עצמי, הוא נקלע לסערה ונהרג. האב יוצא להביא את גופת בנו הביתה ומחליט לעשות את הטיול עם אפר בנו. בדרך הוא מגלה חברים חדשים אשר גורמים לו להסתכל בצורה שונה על החיים.
סרט מרגש מרטיב לחיים וחונק גרון. המסע אשר מתואר כאן עשוי בצורה ריאליסטית, עם חוויות שכל אחד מאיתנו היה יכול להתקל בהן במהלך טיול דומה. בשל כך, הסרט לפעמים נע בין מישורים מעט משעממים בעלילה אשר כוללים סצנות ללא מלל ורק טיול בנוף, לבין סצנות מרגשות אשר מפתחות את דמות האב השכול. הסרט מעט ארוך ונמשך לאורך שעתיים, אך הזמן עובר בנעימים והרגשתי כאילו אני חלק מהטיול אשר מתרחש על המסך.
מומלץ ומרגש.
8.5/10
מרטין שין משחק בתפקיד אב אלמן שלו בן יחיד והם ביחסים רעים. כאשר הבן יוצא לטיול רגלי של 800 קילומטרים לגילוי עצמי, הוא נקלע לסערה ונהרג. האב יוצא להביא את גופת בנו הביתה ומחליט לעשות את הטיול עם אפר בנו. בדרך הוא מגלה חברים חדשים אשר גורמים לו להסתכל בצורה שונה על החיים.
סרט מרגש מרטיב לחיים וחונק גרון. המסע אשר מתואר כאן עשוי בצורה ריאליסטית, עם חוויות שכל אחד מאיתנו היה יכול להתקל בהן במהלך טיול דומה. בשל כך, הסרט לפעמים נע בין מישורים מעט משעממים בעלילה אשר כוללים סצנות ללא מלל ורק טיול בנוף, לבין סצנות מרגשות אשר מפתחות את דמות האב השכול. הסרט מעט ארוך ונמשך לאורך שעתיים, אך הזמן עובר בנעימים והרגשתי כאילו אני חלק מהטיול אשר מתרחש על המסך.
מומלץ ומרגש.
8.5/10
- mulder
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 7651
- נתן תודות: 486 פעמים
- קיבל תודות: 885 פעמים
the hidden face
דרמת מתח ספרדית. מנצח תזמורת חשוד בהעלמות של חברתו לחיים למרות שאין ראיות ממשיות נגדו. כאשר הוא מכיר בחורה חדשה היא לא בטוחה אם להאמין לו.
מותחן מבריק ומרתק. מצוין מצוין מצוין, לא לפספס.
מילת אזהרה - בשום אופן אל תראו את הטריילר גם לא 10 שניות ממנו. הוא חושף פרטים קריטיים ביותר. מי שיראה את הסרט ויהנה יודה לי על העצה.
9/10
דרמת מתח ספרדית. מנצח תזמורת חשוד בהעלמות של חברתו לחיים למרות שאין ראיות ממשיות נגדו. כאשר הוא מכיר בחורה חדשה היא לא בטוחה אם להאמין לו.
מותחן מבריק ומרתק. מצוין מצוין מצוין, לא לפספס.
מילת אזהרה - בשום אופן אל תראו את הטריילר גם לא 10 שניות ממנו. הוא חושף פרטים קריטיים ביותר. מי שיראה את הסרט ויהנה יודה לי על העצה.
9/10
-
ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46352
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5074 פעמים
Too Big To Fail
סיפור השתלשלות הקריסה הכלכלית בשנת 2008 מנקודת מבטם של הממשלה וצמרת בכירי הכלכלה ב- US.
סרט עטור כוכבים שיצא ישר למסך הקטן ובהפקת HBO - וטוב שיצא ישר למסך הקטן. הרגשתי יותר מידי פעמים לאורך הסרט שאני צריך איזה מילון למונחים בכלכלה בשביל להבין את המתרחש על המסך. הרבה מלל, הרבה דיבורים מגבוה על פתרונות שונים ובסופו של דבר, למרות שהפתרונות מגיעים ברמה של ממשל וגלובלים (זה תמיד מעניין), השימוש בשפה גבוהה מידי גרם לי לאבד לפעמים עניין. אתם אנשים פיננסים בחיי היום יום שלכם? זה בשבילכם. לכל השאר, זה כמו שיעור בכלכלה.
5/10
סיפור השתלשלות הקריסה הכלכלית בשנת 2008 מנקודת מבטם של הממשלה וצמרת בכירי הכלכלה ב- US.
סרט עטור כוכבים שיצא ישר למסך הקטן ובהפקת HBO - וטוב שיצא ישר למסך הקטן. הרגשתי יותר מידי פעמים לאורך הסרט שאני צריך איזה מילון למונחים בכלכלה בשביל להבין את המתרחש על המסך. הרבה מלל, הרבה דיבורים מגבוה על פתרונות שונים ובסופו של דבר, למרות שהפתרונות מגיעים ברמה של ממשל וגלובלים (זה תמיד מעניין), השימוש בשפה גבוהה מידי גרם לי לאבד לפעמים עניין. אתם אנשים פיננסים בחיי היום יום שלכם? זה בשבילכם. לכל השאר, זה כמו שיעור בכלכלה.
5/10
- Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73273
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 646 פעמים
- קיבל תודות: 3156 פעמים
Albert Nobbs
סיפורו של אלברט נובס, אישה המתחזה לגבר באנגליה הויקטוראנית על מנת להשיג עבודה טובה יותר.
גלן קלוז עושה עבודה נפלאה בתפקיד הראשי ומצליחה לגלם בצורה די משכנעת גבר. למען האמת התפקיד הגברי די הולם אותה (בהחלט יש לה את הסנטר הנכון).
דרמה תקופתית חביבה ומהנה.
7.5/10
סיפורו של אלברט נובס, אישה המתחזה לגבר באנגליה הויקטוראנית על מנת להשיג עבודה טובה יותר.
גלן קלוז עושה עבודה נפלאה בתפקיד הראשי ומצליחה לגלם בצורה די משכנעת גבר. למען האמת התפקיד הגברי די הולם אותה (בהחלט יש לה את הסנטר הנכון).
דרמה תקופתית חביבה ומהנה.
7.5/10
Ghost Recon: Alpha
Ghost Recon: Alpha
סרט קצר כ 24 דקות
על יחידת עילית סודית המנסה לעצור עיסקה סודית במרכז רוסיה
אין מה להרחיב יותר מזה על העלילה.
אך יש לציין שהאקשן משובח מאוד , יש שימוש בציוד מתקדם והייטקי .
השאיר אותי עם טעם לעוד...
בסוף ה CREDIT יש תודה מיוחדת ל Ridley Scott -לא הצלחתי להבין מה היה חלקו , אך כנראה שחלק מהאקשן
המשובח הוא בזכותו.
מומלץ
ציון 8 מתוך 10.
סרט קצר כ 24 דקות
על יחידת עילית סודית המנסה לעצור עיסקה סודית במרכז רוסיה
אין מה להרחיב יותר מזה על העלילה.
אך יש לציין שהאקשן משובח מאוד , יש שימוש בציוד מתקדם והייטקי .
השאיר אותי עם טעם לעוד...
בסוף ה CREDIT יש תודה מיוחדת ל Ridley Scott -לא הצלחתי להבין מה היה חלקו , אך כנראה שחלק מהאקשן
המשובח הוא בזכותו.
מומלץ
ציון 8 מתוך 10.
- kingikra
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8141
- נתן תודות: 355 פעמים
- קיבל תודות: 249 פעמים
אני בד"כ לא מגיב לפוסטים כאלה אבל הפעם אני חייב. אם אתה חלק מהפורום הזה, אני רוצה להאמין שיש לך מערכת קולנוע בייתית נאותה +. אם כך, אני מאמין שלפחות מהסאונד תהנה מהסרט הזה (וכל זאת מבלי לראות את הסרט). אם בנית על הסרט הזה כיצירת מופת ואתה מעל גיל 25, זה כבר סיפור אחר לגמרי.l33cher כתב:sagi1261 כתב:Ghost Rider: Spirit of Vengeance .
0/10 ביזיון של סרט ....![]()
עד כדי כך? דווקא תכננתי עליו מזמן......
אני לא מוחק אותו. לא משנה איזה ציונים הוא יקבל כאן. מקווה שגם אתה תדע להנות.
- molvy
- חבר במועדון HT

- תגובות: 7040
- נתן תודות: 1274 פעמים
- קיבל תודות: 1460 פעמים
The Perfect Host
קומדה של טוויסטים שמתחילה מאוד רגיל ובשלב מסויים מקבלת שינוי כיוון ומאז הכול משתנה ואין אפשרות להבין מה יקרה בסצנה הבאה
אחלה של סרט מאוד מומלץ
7.5/10
קומדה של טוויסטים שמתחילה מאוד רגיל ובשלב מסויים מקבלת שינוי כיוון ומאז הכול משתנה ואין אפשרות להבין מה יקרה בסצנה הבאה
אחלה של סרט מאוד מומלץ
7.5/10
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78819
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5383 פעמים
John carter 3d
לא יודע איך הצלחתי לצפות בדבר הנוראי הזה - איזה שעמום. חסר מעוף, שחקנים עם כריזמת צנון ועלילה עם אינטיליגנציה שלילית.
1/10 כי השחקנית יפה
לא יודע איך הצלחתי לצפות בדבר הנוראי הזה - איזה שעמום. חסר מעוף, שחקנים עם כריזמת צנון ועלילה עם אינטיליגנציה שלילית.
1/10 כי השחקנית יפה
נערך לאחרונה על ידי oferlaor ב 01/06/2012 17:09, נערך פעם 1 בסך הכל.
- Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73273
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 646 פעמים
- קיבל תודות: 3156 פעמים
Paris, Texas
אדם שנעלם למשך 4 שנים נמצא ע"י אחיו ואט אט חוזר לחייו.
הסרט קיבל ציון מאוד גבוה ב IMDB, החלטתי לתת לו סיכוי ולצערי לא הצלחתי לסיימו. אחרי שליש סרט החלטתי שמבחינתי הסרט הוא בזבוז של זמן ודי משעמם. הרצתי קדימה וראיתי שבהמשך יש איזושהי התקדמות בעלילה (אני לא אגלה מה בשביל לא להרוס למי שכן יחליט לצפות) אבל לא משהו מספק שיחזיק אותו עד סופו.
סרט שכנראה יתאים רק למי שממש אוהב דרמות מאוד איטיות.
4/10
אדם שנעלם למשך 4 שנים נמצא ע"י אחיו ואט אט חוזר לחייו.
הסרט קיבל ציון מאוד גבוה ב IMDB, החלטתי לתת לו סיכוי ולצערי לא הצלחתי לסיימו. אחרי שליש סרט החלטתי שמבחינתי הסרט הוא בזבוז של זמן ודי משעמם. הרצתי קדימה וראיתי שבהמשך יש איזושהי התקדמות בעלילה (אני לא אגלה מה בשביל לא להרוס למי שכן יחליט לצפות) אבל לא משהו מספק שיחזיק אותו עד סופו.
סרט שכנראה יתאים רק למי שממש אוהב דרמות מאוד איטיות.
4/10