טוב, זה פשוט כי אתה פחדןosherov כתב:משה,moco כתב:ולא אמרתי שאמרת שינצחו...osherov כתב:לא אמרתי שספרד ינצחו אלא שהם ישלטו במשחק.....moco כתב:אריה, אתה חייב להיגמל מזהosherov כתב:אין לי ספק......
אם בכל זאת אתה מתעקש אז אין לי ספק שזה המונדיאל שלהם...
לפחות משנת 82 הקבוצה שניצחה במשחק הגמר הייתה הקבוצה שעל הנייר הייתה טובה יותר (נעזוב רגע את צרפת ברזיל ב 98 כי גם שם לדעתי צרפת הגיע פיבוריטית) לא רואה סיבה למה זה ישתנה עכשיו...
באמת, יש מצב שהפייבוריטית מלפני הטורניר תיקח.
לא בריא להיות אדם ללא ספקות, בשום דבר. מערכת העיכול שלנו לא בנוייה לדייטה של כובעים בלבד....
לעולם לא אמרתי שאני אדם ללא ספקות!
אם לא היו לי ספקות אז הייתי שם את כל כספי על ניצחון של ספרד ואני מניח שידוע לך שלא עשיתי ככה......
שרשור הספורט ואירועי הספורט הגדולים בארץ ובעולם!
- moco
-
- גורו

- תגובות: 20597
משה
- Gili_Regev
-
- חבר במועדון HT

- תגובות: 5111
- שם מלא: גילי
סבבה לי ספרד,
אבל למה דווקא קטאלוני שם לי את הגול...?
אי אפשר היה נגיחה של סרחיו ראמוס..?

...
- AviBiton
-
- גורו HTmobile

- תגובות: 17346
לא, אי אפשר...Giliboy כתב:סבבה לי ספרד,
...
הנגיחה הזו מזכירה לכם (לכם המנדרילים) נגיחה אחרת של פויול???
- moco
-
- גורו

אריה,osherov כתב:אבי,
אל חשש, אני לא אנחס את ספרד כי באמת אני לא אוהד אותם באותה מידה שרציתי שברזיל או ארגנטינה ינצחו (ואנגליה יפסידו)...אני סתאם חושב שמגיע להם כי הם באמת הנבחרת הכי טוב בעולם וגם נחמד קצת להזכיר לכולם שריאל מדריד וברצלונה הם-הם שתי הקבוצות בעלי השחקנים הטובים בעולם!...
איזה נחת! אני סוף סוף רואה ברכה בעמלי.
אני שמח שהשכלת לכתוב סוף סוף רק "שתי הקבוצות בעלי השחקנים הטובים בעולם" ולא "הקבוצות הטובות בעולם" (זה רק לעתים נדירות) ולא הגיגים הזויים כמו "הקבוצה(ות) שכל שחקן כדורגל בעולם חולם לשחק בהן" או "הכי אהודות בעולם".
אגב, התיאור הנכון הזה של שתי קבוצות הכוכבים מתאים בדיוק גם לשתי נבחרות הכוכבים מדר' אמריקה.
זה שספרד היא נבחרת מעולה זה לא בגלל שיש שם גם כוכבים, ואסתכן ואומר, זה למרות שיש שם גם כוכבים.
לגבי הגמר, קשה לי מאוד להחליט בעד מי אני.
ספרד כנראה יותר טובה, מה שגורם לי להיות בעד הולנד ...
מצד שני, אני מחבב את ספרד והייתי בעדם ביורו והם לא הכזיבו
מצד שלישי, אני אוהב את הרובן האנטי-כוכב הזה
בעייה
משה
- moco
-
- גורו

נקודה מעניינת לקראת הגמר, לשלב ההמנונים.
ההמנון ההולנדי המעניין כולל את השורה הבאה: "את מלך ספרד, תמיד כיבדתי."
זה יהיה בכלל משעשע אם האיש גם ישב ביציע.
http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%94%D7% ... 7%A0%D7%93
האם כיבוד המלך מחייב שער עצמי ?
מצד שני, בהמשך השיר כתוב "מאשר שחוללתן בידי הספרדים,הו, ארצות השפלה,"
מה שמן הסתם ימריץ מאוד את סניידר לנקום. הם משחקים נגד הספרדים עצמם ולא נגד המלך.
אגב, גם ישראל מוזכרת בשיר (ישראל התנכית כמובן).
ההמנון ההולנדי המעניין כולל את השורה הבאה: "את מלך ספרד, תמיד כיבדתי."
זה יהיה בכלל משעשע אם האיש גם ישב ביציע.
http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%94%D7% ... 7%A0%D7%93
האם כיבוד המלך מחייב שער עצמי ?
מצד שני, בהמשך השיר כתוב "מאשר שחוללתן בידי הספרדים,הו, ארצות השפלה,"
מה שמן הסתם ימריץ מאוד את סניידר לנקום. הם משחקים נגד הספרדים עצמם ולא נגד המלך.
אגב, גם ישראל מוזכרת בשיר (ישראל התנכית כמובן).
משה
-
osherov
-
- גורו Android

- תגובות: 15029
באמת חשבתי עלייך כאשר כתבתי שחקנים ולא קבוצות אבל זה היה יותר בכיוון של לא היה לי כוח להיכנס לויכוח על הנושא הזה עכשיו. לגבי קבוצה אחת אין כמעט עוררין שהיא בשנתיים האחרונות הטובה בעולם לגבי השנייה אין לי מספיק הוכחות לגבי העניין הזה (ואין לי כוח להגדיר איתך מה זה הקבוצה הטובה בעולם)....אני מקווה שהשנה משהו ישתנה שם עם נחיתתו של ה-מאמן וה-מגן הימני (בשאיפה)moco כתב:אריה,
איזה נחת! אני סוף סוף רואה ברכה בעמלי.
אני שמח שהשכלת לכתוב סוף סוף רק "שתי הקבוצות בעלי השחקנים הטובים בעולם" ולא "הקבוצות הטובות בעולם" (זה רק לעתים נדירות) ולא הגיגים הזויים כמו "הקבוצה(ות) שכל שחקן כדורגל בעולם חולם לשחק בהן" או "הכי אהודות בעולם".
...
-
osherov
-
- גורו Android

העניין הכי חם בספורט בארה"ב הוא שהלילה בשעה 04:00 לפנות בוקר לברון ג'יימס יודיע בשידור מיוחד ב ESPN לאיזה קבוצה הוא הולך לשחק בשנים הקרובות!! האם הוא ישאר בקליבלנד או שהוא עובר למיאמי (מצטרף לוויד וכריס בוש), ניו-יורק או שיקאגו (לדעתי הסיכויים הולכים לכיוון התפוח הגדול)
- Elad8
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6218
אני מקווה מאוד שהוא יגיע לשיקגו, בתקווה להתחיל שם שושלת חדשה.
אלעד
- moco
-
- גורו

זה דווקא פשוט . אין הגדרה לקבוצה הטובה בליגה, באירופה, בעולם. מה שיש זו תוצאות של ליגות וטורנירים.
הכוונה שלי פה היא לא רק להגיד אמת טריוויאלית, יש בזה משהו יותר עמוק.
אנשים מטבעם מנסים לעשות סדר בעולם הכאוטי שהם נתקלים בו. בכדורגל זה מתבטא ברצון להגדיר יחס סדר (מושגים מתמטיים בשבילך
) בין כל שתי קבוצות. זה שיש רצון לא אומר שיחס הסדר הזה קיים.
קח בחשבון שזה גם דינאמי ברצף הזמן, קבוצות משתפרות ומדרדרות.
אומנם יש דירוגים (בטניס, פיפ"א וכו.) ובהחלט יש לזה משמעות, אבל משמעות סטטיסטית בלבד ולצורכי הגרלת טורנירים בצורה מאוזנת פחות או יותר. הדרוג העחידי שמקבלים עליו הכרה זה ה"דירוג" של טבלת הליגה.
אני רואה בויכוח על מי הקבוצה הטובה בעולם ויכוח עקר.
לגבי זאת שאתה חושב שהיא השנייה, תוצאותיה בפועל שמות אותה רחוק מאוד אפילו מהתמודדות על ה"תואר" הלא קיים. אולי בשנה הבאה. אין לי ספק שאולי.
הכוונה שלי פה היא לא רק להגיד אמת טריוויאלית, יש בזה משהו יותר עמוק.
אנשים מטבעם מנסים לעשות סדר בעולם הכאוטי שהם נתקלים בו. בכדורגל זה מתבטא ברצון להגדיר יחס סדר (מושגים מתמטיים בשבילך
קח בחשבון שזה גם דינאמי ברצף הזמן, קבוצות משתפרות ומדרדרות.
אומנם יש דירוגים (בטניס, פיפ"א וכו.) ובהחלט יש לזה משמעות, אבל משמעות סטטיסטית בלבד ולצורכי הגרלת טורנירים בצורה מאוזנת פחות או יותר. הדרוג העחידי שמקבלים עליו הכרה זה ה"דירוג" של טבלת הליגה.
אני רואה בויכוח על מי הקבוצה הטובה בעולם ויכוח עקר.
לגבי זאת שאתה חושב שהיא השנייה, תוצאותיה בפועל שמות אותה רחוק מאוד אפילו מהתמודדות על ה"תואר" הלא קיים. אולי בשנה הבאה. אין לי ספק שאולי.
משה
- moco
-
- גורו

אני בעד מיאמי. שמני יהנהElad8 כתב:אני מקווה מאוד שהוא יגיע לשיקגו, בתקווה להתחיל שם שושלת חדשה....
משה
- eg99
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2999
אני שוקל להפסיק (לפחות לזמן מה) את המנוי לספורט 5 HD ויורוספורט HD.
יש איזשהו אירוע ספורט בקרוב שישודר ב HD באחד מהערוצים האלה?
הטור דה פראנס לא מצולם ב HD, כנ"ל פורמולה, כדורגל יוצא להפסקה, ונראה לי שאולי אתלטיקה נשאר.
הטור דה פראנס לא מצולם ב HD, כנ"ל פורמולה, כדורגל יוצא להפסקה, ונראה לי שאולי אתלטיקה נשאר.
ערן
- AviBiton
-
- גורו HTmobile

- תגובות: 17346
אני הפסקתי את 5HD.eg99 כתב:אני שוקל להפסיק (לפחות לזמן מה) את המנוי לספורט 5 HD ויורוספורט HD.
הטור דה פראנס לא מצולם ב HD, כנ"ל פורמולה, כדורגל יוצא להפסקה, ונראה לי שאולי אתלטיקה נשאר....
יורוספורט HD כלול אצלי בחבילה.
- guyezra
-
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 35104
גזר קופון של 5000 ש"ח...guyezra כתב:מישהו שאני מכיר שם 500 ש"ח בווינר על 1:0 לספרד.
מעניין איזה קופון הוא גזר...
- keyser
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 15223
- שם מלא: מני דהן
כולם מדברים על זה כאן!osherov כתב:העניין הכי חם בספורט בארה"ב הוא שהלילה בשעה 04:00 לפנות בוקר לברון ג'יימס יודיע בשידור מיוחד ב ESPN לאיזה קבוצה הוא הולך לשחק בשנים הקרובות!! האם הוא ישאר בקליבלנד או שהוא עובר למיאמי (מצטרף לוויד וכריס בוש), ניו-יורק או שיקאגו (לדעתי הסיכויים הולכים לכיוון התפוח הגדול)...
רק מיאמי!!!! קודם כל זה טוב לעסקים
דבר שני, סוף סוף תהיה לי סיבה ללכת למשחקים. עד היום כל המשחקים שהלכתי זה כיוון שקיבלתי בקומבינה כרטיסים טובים במקומות קרובים לפרקט, או כדי לראות את לברון ושאקיל
כל החדשות המקומיות כאן מנתחות את הסיכויים, מנתחות את השיקולים וכו'.
הרוב הגדול כאן מאמין שאין סיכוי שהוא יבחר בניו יורק, למרות שאם הוא יבחר בה הוא כנראה יהנה מהרבה יותר הכנסות ממכירת מרצ'נדייז, אבל הוא די יוותר על הסיכוי להביא טבעת (אומרים שניו יורק מנסים לעשות בערך מה שקליבלנד ניסו מבחינת להביא סביבו שחקנים לא רעים כדי לפתות אותו, אבל זה לא זה).
ההערכה היא שבשלב הזה של הקריירה שלו הוא יעשה הכל כדי להביא אליפות כבר בעונה הזו.
רוב ההימורים כאן מדברים על שיקגו או מיאמי.
ואני אומר- רק מיאמי!!!
- keyser
-
- עוסק בתחום

moco כתב:אני בעד מיאמי. שמני יהנהElad8 כתב:אני מקווה מאוד שהוא יגיע לשיקגו, בתקווה להתחיל שם שושלת חדשה.......
- keyser
-
- עוסק בתחום

אז תגיד לו שהוא יזמין את כל חברי השירשור לארוחהguyezra כתב:גזר קופון של 5000 ש"ח...guyezra כתב:מישהו שאני מכיר שם 500 ש"ח בווינר על 1:0 לספרד.
מעניין איזה קופון הוא גזר......
-
osherov
-
- גורו Android

הטור דה פרנס ועוד איך מצולם ב HDeg99 כתב:אני שוקל להפסיק (לפחות לזמן מה) את המנוי לספורט 5 HD ויורוספורט HD.
הטור דה פראנס לא מצולם ב HD, כנ"ל פורמולה, כדורגל יוצא להפסקה, ונראה לי שאולי אתלטיקה נשאר....
- moco
-
- גורו

ואיך קוראים לבן של כריסטיאנו רונלדו??
כמובן, כריסטיאנו רונלדו !!!
http://www.telegraph.co.uk/news/newstop ... naldo.html
(אני יודע שאצל חלק מהגויים זה דבר מקובל ולא מוזר כפי שנשמע בארץ, אבל בכל זאת, אצל CR זה מקבל משמעות מיוחדת
)
כמובן, כריסטיאנו רונלדו !!!
http://www.telegraph.co.uk/news/newstop ... naldo.html
(אני יודע שאצל חלק מהגויים זה דבר מקובל ולא מוזר כפי שנשמע בארץ, אבל בכל זאת, אצל CR זה מקבל משמעות מיוחדת
משה
- guyezra
-
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 35104
הגשתי בקשה, נראהkeyser כתב:אז תגיד לו שהוא יזמין את כל חברי השירשור לארוחהguyezra כתב:גזר קופון של 5000 ש"ח...guyezra כתב:מישהו שאני מכיר שם 500 ש"ח בווינר על 1:0 לספרד.
מעניין איזה קופון הוא גזר.........
- Itay_Pollak
-
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק