שרשור על כל מה שרציתם לדעת על הסמסונג גלקסי S - רומים (ROMS)
תראה לו דיונים שמראים שהבעיה היא בקרנלnokobik כתב:שחר, איך אתה עם הרום שלך מרוצה?
יש לי חבר בעבודה שאני לא מצליח לשכנע אותו שכל הבעיות שיש לו קשורות ברום של פלאפון.
הוא פשוט בטוח שיש לו בעיות חומרה במכשיר....
אגב הוא יכול להחליף רק קרנל בלי רום ולבדוק
לדעתי יהיה שיפור עצום
ברור שהבעיה בכל המכשירים ולא במכשיר אחד
אתה מדבר על CLOCKWORK RECOVERY?napster כתב:שאלה חשובה מאוד ב"מדריך המלא לגלאקסי" כדי שאני יוכל להשתמש ברום של פילוט x לדוגמא אני צריך קודם לעשות ריקוברי ומוד
עכשיו רשום במדריך שזה מתאים ל2.1 מה אני עושה אם אני קונה שבוע הבא את המכשיר הוא כנראה יגיע 2.2 ?...
אם כן, אתה יכול או לצרוב 2.1 או לצרוב קרנל בלבד שמכיל CLOCKWORK.
אל תדאג, תקבל את המכשיר ואנחנו נעזור לך במה שצריך.napster כתב:שאלה חשובה מאוד ב"מדריך המלא לגלאקסי" כדי שאני יוכל להשתמש ברום של פילוט x לדוגמא אני צריך קודם לעשות ריקוברי ומוד
עכשיו רשום במדריך שזה מתאים ל2.1 מה אני עושה אם אני קונה שבוע הבא את המכשיר הוא כנראה יגיע 2.2 ?...
להחליף קרנל?שח_מט כתב:תראה לו דיונים שמראים שהבעיה היא בקרנלnokobik כתב:שחר, איך אתה עם הרום שלך מרוצה?
יש לי חבר בעבודה שאני לא מצליח לשכנע אותו שכל הבעיות שיש לו קשורות ברום של פלאפון.
לדעתי יהיה שיפור עצום
ברור שהבעיה בכל המכשירים ולא במכשיר אחד...
בקושי root הוא הסכים שאני אפתח לו.
עשית לו עכשיו שני התקפי לב פלוס שבץ.
אני לא מבין בזה ממש הכוונה שלי לרוט שאני צריך לעשות עדי לקבל הרשאה של סופר יוזרds123 כתב:אתה מדבר על CLOCKWORK RECOVERY?napster כתב:שאלה חשובה מאוד ב"מדריך המלא לגלאקסי" כדי שאני יוכל להשתמש ברום של פילוט x לדוגמא אני צריך קודם לעשות ריקוברי ומוד
אם כן, אתה יכול או לצרוב 2.1 או לצרוב קרנל בלבד שמכיל CLOCKWORK....
רוט ואז קרנל בלי רוםnokobik כתב:להחליף קרנל?שח_מט כתב:תראה לו דיונים שמראים שהבעיה היא בקרנלnokobik כתב:שחר, איך אתה עם הרום שלך מרוצה?
לדעתי יהיה שיפור עצום
ברור שהבעיה בכל המכשירים ולא במכשיר אחד...
בקושי root הוא הסכים שאני אפתח לו.
עשית לו עכשיו שני התקפי לב פלוס שבץ....
שישחק עם זה כמה ימים, מי שלא רוצה לקסטם את האמא של הטלפון לא ממש צריך רום אחר כנראה
נתקלתי עכשיו בשרשור מסכים של משתמשים ב XDA, כמות הוידג'טים אינסופית
מצאתי executive assistance שמציג על המסך נעילה יומן ומיילים - סופר חשוב
באיזה נגן אתם משתמשים? ניסיתי הבוקר את זה של סמסונג מול ה WINAMP
שניהם לא נשמעו לי מי יודע כמה בשילוב עם אוזניות IN EAR סבירות שיש לי מזמן
אני אשווה בהמשך לאייפון ואייפד אבל אשמח לדעתכם
אני אשווה בהמשך לאייפון ואייפד אבל אשמח לדעתכם
- zovirax
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 15945
- שם מלא: zovirax
- נתן תודות: 299 פעמים
- קיבל תודות: 330 פעמים
אני לא בטוח שהנגנים משנים מבחינת סאונד.שח_מט כתב:באיזה נגן אתם משתמשים? ניסיתי הבוקר את זה של סמסונג מול ה WINAMP
אני אשווה בהמשך לאייפון ואייפד אבל אשמח לדעתכם...
אבל בכללי - הסאונד של הגלקסי בעייתי...
אולי בעזרת החברים מ XDA גם פה אולי יהיה שיפור.
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=806195
צריך לנסות את ה KERNEL שלו מתי שהוא.
קראתי קצת, לדעתי צריך לבדוק קודם משהו אחר.
באייפון, למרות שהוא נחשב טוב, עדיין לדעתי קשה לו להזיז אוזניות נורמליוץ
קניתי ב DX מגבר אוזניות זול, חמוד וקטן ששיפר את איכות השמע.
http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.14823
אני צריך למצוא אותו ולנסות לפני קרנלים מוזרים
באייפון, למרות שהוא נחשב טוב, עדיין לדעתי קשה לו להזיז אוזניות נורמליוץ
קניתי ב DX מגבר אוזניות זול, חמוד וקטן ששיפר את איכות השמע.
http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.14823
אני צריך למצוא אותו ולנסות לפני קרנלים מוזרים
מישהו בדק את זה עם הרום של דוק ויכול לתת חוות דעת אם זה עובד ומה קורה עם זה?zovirax כתב:שחר
זה האנשי קשר מהרום של פיילוט.
http://www.mediafire.com/?3qou85im7ipo8m4
לא ניסיתי - אז בבקשה תגבה לפני הפעולה.
בכל מקרה - בשביל אנגלית ועברית צריך להגדיר English - UK
מקווה שיעבוד....
תודה
אני חושב שפיספסת משהו.napster כתב:אני ינסה לנסח את עצמי טוב יותר,
השאלה שלי כזאת,היום שאני קונה סמסונג גלאקסי הוא יגיע 2.2 ו3e וכדי להתקין את הרום של פילוטx צריך 2.1
וצריך לעשות ריקוברי ודאונלוד מוד ואין הסבר איך לעשות את זה מגירסא 2.2
תודה...
ריקבורי ודאונלוד מוד הם שני מצבים שהכרחיים לפני שאתה מתחיל להתעסק בצריבות. נכנסים אליהם ע"י לחוצה על ווליום למעלה/למטה+מקש הבית+מקש ההדלקה. אתה חייב לבדוק שיש לך אותם לפני הצריבה.
אחרי שבדקת, אתה נכנס לדאונלוד מוד וצורב גרסה 2.1 לפי המדריכים השונים.
אני יכול לעבוד על פי המדריך המלא לגלאקסי ולעשות פשוט אוט 2.1 ישר?ds123 כתב:אני חושב שפיספסת משהו.napster כתב:אני ינסה לנסח את עצמי טוב יותר,
השאלה שלי כזאת,היום שאני קונה סמסונג גלאקסי הוא יגיע 2.2 ו3e וכדי להתקין את הרום של פילוטx צריך 2.1
תודה...
ריקבורי ודאונלוד מוד הם שני מצבים שהכרחיים לפני שאתה מתחיל להתעסק בצריבות. נכנסים אליהם ע"י לחוצה על ווליום למעלה/למטה+מקש הבית+מקש ההדלקה. אתה חייב לבדוק שיש לך אותם לפני הצריבה.
אחרי שבדקת, אתה נכנס לדאונלוד מוד וצורב גרסה 2.1 לפי המדריכים השונים....
אני צריך לעשות פתיחת סים פרי למכשיר אם קניתי אותו עכשיו מאוראנג'?
תעבוד לפי המדריך צעד אחרי צעד. לא צריך לעשות סים פרי.napster כתב:אני יכול לעבוד על פי המדריך המלא לגלאקסי ולעשות פשוט אוט 2.1 ישר?ds123 כתב:אני חושב שפיספסת משהו.napster כתב:אני ינסה לנסח את עצמי טוב יותר,
תודה...
אני צריך לעשות פתיחת סים פרי למכשיר אם קניתי אותו עכשיו מאוראנג'?...
יומן:
אחרי שלא ראיתי חלק מהפגישות בלבן על שחור כשהיומן שלי היה מוגדר תחת EXCHANGE
עברתי לסנכרן אותו כחשבון GMAIL נוסף
הבעיה - ב GMAIL אי אפשר להיפטר מהתצוגה המקוננת CONVERSATION VIEW וזה מבאס לאללה
מקבלים מייל תגובה מספר 8 וצריך לגלול עד למטה
אחרי שלא ראיתי חלק מהפגישות בלבן על שחור כשהיומן שלי היה מוגדר תחת EXCHANGE
עברתי לסנכרן אותו כחשבון GMAIL נוסף
הבעיה - ב GMAIL אי אפשר להיפטר מהתצוגה המקוננת CONVERSATION VIEW וזה מבאס לאללה
מקבלים מייל תגובה מספר 8 וצריך לגלול עד למטה
תודה רבה אחי לסיכום מרגע שרגשתי את המכשיר אני יכול צעד אחר צעד בלי לחשוש מגירסא או משהו כזה לבצע את המדריך המלא לגלאקסי וישר אחרי המדריך למפגרים ?ds123 כתב:תעבוד לפי המדריך צעד אחרי צעד. לא צריך לעשות סים פרי.napster כתב:אני יכול לעבוד על פי המדריך המלא לגלאקסי ולעשות פשוט אוט 2.1 ישר?ds123 כתב:אני חושב שפיספסת משהו.napster כתב:אני ינסה לנסח את עצמי טוב יותר,
תודה...
אני צריך לעשות פתיחת סים פרי למכשיר אם קניתי אותו עכשיו מאוראנג'?......
תודה
במדריך למפגרים יש כל מה שאתה צריךnapster כתב:תודה רבה אחי לסיכום מרגע שרגשתי את המכשיר אני יכול צעד אחר צעד בלי לחשוש מגירסא או משהו כזה לבצע את המדריך המלא לגלאקסי וישר אחרי המדריך למפגרים ?ds123 כתב:תעבוד לפי המדריך צעד אחרי צעד. לא צריך לעשות סים פרי.napster כתב:אני יכול לעבוד על פי המדריך המלא לגלאקסי ולעשות פשוט אוט 2.1 ישר?ds123 כתב:אני חושב שפיספסת משהו.napster כתב:אני ינסה לנסח את עצמי טוב יותר,
תודה...
אני צריך לעשות פתיחת סים פרי למכשיר אם קניתי אותו עכשיו מאוראנג'?......
תודה...