מהו הסרט האחרון בו צפיתם?
- molvy
- חבר במועדון HT

- תגובות: 7040
- נתן תודות: 1274 פעמים
- קיבל תודות: 1460 פעמים
Brazil
הסרט שוכב אצלי כבר די הרבה זמן ובהתחשב בעובדה שהוא קיבל 8 ב IMDB והביקורות באתר היו איך נאמר די לכוון החיובי החלטתי לראות....
טעות.. טעיתי...טועים....טעינו...טעיתי... טעות.
שעתיים של בזבוז משמים של זמני ושל זמן המקרן. סיפור בלתי מובן על עולם עתידני שבו הצינורות מהווים חלק בלתי נפרד מהחיים בכול מקום ובכול בית יש צינורות שרשוריים גדולים כאלה שמובילים את הרוח במזגנים מרכזיים. המחשבים עם צג מיניאטורי וזכוכית מגדלת ומכונת כתיבה משהו ממש לא מובן והזוי לחלוטין. העלילה מספרת ....מממממ.... נראה לי שאין ממש עלילה לסרט ואם יש עלילה היא מצטמצמת לכחמש דקות מהסרט וכל השאר דמיון שבו המציאות מתערבבת עם הדמיון והופרת למציאות דמיונית או לדמיון מציאותי המון ניירות נזרקים ועפים בחלל האוויר והכי גרוע זה שפס הקול מאוד לא מונוטוני כך שגם לישון כמו שצריך אי אפשר.
מה אגיד לכם לברוח כמו מאש.
לראות את הדשא גודל הרבה יותר מהנה.
והכי גרוע זה שאני צריך להודות שראיתי את רוב הסרט כי כל הזמן חשבתי שחייב להיות פה משהו מעניין כי הרי הוא קיבל 8 ב IMDB !!!
כמה מטעה..... טעות אמרתי??
0/10
הסרט שוכב אצלי כבר די הרבה זמן ובהתחשב בעובדה שהוא קיבל 8 ב IMDB והביקורות באתר היו איך נאמר די לכוון החיובי החלטתי לראות....
טעות.. טעיתי...טועים....טעינו...טעיתי... טעות.
שעתיים של בזבוז משמים של זמני ושל זמן המקרן. סיפור בלתי מובן על עולם עתידני שבו הצינורות מהווים חלק בלתי נפרד מהחיים בכול מקום ובכול בית יש צינורות שרשוריים גדולים כאלה שמובילים את הרוח במזגנים מרכזיים. המחשבים עם צג מיניאטורי וזכוכית מגדלת ומכונת כתיבה משהו ממש לא מובן והזוי לחלוטין. העלילה מספרת ....מממממ.... נראה לי שאין ממש עלילה לסרט ואם יש עלילה היא מצטמצמת לכחמש דקות מהסרט וכל השאר דמיון שבו המציאות מתערבבת עם הדמיון והופרת למציאות דמיונית או לדמיון מציאותי המון ניירות נזרקים ועפים בחלל האוויר והכי גרוע זה שפס הקול מאוד לא מונוטוני כך שגם לישון כמו שצריך אי אפשר.
מה אגיד לכם לברוח כמו מאש.
לראות את הדשא גודל הרבה יותר מהנה.
והכי גרוע זה שאני צריך להודות שראיתי את רוב הסרט כי כל הזמן חשבתי שחייב להיות פה משהו מעניין כי הרי הוא קיבל 8 ב IMDB !!!
כמה מטעה..... טעות אמרתי??
0/10
- liranmishani
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 653
- נתן תודות: 40 פעמים
- קיבל תודות: 20 פעמים
תשמע....molvy כתב:0/10...
בכל זאת מעל 92K קולות בממוצע של 8.0....
2 מועמדויות לאוסקר...
ו- 1 רוברט דנירו.....
לירן
- oris74
- חבר במועדון HT

- תגובות: 9455
- שם מלא: אורי
- נתן תודות: 1140 פעמים
- קיבל תודות: 962 פעמים
הוגו
סרט מאד יפה, אם כי מעט איטי וכבד ולכן לא בטוח שכל הילדים יהנו ממנו (שלי החזיקו מעמד...)
8/10
סרט מאד יפה, אם כי מעט איטי וכבד ולכן לא בטוח שכל הילדים יהנו ממנו (שלי החזיקו מעמד...)
8/10
- Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73281
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 646 פעמים
- קיבל תודות: 3159 פעמים
Special Forces
קבוצת חיילים מהכוחות המיוחדים של צבא צרפת יוצאים להציל עיתונאית צרפתית שנשבתה בידי הטאליבן.
סיפור הישרדותם של קבוצת חיילים היוצאת להציל 2 אזרחים משבי הטאליבן באפגניסטן. הסרט עשוי היטב עם תשומת לב לפרטים שנותנת תחושה של ריאליזם ולעיתים כמעט תחושה שהנה אנו צופים בסרט דוקומנטרי. בתור אחד שמשחק בהרבה משחקי מלחמה (Call of Duty, Battlefield ועוד) היו רגעים שפשוט הרגשתי שאני נמצא בעיצומו של אחד המשחקים הללו.
אז נכון, הסרט בכלל לא מושלם, הצילום לעיתים הזוי (סיחרור המצלמה שוב ושוב בסצנות בסוף הסרט גרם לי לבחילה), הלוגיקה לוקה בחסר בצורה די בולטת (אויבים שרצים ישירות לקו האש, כמות בלתי נדלית של אויבים או תחמושת וכו), ויש לעיתים תחושה של סרט סוג ב' למרות שהושקע בסרט 10 מיליון יורו, אבל בסופו של היום אם מתעלמים מהחסרונות בהחלט אפשר לכבות את המח ולהינות.
7/10
קבוצת חיילים מהכוחות המיוחדים של צבא צרפת יוצאים להציל עיתונאית צרפתית שנשבתה בידי הטאליבן.
סיפור הישרדותם של קבוצת חיילים היוצאת להציל 2 אזרחים משבי הטאליבן באפגניסטן. הסרט עשוי היטב עם תשומת לב לפרטים שנותנת תחושה של ריאליזם ולעיתים כמעט תחושה שהנה אנו צופים בסרט דוקומנטרי. בתור אחד שמשחק בהרבה משחקי מלחמה (Call of Duty, Battlefield ועוד) היו רגעים שפשוט הרגשתי שאני נמצא בעיצומו של אחד המשחקים הללו.
אז נכון, הסרט בכלל לא מושלם, הצילום לעיתים הזוי (סיחרור המצלמה שוב ושוב בסצנות בסוף הסרט גרם לי לבחילה), הלוגיקה לוקה בחסר בצורה די בולטת (אויבים שרצים ישירות לקו האש, כמות בלתי נדלית של אויבים או תחמושת וכו), ויש לעיתים תחושה של סרט סוג ב' למרות שהושקע בסרט 10 מיליון יורו, אבל בסופו של היום אם מתעלמים מהחסרונות בהחלט אפשר לכבות את המח ולהינות.
7/10
- molvy
- חבר במועדון HT

אז באמת בהתחלה כתבתי 1/10 רק בגלל שאין לי אומץ לתת 0......... ואז קיבלתי אומץ!liranmishani כתב:תשמע....molvy כתב:0/10...
2 מועמדויות לאוסקר...
ו- 1 רוברט דנירו........
ראית את הסרט? מה הציון שלך?
- liranmishani
-
- חבר פעיל במיוחד

חחחחmolvy כתב:אז באמת בהתחלה כתבתי 1/10 רק בגלל שאין לי אומץ לתת 0......... ואז קיבלתי אומץ!
ראית את הסרט? מה הציון שלך?...
אני עדיין לא ראיתי את הסרט. רק שמעתי עליו מפה ומשם.. אחרי שכתבת את חוות הדעת נכנסתי ל- IMDB כדי לראות קצת פרטים. זה קצת יותר מידי מדע בדיוני בשבילי, לא כ"כ אוהב. כנראה שהולך להיות כאן מצב של SHIFT+DELETE.....
לירן
סרט שאני אוהב מאודmolvy כתב:אז באמת בהתחלה כתבתי 1/10 רק בגלל שאין לי אומץ לתת 0......... ואז קיבלתי אומץ!liranmishani כתב:תשמע....molvy כתב:0/10...
2 מועמדויות לאוסקר...
ו- 1 רוברט דנירו........
ראית את הסרט? מה הציון שלך?...
של במאי שאת רוב הסרטים שלו אני אוהב מאוד
ובמקום לתת לסרט ציון
אני מצרף קישור ישן לשירשור על הסרט
מהתקופה שלפני הבלו-ריי ( או ה HD-DVD ) .
http://www.hometheater.co.il/vt9874
- liranmishani
-
- חבר פעיל במיוחד

אוהווו, המצב מסתבך.... 
לירן
The rum diary / יומן הרום
עיתונאי מגיע לפורטו ריקו בשנות השישים ונקלע להרפתקאות משונות.
מבחינת סגנון זה הרגיש כמו שילוב בל פחד ותיעוב בלאס ווגאס עם ביג ליבובסקי אבל קצת פחות טוב.
אני ואישתי נהנינו. סה"כ סרט קליל שהיה כיף לנו להעביר איתו ערב בבית.
ההומור יצחיק בעיקר אנשים שאוהבים הומור שמבוסס על דמויות מוזרות ופחות על מצבים אבסורדיים (אני אחד מאלה..).
7/10
Hugo / הוגו
צפינו ודי התבאסנו, לדעתי ילדים בגיל בי"ס יבודי עלולים להתחבר לסרט.
מבחינה אסטתית 9/10
מבחינה עלילתית 3/10
עיתונאי מגיע לפורטו ריקו בשנות השישים ונקלע להרפתקאות משונות.
מבחינת סגנון זה הרגיש כמו שילוב בל פחד ותיעוב בלאס ווגאס עם ביג ליבובסקי אבל קצת פחות טוב.
אני ואישתי נהנינו. סה"כ סרט קליל שהיה כיף לנו להעביר איתו ערב בבית.
ההומור יצחיק בעיקר אנשים שאוהבים הומור שמבוסס על דמויות מוזרות ופחות על מצבים אבסורדיים (אני אחד מאלה..).
7/10
Hugo / הוגו
צפינו ודי התבאסנו, לדעתי ילדים בגיל בי"ס יבודי עלולים להתחבר לסרט.
מבחינה אסטתית 9/10
מבחינה עלילתית 3/10
- molvy
- חבר במועדון HT

מצטער, אבל זה כל היופי של השרשור הזה ההבדלים בטעמים של הצופים באים פה לביטוי מאוד בולט.
התגובות די דומות לתגובות על 2001 אודיסאה בחלל יש כאלה שאוהבים וחושבים שזה אחד הסרטים הטובים שנעשו ויש שחושבים שזה בזבוז זמן ואת הסרט היה אפשר להעביר ברבע שעה ולא בשעתייםכפי שעשו
אז אמר מי שאמר על טעם ועל ריח.....
התגובות די דומות לתגובות על 2001 אודיסאה בחלל יש כאלה שאוהבים וחושבים שזה אחד הסרטים הטובים שנעשו ויש שחושבים שזה בזבוז זמן ואת הסרט היה אפשר להעביר ברבע שעה ולא בשעתייםכפי שעשו
אז אמר מי שאמר על טעם ועל ריח.....
הילדה עם קעקוע הדרקון :
נתחיל בציון : 9.5/10
לא ראיתי את הסרטים הקודמים ולא קראתי את הספרים, אבל הסרט הזה נתן לי חשק כן לבוא ולעשות זאת.
\סרט מעולה , עם עלילה מצויינת שמתפתלת ומסתבכת בדיוק כמו שאני אוהב ,
משחק מצויין של כל הדמויות , סאונד מעולה , פשוט תענוג.
הורדתי חצי נקודה , רק בגלל שבתחושה הכללית הרגשתי שכן ראיתי סרטים יותר טובים,
שהשפיעו עליי ושאחריהם הרגשתי שונה וזה לא היה כזה , אבל לא אומר שזה היה פחות מתענוג צרוף.
קיצר , רוצו לראות.
לא ראיתי את הסרטים הקודמים ולא קראתי את הספרים, אבל הסרט הזה נתן לי חשק כן לבוא ולעשות זאת.
שהשפיעו עליי ושאחריהם הרגשתי שונה וזה לא היה כזה , אבל לא אומר שזה היה פחות מתענוג צרוף.
קיצר , רוצו לראות.
- clubnet
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5246
- שם מלא: clubnet
- נתן תודות: 9 פעמים
- קיבל תודות: 189 פעמים
שטח פראי / The Grey
תקציר הסרט:
קבוצה של 8 עובדי אסדות נפט שורדים התרסקות מטוס בשממה מרוחקת באלסקה הקפואה. עליהם להגיע לאיזור שממנו הם יוכלו להינצל לפני שמזג האוויר ישתנה לחסר רחמים, תוך כדי שהם נאבקים בפציעות ובלהקת זאבים.
אז ככה לפי איך שהתקציר נשמע, והטריילר שראיתי עוד לפני הצפייה בסרט.
עושה רושם כסרט מצויין "ומבטיח" אבל פה הטעות הייתי אומר , סרט איטי מאוד וגם קצת כבד. הרבה מאוד מונולוגים..
הרבה קטעים מהסרט לא ממש מושכים את הצופה, אפשר להירדם אשכרה... ישנם נופים מדהימים בסה"כ..
חסר קצת אקשן בסרט הייתי אומר..שימריץ את האנדרנלין.
תאמת ציפיתי ליותר מליאם ניסן, ויצאתי הפעם מהסרט עם טעם חמוץ
ציון שלי לסרט 3
קבוצה של 8 עובדי אסדות נפט שורדים התרסקות מטוס בשממה מרוחקת באלסקה הקפואה. עליהם להגיע לאיזור שממנו הם יוכלו להינצל לפני שמזג האוויר ישתנה לחסר רחמים, תוך כדי שהם נאבקים בפציעות ובלהקת זאבים.
עושה רושם כסרט מצויין "ומבטיח" אבל פה הטעות הייתי אומר , סרט איטי מאוד וגם קצת כבד. הרבה מאוד מונולוגים..
הרבה קטעים מהסרט לא ממש מושכים את הצופה, אפשר להירדם אשכרה... ישנם נופים מדהימים בסה"כ..
תאמת ציפיתי ליותר מליאם ניסן, ויצאתי הפעם מהסרט עם טעם חמוץ
ציון שלי לסרט 3
-
ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46356
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5075 פעמים
The Awakening
שלוש שנים לאחר תום מלחמת העולם הראשונה, כאשר אנגליה עדיין מנסה להשתקם, האמונה ברוחות רפאים מתחזקת בשל הרצון של האנשים להמשיך להאמין כי יקיריהם עדיין בנמצא. פלורנס הינה חוקרת אשר שמה לעצמה מטרה לאתר את כל השרלטנים אשר עושים כסף ממשפחות שכולות. פלורנס נשלחת לגלות מה פשר רוח הרפאים של ילד אשר מתגלה בפנימייה מבודדת של ילדים, האם זוהי מתיחה של הילדים? האם זוהי באמת רוח רפאים?
אין כאן לפנינו סרט מתח\אימה סוג ג', אלא באמת סרט מתח טוב, עם יכולת לקבע אותנו במתח כוסס-אצבעות מהמתרחש. ילדי רפאים הינם החולשה שלי (גם זקנות בעלית גג\מרתף ואנשים שזוחלים על התקרה, אבל זה לסרט אחר) והסרט הזה עושה את עבודתו נאמנה. קטעים שקטים עם פסקול מקפיץ, סצנות אחרות עם מתח מקפיא עצמות, סיפור שלא ניתן לגלות תוך כדי צפייה את הבא להתרחש וסוף שבאמת לא ראיתי מגיע.
הפקה של ה- BBC והדבר נראה כאן לאורך כל הסרט.
8/10
שלוש שנים לאחר תום מלחמת העולם הראשונה, כאשר אנגליה עדיין מנסה להשתקם, האמונה ברוחות רפאים מתחזקת בשל הרצון של האנשים להמשיך להאמין כי יקיריהם עדיין בנמצא. פלורנס הינה חוקרת אשר שמה לעצמה מטרה לאתר את כל השרלטנים אשר עושים כסף ממשפחות שכולות. פלורנס נשלחת לגלות מה פשר רוח הרפאים של ילד אשר מתגלה בפנימייה מבודדת של ילדים, האם זוהי מתיחה של הילדים? האם זוהי באמת רוח רפאים?
אין כאן לפנינו סרט מתח\אימה סוג ג', אלא באמת סרט מתח טוב, עם יכולת לקבע אותנו במתח כוסס-אצבעות מהמתרחש. ילדי רפאים הינם החולשה שלי (גם זקנות בעלית גג\מרתף ואנשים שזוחלים על התקרה, אבל זה לסרט אחר) והסרט הזה עושה את עבודתו נאמנה. קטעים שקטים עם פסקול מקפיץ, סצנות אחרות עם מתח מקפיא עצמות, סיפור שלא ניתן לגלות תוך כדי צפייה את הבא להתרחש וסוף שבאמת לא ראיתי מגיע.
הפקה של ה- BBC והדבר נראה כאן לאורך כל הסרט.
8/10
- wallalon
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1925
- נתן תודות: 26 פעמים
- קיבל תודות: 147 פעמים
Re: שטח פראי / The Grey
ציפיתי לסרט הזה אחרי ליאם ניסן ב "חטופה" שמאוד אהבתי (סרט א-ד-י-ר), ו- unknown שניסה להמשיך בקו דומה והיה בסדרclubnet כתב:תקציר הסרט:
תאמת ציפיתי ליותר מליאם ניסן, ויצאתי הפעם מהסרט עם טעם חמוץ![]()
ציון שלי לסרט 3...
טרם ראיתי אבל גם אחותי דיווחה על סרט משעמם ויבש
מאכזב
- kingikra
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8141
- נתן תודות: 355 פעמים
- קיבל תודות: 249 פעמים
זה הראשון בסדרהshlomic כתב:הילדה עם קעקוע הדרקון :
קיצר , רוצו לראות....
- kingikra
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8141
- נתן תודות: 355 פעמים
- קיבל תודות: 249 פעמים
The Whistleblower
עוד סרט טוב בז'אנר של של סחר אנושי. לא ברמה של HUMAN TRAFFICKING או TRADE אבל בהחלט שווה צפייה
שוטרת אמריקאית נשלחת לבוסניה לאחר המלחמה ביוגוסלביה כדי להצטרף לכוחות האו"ם ששומרים על זכויות אדם באיזור מוכמה מלחמה זה.
השוטרת לאט לאט מגלה שיש שם הכל חוץ משמירה על זכויות אדם ויש עוד הרבה עבודה לפניה.
7.5\10 על הסרט
8\10 תוספת של חצי נקודה בגלל שזה סיפור אמיתי
עוד סרט טוב בז'אנר של של סחר אנושי. לא ברמה של HUMAN TRAFFICKING או TRADE אבל בהחלט שווה צפייה
שוטרת אמריקאית נשלחת לבוסניה לאחר המלחמה ביוגוסלביה כדי להצטרף לכוחות האו"ם ששומרים על זכויות אדם באיזור מוכמה מלחמה זה.
השוטרת לאט לאט מגלה שיש שם הכל חוץ משמירה על זכויות אדם ויש עוד הרבה עבודה לפניה.
7.5\10 על הסרט
8\10 תוספת של חצי נקודה בגלל שזה סיפור אמיתי
- oris74
- חבר במועדון HT

- תגובות: 9455
- שם מלא: אורי
- נתן תודות: 1140 פעמים
- קיבל תודות: 962 פעמים
שובו של הנוסע השמיני
חזק!! יותר טוב מהראשון. מענין גם לראות את הניצנים של אוואטר בסרטים מוקדמים של קמרון
חזק!! יותר טוב מהראשון. מענין גם לראות את הניצנים של אוואטר בסרטים מוקדמים של קמרון
- Hertz33
- חבר ותיק

- תגובות: 2910
- נתן תודות: 35 פעמים
- קיבל תודות: 138 פעמים
oris טוב שנזכרתoris74 כתב:שובו של הנוסע השמיני
חזק!! יותר טוב מהראשון. מענין גם לראות את הניצנים של אוואטר בסרטים מוקדמים של קמרון...
גם אני עכשיו בגל הקלאסיקות ש"השגתי" בבלוריי כמו מונטי פייטון, בן חור והקשר הצרפתי 1 ו2.
נ.ב.
מציע גם שתראה את הטורף ואת The thing המקורי. אגב מה הכוונה לניצנים של אווטר בנוסע השמיני?