לי יש mesh אלחוטי, יציב מאוד ומהיר. מה הכוונה פריסה?22/03/2021 10:42Shtupel כתב: לגבי חיבור MESH, אשמח לשמוע תגובות מאנשים שחיברו שתי יחידות של הנתב באופן אלחוטי (יציבות, מהירות, פריסה).
מתלבט אם להתחיל לשבור את הראש עם משיכת כבלים לחדרים האחרים....
השרשור הרישמי: נתב HUAWEI AX3 Wi-Fi 6
- kobine
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 38
- Shtupel
-
- חבר פעיל

- תגובות: 99
Re: השרשור הרישמי: נתב HUAWEI WiFi AX3 Wi-Fi 6
מה זה המוקה ואיפה רוכשים את זה?22/03/2021 12:57nir11 כתב: אני ניסיתי MESH אלחוטי, וזה פשוט לא עובד. לא חשוב שזה קשור לראוטר. פשוט לא הצלחתי מקום ליחידה המשנית כך שתהיה לה קליטה טובה ושידור טוב בעת ובעונה אחת.
הפתרון שלי לבעיה מבוסס מוקה, ויחידות הMESH מחוברות קווית דרכו....
משפר את פריסת ה-WIFI משמעותית טוב יותר?22/03/2021 15:45kobine כתב:לי יש mesh אלחוטי, יציב מאוד ומהיר. מה הכוונה פריסה?22/03/2021 10:42Shtupel כתב: לגבי חיבור MESH, אשמח לשמוע תגובות מאנשים שחיברו שתי יחידות של הנתב באופן אלחוטי (יציבות, מהירות, פריסה).
מתלבט אם להתחיל לשבור את הראש עם משיכת כבלים לחדרים האחרים.......
- Mazay
-
- חבר פעיל

- תגובות: 66
מעדכן יש לי גרסת ראוטר ברזילאי
לא יהיה מגיעה הדכון גרסה..היתה c24 גרסה, הורדתי גרסה גלובלית מס 26 רושמים שהיא הכי מוצלחת העשיתי הדכון ידני הכול הצליח באמת 5 hz עובד עכשיו יותר חזק.
אז גלובלית-רוסית-בראזילאי זה אותו ראוטר כולם
לא יהיה מגיעה הדכון גרסה..היתה c24 גרסה, הורדתי גרסה גלובלית מס 26 רושמים שהיא הכי מוצלחת העשיתי הדכון ידני הכול הצליח באמת 5 hz עובד עכשיו יותר חזק.
אז גלובלית-רוסית-בראזילאי זה אותו ראוטר כולם
- איינשטיין
-
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8560
גרסת קושחה חדשה 11.0.2.13patch2
מישהו התקין?
מישהו התקין?
חיים פעם אחת, נצלו כל רגע להנות מהם!
- אדי
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 10
- שם מלא: אדי מטיאש
שאלת טירון.
אני עדיין מחובר להוט.כנראה שבוע הבא או אחרי החג מחברים אותי לסיבים של אנלימיטד.ניסיתי לנסות ללמוד להגדיר את הנתב ax3 pro.האם האפליקציה היתה אמורה לזהות את הראוטר גם כאשר בוא לא מחובר לרשת? (קורה גם בדגם ax3 ).
תודה לעונים.
אדי
אני עדיין מחובר להוט.כנראה שבוע הבא או אחרי החג מחברים אותי לסיבים של אנלימיטד.ניסיתי לנסות ללמוד להגדיר את הנתב ax3 pro.האם האפליקציה היתה אמורה לזהות את הראוטר גם כאשר בוא לא מחובר לרשת? (קורה גם בדגם ax3 ).
תודה לעונים.
אדי
- shlomis1zzz
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1578
תראה ...22/03/2021 10:42Shtupel כתב: לגבי חיבור MESH, אשמח לשמוע תגובות מאנשים שחיברו שתי יחידות של הנתב באופן אלחוטי (יציבות, מהירות, פריסה).
מתלבט אם להתחיל לשבור את הראש עם משיכת כבלים לחדרים האחרים....
אני יכול לומר לך שהייתי עם ראוטר של סלקום ועליו שמתי מגדיל טווח.
היו לי שניים שלבסוף ניפנפתי אותם כי לא יכלתי לשמוע את הילדים מתלוננים כל יום כל יום כל יום.
יש לי יחידה אחת שממוקמת בסלון (יש עליה כ 5 קליינטים קוויים) ממנה חיברתי בקווי לאמצע הבית (בתוך ההנמכת גבס) .
וזהו ! פשוט יש לי שקט

-
ziv_r
-
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46476
אנחנו מתפלאים שיש לנו נתב שעושה מה שהוא צריך לעשות, זה רק מראה עד כמה חווית ה- Wi-Fi שהייתה לכולנו בשנים האחרונות היתה גרועה.
- kobine
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 38
כן שיפר משמעותית22/03/2021 15:54Shtupel כתב:מה זה המוקה ואיפה רוכשים את זה?22/03/2021 12:57nir11 כתב: אני ניסיתי MESH אלחוטי, וזה פשוט לא עובד. לא חשוב שזה קשור לראוטר. פשוט לא הצלחתי מקום ליחידה המשנית כך שתהיה לה קליטה טובה ושידור טוב בעת ובעונה אחת.
הפתרון שלי לבעיה מבוסס מוקה, ויחידות הMESH מחוברות קווית דרכו....
משפר את פריסת ה-WIFI משמעותית טוב יותר?......
- taldror10
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 525
בוקר
אשמח לעזרה מה אני צריך לעשות בשביל לחבר את האינטרנט בבית לראוטר הזה לפני שאני רוכש אותו.
היום אני מחובר להוט עם HOTBOX4, לאחרונה משתמש הרבה בזום וכל הזמן נופל האינטרנט והזום נתקע, אינטרנט קורס והרבה בעיות בעיקר.
בזק לא עובד בכלל באזור שלנו כי הארון רחוק ומקבל רק 40 במקרה הטוב.
סיב אופטי עדיין לא הגיע לאזור אז כרגע תקוע עם הוט.
ההוט בוקס מחובר עם הכבל אנטנה ישירות מהעמוד בחוץ.
אשמח לעזרה מה אני צריך לעשות בשביל לקבל אינטרנט בבית עם AX3?
תודה
טל.
אשמח לעזרה מה אני צריך לעשות בשביל לחבר את האינטרנט בבית לראוטר הזה לפני שאני רוכש אותו.
היום אני מחובר להוט עם HOTBOX4, לאחרונה משתמש הרבה בזום וכל הזמן נופל האינטרנט והזום נתקע, אינטרנט קורס והרבה בעיות בעיקר.
תודה
טל.
- integral
-
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8266
אם האינטרנט קורס לא יעזור לך AX3 ולא ראוטר שעולה פי 10. לפעמים עדיף אינטרנט 40 יציב על קו U של בזק עם 5 מגה אפ, על קו לא יציב שעל הנייר יש לו רוחב פס גבוה.
אם כשאתה מחובר קווית לראוטר, עדיין הזום לא יציב, סביר שהבעיה היא בקו או בספק או ב HOTBOX 4 עצמו (לא מכיר את הראוטר הזה).
אם כשאתה מחובר קווית לראוטר, עדיין הזום לא יציב, סביר שהבעיה היא בקו או בספק או ב HOTBOX 4 עצמו (לא מכיר את הראוטר הזה).
- איינשטיין
-
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8560
אתה צריך קודם לבודד את הבעיה. האם כשמחשב מחובר קווית ישירות להוטבוקס יש קריסות של האינטרנט או לא?25/03/2021 8:17taldror10 כתב: בוקר
תודה
טל....
חיים פעם אחת, נצלו כל רגע להנות מהם!
- taldror10
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 525
אין לי במחשב הנייד חיבור קווי.
כל המכשירים בבית מחוברים באופן אלחוטי דרך WI-FI
טל.
כל המכשירים בבית מחוברים באופן אלחוטי דרך WI-FI
טל.
- integral
-
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8266
לשימוש בזום מומלץ להתחבר קווית. מציע שתקנה מתאם בכל מקרה ואז תוכל לבדוק גם
https://ksp.co.il/web/item/26471
https://ksp.co.il/web/item/26471
- royial
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 214
איך עושים עדכון ידני?22/03/2021 20:28Mazay כתב: מעדכן יש לי גרסת ראוטר ברזילאי
אז גלובלית-רוסית-בראזילאי זה אותו ראוטר כולם...
- Mazay
-
- חבר פעיל

מורידים קובץ שמצאתי באחד מאתרים למחשב, מתחברים אם מחשב לראוטר , נכנסים updated בוחרים קובץ ממחשב ו start
- royial
-
- חבר פעיל מאוד

באיזה אתר מצאת את הקובץ?27/03/2021 10:33Mazay כתב: מורידים קובץ שמצאתי באחד מאתרים למחשב, מתחברים אם מחשב לראוטר , נכנסים updated בוחרים קובץ ממחשב ו start...
- Mazay
-
- חבר פעיל

- Mazay
-
- חבר פעיל

https://disk.yandex.ru/d/cNDz0JOqZpuQNw
חשוב לציין שזה רק לגרסה פרו-4 מגברים לא חשוב ברזילאי ,רוסי ,global , רק לא סינית
חשוב לציין שזה רק לגרסה פרו-4 מגברים לא חשוב ברזילאי ,רוסי ,global , רק לא סינית
- royial
-
- חבר פעיל מאוד

תודה - שידרגתי27/03/2021 12:34Mazay כתב: https://disk.yandex.ru/d/cNDz0JOqZpuQNw
חשוב לציין שזה רק לגרסה פרו-4 מגברים לא חשוב ברזילאי ,רוסי ,global , רק לא סינית...
אין אפשרות לקבוע DDNS?
- kmvsbemjammmawhezw
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 184
אתה יכול להגיד איזה דגם של נתב יש לך? ואיזה גירסת firmware הייתה לך לפני שעידכנת לקובץ שצירפו פה?27/03/2021 13:56royial כתב:תודה - שידרגתי27/03/2021 12:34Mazay כתב: https://disk.yandex.ru/d/cNDz0JOqZpuQNw
חשוב לציין שזה רק לגרסה פרו-4 מגברים לא חשוב ברזילאי ,רוסי ,global , רק לא סינית...
אין אפשרות לקבוע DDNS?...
אתה מרגיש שיפור במשהו לעומת הגירסא הקודמת?
לגבי DDNS, ראיתי שיש תמיכה רק בשרות אחד (לפחות אצלי בגירסה של AX3 Pro סיני) - בתרגום זה נקרא there - כנראה אתר סיני.